jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ευχαριστώ Μάκη. Αρκετά ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Όταν βάλουν και σήμα με τον αριθμό μη αναγνωσμένων θα είναι τέλειος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Όταν βάλουν και σήμα με τον αριθμό μη αναγνωσμένων θα είναι τέλειος ! Αυτό τώρα τι χαζομάρα είναι και δεν το έχουν βάλει; Στην κοινότητα δεν τους κάνουν παράπονα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τους κάνουν αλλά πιστεύω ότι προτεραιότητα έχουν άλλα ζητήματα που επιζητούν λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει!Τον launcher δεν τον ανανεώνει επίσημα η OnePlus μέσω update από το κινητό?Πρέπει από αλλού να το κατεβάσουμε όπως ποσταρε ο φίλος από πάνω? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δεν είναι επίσημος ακόμα τον έχει η beta 4 και λογικά στο επόμενο update θα έρθει και επίσημα σε όλους Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δεν είναι επίσημος ακόμα τον έχει η beta 4 και λογικά στο επόμενο update θα έρθει και επίσημα σε όλους Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α ωραία γτ λέω να περιμένω τα επίσημα!Οπότε δεν κατεβάζω κάτι!Ωραίος φαίνεται πάντως! Μινιμαλιστικός Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Θελω να κανω παραγγελια αλλα δεν βρισκω την black edition Midnight ,δεν υπαρχει η δεν βλεπω καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Θελω να κανω παραγγελια αλλα δεν βρισκω την black edition Midnight ,δεν υπαρχει η δεν βλεπω καλα; Υπάρχει Επέλεξε 128gb και θα εμφανιστεί Πρώτα μπες ελληνικά στο store για να είσαι κομπλέ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Α ωραία γτ λέω να περιμένω τα επίσημα!Οπότε δεν κατεβάζω κάτι!Ωραίος φαίνεται πάντως! Μινιμαλιστικός Ωραιος ειναι οντως και ισως λιγο πιο efficient, αλλα με χαλασε που ειχε μονο τα rifon και dives για εικονιδια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Υπάρχει Επέλεξε 128gb και θα εμφανιστεί Πρώτα μπες ελληνικά στο store για να είσαι κομπλέ Μονο σε 128Gb βγαινει η νεα εκδοση; μαζι με το κινητο στελνουν καποια θηκη; tembered glass να παρω απο εκει η απο κανα ebay; τ αξιζει; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Γιατί έχω την εντύπωση ότι η κάμερα έγινε χειρότερη στην 7.1.1; Παρατηρώ θόρυβο ενώ έβγαλα μέχρι και κουνημένες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ωραιος ειναι οντως και ισως λιγο πιο efficient, αλλα με χαλασε που ειχε μονο τα rifon και dives για εικονιδια. Κατέβασε από το playstore οποία εικονίδια θέλεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Μονο σε 128Gb βγαινει η νεα εκδοση; μαζι με το κινητο στελνουν καποια θηκη; tembered glass να παρω απο εκει η απο κανα ebay; τ αξιζει; ευχαριστω. Ναι μόνο 128GB βγαίνει. Στο μαυρο έχει μαζι και θήκη και περασμένη ζελατίνα, όχι glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Κατέβασε από το playstore οποία εικονίδια θέλεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα εικονιδια δεν δουλευουν και με συγκεκριμενους launchers? Εκτος αν υπαρχουν εικονιδια μονο για τον stock της OnePlus. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ναι αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα εικονιδια δεν δουλευουν και με συγκεκριμενους launchers? Εκτος αν υπαρχουν εικονιδια μονο για τον stock της OnePlus. Κατέβασε το pixel icon pack από το Play και θα με θυμηθείς. Έχει απίθανα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Κατέβασε το pixel icon pack από το Play και θα με θυμηθείς. Έχει απίθανα εικονίδια. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα τοσο στρογγυλεμενα εικονιδια. Προτιμω δηλαδη αυτα που δινουν απλα το σχημα της εφαρμογης στο εικονιδιο, οπως ειναι ας πουμε τα προεπιλεγμενα του stock launcher. Και γενικα δε θελω τα εικονιδια να ειναι σαν σε κυκλικα η τετραγωνα πλαισια μεσα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ναι αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα εικονιδια δεν δουλευουν και με συγκεκριμενους launchers? Εκτος αν υπαρχουν εικονιδια μονο για τον stock της OnePlus. Εγώ που έχω αγοράσει και κανά 3αρι icon packs μια χαρά δούλευαν με το launcher της one plus Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ναι μόνο 128GB βγαίνει. Στο μαυρο έχει μαζι και θήκη και περασμένη ζελατίνα, όχι glass Ok φιλε ,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Έρωτας το midnight black... Ok φιλε ,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Έρωτας το midnight black... Λες φιλε; 128giga σαν πολλα μου φαινονται ,ουτε στο pc δεν εχω τοσα :lol: ,αλλα πιστευω τ αξιζει το εξτρα 50αρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Βασικά είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Είναι και μάρκετινγκ.. Δες στο YouTube την ιστορία για το συγκεκριμένο χρώμα στο μοντέλο. Είναι και το limited edition...άρα ταξιζει.. Λες φιλε; 128giga σαν πολλα μου φαινονται ,ουτε στο pc δεν εχω τοσα :lol: ,αλλα πιστευω τ αξιζει το εξτρα 50αρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω. Η κάμερα του συγκρίνεται με galaxy s7 και λοιπών ισάξιων κινητών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω. Η κάμερα του συγκρίνεται με galaxy s7 και λοιπών ισάξιων κινητών; Έχει χιλιοαπαντηθει η ερώτηση, ψαξτο λίγο εδώ Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω. Η κάμερα του συγκρίνεται με galaxy s7 και λοιπών ισάξιων κινητών; Η μπροστινή κάμερα του 3Τ είναι καλύτερη. Η πίσω έχει περισσότερα megapixel και άρα περισσότερη πληροφορία. Τη μέρα βγάζουν ισάξιες. Γενικά τα top-end κινητά σήμερα βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts