tsipis1 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 μπας και είσαι με κανά μη ΄΄μαμά΄καλώδιο ? Προσπάθησες να αλλάξεις usb θύρα ? Εκανες επανεκίνηση τον υπολογιστή ? Δοκίμασες από usb που είναι στην motherboard ? Το μαμισιο καλωδιο εχω και επανεκκινηση εκανα και στην motherboard πανω το εχω συνδεσει.Δεν ξερω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Το μαμισιο καλωδιο εχω και επανεκκινηση εκανα και στην motherboard πανω το εχω συνδεσει.Δεν ξερω τι φταιει μήπως να δεις σε άλλον υπολογιστή τότε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 μήπως να δεις σε άλλον υπολογιστή τότε ? εχω win 7 λες να φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 εχω win 7 λες να φταιει αυτο? δεν νομίζω , αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις σε 10αρια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 εχω win 7 λες να φταιει αυτο?Τα Win 7 είναι προτιμότερα για τέτοια δουλειά, γιατί οι drivers των 10 δυσκολεύουν πιο πολύ την κατάσταση. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά εδώ και κάτι εκδόσεις η ένδειξη VoLTE έχει βγει από το μενού στις sim. Το έχει ψάξει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος θέλει να το ενεργοποιήσει ως υπηρεσία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 τροπος για αλλη γραμμματοσειρα χωρις ρουτ υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Παιδια δεν ξερω τι εχω καταφερει παντως εχω κανει μακακια σιγουρα.Το κινητο δεν ανοιγει και εχει πεσει σε boot loop.Τι να κανω καμια συμβουλη?Το κινητο εχει κολλησει και μου αναβοσβηνει το λογοτυπο της Oneplus κατα την εναρξη Edited October 11, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδια δεν ξερω τι εχω καταφερει παντως εχω κανει μακακια σιγουρα.Το κινητο δεν ανοιγει και εχει πεσει σε boot loop.Τι να κανω καμια συμβουλη?Το κινητο εχει κολλησει και μου αναβοσβηνει το λογοτυπο της Oneplus κατα την εναρξη κάτι έγινε λογικά στην προσπάθεια ξεκλειδώματος από ότι θυμάμαι που προσπάθησες να κάνεις,μην αγχώνεσαι. Το έχεις ξεκλειδώσει ? Πες μας πρώτα από όλα τι έχεις κάνει έως τώρα στην συσκευή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 κάτι έγινε λογικά στην προσπάθεια ξεκλειδώματος από ότι θυμάμαι που προσπάθησες να κάνεις,μην αγχώνεσαι. Το έχεις ξεκλειδώσει ? Πες μας πρώτα από όλα τι έχεις κάνει έως τώρα στην συσκευή Ενταξει ολα μια χαρα ειχα κλειδωσει τον bootloeder.Εγκαθηστω το superSu μια χαρα και στα καπακια το debloat δεν μπορω να το βρω μεσα στον αποθηκευτικο χωρο για να το κανω εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ενταξει ολα μια χαρα ειχα κλειδωσει τον bootloeder.Εγκαθηστω το superSu μια χαρα και στα καπακια το debloat δεν μπορω να το βρω μεσα στον αποθηκευτικο χωρο για να το κανω εγκατασταση. sorry αλλά δεν κατάλαβα ! Το τηλ είναι κλειδωμένο ή ξεκλέιδωτο ? Εχει custom recovery ? Τι εννοείς με τo ;;και στα καπακια το debloat δεν μπορω να το βρω μεσα στον αποθηκευτικο χωρο για να το κανω εγκατασταση'' και από την άλλη λες ότι έπεσες σε Boot loop ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 sorry αλλά δεν κατάλαβα ! Το τηλ είναι κλειδωμένο ή ξεκλέιδωτο ? Εχει custom recovery ? Τι εννοείς με τo ;;και στα καπακια το debloat δεν μπορω να το βρω μεσα στον αποθηκευτικο χωρο για να το κανω εγκατασταση'' και από την άλλη λες ότι έπεσες σε Boot loop ? Νομιζα οτι ειχα Boot loop γιατι το κινητο αναβοεσβηνε.Τωρα ειναι μια χαρα αμοιξε και με ρουτ.Στο tool που χρησιμοποιησα κατω απο την εγκατασταση του superSU η επομενη εντολη λεει Push debloater script το οποιο οταν με βαζει μεσα στο TWRP recovery για να το κανω install δεν μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Νομιζα οτι ειχα Boot loop γιατι το κινητο αναβοεσβηνε.Τωρα ειναι μια χαρα αμοιξε και με ρουτ.Στο tool που χρησιμοποιησα κατω απο την εγκατασταση του superSU η επομενη εντολη λεει Push debloater script το οποιο οταν με βαζει μεσα στο TWRP recovery για να το κανω install δεν μπορω να το βρω μην ασχολείσαι κατά την γνώμη μου,ότι θες να σβήσεις το σβήνεις και με το root unistaller πχ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ποια είναι η εφαρμογή για να βγάλω τις διαφημίσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ποια είναι η εφαρμογή για να βγάλω τις διαφημίσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τηνadaway χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένους Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Και κάτι ακόμη.Εγκατεστησα το amplify και ενώ του έχω δώσει δωσει πρόσβαση μου λέει ότι δεν είμαι root Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 11, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Και κάτι ακόμη.Εγκατεστησα το amplify και ενώ του έχω δώσει δωσει πρόσβαση μου λέει ότι δεν είμαι root Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το έβαλες χωρίς xposed ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 το έβαλες χωρίς xposed ?Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και πήρα αυτό το μήνυμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και πήρα αυτό το μήνυμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για αυτό δεν δουλεύει ...... Πως πήγες να εγκαταστήσεις το xposed ? σβήστο και κάνε εγκατάσταση μόνο αυτή την εφαρμογή https://www.apkmirror.com/apk/rovo89/xposed-installer/xposed-installer-3-1-2-release/xposed-installer-3-1-2-android-apk-download/ κάνε επανεκίννηση και περίμενε κανά 5ΛΕΠΤΟ να μπουτάρει,μην πάθεις κοκομπλόκο περιμένοντας :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 για αυτό δεν δουλεύει ...... Πως πήγες να εγκαταστήσεις το xposed ? σβήστο και κάνε εγκατάσταση μόνο αυτή την εφαρμογή https://www.apkmirror.com/apk/rovo89/xposed-installer/xposed-installer-3-1-2-release/xposed-installer-3-1-2-android-apk-download/ κάνε επανεκίννηση και περίμενε κανά 5ΛΕΠΤΟ να μπουτάρει,μην πάθεις κοκομπλόκο περιμένοντας :)Και κάτι ακομη που παρατηρησα.Παιδια συγγνώμη αλλά είμαι λίγο αρχάριος.Τωρα που δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση το κινητο νομίζω μπήκε σε fastboot άνοιξε 2 φορές την μαύρη εικόνα με το μήνυμα για τα 5 sec και μετά ανοιξε.πως γίνετε να το απενεργοποιήσω αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Και κάτι ακομη που παρατηρησα.Παιδια συγγνώμη αλλά είμαι λίγο αρχάριος.Τωρα που δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση το κινητο νομίζω μπήκε σε fastboot άνοιξε 2 φορές την μαύρη εικόνα με το μήνυμα για τα 5 sec και μετά ανοιξε.πως γίνετε να το απενεργοποιήσω αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-dm-verity-force-encryption-disabled-t3618232 διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Υπάρχει άλλο θέμα για τις τροποποιήσεις. Μην κάνουμε σαλάτα βρε παιδιά τα θέματα. Όποιος θέλει να ρωτήσει για πειράγματα, ροοτ, xposed κλπ πάει στο άλλο θέμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Υπάρχει άλλο θέμα για τις τροποποιήσεις. Μην κάνουμε σαλάτα βρε παιδιά τα θέματα. Όποιος θέλει να ρωτήσει για πειράγματα, ροοτ, xposed κλπ πάει στο άλλο θέμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted δεν έχεις καθόλου άδικο, έγω φταίω κατά κύριο λόγο:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα μετά την τελευταία ενημέρωση ενώ έχω καθαρίσει τα recent apps βρίσκω να τρέχουν τα μηνύματα ή οι κλήσεις. Πως γίνεται να ανοίγουν μόνα τους; Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Συμβαίνει συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα μετά την τελευταία ενημέρωση ενώ έχω καθαρίσει τα recent apps βρίσκω να τρέχουν τα μηνύματα ή οι κλήσεις. Πως γίνεται να ανοίγουν μόνα τους; Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Συμβαίνει συνεχώς.Συγγνώμη, ξέρεις καθόλου πώς δουλεύει το Android; Είναι μήπως το πρώτο σου κινητό; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts