Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βρεις εναν καλο μαστορα αλλαξε την εδω,αξιζει η αλλαγη μπαταριας και το κινητο ειναι σφαιρα ακομη και τωρα

δεν ειμαι ελλαδα :)

αλλα απο τη στιγμη που χρεωνουν τη μπαταρια 10ε πες, θελω να πιστευω οτι θα χρεωνουν λογικα και την αντικατασταση...οποτε δε χαλασε και ο κοσμος, θα προσπαθησω ισως μεσω 1+

παντως ως προς το αρχικο ζητημα, εχει πειραματιστει κανεις με καποια ρομ?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι δεν εκανα...και δεν χρειαζεται κιολας, μιλαμε για το επισημο OTA update...και την αλλη φορα που πρωτοπερασα στην 8αρα και εκανα φακτορυ ρισετ ομως, δε βελτιωθηκε κατι
Τα προβλήματα που λες καμία σχέση δεν έχουν με την 8αρα ή την μπαταρία.

Κανένα κρασαρισμα δεν σκάει έτσι ξαφνικά.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δεν ειμαι ελλαδα :)

αλλα απο τη στιγμη που χρεωνουν τη μπαταρια 10ε πες, θελω να πιστευω οτι θα χρεωνουν λογικα και την αντικατασταση...οποτε δε χαλασε και ο κοσμος, θα προσπαθησω ισως μεσω 1+

παντως ως προς το αρχικο ζητημα, εχει πειραματιστει κανεις με καποια ρομ?

Φίλε μου η αλλαγή μπαταρίας για εμένα που ζω Ελλάδα κόστισε 32 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Την έκανα λίγο πριν τη διετία και παρόλο που για κάποιον λόγο δεν μου τη συμπεριέλαβαν στην εγγύηση ήταν πολύ καλή κίνηση γιατί από εκεί που φορτιζα το κινητό δύο φορές τη μέρα πλέον ανανεώθηκε εντελώς.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

30ε δεν ειναι και κανενα τρομερο ποσο οποτε αξιζει τον κοπο... Θα δοκιμασω αλλαγη μπαταριας και μετα βλεπουμε

Την προηγούμενη εβδομάδα αλλαγή μπαταρίας και πίσω τζαμάκι κάμερας για λογαριασμό φίλου που το έστειλε κόστισε σύνολο γύρω στα 35.

• 2 weeks later...

Παιδιά ερωτησις, το κινητό μας υποστηρίζει wifi calling? Έχω κοσμοτε αν έχει σημασία.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παίδες η open beta είναι σε pie? Επειδή θέλω να περάσω pie οπωσδήποτε αν δεν είναι pie η beta υπάρχει αξιόλογη πρόταση σε 9 custom?
Vamos Aris

Καλησπέρα παίδες η open beta είναι σε pie? Επειδή θέλω να περάσω pie οπωσδήποτε αν δεν είναι pie η beta υπάρχει αξιόλογη πρόταση σε 9 custom?

Το πρόγραμμα beta για τα oneplus 3&3T έχει σταματήσει από πέρσι.

Αν θες pie custom rom δοκίμασε την Havoc αν όχι η καλύτερη από της καλύτερες.Δοκίμασε την και πες μας πως σου φάνηκε.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/rom-havoc-os-t3782811

Εγώ δουλεύω την Ressuraction που επίσης είναι από τις καλύτερες. Σταθερή, απροβληματιστη, με πολύ καλή υποστήριξη! Η Havoc όπως είπε ο φίλος, είναι επίσης από τις κορυφαίες. Εγώ προτίμησα την πρώτη, γιατί θυμίζει περισσότερο Lineage 16, που δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω γιατί έχει θέμα με το encryption...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by tfd1978

Εγώ δουλεύω την Ressuraction που επίσης είναι από τις καλύτερες. Σταθερή, απροβληματιστη, με πολύ καλή υποστήριξη! Η Havoc όπως είπε ο φίλος, είναι επίσης από τις κορυφαίες. Εγώ προτίμησα την πρώτη, γιατί θυμίζει περισσότερο Lineage, που δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω γιατί έχει θέμα με το encryption...

μερσι!θα δοκιμασω να περασω σε λιγο την havoc και βλεπουμε!

Vamos Aris

μερσι!θα δοκιμασω να περασω σε λιγο την havoc και βλεπουμε!

Την έβαλες τελικά; Πες μας πως σου φάνηκε;

Την έβαλες τελικά; Πες μας πως σου φάνηκε;

Αρκετά καλή είναι η αλήθεια. Έχω την εντύπωση πως είναι ένα κλικ κάτω σε ταχύτητα από την official oreo.. Αλλά δε ε χώ αντιμετωπίσει κάτι σοβαρό μέχρι στιγμής

Vamos Aris

• 3 weeks later...

Εμένα με τρώει το χέρι μου, αλλά έχω βολεύτει απίστευτα με την Ressurection Rom...αλλά δεν βλέπω να αντέχω για πολύ, θα την κάνω την δοκιμή κάποια στιγμή...

Τελικά πέρασα την beta, και είναι πολύ καλύτερη από όσο περίμενα! Ειλικρινά είναι άψογη!!

Τελικά πέρασα την beta, και είναι πολύ καλύτερη από όσο περίμενα! Ειλικρινά είναι άψογη!!

Και για πες μας πως την περασες; Γιατι εγω εχω την stable και το εχω απειραχτο και κλειδωμενο bootloader

Και για πες μας πως την περασες; Γιατι εγω εχω την stable και το εχω απειραχτο και κλειδωμενο bootloader
Βάζεις το zip στον εσωτερικό χώρο του κινητού και πας ρυθμίσεις - ενημερώσεις συστήματος - πατάς δεξιά επάνω το γρανάζι και τοπική αναβάθμιση επιλέγεις το zip αρχείο της Rom και κάνει την αναβάθμιση.

Αυτός ο τρόπος είναι μόνο για στοκ κινητό κλειδωμένο bootloader επίσης κάνε ένα backup από πρίν τον εσωτερικό χώρο γιατί ενδεχόμενος να τον κάνει wipe.

Βάζεις το zip στον εσωτερικό χώρο του κινητού και πας ρυθμίσεις - ενημερώσεις συστήματος - πατάς δεξιά επάνω το γρανάζι και τοπική αναβάθμιση επιλέγεις το zip αρχείο της Rom και κάνει την αναβάθμιση.

Αυτός ο τρόπος είναι μόνο για στοκ κινητό κλειδωμένο bootloader επίσης κάνε ένα backup από πρίν τον εσωτερικό χώρο γιατί ενδεχόμενος να τον κάνει wipe.

Ωραια,θα το δοκιμασω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις,ευχαριστω φιλε μου

Ελπίζω να σας προλάβω...εγώ το έκανα μέσω TWRP recovery με ξεκλειδωτο φυσικά bootloader...δυστυχώς, δεν είναι smooth η λειτουργία της, κάνει πολλά staters. Και τώρα που μιλάμε επιστρέφω στην Resurrection Remix. Είμαι όμως σίγουρος ότι από αυτό που είδα, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο! Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια beta έκδοση. Edited by tfd1978

Τελικά θα ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία...θα την δουλέψω για λίγες μέρες και βλέπουμε πως πάει.

Χθες βράδυ διέγραψα ακόμα και το σύστημα και την εσωτερική μνήμη, και έκανα καθαρή εγκατάσταση από το μηδέν, μέσω USB otg. Καμία σχέση! Έκανα λάθος που βιάστηκαν να κρίνω. Πάει άψογα, και για beta, δείχνει σαν τελική official! Εγώ την προτείνω. Δεν έχω βρει τίποτα που να μην λειτουργεί σωστά..

Χθες βράδυ διέγραψα ακόμα και το σύστημα και την εσωτερική μνήμη, και έκανα καθαρή εγκατάσταση από το μηδέν, μέσω USB otg. Καμία σχέση! Έκανα λάθος που βιάστηκαν να κρίνω. Πάει άψογα, και για beta, δείχνει σαν τελική official! Εγώ την προτείνω. Δεν έχω βρει τίποτα που να μην λειτουργεί σωστά..

Συμφωνώ ίδια άποψη έχω και εγώ προς το παρόν, είναι "σχεδόν" σαν σταθερή ρομ.

Ενημερωτικά, μετά από άλλες 5 μέρες καθημερινής σταθερής χρήσης, έχω να πω ότι μιλάμε για μια σταθερή rom, καλύτερη και από την resurrection remix που είχα πριν. Δεν μετανιώνω καθόλου που έκανα την αλλαγή. Και μπαταρία μια χαρά (είμαι με την εργοστασιακή μπαταρία, δεν έχω αλλάξει), με 2 ώρες και 7 λεπτά χρήσης (πάντα με wifi/data/sync/email/καιρό/όλα ανοιχτά) έχω ακόμα 56% υπόλοιπο. Για beta λοιπόν, συμπεριφέρεται σαν stable rom, χωρίς το παραμικρό κιχ στην χρήση. Δεν έχω βρει ακόμα ένα bug!