Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 4g το έχετε μόνιμα ανοιχτό ?

εγώ μόνιμα εδώ και δύο χρόνια σχεδόν :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και πόσο βγάζει ή μπαταρία ?

ανάλογα βρε συ την συσκευή και την γενική χρήση. Δεν είχα πριν δύο χρόνια το 1+3t :)

Τώρα λοιπόν με την 4.1.6 είμαι στις 4 με 4:30 οθόνη, σαφώς χαμηλότερα από την 4.1.3 πχ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και γω αυτό έχω αντιληφθεί. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω κάνει πάρα πολύ χαλαρή χρήση και το φόρτιζα ανά τρεις μέρες με 30% υπολοιπο. Τώρα είναι κομματάκι δύσκολο να ξεπεράσω τις 3 μέρες με τόσο υπόλοιπο μπαταρίας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και γω αυτό έχω αντιληφθεί. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω κάνει πάρα πολύ χαλαρή χρήση και το φόρτιζα ανά τρεις μέρες με 30% υπολοιπο. Τώρα είναι κομματάκι δύσκολο να ξεπεράσω τις 3 μέρες με τόσο υπόλοιπο μπαταρίας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ το 4g το ανοίγω μόνο όταν θέλω να σερφαρω

Το κινητό σήμερα το πρωί δεν άνοιγε με τίποτα, ήταν κλειστό τελείως.

δοκιμασα με πατημενο power on τίποτα. Επισης με power on + volume down κανενα αποτέλεσμα.

Τελικά το σύνδεσα στον υπολογιστή και άνοιξε χωρίς να κανω κατι. και έχει υπολοιπο 50% μπαταρία.

Γιατί συνέβη αυτό γνωρίζουμε;; το έχει πάθει κανείς;;;

ειμαι με open beta 9 και TWRP

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Το κινητό σήμερα το πρωί δεν άνοιγε με τίποτα, ήταν κλειστό τελείως.

δοκιμασα με πατημενο power on τίποτα. Επισης με power on + volume down κανενα αποτέλεσμα.

Τελικά το σύνδεσα στον υπολογιστή και άνοιξε χωρίς να κανω κατι. και έχει υπολοιπο 50% μπαταρία.

Γιατί συνέβη αυτό γνωρίζουμε;; το έχει πάθει κανείς;;;

ειμαι με open beta 9 και TWRP

Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές

Δεν υπάρχει επίσημα κάποιος τοποθέτηση το τι φταίει

Nokia 8800 Scirocco

Α μάλιστα. Και δηλαδή ανοίγει μόνο με υπολογιστή;;;

Νομίζω αν το συνδέσεις στην φόρτιση μετά ανοίγει

Nokia 8800 Scirocco

μπα δεν έκανε τίποτε!! το άφησα κανα 10λεπτο στον Dash και δεν ανταποκρινόταν καθόλου.

μπα δεν έκανε τίποτε!! το άφησα κανα 10λεπτο στον Dash και δεν ανταποκρινόταν καθόλου.

Ακριβώς πως ξυπνάει δεν ξέρω

Μέσα στην ημέρα κάποιοι εδώ μέσα θα σου πούνε ακριβώς

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά εγώ είχα μέχρι την 4.1.5 και η μπαταρία ήταν χάλια. Δοκίμασα τα πάντα και πάνω από 12 ώρες δεν έβγαζε. Φλασαρα slim rom αφού περασα από xda μια βόλτα κι έχω να πω τα καλύτερα μέχρι στιγμής. 4 ώρες οθόνη και μου άντεξε 26ωρες με πάτα πολλά να τρέχουν από πίσω και μεγάλο αριθμό μειλ και push από ip κάμερες. Επίσης να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται οι custom που κυκλοφορούν για το τηλέφωνο φτάνουν να κοντεύουν το op1. Στο Op2 ήταν υποτονική παρουσία και με χίλια δυο προβλήματα.

Στάλθηκε από το Slim OnePlus3-T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες και μετα απο 12 χρονια συνεχους χρησης διαφορων Blackberry απεκτησα το Α3010 TD-LTE sta 128 G. Κόστος αγοράς περιπου 560 ευρω (Απο νετ εκτος Ελλαδος) Ειναι το πρωτο μου κινητο που δεν διαθετει αποσπόμενη μπαταρια, οποτε εβαλα αλλα 50 Ευρω για ενα αξιοπρεπες Power Bank το οποιο δεν θα μου σκασει μεσα στην τσεπη. Εντυπωσεις μετα απο κανα μηνα. Βασικα με ενδιαφερει πολυ η μπαταρια, την οποια θα ηθελα να δω ποσο θα κραταει μετα απο κανα χρονο...

Καλορίζικα οι καινουργιοι κατόχοι της υπερ κινητάρας :D

το Α3010 μοντελο ναι δεν εχει την Β20 800Mhz μπάντα. στα μεγαλα αστικα κεντρα συνηθως δεν ειναι προβλημα, αλλα σε μικρές πόλεις θα δουλευει στην καλύτερη με 3G...

Αυτο θα δουλευει με τις μπαντες στην ελλαδα? Απ οσο ξερω αυτο ειναι το κινεζικο μοντελο που δεν εχει b20.

Οχι οτι θα εχες σοβαρο προβλημα, εξαρταται και σε ποιον παροχο εισαι.

Παιδια την πατησα, και την πατησα ασχημα. Στην Ελλαδα δεν καταφερα πουθενα να πιασω πανω απο Η+ αν και που και που εμφανιζοταν στιγμιαια ενα 3G. Που και που επιανε μονο Ε. Το μεγαλο ομως προβλημα εμφανιστηκε σε καποιες χωρες εκτος Ελλαδος που συχνα πυκνα εχανε ξαφνικα και το νετ και το σημα. Παει τελειωσε. Ειναι φτιαγμενο για την Κινα. Καποια στιγμη επιασα το εαυτο μου να κυκλοφορει μαζι με την ταμπλετα στην οποια ειχα ιδια καρτα (internet share) για να μπορω να ανταποκριθω στην δουλεια μου. Η πλακα ειναι οτι απο το 2014 που ηθελα να το παρω , καποιος με ειχε προειδοποιησει να προσεξω τις "φερουσες συχνότητες", (ετσι μου το ειχε πει) αλλα εγω αγρον ηγορασα. Την πατησα ομως διοτι το κινεζικο μοντελο δεν εχει και δεν μπορει να εγκαταστησει οτιδηποτε αφορα google , φατσοβιβλιο, κλπ ενω το δικο μου τα ειχε. Τελος παντων. Καταφερα να το πουλησω 380 ευρω σε καποιον γνωριζε το προβλημα, αλλα δεν τον ενδιαφερε να εχει υψηλες ταχυτητες, απλα ηθελε ενα κινητο με καλη μπαταρια, γρηγορη φορτηση και 2 SIM. Κατα τα αλλα σε 1,5 μηνα χρησης δεν ειχα αλλα προβληματα, εκτος απο ενα το οποιο θα σας το αναφερω, αν και νομιζω οτι δεν ειναι κουσουρι της 1+ αλλα της Android, διοτι το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και με το Samsung Note 3. Οταν πατουσα πολλυ γρηγορα ενα "πληκτρο" στο "πληκτρολογιο" η οθονη πηγαινε σε κατι σαν safe mode, με ενα πορτοκαλι τετραγωνο γυρω γυρω. Το ιδιο οπως συνεβαινε και στον νοτ 3 . Σας συνεβη κατι παρομοιο σε εσας;

Κατι για το τελος. Οποιος περασει απο την 1+ ειναι δυσκολο να ξαναφυγει, γιαυτο και εγω σημερα παραγγειλα το 1+5 το οποιο το αναμενω στις 20 Ιουλιου. Αν μου κανει χουνερια ορκιζομαι να γυρισω σε .... iphone. (Μεταξυ μας, ποιο ευκολο ειναι να δειτε τον Βασιλη Πορτα με αυτο το τηλεφωνο, παρα εμενα)

Παιδια την πατησα, και την πατησα ασχημα. Στην Ελλαδα δεν καταφερα πουθενα να πιασω πανω απο Η+ αν και που και που εμφανιζοταν στιγμιαια ενα 3G. Που και που επιανε μονο Ε. Το μεγαλο ομως προβλημα εμφανιστηκε σε καποιες χωρες εκτος Ελλαδος που συχνα πυκνα εχανε ξαφνικα και το νετ και το σημα. Παει τελειωσε. Ειναι φτιαγμενο για την Κινα. Καποια στιγμη επιασα το εαυτο μου να κυκλοφορει μαζι με την ταμπλετα στην οποια ειχα ιδια καρτα (internet share) για να μπορω να ανταποκριθω στην δουλεια μου. Η πλακα ειναι οτι απο το 2014 που ηθελα να το παρω , καποιος με ειχε προειδοποιησει να προσεξω τις "φερουσες συχνότητες", (ετσι μου το ειχε πει) αλλα εγω αγρον ηγορασα. Την πατησα ομως διοτι το κινεζικο μοντελο δεν εχει και δεν μπορει να εγκαταστησει οτιδηποτε αφορα google , φατσοβιβλιο, κλπ ενω το δικο μου τα ειχε. Τελος παντων. Καταφερα να το πουλησω 380 ευρω σε καποιον γνωριζε το προβλημα, αλλα δεν τον ενδιαφερε να εχει υψηλες ταχυτητες, απλα ηθελε ενα κινητο με καλη μπαταρια, γρηγορη φορτηση και 2 SIM. Κατα τα αλλα σε 1,5 μηνα χρησης δεν ειχα αλλα προβληματα, εκτος απο ενα το οποιο θα σας το αναφερω, αν και νομιζω οτι δεν ειναι κουσουρι της 1+ αλλα της Android, διοτι το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και με το Samsung Note 3. Οταν πατουσα πολλυ γρηγορα ενα "πληκτρο" στο "πληκτρολογιο" η οθονη πηγαινε σε κατι σαν safe mode, με ενα πορτοκαλι τετραγωνο γυρω γυρω. Το ιδιο οπως συνεβαινε και στον νοτ 3 . Σας συνεβη κατι παρομοιο σε εσας;

Κατι για το τελος. Οποιος περασει απο την 1+ ειναι δυσκολο να ξαναφυγει, γιαυτο και εγω σημερα παραγγειλα το 1+5 το οποιο το αναμενω στις 20 Ιουλιου. Αν μου κανει χουνερια ορκιζομαι να γυρισω σε .... iphone. (Μεταξυ μας, ποιο ευκολο ειναι να δειτε τον Βασιλη Πορτα με αυτο το τηλεφωνο, παρα εμενα)

Εχει ειπωθει αρκετές φορές σε διάφορα τόπικ , η έλειψη της 20αρας μπάντας δεν είναι ΄΄δεν τρέχει τίποτα, θα πιάνω 3G από αυτή την κεραια στα ίδια σημεία που θα έπιανα 4G΄΄

Εχει ειπωθει αρκετές φορές σε διάφορα τόπικ , η έλειψη της 20αρας μπάντας δεν είναι ΄΄δεν τρέχει τίποτα, θα πιάνω 3G από αυτή την κεραια στα ίδια σημεία που θα έπιανα 4G΄΄

Οποιος τα ξαναπει αυτα, στειλτον σε μενα. :lol:

Ο ένας λέει ότι έχανε το σήμα και άλλα κουλά και ο άλλος λέει για την 20 αρα.

Τι σχέση έχει η έλλειψη της συγκεκριμένης συχνότητας με τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται

Όσο για την 20 αρα. Δουλεύω άλλο κινητό που επίσης δεν την έχει. Μένω εξωτερικό και ταξιδεύω συχνά Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σπάνια δεν έχω 3G. Φτάνει με την παραφιλολογία.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι σχέση έχει η έλλειψη της συγκεκριμένης συχνότητας με τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται

Όσο για την 20 αρα. Δουλεύω άλλο κινητό που επίσης δεν την έχει. Μένω εξωτερικό και ταξιδεύω συχνά Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σπάνια δεν έχω 3G. Φτάνει με την παραφιλολογία.

To τι βλέπεις φίλε μου μας απασχολεί τόσο όσο και όλων των υπολοίπων που ποστάρουν , το αν είναι παραφιλολογία και γενικά πως δουλευουν οι κεραίες και οι συχνότητες είναι κάτι το δεδομένο, λίγο ψάξιμο και διάβασμα θα σου λύσει κάθε απορία.

Τέλος το επιθετικό στύλ γραφής όμως είναι κάτι που αξίζει σχολιασμού και θα σε προέτρεπα γενικά να το δεις λίγο διαφορετικά και σιγά σιγά να το αφήσεις στην άκρη, έχει κουράσει γενικά και όχι μόνο στο Myphone

Η μπάντα αυτή δεν δουλεύει σε όλες τις περιοχές

Μπορεί να τύψεις κάπου που να την χρειάζεσαι και να μην την έχεις

Οι συσκευές που έρχονται Ευρώπη για κάποιο λόγο έρχονται εδώ

Αλλιώς θα υπήρχε μόνο η ασιατική έκδοση της συσκευής

Λίγο ηρεμία παιδιά κουβέντα κάνουμε πάνω από όλα

Nokia 8800 Scirocco

To τι βλέπεις φίλε μου μας απασχολεί τόσο όσο και όλων των υπολοίπων που ποστάρουν , το αν είναι παραφιλολογία και γενικά πως δουλευουν οι κεραίες και οι συχνότητες είναι κάτι το δεδομένο, λίγο ψάξιμο και διάβασμα θα σου λύσει κάθε απορία.

Τέλος το επιθετικό στύλ γραφής όμως είναι κάτι που αξίζει σχολιασμού και θα σε προέτρεπα γενικά να το δεις λίγο διαφορετικά και σιγά σιγά να το αφήσεις στην άκρη, έχει κουράσει γενικά και όχι μόνο στο Myphone

Εγώ θα πρότεινα να απαντάς επί του θέματος και να αφήσεις τα προσωπικά σχόλια.

Αν υπάρχει πρόβλημα κατανόησης, να στο κάνω πιο λιανά. Δεν είπα ότι δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη συχνότητα, αλλά περιγράφω ότι στην πράξη δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, ώστε να καθίσταται η συσκευή άχρηστη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καποιον που δεν το ενδιαφερει η υψηλη ταχυτητα τοτε οκ. Κεντρο Αθηνας μετρησα 7 Mbps οταν με αλλο τηλεφωνο και ιδιο παροχο μετρησαμε 17. Αν εμενα εκει και το μεγαλυτερο ταξιδι που εκανα ηταν μεχρι το περιπτερο της γειτονιας, τοτε παλι οκ. Σε επαρχιακη πολη που μενω μετρουσα στο κεντρο 3 αλλά στο σπιτι μου εβγαζε μονο Ε και μετρουσα 0,3. Εκτος ελλαδος πάλι ειχα προβληματα. Με την ταμπλετα μετρουσα 17-20 ενω με το κινητο 0,3-0,5. Για να μη τα πολυλογουμε για μενα το τηλεφωνο αυτο κατεστη αχρηστο.

Πώς κάνω απενεργοποίηση στο pocket mode??Είδα πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο της έντασης,και το πλήκτρο που σε πάει πίσω αλλά τπτ...

Κάποιος άλλος τρόπος;;;

Η έκδοση Android είναι 7.1.1 και έκδοση Oxygen 4.1.6

Edited by jimlost

Πώς κάνω απενεργοποίηση στο pocket mode??Είδα πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο της έντασης,και το πλήκτρο που σε πάει πίσω αλλά τπτ...

Κάποιος άλλος τρόπος;;;

Η έκδοση Android είναι 7.1.1 και έκδοση Oxygen 4.1.6

Πας ρυθμίσεις, για προχωρημένους και εκεί έχει επιλογή και το αλλάζεις.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Παρατηρώ ενα bug που συμβαινει στην τελευταια beta 9. τον τελευταιο καιρο το βλεπω. στην αρχη της beta9 δεν το κανε.

Οταν βγαινω εξω και συνδεομαι σε καποιο wifi, και μετά επιστρέψω σπίτι, δειχνει οτι ειναι ακομα συνδεδεμενο στο wifi εκεινο.

Και αν κλεισω το wifi Και το ανοιξω , σαρώνει επ απειρον για δίκτυα, αλλα δεν βρίσκει κανένα. Λύνεται μόνο με reboot.

Έχει συμβεί σε κανέναν;;

Επίσης έρχεται πολύ σύντομα η Beta10 με ΜΕΓΑΛΟ changelog :D