djuan1988 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Κ σε μένα ΔΕΝ το κρατάει ανοιχτο Παιδιά είχα τρελαθεί από εχθές! Πέρασα τη Beta ξανά από επάνω, τίποτα. Έκανα reset και ρύθμιση του κινητού από backup, τίποτα. Έκανα reset και set as new και φυσικά σταμάτησε το bug. Σήμερα το πρωί ξεκινάω το στήσιμο του κινητού και ξεκινάει ξανά το bug! Άρχισα να αφαιρώ μια μια τις εφαρμογές και δεν είδα αποτέλεσμα. Ξεκίνησα να αλλάζω και τις ρυθμίσεις, μέχρι που έκανα disable την αυτόματη έναρξη του night mode και τότε σταμάτησε το bug! Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιεί το GPS και δεν εμφανίζει την ανάλογη ένδειξη στη status bar, φαίνεται μόνο στο διάγραμμα της μπαταρίας. Θα κάνω ένα bug report στην oneplus. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν το κάνει και σε αυτόν; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Δοκιμαζω εγώ αυτόματη αν θες,θα φανεί το βράδυ. Ποια επιλογή απενεργοποιεις; Ειμαι με elemental x kernel βέβαια δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο. Χμμμ μιλατε για beta, άκυρο! Edited May 20, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παίδες το κινητό ξαφνικά τρώει πολύ μπαταρία και χωρίς λόγο!Ενώ τόσους μήνες που το έχω έβγαζα άνετα δύο μέρες χρήσης και 4-5 ώρες οθόνης στο 15-20% τώρα εδώ και 2-3 μέρες την τρώει πάρα πολύ εύκολα και μάλιστα με wifi χρήση και όχι δεδομένα που είχα τόσο καιρό πριν λόγο του ότι δεν είχα ιντερνέτ!Θα προσπαθήσω να ποσταρω τις φωτο να δείτε τα νούμερα!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παίδες το κινητό ξαφνικά τρώει πολύ μπαταρία και χωρίς λόγο!Ενώ τόσους μήνες που το έχω έβγαζα άνετα δύο μέρες χρήσης και 4-5 ώρες οθόνης στο 15-20% τώρα εδώ και 2-3 μέρες την τρώει πάρα πολύ εύκολα και μάλιστα με wifi χρήση και όχι δεδομένα που είχα τόσο καιρό πριν λόγο του ότι δεν είχα ιντερνέτ!Θα προσπαθήσω να ποσταρω τις φωτο να δείτε τα νούμερα!! Κι άλλοι έχουν θέμα Έχει αναφερθεί παρά πίσω. Δεν υπάρχει εμφανές κάτι που τρώει την μπαταρία αλλά το θέμα είναι υπαρκτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Κι άλλοι έχουν θέμα Έχει αναφερθεί παρά πίσω. Δεν υπάρχει εμφανές κάτι που τρώει την μπαταρία αλλά το θέμα είναι υπαρκτό Πως θα γίνει να σου στείλω τις φωτο μπας και μπορείς να μου προτείνεις κάτι;Πάντως δεν ξέρω γτ συνεβει έτσι ξαφνικά!Έκανα wipe cache κτλ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Πως θα γίνει να σου στείλω τις φωτο μπας και μπορείς να μου προτείνεις κάτι;Πάντως δεν ξέρω γτ συνεβει έτσι ξαφνικά!Έκανα wipe cache κτλ Κάποια παιδιά εδώ που έχουν θέμα δεν παρατηρούν κάτι Μπες στα στατιστικά της μπαταρίας και δες κάποια ίσως παράξενη συμπεριφορά Πχ αυξημένη κατανάλωση των play services Πιστεύω ότι είναι κάποιο πρόβλημα εφαρμογής που όμως δεν φαίνεται στα στατιστικά της μπαταρίας Αρκετοί αναφέρουν αυτονομία σε ώρες οθόνης περίπου την μισή από πριν πχ 10 μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Κάποια παιδιά εδώ που έχουν θέμα δεν παρατηρούν κάτι Μπες στα στατιστικά της μπαταρίας και δες κάποια ίσως παράξενη συμπεριφορά Πχ αυξημένη κατανάλωση των play services Πιστεύω ότι είναι κάποιο πρόβλημα εφαρμογής που όμως δεν φαίνεται στα στατιστικά της μπαταρίας Αρκετοί αναφέρουν αυτονομία σε ώρες οθόνης περίπου την μισή από πριν πχ 10 μέρες Επισης να μας πουν και ποια εκδοση λογισμικου φορανε (beta η stable) και ποιες εφαρμογες ενημερωθηκαν τωρα προσφατα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Επισης να μας πουν και ποια εκδοση λογισμικου φορανε (beta η stable) και ποιες εφαρμογες ενημερωθηκαν τωρα προσφατα. Είμαι στην 7.1.1 εδώ και καιρό!Σε κανονική όχι beta!Και απ ότι ειδα ενημερώθηκαν πρόσφατα Facebook, messenger,Google photos ,viber,χάρτες,Gmail! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Επισης να μας πουν και ποια εκδοση λογισμικου φορανε (beta η stable) και ποιες εφαρμογες ενημερωθηκαν τωρα προσφατα. Νομίζω ότι κάποιος που γράφει εδώ πρέπει να καταλαβαίνει ότι μιλάμε για την συσκευή official Αν έχει άλλη rom δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει. Εκεί πρέπει να ψαχτεί με κάποιους λίγους που φοράν την ίδια rom Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Είμαι στην 7.1.1 εδώ και καιρό!Σε κανονική όχι beta!Και απ ότι ειδα ενημερώθηκαν πρόσφατα Facebook, messenger,Google photos ,viber,χάρτες,Gmail! Καταρχάς ξήλωσε fb και messenger , δύο από τις πιο κακογραμμενες εφαρμογές που υπάρχουν ever και δες πως πάει η συσκευή Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Είμαι στην 7.1.1 εδώ και καιρό!Σε κανονική όχι beta!Και απ ότι ειδα ενημερώθηκαν πρόσφατα Facebook, messenger,Google photos ,viber,χάρτες,Gmail! Τις τρεις πρωτες δεν τις εχω. Οτι εχει σχεση με Google σχεδον το πεταω μετα απο καθε update εφοσον κανω root την συσκευη. Χαρτες, viber, gmail που οντως ενημερωθηκαν προσφατα, δεν ειδα καποια αλλαγη συμπεριφορας στην αυτονομια. οι μονες Google εφαρμογες που εχω ειναι το Gmail, Χαρτες, Chrome (που δεν χρησιμοποιω πλεον) και Messages (επειδη εχω απενεργοποιησει την stock εφαρμογη μηνυματων). Δεν ξερω, αλλα παντα ειχα την εντυπωση πως αυτες οι εφαρμογες παιζουν σημαντικο παραγοντα στην καταναλωση και τις θεωρω σαβουρα εκτος απο Bloat. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Εγώ τις έχω όλες τις εφαρμογές που γράφετε και δεν έχω drain, βέβαια είμαι σε beta εδώ και πολύ καιρό Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καταρχάς ξήλωσε fb και messenger , δύο από τις πιο κακογραμμενες εφαρμογές που υπάρχουν ever και δες πως πάει η συσκευή Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μωρέ το ξέρω για το fb και το messenger αλλά αυτό που λέω με την μπαταρία έγινε πριν 2-3 μέρες και πέφτει γρήγορα!Και μάλιστα με wifi χρήση και όχι δεδομένα!Αυτό πιο πολύ μου προξενεί εντύπωση Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στην εφαρμογη γκαλερι δεν μου εμφανιζει 3 φακελους που εχω κανει με φωτο, τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Παιδάκια καλησπέρα! Άρχισα να βλέπω μία διαφορά επιτέλους στην μπαταρία! Ναι τη ζημιά την κάνουν τα Google play services! Είχα μέρες που παιδευομουν αλλά από εχθές είδα διαφορά. Υπαρχουν εφαρμογές οι οποίες ξεκινάνε μόνες τους λόγω google services! Ωωω ναι! Βέβαια έχω αρκετές ώρες σε WiFi και όχι σε δεδομένα. Είμαι στην τελευταια stable. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε beta.... Είμαι root. Έχω συνολικά 126 εφαρμογές. WiFi always on. 4G always on. Bt always on. Έχω smartwatch. Κατέβασα wakelock detector και greenify. Σχεδόν όλες τις εφαρμογές πλην αυτών της επικοινωνίας (messenger, Viber κλπ) τις έκανα greenify. Έκλεισα τον σενσορα τσέπης. Και τα αυτόματα backup (αν και δεν ξέρω αν αυτά έπαιξαν ρόλο) Εδώ τα στατιστικά μου. Light χρήση σήμερα. Νομίζω σε ένα δύο updates θα λυθούν τα προβλήματα μπαταρίας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το fit είναι greenify και δείτε πόσες φορές ξεκίνησε από τα Google services Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έχω τα ίδια αποτελέσματα :p ONEPLUS 3T Φιλαράκι δοκίμασε μια μήπως δεις διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Fit Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 21, 2017 by strggeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παιδάκια καλησπέρα! Άρχισα να βλέπω μία διαφορά επιτέλους στην μπαταρία επιτέλους! Ναι τη ζημιά την κάνουν τα Google play services! Είχα μέρες που παιδευομουν αλλά από εχθές είδα διαφορά. Υπαρχουν εφαρμογές οι οποίες ξεκινάνε μόνες τους λόγω google services! Ωωω ναι! Βέβαια έχω αρκετές ώρες σε WiFi και όχι σε δεδομένα. Είμαι στην τελευταια stable. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε beta.... Είμαι root. Έχω συνολικά 126 εφαρμογές. WiFi always on. 4G always on. Bt always on. Έχω smartwatch. Κατέβασα wakelock detector και greenify. Σχεδόν όλες τις εφαρμογές πλην αυτών της επικοινωνίας (messenger, Viber κλπ) τις έκανα greenify. Έκλεισα τον σενσορα τσέπης. Και τα αυτόματα backup (αν και δεν ξέρω αν αυτά έπαιξαν ρόλο) Εδώ τα στατιστικά μου. Light χρήση σήμερα. Νομίζω σε ένα δύο updates θα λυθούν τα προβλήματα μπαταρίας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το fit είναι greenify και δείτε πόσες φορές ξεκίνησε από τα Google services Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλαράκι δοκίμασε μια μήπως δεις διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Fit Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε πιστεύω πως το πρόβλημα το δικό μου ήταν το 4g+, φορτισα χτες βράδυ και το έχω μόνο WiFi, 4g λίγο, στον καφεδάκι που πήγα, ορίστε το αποτέλεσμα, τίποτα άλλο δεν έκανα από μεριάς μου ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Έχεις Cosmote; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Έχεις Cosmote; Ναι, παίζει κάποιο ρόλο; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Έχεις Cosmote; Ποιον ρωτάς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τα νούμερα αυτά που βγάζετε είναι μετά συγχωρήσεως χάλια Πρώτα από όλα το greenify κάνει ζημιά στις συσκευές Οι περισσότερες εφαρμογές της google που έχουν συγχρονισμό προκαλούν παρά πολλά wakelock Ο αισθητήρας που περνάς το χέρι και εμφανίσει ειδοποιήσεις κι αυτός καταναλώνει πολύ μπαταρία Από όταν στήνεις από την αρχή την συσκευή πρέπει να κλείσεις τα αντίγραφα ασφαλείας, τον αισθητήρα ειδοποιήσεων, συγχρονισμους και ειδοποιήσεις σε google εφαρμογές όπως YouTube, chrome και λοιπά Ενεργοποίηση μόνο doze όχι aggressive doze Το βασικό είναι σε εφαρμογές που χρησιμοποιούμε να κλείσουμε συγχρονισμους και ειδοποιήσεις που δεν χρησιμοποιούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ο αισθητήρας που περνάς το χέρι και εμφανίσει ειδοποιήσεις κι αυτός καταναλώνει πολύ μπαταρία Που βρίσκεται αυτή η επιλογή φίλε; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ναι, παίζει κάποιο ρόλο; ONEPLUS 3T Έχουν γράψει στο αντίστοιχο θέμα της Cosmote αρκετοί ότι το configuration που χρησιμοποιεί κάνει battery draining. Και εγώ προσωπικά παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση όταν έκανα φορητότητα από Wind. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τα νούμερα αυτά που βγάζετε είναι μετά συγχωρήσεως χάλια Πρώτα από όλα το greenify κάνει ζημιά στις συσκευές Οι περισσότερες εφαρμογές της google που έχουν συγχρονισμό προκαλούν παρά πολλά wakelock Ο αισθητήρας που περνάς το χέρι και εμφανίσει ειδοποιήσεις κι αυτός καταναλώνει πολύ μπαταρία Από όταν στήνεις από την αρχή την συσκευή πρέπει να κλείσεις τα αντίγραφα ασφαλείας, τον αισθητήρα ειδοποιήσεων, συγχρονισμους και ειδοποιήσεις σε google εφαρμογές όπως YouTube, chrome και λοιπά Ενεργοποίηση μόνο doze όχι aggressive doze Το βασικό είναι σε εφαρμογές που χρησιμοποιούμε να κλείσουμε συγχρονισμους και ειδοποιήσεις που δεν χρησιμοποιούμε Καταρχήν τι εννοείς ότι κάνει ζημιά; Κατά δεύτερον καθένας μας έχει διαφορετικές εφαρμογές για διαφορετικές χρήσεις! Εγώ με αυτά που έκανα ενώ έβγαζα μαξ μια ημέρα τώρα βγάζω παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι λόγω nougat υπάρχει πρόβλημα και ότι θα το φτιάξουν σύντομα. Πλέον έμαθα. Σε κάθε νέα έκδοση θα την εγκαθιστω μετά από 3-4 μήνες. Απογοητεύτηκα από θέμα κινητού γιατί θα πρέπει όπως λες να κάθομαι κάθε φορά να απενεργοποιω features. Πράγμα που με το Sony που είχα δεν υπήρχε πρόβλημα. Μου έβγαζε δύο ημέρες ΜΕ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ! Άρα η OnePlus πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Δεν είμαι κανένας τύπος Η/Υ και λιώσιμο στην παραμετροποίηση... Θέλω να αγοράζω κινητό και να είναι smart εξαρχής. Μόνο σε Sony και Apple το είδα. Δυστυχώς σαμυ μετά από το 5 δεν έχω δουλέψει, μόνο χαζοδει. Τεσπα. Αν δω ότι σε κανένα μήνα δε φτιάχνει η κατάσταση θα κάνω downgrade. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Έχουν γράψει στο αντίστοιχο θέμα της Cosmote αρκετοί ότι το configuration που χρησιμοποιεί κάνει battery draining. Και εγώ προσωπικά παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση όταν έκανα φορητότητα από Wind. μαλιστα , οκ φιλε ...............ενταξει ,δεν μπορουμε να κανουμε και κατι ,δεν προβληματιζομαι και ιδιαιτερα αφου βγαζω ανετα την ημερα με 4G+ συνεχεια ανοιχτο με την απλη χρηση που κανω , απλα ειχαν αναφερθει καποια νουμερα στατιστικων μπαταριας και μου ειχε φανει περιεργο ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχήν τι εννοείς ότι κάνει ζημιά; Κατά δεύτερον καθένας μας έχει διαφορετικές εφαρμογές για διαφορετικές χρήσεις! Εγώ με αυτά που έκανα ενώ έβγαζα μαξ μια ημέρα τώρα βγάζω παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι λόγω nougat υπάρχει πρόβλημα και ότι θα το φτιάξουν σύντομα. Πλέον έμαθα. Σε κάθε νέα έκδοση θα την εγκαθιστω μετά από 3-4 μήνες. Απογοητεύτηκα από θέμα κινητού γιατί θα πρέπει όπως λες να κάθομαι κάθε φορά να απενεργοποιω features. Πράγμα που με το Sony που είχα δεν υπήρχε πρόβλημα. Μου έβγαζε δύο ημέρες ΜΕ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ! Άρα η OnePlus πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Δεν είμαι κανένας τύπος Η/Υ και λιώσιμο στην παραμετροποίηση... Θέλω να αγοράζω κινητό και να είναι smart εξαρχής. Μόνο σε Sony και Apple το είδα. Δυστυχώς σαμυ μετά από το 5 δεν έχω δουλέψει, μόνο χαζοδει. Τεσπα. Αν δω ότι σε κανένα μήνα δε φτιάχνει η κατάσταση θα κάνω downgrade. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και με την samsung τα πραγματα ειναι μια χαρα, ειχα το S7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Που βρίσκεται αυτή η επιλογή φίλε; ONEPLUS 3T Στις ρυθμίσεις για την οθόνη Πολλά πράγματα που αναφέρεται είναι λάθος Επίσης όταν λέμε ότι το greenify κάνει ζημιά εννοώ ότι επεμβαίνει στο σύστημα ενώ το σύστημα είναι ρυθμισμενο αλλιώς να λειτουργεί. Έτσι προκαλεί δυσλειτουργία και τρώει μπαταρία. Δεν είπε κανένας ότι θα χάσεις feature. Κλείνεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι. 4-5 πράγματα είναι που εύκολα τα βρίσκει κάποιος. Δεν χρειάζεται γνώσεις υπολογιστών Η συσκευή έχει πολύ καλή αυτονομία. Αν σε κάποιους δεν πάει ούτε 3 ώρες οθόνη τότε φταίει ο χρήστης και η ρύθμιση που έχει κάνει όχι η συσκευή Σε άλλους όπως και εμένα πως έβγαζε 6 ώρες οθόνη; Τα play services πάντα χωρίς να μαγειρέψω ρυθμίσεις ήταν στο 1-2% πάντα. Πως σε κάποιους άλλους είναι 15% δεν καταλαβαίνω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts