Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με root και φοβάμαι να το τολμήσω μην τυχόν και κάνω καμία ζημιά και το μπρικαρω (εκτός βέβαια και αν υπάρχει κανένας απλοποιημένος οδηγός για αρχάριους:p). Επίσης αν το έπαιρνα απόφαση για root, πως θα μπορούσα να πάρω πλήρες backup?
Πλήρες backup χωρίς root είναι κάτι που δεν γίνεται αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα...

Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος που περιέχει φωτογραφίες βίντεο downloads κ.τ.λ κάνεις backup συνδέοντας απλά το κινητό στον υπολογιστή και αντιγράφεις ότι χρειάζεσαι.

Μετά από εφαρμογές επειδή δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις backup τις ρυθμίσεις των εφαρμογών που έχεις εγκατεστημένες παρά μόνο τις εφαρμογές σαν (apk) για να καταλάβεις είναι σαν να κρατάς τα (exe) αρχεία από έναν υπολογιστή για να τα κάνεις εγκατάσταση μετά το φορμάτ και τις ρυθμίσεις μια μια εφαρμογή από την αρχή.

Τα υπόλοιπα αποθηκεύονται στο google account σου δηλαδή επαφές, ημερολόγιο ακόμα και οι φωτογραφίες αν τις συγχονίσεις με το google photos.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω πολυ! Mια ερώτηση ακόμα. Επειδή με μια πρόχειρη έρευνα στο google βλέπω αρκετούς οδηγούς για το πως να κάνει κάποιος root, ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο πιο εύκολος οδηγος? Έχω δει αρκετά βίντεο στο YouTube τα οποία να πω την αλήθεια είναι πιο πρακτικά για μένα αλλα δε ξέρω αν ακολουθούν τη σωστή διαδικασία.Να δω από τους xda? Επίσης, μετά από root θα μπορεί το κινητό να λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις? Edited by mitsoschios

Σε ευχαριστω πολυ! Mια ερώτηση ακόμα. Επειδή με μια πρόχειρη έρευνα στο google βλέπω αρκετούς οδηγούς για το πως να κάνει κάποιος root, ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο πιο εύκολος οδηγος? Έχω δει αρκετά βίντεο στο YouTube τα οποία να πω την αλήθεια είναι πιο πρακτικά για μένα αλλα δε ξέρω αν ακολουθούν τη σωστή διαδικασία.Να δω από τους xda? Επίσης, μετά από root θα μπορεί το κινητό να λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις?

Θα κάνεις αυτόν τον οδηγό εκτός από το τελευτώ βήμα (adb sideload su.zip) δεν θα φλασάρεις το SU αλλά το magisk από εδώ θα το κατεβάσεις και θα το κάνεις εγκατάστασή από την recovery

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445

Edited by tigreos

Σε ευχαριστω πολυ! Mια ερώτηση ακόμα. Επειδή με μια πρόχειρη έρευνα στο google βλέπω αρκετούς οδηγούς για το πως να κάνει κάποιος root, ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο πιο εύκολος οδηγος? Έχω δει αρκετά βίντεο στο YouTube τα οποία να πω την αλήθεια είναι πιο πρακτικά για μένα αλλα δε ξέρω αν ακολουθούν τη σωστή διαδικασία.Να δω από τους xda? Επίσης, μετά από root θα μπορεί το κινητό να λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις?
Ο οδηγός του Oneplus forum είναι ο καλύτερος εδώ και χρόνια

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο οδηγός του Oneplus forum είναι ο καλύτερος εδώ και χρόνια

Σαφώς και είναι, απλά το παιδί δεν έχει τις απαραίτητες γνώσης το είπε και ο ίδιος έξαλλου και είπα τον δώσω έναν Ελληνικό οδηγό για να μπει ποιο εύκολα στο κλίμα μην τον ρίξω στα βαθιά... :)

Σαφώς και είναι, απλά το παιδί δεν έχει τις απαραίτητες γνώσης το είπε και ο ίδιος έξαλλου και είπα τον δώσω έναν Ελληνικό οδηγό για να μπει ποιο εύκολα στο κλίμα μην τον ρίξω στα βαθιά... :)

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Θα ξεκινήσω σιγά σιγά το όλο εγχείρημα. Να φανταστώ ότι υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες στο oneplus forum. Θα ξεκινήσω από τα απλά και βλεπουμε:)

Παιδια εχω ενα θεμα εδω και 2 ωρες. Μου εξαφανιστηκε εντελως ξαφνικα το εικονιδιο του Google play! Στο μεταξυ ειχα παρατηρησει τις τελευταιες μερες οτι οταν πηγαινα να "κατεβασω" μια εφαρμογη, ενω εμφανιζε τη μπαρα προοδου,δε γινοταν τιποτα. Ομως οταν υπηρχαν αναβαθμισεις διαθεσιμες για ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες, δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Τις κατεβαζε κανονικα. Εκανα reset και εκκεθαριση της cache αλλα τιποτα...Εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος αυτο το θεμα?

Πριν λιγο μου εμφανισε 2 διαθεσημες ενημερωσεις και μολις πατησα να γινει ενημερωσει ,απλα δεν εγινε τιποτα.

Μαλλον η διδικασια του root θα γινει αμεσα μου φαινεται...

Edited by mitsoschios

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Θα ξεκινήσω σιγά σιγά το όλο εγχείρημα. Να φανταστώ ότι υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες στο oneplus forum. Θα ξεκινήσω από τα απλά και βλεπουμε:)

Παιδια εχω ενα θεμα εδω και 2 ωρες. Μου εξαφανιστηκε εντελως ξαφνικα το εικονιδιο του Google play! Στο μεταξυ ειχα παρατηρησει τις τελευταιες μερες οτι οταν πηγαινα να "κατεβασω" μια εφαρμογη, ενω εμφανιζε τη μπαρα προοδου,δε γινοταν τιποτα. Ομως οταν υπηρχαν αναβαθμισεις διαθεσιμες για ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες, δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Τις κατεβαζε κανονικα. Εκανα reset και εκκεθαριση της cache αλλα τιποτα...Εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος αυτο το θεμα?

Πριν λιγο μου εμφανισε 2 διαθεσημες ενημερωσεις και μολις πατησα να γινει ενημερωσει ,απλα δεν εγινε τιποτα.

Μαλλον η διδικασια του root θα γινει αμεσα μου φαινεται...

Ελπίζω να έχεις πάρεις backup

Amazon Fire stick 4k max

Κατι ακομα βρε παιδια. Απο μια μικρη ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχει το Lieneage OS το οποιο ειναι διαθεσιμο για το 3Τ. Για να καταλαβω , ειναι κατι σαν το Adroid?Αν ναι, αξιζει? Το εχει δοκιμασει κανενας?

Κατι ακομα βρε παιδια. Απο μια μικρη ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχει το Lieneage OS το οποιο ειναι διαθεσιμο για το 3Τ. Για να καταλαβω , ειναι κατι σαν το Adroid?Αν ναι, αξιζει? Το εχει δοκιμασει κανενας?
Custom Rom είναι όπως δεκάδες άλλες που έχουν βγει.

Πολύ γνωστή κιόλας

Amazon Fire stick 4k max

ερωτηση προς ολους που εχουν κστεβασει την τελευταια : 9.0.4 official

οταν το φορτιζω ζεσταινεται του θανατα.

το εχετε κι εσεις ;

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

ερωτηση προς ολους που εχουν κστεβασει την τελευταια : 9.0.4 official

οταν το φορτιζω ζεσταινεται του θανατα.

το εχετε κι εσεις ;

Oχι οπως παλιά συμπεριφέρεται το τηλέφωνο.

Φυσικά μιλάμε για τον δικό του φορτιστή

• 3 weeks later...
Θα κάνεις αυτόν τον οδηγό εκτός από το τελευτώ βήμα (adb sideload su.zip) δεν θα φλασάρεις το SU αλλά το magisk από εδώ θα το κατεβάσεις και θα το κάνεις εγκατάστασή από την recovery

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445

Μια ερωτηση μιας και ξεκινησα την ολη διαδικασια... Δε ξερω ομως πως θα περασω το magisk μεσω της recovery.

Εχω φτασει μεχρι το σημειο που λεει "Χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα του ήχου για να βρούμε την επιλογή της recovery και πατάμε το Power για να την επιλέξουμε."

Απο εκει και περα ομως δε ξερω τι να κανω... Στο κινητο εχουν εμφανιστει οι φακελοι (install , wipe , backup κ.τ.λ. ) αλλα δε ξερω τι να κανω μετα...

Μια ερωτηση μιας και ξεκινησα την ολη διαδικασια... Δε ξερω ομως πως θα περασω το magisk μεσω της recovery.

Εχω φτασει μεχρι το σημειο που λεει "Χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα του ήχου για να βρούμε την επιλογή της recovery και πατάμε το Power για να την επιλέξουμε."

Απο εκει και περα ομως δε ξερω τι να κανω... Στο κινητο εχουν εμφανιστει οι φακελοι (install , wipe , backup κ.τ.λ. ) αλλα δε ξερω τι να κανω μετα...

Πρέπει να έχεις κατεβασμένο στο κινητό σου το τελευταίο magisk.zip και να το φλασαρεις μέσα από το recovery.

Amazon Fire stick 4k max

Το magisk.zip το κατεβασα στο pc και το "εριξα" μεσα στον αποθυκευτικο χωρο το κινητου. Στη συνεχεια πηγα στο φακελο install και πατησα πανω στο zip για να το ανοιξει. Μολις τελειωσε η διαδικασια, μου εμφανισε την επιλογη για reboot , αλλα οταν πατησα πανω , αντι για επανεκκινηση, μου εβγαλε μηνυμα για το twrp αν θελω να κανει update. Το αγνοησα και του πατησα την επιλογη να μην εμφανιστει ξανα αυτο το μηνυμα. Εγινε reboot και το κινητο ανοιξε κανονικα. Το θεμα ομως ειναι οτι οταν παω στο τηλεφωνικο καταλογο, δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη για ηχογραφηση κλησεων...Τι συμβαινει?

Παιδιά εχει καταφέρει κανένας να ενεργοποιήσει ο WiFi call με το γνωστό τρόπο απο το xda? Εμένα στην κονσόλα που ανοίγω δεν μου φαίνονται Καν οι ίδιες επιλογές που λένε οι οδηγίες
OnePlus 3T, iPad mini 2

Παιδιά εχει καταφέρει κανένας να ενεργοποιήσει ο WiFi call με το γνωστό τρόπο απο το xda? Εμένα στην κονσόλα που ανοίγω δεν μου φαίνονται Καν οι ίδιες επιλογές που λένε οι οδηγίες

Ενεργοποιημένο το χω αλλά και έτσι δεν παίζει με τον πάροχο. (Έχω δοκιμάσει και cote και voda)

Ενεργοποιημένο το χω αλλά και έτσι δεν παίζει με τον πάροχο. (Έχω δοκιμάσει και cote και voda)

Υποτίθεται ότι η κοςμοτε προσφέρει την υπηρεσία σε συμβατές συσκευές και ότι με τον τρόπο που περιγράφεται στο xda λειτουργεί. Τι να πω.

OnePlus 3T, iPad mini 2

Και όμως, δεν μας εγκατέλειψε ακόμη η onePlus.

Ήρθε Update στο 9.0.5. με security patch 2019.8 :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Έχει ο μικρός μου γιος ένα oneplus 3t το οποίο σήμερα του έπεσε κάτω.

Έκτοτε άρχισε να κάνει κάτι μυστήρια.

Ζεσταίνεται αφάνταστα , και μόλις το βάζει στην φόρτιση κλείνει από μόνο του.

Κάτι συνέβη εσωτερικά, πιθανόν ο επεξεργαστής να μας αφήνει χρόνια.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο;

Αν ναι θα ήθελα να ακούσω κάποια γνώμη.

Ευχαριστω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά θα ήθελα πάλι τη βοήθειά σας. Μου ήρθε αναβάθμιση στην εκδοση 9.0.5 και έκανα την εγκατάσταση,αλλά χάθηκε το root. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει,ή θα πρέπει να επαναλάβω όλη τη διαδικασία του root? Γενικά όταν έρχονται αναβαθμίσεις τι θα πρέπει να κάνω για να μη χαθεί το root?

Παιδιά θα ήθελα πάλι τη βοήθειά σας. Μου ήρθε αναβάθμιση στην εκδοση 9.0.5 και έκανα την εγκατάσταση,αλλά χάθηκε το root. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει,ή θα πρέπει να επαναλάβω όλη τη διαδικασία του root? Γενικά όταν έρχονται αναβαθμίσεις τι θα πρέπει να κάνω για να μη χαθεί το root?
Φλασαρεις την ΡΟΜ στο custom recovery και μετά καπάκι το magisk

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Παιδιά συγνώμη που το γράφω εδώ, ο μικρός είχε ένα αστέρι 3Τ του έπεσε κάτω, άρχιζε έκτοτε να ζεσταίνεται αρκετά και να σβήνει.

Το πήγαμε σε δυο τεχνικούς αλλά ήταν ασύμφορη η επισκευή.

Όμως αν κάποιος έχει σπασμένη οθόνη, η χαλασμένη μπαταρία , η φορτιστή υπάρχουν τα πάντα όλα με πολλές θήκες.

Ένα χαρτζιλίκι στον πιτσιρικά και το πήρε.

Και πάλι συγνώμη για το ποστ τύπου αγγελια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα, έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια με το 3T και θέλω να αλλάξω μπαταρία. Επειδή παίζουν πολλές , έχει κάποιος ψωνίσει κάποια καλή και αν ναι μπορεί να μου πει από πού ? Ένα link θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο.

Καλησπέρα, έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια με το 3T και θέλω να αλλάξω μπαταρία. Επειδή παίζουν πολλές , έχει κάποιος ψωνίσει κάποια καλή και αν ναι μπορεί να μου πει από πού ? Ένα link θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο.

αν είσαι κάτω από 2 χρόνια και εντός εγγύησης άνοιξε ticket στο site της εταιρίας ώστε να το στείλεις καινα στην αλλάξουν αυτοί με μηδενικό ή μικρό κόστος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------