dimtz Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Οκ φίλε, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Sold out το 128 και τα 2 χρώματα? Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Sold out το 128 και τα 2 χρώματα? Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μερες τωρα, περιμενα και εγω να παρω το 128αρι αλλα επειδη δεν ηταν διαθεσιμο κατεληξα στο 64αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noroimaru Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Οκ μετά την πρώτη μέρα κανονικής χρήσης και πλήρης φόρτισης, το κινητό με μέτρια χρήση όπως συνήθως λειτουργώ δηλαδή, έβαγλε 26 ώρες μέχρι το 10% και 5 ώρες η οθόνη. Πιστεύω ότι το χρησιμοποιούσα με οθόνη ανοιχτή περισσότερο, θα έβγαζε σίγουρα 5.5 ώρες ή και 6, αν και συνολικά θα ήταν λιγότερο από 26 ώρες τότε αλλά δεν με πειράζει αυτό. Το απίστευτο είναι ότι πήγε από 6% σε 76% σε 35 λεπτά φόρτισης οπότε... εντάξει δεν παίζεται το κινητό από όλες τις απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πάντως εχθές παιδιά ντράπηκα λίγο.. Ήμουν με μια κοπέλα σε ένα μπαράκι (στο οποίο δεν έχεις σήμα 99.9% των περιπτώσεων) και αυτή είχε ένα iPhone 7 και είχε σήμα μια γραμμή, έγω με 2g δεδομένα κλειστά τίποτα. Τέτοιο κακό μην με βρει πάλι! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Είχα εμπειρίες από πολλά τηλέφωνα που έχω αλλάξει ανα αρκετά χρόνια, προχθές λοιπόν κατέληξα μετά από παρότρυνση φίλου να κινηθώ προς OnePlus πλευρά, διάβασα, είδα reviews έμαθα τα κακά και τα καλά του.... οπότε έβαλα παραγγελία για το 3Τ 64άρι σε Gunmetal χρώμα, σήμερα βρίσκεται Ελλάδα και λογικά αύριο η Δευτέρα παραλαμβάνω από UPS->Γενική Ταχυδρομική. Ήθελα το 128άρι αλλά... sold out :cry: Σήμερα έφτασε και η θήκη Spigen Tough Armor, οπότε είμαι έτοιμος για δράση, σε λίγες μέρες θα έρθω να σας πω άποψη και αρκετά ακόμα μιας και έρχομαι από S7. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πάντως εχθές παιδιά ντράπηκα λίγο.. Ήμουν με μια κοπέλα σε ένα μπαράκι (στο οποίο δεν έχεις σήμα 99.9% των περιπτώσεων) και αυτή είχε ένα iPhone 7 και είχε σήμα μια γραμμή, έγω με 2g δεδομένα κλειστά τίποτα. Τέτοιο κακό μην με βρει πάλι! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στον ιδιο παροχο και οι δυο; Τα iphone δεν φημιζονται για το σημα τους Είχα εμπειρίες από πολλά τηλέφωνα που έχω αλλάξει ανα αρκετά χρόνια, προχθές λοιπόν κατέληξα μετά από παρότρυνση φίλου να κινηθώ προς OnePlus πλευρά, διάβασα, είδα reviews έμαθα τα κακά και τα καλά του.... οπότε έβαλα παραγγελία για το 3Τ 64άρι σε Gunmetal χρώμα, σήμερα βρίσκεται Ελλάδα και λογικά αύριο η Δευτέρα παραλαμβάνω από UPS->Γενική Ταχυδρομική. Ήθελα το 128άρι αλλά... sold out :cry: Σήμερα έφτασε και η θήκη Spigen Tough Armor, οπότε είμαι έτοιμος για δράση, σε λίγες μέρες θα έρθω να σας πω άποψη και αρκετά ακόμα μιας και έρχομαι από S7. :ninja: Φιλε και εγω εδωσα s7 edge για το 3Τ ,το περιμενω να ερθει απο βδομαδα , τωρα αν εκανα καλα θα δειξει ,βασικα ηθελα δικαρτο γι αυτο και εδωσα το edge Εχει κανεις να προτεινει καποιο tempered glass δοκιμασμενο; μη κανουμε τσαμπα αγορες ,κριμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Φιλε και εγω εδωσα s7 edge για το 3Τ ,το περιμενω να ερθει απο βδομαδα , τωρα αν εκανα καλα θα δειξει ,βασικα ηθελα δικαρτο γι αυτο και εδωσα το edge Εχει κανεις να προτεινει καποιο tempered glass δοκιμασμενο; μη κανουμε τσαμπα αγορες ,κριμα ειναι Θα το δούμε σύντομα... :rolleyes: Από ζελατίνες και γυαλί οθόνης καλύτερα να τα πάρεις από το επίσημο κατάστημα της oneplus, ωστε να είσαι 100% σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Στον ιδιο παροχο και οι δυο; Τα iphone δεν φημιζονται για το σημα τους Φιλε και εγω εδωσα s7 edge για το 3Τ ,το περιμενω να ερθει απο βδομαδα , τωρα αν εκανα καλα θα δειξει ,βασικα ηθελα δικαρτο γι αυτο και εδωσα το edge Εχει κανεις να προτεινει καποιο tempered glass δοκιμασμενο; μη κανουμε τσαμπα αγορες ,κριμα ειναι Ναι Cosmote και οι δυο..! Έπαθα λίγο πλάκα..! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Θα το δούμε σύντομα... :rolleyes: Από ζελατίνες και γυαλί οθόνης καλύτερα να τα πάρεις από το επίσημο κατάστημα της oneplus, ωστε να είσαι 100% σίγουρος! Σιγουρος προς τι φιλε; στην ποιοτητα; βλεπω εχει 13 ευρω, αν δεν την περασω σωστα τι γινετε; :wacko: ,αν εχει και καποιος αλλος καποια προταση ας μας πει θηκη παντως πηρα της nillkin σιλικονης ,οπως κανω παντα στα κινητα μου, ομορφη ,διακριτικη :) ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι Cosmote και οι δυο..! Έπαθα λίγο πλάκα..! τετοια πλακα ειχα παθει εγω επι εποχη g2 ,το πουλησα την αλλη μερα , αν και το 1+3Τ εχει τετοιο θεμα δεν βλεπω να το κραταω ουτε μια εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Σιγουρος προς τι φιλε; στην ποιοτητα; βλεπω εχει 13 ευρω, αν δεν την περασω σωστα τι γινετε; :wacko: ,αν εχει και καποιος αλλος καποια προταση ας μας πει θηκη παντως πηρα της nillkin σιλικονης ,οπως κανω παντα στα κινητα μου, ομορφη ,διακριτικη :) Κοίτα, το ένα φτιάχνεται για το άλλο, είναι δοκιμασμένο από την εταιρία κατασκευής του τηλεφώνου, ακούγοντε καλά σχόλια αν ψάξεις λίγο για τις ζελατίνες και τα γυαλιά της, εγώ από θέμα θήκης μόνο Spigen Tough Armor, εδώ και πολύ καιρό σε σχεδόν όλα μου τα κινητά λόγο μεγάλης προστασίας, γούστα είναι αυτά, πάντως ψάξε λίγο και πες μας που τελικά κατέληξες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Κοίτα, το ένα φτιάχνεται για το άλλο, είναι δοκιμασμένο από την εταιρία κατασκευής του τηλεφώνου, ακούγοντε καλά σχόλια αν ψάξεις λίγο για τις ζελατίνες και τα γυαλιά της, εγώ από θέμα θήκης μόνο Spigen Tough Armor, εδώ και πολύ καιρό σε σχεδόν όλα μου τα κινητά λόγο μεγάλης προστασίας, γούστα είναι αυτά, πάντως ψάξε λίγο και πες μας που τελικά κατέληξες! :) Καλα τα λες αλλα επρεπε να κανω την παραγγελια μαζι με το κινητο, τωρα θα ζηταει και μεταφορικα ,τεσπα ,θα περιμενω λιγο μηπως καποιο αλλο παιδι εχει καποια δοκιμασμενη προταση και μετα θα ψαχτω στο ebay ,ολο και καποιο σωστο θα κυκλοφορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Speed test and more... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451195&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr%29 Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά. έχω ενα nokia 225 (παλιότερα είχα iphone 3gs αλλά έσπασε)με κουμπιά σκυλί μαύρο φορτίζω κάθε 5 μέρες αλλά θέλω να μπαίνω ιντερνετ.. έχοντας μαζέψει ένα σεβαστό ποσό θέλω να πάρω ένα ας πούμε καλό smartphone λέω για το onplus 3t παιδιά από την δουλειά μου λένε να μην πάρω το συγκεκριμένο γιατί έχει πολλά bugs και μου λένε για huawei p10 lite p9 plus για πείτε ρε παιδιά τη να πάρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά. έχω ενα nokia 225 (παλιότερα είχα iphone 3gs αλλά έσπασε)με κουμπιά σκυλί μαύρο φορτίζω κάθε 5 μέρες αλλά θέλω να μπαίνω ιντερνετ.. έχοντας μαζέψει ένα σεβαστό ποσό θέλω να πάρω ένα ας πούμε καλό smartphone λέω για το onplus 3t παιδιά από την δουλειά μου λένε να μην πάρω το συγκεκριμένο γιατί έχει πολλά bugs και μου λένε για huawei p10 lite p9 plus για πείτε ρε παιδιά τη να πάρω ? Bugs έχουν στο κεφάλι τους πέσ' τους, δες reviews, δες σχόλια για να καταλάβεις ότι είναι μια χαρά τηλέφωνο χωρίς συμβιβασμούς κάτω των 450€. Όλα τα τηλέφωνα έχουν bugs είτε μικρά είτε μεγάλα αλλά διορθώνονται με updates κάθε φορά, για φαντάσου να έχεις σκάσει 1000ρικο σχεδόν και να σου βγάζει πιο χοντρά προβλήματα (δες ειδησεις). Το P9 και το P10 είναι σεβαστά τηλέφωνα, αν έχεις για P10 πάρε εκείνο αλλά νομίζω πως το OP3T είναι κορυφή για τα χρήματα που ζητάει, τουλάχιστον στην θέση σου OP3T θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά. έχω ενα nokia 225 (παλιότερα είχα iphone 3gs αλλά έσπασε)με κουμπιά σκυλί μαύρο φορτίζω κάθε 5 μέρες αλλά θέλω να μπαίνω ιντερνετ.. έχοντας μαζέψει ένα σεβαστό ποσό θέλω να πάρω ένα ας πούμε καλό smartphone λέω για το onplus 3t παιδιά από την δουλειά μου λένε να μην πάρω το συγκεκριμένο γιατί έχει πολλά bugs και μου λένε για huawei p10 lite p9 plus για πείτε ρε παιδιά τη να πάρω ? Τα παιδιά από την δουλειά ή σε δουλεύουν ή δεν γνωρίζουν Δεν συγκρίνεται με κανένα κινέζικο Σύγκρινε το μόνο με s7 edge, iPhone 7 plus, LG και λοιπά Το σεβαστό ποσό που μάζεψες είναι για να κάνεις την καλύτερη αγορά που είναι αυτό το τηλέφωνο Και άλλα τηλέφωνα είναι καλά αλλά όχι με huawei Θέλει πολλά ψωμιά ακόμα η huawei για να φτάσει την ποιότητα και κατά κύριο λόγο το λειτουργικό του oneplus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πες τα χρυσοστομε Τάσο! :) HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μάλιστα οπότε λέτε στο 500άρικο που διαθέτω για oneplus 3t? η έχω και άλλη επιλογή? μπορώ και να μαζέψω μερικά ακόμα να δω και iphone? αυτοί που μου το είπανε δεν τους λες και άσχετους κάθε 2 χρόνια ναυαρχίδες αγοράζουνε άλλος p10 άλλος iphone 7 ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μάλιστα οπότε λέτε στο 500άρικο που διαθέτω για oneplus 3t? η έχω και άλλη επιλογή? μπορώ και να μαζέψω μερικά ακόμα να δω και iphone? αυτοί που μου το είπανε δεν τους λες και άσχετους κάθε 2 χρόνια ναυαρχίδες αγοράζουνε άλλος p10 άλλος iphone 7 ktl Καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου στην ενότητα συσκευές/επιλογή συσκευής. Εδώ είμαστε εκτός θέματος Μόνο που σου είπαν ότι έχει πολλά bugs άστο καταλάβαμε πόσα πράγματα ξέρουν Εμείς την έχουμε την συσκευή στα χέρια μας και κάποιοι εδώ μέσα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν κρύβουμε ούτε ελαττώματα ούτε πείθουμε με το ζόρι κανέναν να πάρει κάτι επειδή αρέσει σε εμάς HTC 10, s7 edge/s8, iPhone 7 plus, LG g5/g6 σε αυτά τα τηλέφωνα θα πρέπει να βρεις τι σου ταιριάζει Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που παίρνουν επιδοτήσεις και τους πουλάνε ότι θέλουν τα καταστήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μάλιστα οπότε λέτε στο 500άρικο που διαθέτω για oneplus 3t? η έχω και άλλη επιλογή? μπορώ και να μαζέψω μερικά ακόμα να δω και iphone? αυτοί που μου το είπανε δεν τους λες και άσχετους κάθε 2 χρόνια ναυαρχίδες αγοράζουνε άλλος p10 άλλος iphone 7 ktl Το ότι έχουν φίλε μου iPhone 7 και p10 δεν τους κάνει ταυτόχρονα γνωστές ,χωρίς παρεξήγηση μόνο γνωστές δεν είναι αν λέτε αυτά για το 3t, πόσα reviews στο YouTube όλοι λένε τα καλύτερα , Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εγω παιδιά ομολογώ οτι πέρασα σχεδόν απ'ολες τις φετινές ναυαρχίδες και φέτος υπάρχουν 2 τηλέφωνα που τα κάνουν ολα..Oneplus 3T και S7 edge.. Είμαι σε edge αυτή τη στιγμή αλλά μου λείπει η σβελταδα του 1+ και ετοιμάζομαι να γυρίσω! Panos1985 προχώρα και μην ακούς χαζομάρες,αν δεν είχαν τη συσκευή δεν ξέρουν τι παίζει. Ελπίζω να βρω μαυρακι 128αρι να τα λέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 οκ παιδιά με την στραβή κάμερα είχε κανένας εδώ στο φόρουμ θέμα? επίσης διαβάζω ότι μερική είχανε πρόβλημα με την κλήση τους παίρνανε τηλ και δεν χτυπούσε το κιν αυτό αν έχει λυθεί παιδιά γιατί είναι σημαντικό για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 οκ παιδιά με την στραβή κάμερα είχε κανένας εδώ στο φόρουμ θέμα? επίσης διαβάζω ότι μερική είχανε πρόβλημα με την κλήση τους παίρνανε τηλ και δεν χτυπούσε το κιν αυτό αν έχει λυθεί παιδιά γιατί είναι σημαντικό για εμένα Επειδή ήμουν κάτοχος s7 edge τέτοια προβλήματα είχε εκεί, 1 στους 2 είχε πρόβλημα, για το 1+3 δεν άκουσα κάτι (όσο παρακολουθώ το θέμα), θα μας πούνε οι κάτοχοι της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εγώ δουλεύω δύο κάρτες μία Vodafone και μία COSMOTE και δεν έχω κανένα πρόβλημα και πολύ καλύτερο σήμα έχω από το edge που είχα πριν Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts