engineer Δημοσιεύτηκε February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2005 Αγόρασα το Plextor PX-712A Τέλη Νοεμβρίου 2004, μετά απο 9 μέρες λειτουργίας δεν αναγνώριζε κανένα δισκάκι. Το έστιλα στην Plextor και αντικαταστάθικε βάση της εγγύησης. Σήμερα άρχισε να εμφανίζει τα άδεια CD σαν γεμάτα. Επίσεις τα DVD που γράφει αναγνωρίζονται μόνο απο το ίδιο και κανένα άλλο drive. Έχω στίλει email στη Plextor και περιμένω απάντηση. Είχε κανείς άλλος προβλήμα με Plextor η είναι η ατυχία μου με 2 συνεχόμενα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Η Plextor έχει σταματήσει προ πολλού να φτιάχνει αξιόπιστα μηχανήματα... Βέβαια στα αντικαθιστά δωρεάν αν χαλάσουν, αλλά τι να το κάνεις αν χαλάνε κάθε τρεις και λίγο; Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να ψωνίσω Plextor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Άλλος ένας άτυχος κι εδώ - έχει το καλύτερο σέρβις με το κούριερ να έρχεται, να το παίρνει και σε 2-3 μέρες έρχεται το καινούργιο, αλλά τι να το κάνεις όμως αφού και το 2ο μετά από 3-4 μήνες τα' φτυσε. Πήρα ένα NEC DVD-RW και ηρέμησε το κεφάλι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts