kosvou Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ρε παιδιά με την 4.5.0 γιατί τα χρώματα έγιναν τόσο ξεπλυμενα σε sRGB mode? Φταίει ίσως που έχω και το OnePlus 5 δίπλα και βλέπω μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ προσωπικά πάντα ξεπλυμένα τα έβλεπα σε sRBG και ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εγώ προσωπικά πάντα ξεπλυμένα τα έβλεπα σε sRBG και ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Και εγω παντα sRGB χρησιμοποιουσα και νομιζω οτι υπαρχει διαφορα τωρα σε σχεση με πριν. Δεν μου αρεσαν τα υπερτονισμενα χρωματα που ειχε το προεπιλεγμενο mode. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Τι σχέση έχει το update του nova launcher με το update της oneplus ;Λαθος διατυπωση '' oneplus launcher'' Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Λαθος διατυπωση '' oneplus launcher'' Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το είδα φίλε στο ιστορικό, έκανε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Για τα εικονίδια, πάτα παρατεταμένα την αρχική οθόνη, μετά το εικονίδιο ρυθμίσεις κάτω δεξιά και μετά στο μενού που θα βγει, διάταξη αρχικής οθονης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈκανα αυτο που μου είπες αλλά μου έβγαλε αυτό Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ο καινούργιος launcher δεν μπορώ να πω με τρέλανε,ίσως πρέπει να τον συνηθίσω...Μια εφαρμογή για καταγραφή κλήσης υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Έκανα αυτο που μου είπες αλλά μου έβγαλε αυτό Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤότε θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προγραμματιστη η developer settings και να αλλάξεις το dpi. Επίσης ποια έκδοση του launcher έχεις? Σε αυτήν που έχω εγώ, έχω αυτή την επιλογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 26, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Τότε θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προγραμματιστη η developer settings και να αλλάξεις το dpi. Επίσης ποια έκδοση του launcher έχεις? Σε αυτήν που έχω εγώ, έχω αυτή την επιλογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ , το βρήκα φίλε μου , σε ευχαριστώ πολύ !! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εμένα.την 4.5.0 ακόμα δεν την βρίσκει όταν κανω ενημέρωση συστήματος...Τελικά εφαρμογή για καταγραφή κλήσης,που να δουλεύει καλά υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εμένα.την 4.5.0 ακόμα δεν την βρίσκει όταν κανω ενημέρωση συστήματος...Τελικά εφαρμογή για καταγραφή κλήσης,που να δουλεύει καλά υπάρχει;;;Αφού υπάρχει λινκ να την κατεβάσεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εμένα.την 4.5.0 ακόμα δεν την βρίσκει όταν κανω ενημέρωση συστήματος...Τελικά εφαρμογή για καταγραφή κλήσης,που να δουλεύει καλά υπάρχει;;; Το ACR δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Good morning, Mετά από 2 ημέρες χρήσης της 4.5.0 έχω την άποψη ότι η μπαταρία πάει καλύτερα σε σχέση με την 4.1.7, δεν έβγαλα screenshot αλλά με το ίδιο setup και χρήση διαπίστωσα γύρω στην μισή ώρα παραπάνω οθόνη . Θα επανέλθω τις επόμενες ημέρες :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αφού υπάρχει λινκ να την κατεβάσεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Αν μπορείς για βάλε το link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν μπορείς για βάλε το link... https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν μπορείς για βάλε το link... OOS 4.5.0 Full Zip :*G-Drive* https://drive.google.com/file/d/0Bz_uDPdezFwGYi1EYlJZcDV0YkU/view OTA Only:*G-Drive https://drive.google.com/file/d/0B0pr-ZA5b-1pQUExOWRNX1E3ZXc/view Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 OOS 4.5.0 Full Zip :*G-Drive* https://drive.google.com/file/d/0Bz_uDPdezFwGYi1EYlJZcDV0YkU/view OTA Only:*G-Drive https://drive.google.com/file/d/0B0pr-ZA5b-1pQUExOWRNX1E3ZXc/view Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Νέο προσωπικό ρεκορ. Σχεδόν 7 ώρες sot. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εμένα η μπαταρία έχει σαφέστατη βελτίωση. Έχω γυρίσει πλέον σε αποδεκτούς χρόνους σε σχέση με τα 3ωρα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Με την νέα αναβάθμιση με χαλάει ότι ασπρίζει την κάτω μπάρα,δηλαδή σε μαύρη ταπετσαρία για έμενα φαίνεται άσχημο Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Με την νέα αναβάθμιση με χαλάει ότι ασπρίζει την κάτω μπάρα,δηλαδή σε μαύρη ταπετσαρία για έμενα φαίνεται άσχημο Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό?Εννοείς στο Home screen; Αυτό είναι θέμα του launcher. Άμα δεν σου αρέσει ο OP launcher, βάλε άλλον. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Και εγω παιδια βλεπω βελτιωση στην μπαταρια σε σχεση με την 4.1.7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Και εγω παιδια βλεπω βελτιωση στην μπαταρια σε σχεση με την 4.1.7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο και εγώ....Με 72% υπόλοιπο έχω αυτή την στιγμή 1h58m Sot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 OOS 4.5.0 Full Zip :*G-Drive* https://drive.google.com/file/d/0Bz_uDPdezFwGYi1EYlJZcDV0YkU/view OTA Only:*G-Drive https://drive.google.com/file/d/0B0pr-ZA5b-1pQUExOWRNX1E3ZXc/view Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Περνόντας την 4.5.0 με full zip,χάνεται το ρούτ?Μαμά ειμαι,ρούτ μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Περνόντας την 4.5.0 με full zip,χάνεται το ρούτ?Μαμά ειμαι,ρούτ μόνο φλασάρεις , κάνεις τα wipe που ζητάει το twrp και μετά φλασάρεις το zip του supersu Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 φλασάρεις , κάνεις τα wipe που ζητάει το twrp και μετά φλασάρεις το zip του supersuΠοια wipe λες; Δεν ζητάει το TWRP τίποτα. Προαιρετικά είναι. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts