Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κατεβάσει κανένας την εφαρμογή xda feed για το 3/3t ?Την βρήκα στο playstore και έχει μέσα από καινούργια wallpapers και themes μέχρι να περάσεις το lineage os κτλ!Αυτό το os είναι καλό;Να το βάλω;Και χάνω κάτι σε updates κτλ;Τα φώτα σας παρακαλώ!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κατεβάσει κανένας την εφαρμογή xda feed για το 3/3t ?Την βρήκα στο playstore και έχει μέσα από καινούργια wallpapers και themes μέχρι να περάσεις το lineage os κτλ!Αυτό το os είναι καλό;Να το βάλω;Και χάνω κάτι σε updates κτλ;Τα φώτα σας παρακαλώ!

Για το os δεν γνωρίζω,η εφαρμογή πάντως είναι πολύ καλη:την έχω κάνα μηνα και ενημερωνομαι μέσω αυτής τακτικά...

Προσωπικά το OOS με καλύπτει απόλυτα και όσο αυτό θα υποστηρίζεται δεν βλέπω τον λόγο να βάλω κάτι άλλο που ίσως θα είναι πιο buggy και θα έχει ίσως χειρότερη αυτονομία.

Ίσως βέβαια και οι customιες να είναι εξίσου καλές με την stock, αλλά πάλι δεν κάνω το βήμα όσο υπάρχει αυτή.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πάντως ρε παιδιά τι κακογραμμενες εφαρμογές το messenger και το facebook!Εχθές ενώ το είχα στη φόρτιση μου έβγαλε μήνυμα πως το messenger καταναλώνει πολύ μπαταρία και ότι ήταν επιβεβλημένη η διακοπή του ενώ δεν την είχα ανοιχτή την εφαρμογή!Την διέγραψα κ αυτή κ το fb και βρήκα την ησυχία μου!

Το ίδιο έκανα και εγώ χτες και δεν τις ξαναβάζω ποτέ

μόνο fb lite και messenger lite , ελαφριές και δεν εμφανίζονται καθολου στην κατανάλωση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφού λες είναι καθαρά θέμα γούστου, θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή εικονιδίων ή όχι, μην τους δικαιολογείς, εμένα δεν μ ενοχλεί και τόσο, αλλά θα ήθελα να βγάζει αριθμούς

ONEPLUS 3T

Συμφωνώ απόλυτα. Πρόκειται για πρόβλημα όταν ένα χαρακτηριστικό τόσο απλό δεν το κάνει διαθέσιμο.

Samsung Galaxy S6 edge, iPad mini 2, iPad air.

Για το os δεν γνωρίζω,η εφαρμογή πάντως είναι πολύ καλη:την έχω κάνα μηνα και ενημερωνομαι μέσω αυτής τακτικά...

Ναι όντως είναι πολύ καλή και με ωραία screenshots!

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι είναι τελείως χάλια!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_617043.html?wid=11&lkid=10829820

Άρχισε το ξεφορτωμα από τις αποθήκες σιγά σιγά

355ευρω σφραγισμένο πλέον!!!

Greek Android & iOS users (FB group)

Σε android 7.1.1 μπορεις να ρυθμισεις τα led ειδοποιησης ανα εφαρμογη και σε χρωμα?Τι εννοω...σε ενα lg που ειχα παλια ρυθμιζες πχ τα μηνυματα πρασινο,το viber μωβ κτλ κτλ.Οσο και αν το "σκαλισα" δεν μπορεσα να εντοπισω κατι σχετικο.Μονο μαζικη ρυθμιση σε ενα χρωμα των ειδοποιησεων για τις εφαρμογες βλεπω.

Εγώ χρησιμοποιώ το Light manager.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όλα ανοιχτά και με κακό σήμα λόγο Σαββατοκύριακου,η χρήση είναι με wifi 80% με stable 4.1.5, πλέον δεν κλείνω ούτε wifi ούτε data συνδέεται η συσκευή αυτόματα όπου μπορεί

8e6701aedbb69c814c1521d4a0c716ba.jpg87855512567a6c6716af46e0f83ea834.jpg65124ee6f6ab20c80ef893c191a43826.jpg

Αφού λες είναι καθαρά θέμα γούστου, θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή εικονιδίων ή όχι, μην τους δικαιολογείς, εμένα δεν μ ενοχλεί και τόσο, αλλά θα ήθελα να βγάζει αριθμούς

ONEPLUS 3T

Το ότι εσύ πχ το χρειάζεσαι δεν σημαίνει ότι το χρειάζονται κι άλλοι

Αν για όλα τα γούστα υπήρχε δυνατότητα να επιλέγεις τότε το ήδη χαοτικό πείραμα του Android θα ήταν ακόμα χειρότερο

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως μας βολεύουν by default

Nokia 8800 Scirocco

Αν για όλα τα γούστα υπήρχε δυνατότητα να επιλέγεις τότε το ήδη χαοτικό πείραμα του Android θα ήταν ακόμα χειρότερο

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως μας βολεύουν by default

Μ αρέσει που επιμένεις για τα αυτονόητα, αν δεν είναι βασική λειτουργία το να σου δείχνει με αριθμό πόσες αναπάντητες και μηνύματα έχεις τότε τι είναι; σου είπα, μην τους δικαιολογείς

ONEPLUS 3T

Δεν σου μιλάω για το πώς θα ενεργοποιήσω τον φακό ή από που θα ανοίγει η κάμερα. Για ΑΠΛΗ ένδειξη με νούμερο ότι έχω αναπάντητη,μνμ κλπ.. Νομίζω ότι είναι βασική λειτουργία και όχι χαοδες πείραμα... Τώρα αν τους δικαιολογεις πάω πάσο..

Samsung Galaxy S6 edge, iPad mini 2, iPad air.

Δεν σου μιλάω για το πώς θα ενεργοποιήσω τον φακό ή από που θα ανοίγει η κάμερα. Για ΑΠΛΗ ένδειξη με νούμερο ότι έχω αναπάντητη,μνμ κλπ.. Νομίζω ότι είναι βασική λειτουργία και όχι χαοδες πείραμα... Τώρα αν τους δικαιολογεις πάω πάσο..

Η βασική ειδοποίηση στο android είναι επάνω κατεβάζοντας την μπάρα ειδοποιήσεων

Αυτό που θέλετε είναι δευτερεύων ειδοποίηση. Δεν είναι αναγκασμένοι να το έχουν by default

Στο iOS είναι πρωτεύων ειδοποίηση αυτό το πράγμα

Εσείς επιμένετε μάλιστα χωρίς να ξέρετε. Απλά επειδή σας βολεύει

Nokia 8800 Scirocco

Τελος παντων ,δεν βγαινει ακρη, πρωτη φορα στην ζωη μου εχω κινητο το οποιο δεν βγαζει τους αριθμους ,εχω αλλαξει 40 android κινητα, 10 iphone,4 Blackberry και2 windows phone, απο 40 ευρω κοστος εως και 650 ευρω ,ας βγαλει ο καθενας μας τα συμπερασματα

Δώσε το φίλε, μπορείς πολύ εύκολα να το πουλήσεις και να μην χάσεις χρήματα και πάρε κάτι άλλο μιας και δεν σου κάνει

Δώσε το φίλε, μπορείς πολύ εύκολα να το πουλήσεις και να μην χάσεις χρήματα και πάρε κάτι άλλο μιας και δεν σου κάνει

ειπα εγω οτι δεν μου κανει; παρακολουθεις την συζητηση η οχι; η σου προσβαλαμε το κινητο σου; το τι θα κανω δεν σε αφορα

Εντάξει οι ενδείξεις ειδοποιήσεων με κάποιο εικονίδιο πάνω στις εφαρμογές είναι πολύ βολική προσθήκη αν υπάρχει διαθέσιμη όπως στην miui των xiaomi, αλλά σίγουρα δεν είναι deal breaker η κάτι που αν δεν το έχεις, χάνεις σε πρακτικότητα.

ειπα εγω οτι δεν μου κανει; παρακολουθεις την συζητηση η οχι; η σου προσβαλαμε το κινητο σου; το τι θα κανω δεν σε αφορα
Sorry φίλε άμα παρεξηγήθηκες, αλλά η συζήτηση και το πρόβλημα για μη ένδειξη αριθμού επάνω στις εφαρμογές είναι για μένα πραγματικά off,η Google βγάζει την rom χωρίς και μπαίνει πολύ εύκολα με αλλαγή launcher,δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα, εγώ και με Nova δεν βάζω ποτέ Tesla γιατί το θεωρώ παιδικό να έχω αριθμούς πάνω στα εικονίδια, όποιος θέλει όμως υπάρχει τρόπος πολύ εύκολος, πραγματικά βρίσκουμε αρνητικά στη συσκευή άνευ ουσίας γιατί να παρεξηγηθω μήπως δεν ξέρω τι συσκευή έχω στα χέρια μου, εδώ κάποιοι έγραφαν για μέτρια αυτονομία πριν μήνες,ο καθένας έχει την άποψη του.

Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης, απλά αν δεις πιο πίσω αναφέρω ότι δεν με ενοχλεί που δεν τα βγάζει αλλά θα έπρεπε, αυτό πιστεύω να τα λέει όλα, έχω αγοράσει NOVA launcer και δεν τον χρησιμοποιώ, όσο για την αυτονομία ανάλογα με την χρήση που κάνει κάποιος έχει και ανάλογα αποτέλεσμα, πχ αν δουλεύω με data 4g, την μέρα δεν την βγάζω, με WiFi είναι διαφορετικά τα πράγματα, σε γενικές γραμμές μια χαρά είναι η μπαταρία

ONEPLUS 3T

Παρατηρείτε καθόλου ανεβασματα θερμοκρασιας μετά την αναβάθμιση; Εγώ τα βλέπω στην περιοχή της κάμερας ακόμα και με 5 λεπτά παιχνιδιού ενώ μέχρι τώρα δεν είχα τέτοια θεματα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Ναι το παρατήρησα και εγώ.

Τεράστια η διαφορά με αυτή την έκδοση.

مفاجأة