dimtz Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μαλιστα, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μαλιστα, ευχαριστω Μόλις εγκαταστήσεις το VPN master θα έρθει την ίδια στιγμή, Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μόλις εγκαταστήσεις το VPN master θα έρθει την ίδια στιγμή,Είσαι ωραίος φίλε, σ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 όταν βάλουμε την 4.1.6 χρειάζεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 όταν βάλουμε την 4.1.6 χρειάζεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Ιδιες rom ειναι και απλα την περνας απο πανω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 όταν βάλουμε την 4.1.6 χρειάζεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ?Κάνε μόνο clear cache στη recovery Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μου ήρθε σήμερα ota η 4.1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ηρθε κι εμένα χωρίς vpn χωρίς τίποτα. Δεν την έχω βάλει ακόμα και να πω την αλήθεια δεν με ψήνει για τις θερμοκρασίες που διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ηρθε κι εμένα χωρίς vpn χωρίς τίποτα. Δεν την έχω βάλει ακόμα και να πω την αλήθεια δεν με ψήνει για τις θερμοκρασίες που διαβάζω... Εγώ δεν παρατήρησα κάτι με θερμοκρασίες πάντως!Βέβαια φοράω την sandstone τη θήκη και ίσως γι αυτό! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Με την 4.1.5 η συσκευή είχε μία αυξημένη θερμοκρασία αλλά πίστευα ότι ήταν λόγω καλοκαιριού, όχι τίποτα υπερβολικό αλλά μία ζεστασιά την ένιωθα,με την 4.1.6 ΄΄πάγος΄΄ η συσκευή :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Με την 4.1.5 η συσκευή είχε μία αυξημένη θερμοκρασία αλλά πίστευα ότι ήταν λόγω καλοκαιριού, όχι τίποτα υπερβολικό αλλά μία ζεστασιά την ένιωθα,με την 4.1.6 ΄΄πάγος΄΄ η συσκευή :) Μας δρόσισε η 4.1.6 :) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsio Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παιδια με το screen mirroring εχει κανενας θεμα.? Εμενα απο την nougat και μετα δν κανει πλεον screen mirroring με sumsung tv υπάρχει λύση.? Εχω ξενερώσει και σκέφτομαι να το δώσω το κην επειδή το χρησιμοποιώ αρκετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παιδια με το screen mirroring εχει κανενας θεμα.? Εμενα απο την nougat και μετα δν κανει πλεον screen mirroring με sumsung tv υπάρχει λύση.? Εχω ξενερώσει και σκέφτομαι να το δώσω το κην επειδή το χρησιμοποιώ αρκετα.. Δοκίμασε ένα factory reset πρώτα. Ή μια άλλη ρομ ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Ένα bug που έχω δει στην 4.1.6 είναι ότι δεν δουλεύει σωστά η αυτόματη φωτεινότητα ONEPLUS A3003 Edited June 16, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ένα bug που έχω δει στην 4.1.6 είναι ότι δεν δουλεύει σωστά η αυτόματη φωτεινότητα ONEPLUS A3003 Δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ. Μια χαρά δουλεύει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Με την 4.1.6 όσο περνάνε οι μέρες η μπαταρία χειροτερεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Είμαι με μια φόρτιση με την 4.1.6 και αυτή τη στιγμή με 6% μπαταρία είναι ακριβώς στις 6.30 ώρες οθόνη με την κλασσική μου χρήση, που μέχρι την 4.1.4 έφτανα μαξ 5 και την 4.1.5 μαξ 4 ώρες. Εάν παραμείνει σε τέτοια επίπεδα μιλάμε για σούπερ κατάσταση!!! Στάλθηκε από OnePlus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εγώ να φανταστείς τώρα πιάνω με το ζόρι τις 3 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση που έκανα και πριν. Πριν έπιανα 3:40 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως μπορούμε ν αλλάξουμε θέμα; κάποιος εύκολος τρόπος υπάρχει; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τι εννοείς να αλλάξεις θέμα; μπορείς να αλλάξεις εικονίδια και έχεις τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως να το πω διαφορετικά, ν αλλάζεις το design, εικονίδια πως αλλάζουμε; ευχαριστώ ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πως να το πω διαφορετικά, ν αλλάζεις το design, εικονίδια πως αλλάζουμε; ευχαριστώ ONEPLUS A3003 Πατώντας παρατεταμένα την αρχική οθόνη θα σου βγάλει κάποιες επιλογές από κάτω. Πατάς το εικονίδιο που μοιάζει με πινέλο βαφής και λέει παραμετροποίηση. Έτσι αλλάζεις εικονίδια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πατώντας παρατεταμένα την αρχική οθόνη θα σου βγάλει κάποιες επιλογές από κάτω. Πατάς το εικονίδιο που μοιάζει με πινέλο βαφής και λέει παραμετροποίηση. Έτσι αλλάζεις εικονίδια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω φιλε, τωρα θεμα γνωριζει καποιος αλλος πως αλλαζουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ρυθμίσεις-προβολη-θεμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ρυθμίσεις-προβολη-θεμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω αλλα δεν ψαχνω αυτο ,η μαλλον ψαχνω κατι σαν αυτο ,πχ σε samsung και htc που περασαν απο τα χερια μου υπηρχε δυνατοτητα να επιλεξεις μεσα απο 10δες θεματα ,αλλαζαν τα παντα στο κινητο, χωρις root, χωρις αλλο launcher κλπ κλπ , εδω περα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; μαλλον απ οτι βλεπω οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts