Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το bug που η οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια των κλήσεων και τερματίζεται η κλίση καθώς πατάω τον τερματισμό με το μάγουλο μου; Έχουμε τίποτα νεότερο ; Με έχει ρημάξει.

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το bug που η οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια των κλήσεων και τερματίζεται η κλίση καθώς πατάω τον τερματισμό με το μάγουλο μου; Έχουμε τίποτα νεότερο ; Με έχει ρημάξει.

Δεν έχει διορθωθεί ακόμα.

Αναμένουμε.

Εμφανίζεται όχι πάντα αλλά σε τυχαίες περιπτώσεις έτσι ξαφνικά

Nokia 8800 Scirocco

καλησπέρα σε όλους, εχω το εξης προβλημα οταν ανοιγω μια εφαρμογη για πρώτη φορά και βγαινει το μηνυμα -η εφαρμογη ζηταει να εχει προσβαση στις επαφες κλπ- τα γραμματα ειναι αλλα περιεργα κατι σαν κινεζικα τι πρεπει να αλλαξω? ευχαριστω

Κοροϊδευόμαστε;

Μπορεί και να είναι αυτή η συσκευή αλλά παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία; Όχι

Οπότε δεν είναι επίσημα όλα αυτά.

Καλα το ειπες, κοροϊδευομαστε. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα τα specs να είναι κοντα, αλλα μεχρι την επισημη ανακοινωση (εικαζω αρχες Ιουνη, με κυκλοφορια 1-2 εβδομάδες μετα) όλα αυτά είναι στη σφαιρα της φαντασιας...

Καλα το ειπες, κοροϊδευομαστε. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα τα specs να είναι κοντα, αλλα μεχρι την επισημη ανακοινωση (εικαζω αρχες Ιουνη, με κυκλοφορια 1-2 εβδομάδες μετα) όλα αυτά είναι στη σφαιρα της φαντασιας...

Τούμπανο είναι :X

Δείτε το Tweet του χρήστη @evleaks

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Τούμπανο είναι :X

Δείτε το Tweet του χρήστη @evleaks

Δεν είναι δικό του όμως το Leak, απλά το αναπαράγει. Οπότε ας το δούμε με αρκετή επιφύλαξη...

Πολύ ευχαριστημένος είμαι από το κινητό μόνο που μου το χαλάει η μπαταρία του, 2 εβδομάδες κινητό 34d5c6d01a5cd0ebf626452aa95be5cb.jpg

ONEPLUS 3T

Πολύ ευχαριστημένος είμαι από το κινητό μόνο που μου το χαλάει η μπαταρία του, 2 εβδομάδες κινητό 34d5c6d01a5cd0ebf626452aa95be5cb.jpg

ONEPLUS 3T

Κάπου έχεις κάποιο θέμα

Κάποια ρύθμιση η κάποια εφαρμογή

Άλλοι βγάζουν πάνω από 6 ώρες οθόνη

Ίσα ίσα η μπαταρία είναι το υπέρ της συσκευής σε σχέση με άλλες εταιρίες.

Φόρτισε μέχρι το 100% και μετά όταν φτάσεις πάλι στο 15-20% βάλε μας screenshots από τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε μήπως κάτι παίζει

Nokia 8800 Scirocco

Το κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κ απο τις 2 κάρτες σιμ;

Ευχαριστώ

Κανονικά, 4G και στις 2

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάπου έχεις κάποιο θέμα

Κάποια ρύθμιση η κάποια εφαρμογή

Άλλοι βγάζουν πάνω από 6 ώρες οθόνη

Ίσα ίσα η μπαταρία είναι το υπέρ της συσκευής σε σχέση με άλλες εταιρίες.

Φόρτισε μέχρι το 100% και μετά όταν φτάσεις πάλι στο 15-20% βάλε μας screenshots από τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε μήπως κάτι παίζει

Ok φιλε, θα βαλω καποια στιγμη τα στατιστικα

Σαν να είναι λίγο στραβά η κάμερα η μου φαίνεται; πως μπορώ να σιγουρευτώ σίγουρα; με και χωρίς θήκη σαν να γέρνει λίγο αριστερά, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; 47f1a2e7906499d326a96aad4e83722f.jpg

ONEPLUS 3T

Σε εσάς παιδιά ο καιρός ανανεώνεται? Είμαι στην επίσημη stable 4.1.3. Προσπαθώ εδώ και ώρα αλλά δε βλέπω να αλλάζει κάτι. Θα δοκιμάσω και clear cache του app.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σαν να είναι λίγο στραβά η κάμερα η μου φαίνεται; πως μπορώ να σιγουρευτώ σίγουρα; με και χωρίς θήκη σαν να γέρνει λίγο αριστερά, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; 47f1a2e7906499d326a96aad4e83722f.jpg

ONEPLUS 3T

περισσοτερο μου φαινεται η θηκη σου οτι ειναι καπως κακοκατασκευασμενη

Nokia 8800 Scirocco

Λες φίλε; μακάρι, υπήρχαν αναφορές από κατόχους ότι είχαν θέμα, πως το αντιμετωπισαν; ήταν αρκετά πλάγια σε αυτούς; θυμάται κανείς να μας πει;

ONEPLUS 3T

Λες φίλε; μακάρι, υπήρχαν αναφορές από κατόχους ότι είχαν θέμα, πως το αντιμετωπισαν; ήταν αρκετά πλάγια σε αυτούς; θυμάται κανείς να μας πει;

ONEPLUS 3T

μιλησαν με την εταιρεια και το εστειλαν πισω. νομιζω ομως σε μοντελα με το μαυρο χρωμα οχι σε αυτο σαν το δικο σου.

Εγω παντως μια χαρα βλεπω την καμερα σε εσενα

Nokia 8800 Scirocco

Στις στραβές κάμερες έχω την εντύπωση πως όλος ο φακός είχε μια κλίση. Στην περίπτωση σου δε βλέπω κάτι τέτοιο. Επίσης νομίζω είχε εντοπιστεί κυρίως στα midnight edition.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.