dimtz Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 :lol: θα μας αρεσε με τετοια χαρακτηρηστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Πώς καταλαβαίνουμε αν ειμαστε ext4 ή ftfs ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Υπάρχει μια εφαρμογή αλλά δεν την θυμάμαι Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Επίσης άσχετο αλλα το twrp με βλέπει σαν 64gb ενω είμαι 128. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 F2fs με βλέπω αλλα οχι το system. Γίνεται και το system f2fs ; Diskinfo η εφαρμογή για οποιον θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το bug που η οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια των κλήσεων και τερματίζεται η κλίση καθώς πατάω τον τερματισμό με το μάγουλο μου; Έχουμε τίποτα νεότερο ; Με έχει ρημάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μήπως έχεις screen protector ή τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το bug που η οθόνη δεν σβήνει κατά την διάρκεια των κλήσεων και τερματίζεται η κλίση καθώς πατάω τον τερματισμό με το μάγουλο μου; Έχουμε τίποτα νεότερο ; Με έχει ρημάξει. Δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Αναμένουμε. Εμφανίζεται όχι πάντα αλλά σε τυχαίες περιπτώσεις έτσι ξαφνικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Όχι το συστεμ δεν αλλάζει Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 καλησπέρα σε όλους, εχω το εξης προβλημα οταν ανοιγω μια εφαρμογη για πρώτη φορά και βγαινει το μηνυμα -η εφαρμογη ζηταει να εχει προσβαση στις επαφες κλπ- τα γραμματα ειναι αλλα περιεργα κατι σαν κινεζικα τι πρεπει να αλλαξω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Κοροϊδευόμαστε; Μπορεί και να είναι αυτή η συσκευή αλλά παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία; Όχι Οπότε δεν είναι επίσημα όλα αυτά. Καλα το ειπες, κοροϊδευομαστε. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα τα specs να είναι κοντα, αλλα μεχρι την επισημη ανακοινωση (εικαζω αρχες Ιουνη, με κυκλοφορια 1-2 εβδομάδες μετα) όλα αυτά είναι στη σφαιρα της φαντασιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλα το ειπες, κοροϊδευομαστε. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα τα specs να είναι κοντα, αλλα μεχρι την επισημη ανακοινωση (εικαζω αρχες Ιουνη, με κυκλοφορια 1-2 εβδομάδες μετα) όλα αυτά είναι στη σφαιρα της φαντασιας... Τούμπανο είναι :X Δείτε το Tweet του χρήστη @evleaks Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τούμπανο είναι :X Δείτε το Tweet του χρήστη @evleaks Δεν είναι δικό του όμως το Leak, απλά το αναπαράγει. Οπότε ας το δούμε με αρκετή επιφύλαξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πολύ ευχαριστημένος είμαι από το κινητό μόνο που μου το χαλάει η μπαταρία του, 2 εβδομάδες κινητό ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 http://oneplus3t.com/2017/05/09/oneplus-3t-to-get-meizus-flyme-soon-flyme-6-beta-said-to-hit-the-op3t-today/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πολύ ευχαριστημένος είμαι από το κινητό μόνο που μου το χαλάει η μπαταρία του, 2 εβδομάδες κινητό ONEPLUS 3T Κάπου έχεις κάποιο θέμα Κάποια ρύθμιση η κάποια εφαρμογή Άλλοι βγάζουν πάνω από 6 ώρες οθόνη Ίσα ίσα η μπαταρία είναι το υπέρ της συσκευής σε σχέση με άλλες εταιρίες. Φόρτισε μέχρι το 100% και μετά όταν φτάσεις πάλι στο 15-20% βάλε μας screenshots από τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε μήπως κάτι παίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κ απο τις 2 κάρτες σιμ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κ απο τις 2 κάρτες σιμ; Ευχαριστώ Κανονικά, 4G και στις 2 Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Κάπου έχεις κάποιο θέμα Κάποια ρύθμιση η κάποια εφαρμογή Άλλοι βγάζουν πάνω από 6 ώρες οθόνη Ίσα ίσα η μπαταρία είναι το υπέρ της συσκευής σε σχέση με άλλες εταιρίες. Φόρτισε μέχρι το 100% και μετά όταν φτάσεις πάλι στο 15-20% βάλε μας screenshots από τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε μήπως κάτι παίζει Ok φιλε, θα βαλω καποια στιγμη τα στατιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σαν να είναι λίγο στραβά η κάμερα η μου φαίνεται; πως μπορώ να σιγουρευτώ σίγουρα; με και χωρίς θήκη σαν να γέρνει λίγο αριστερά, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σε εσάς παιδιά ο καιρός ανανεώνεται? Είμαι στην επίσημη stable 4.1.3. Προσπαθώ εδώ και ώρα αλλά δε βλέπω να αλλάζει κάτι. Θα δοκιμάσω και clear cache του app. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σαν να είναι λίγο στραβά η κάμερα η μου φαίνεται; πως μπορώ να σιγουρευτώ σίγουρα; με και χωρίς θήκη σαν να γέρνει λίγο αριστερά, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; ONEPLUS 3T περισσοτερο μου φαινεται η θηκη σου οτι ειναι καπως κακοκατασκευασμενη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Λες φίλε; μακάρι, υπήρχαν αναφορές από κατόχους ότι είχαν θέμα, πως το αντιμετωπισαν; ήταν αρκετά πλάγια σε αυτούς; θυμάται κανείς να μας πει; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Λες φίλε; μακάρι, υπήρχαν αναφορές από κατόχους ότι είχαν θέμα, πως το αντιμετωπισαν; ήταν αρκετά πλάγια σε αυτούς; θυμάται κανείς να μας πει; ONEPLUS 3T μιλησαν με την εταιρεια και το εστειλαν πισω. νομιζω ομως σε μοντελα με το μαυρο χρωμα οχι σε αυτο σαν το δικο σου. Εγω παντως μια χαρα βλεπω την καμερα σε εσενα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Στις στραβές κάμερες έχω την εντύπωση πως όλος ο φακός είχε μια κλίση. Στην περίπτωση σου δε βλέπω κάτι τέτοιο. Επίσης νομίζω είχε εντοπιστεί κυρίως στα midnight edition. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts