Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παίδες ποια είναι αυτή η διαδικασία με το vpn που λέτε; Εφαρμογή VPN opera στο play store Εκεί μέσα επιλέγεις χώρα Γερμανία και μετά ως δια μαγείας κάνεις στις ρυθμίσεις της συσκευης αναζήτηση ενημερώσεων και σου έρχεται η καινούργια αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα, επειδή είμαι με το ένα χέρι στο κουμπί για να παραγγείλω το 3Τ μου είχατε πει ότι μερικά εμφάνισαν πρόβλημα στην κάμερα, αν θα έχει θέμα και αυτό που θα πάρω τι θα κάνω σε αυτή την περίπτωση; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα, επειδή είμαι με το ένα χέρι στο κουμπί για να παραγγείλω το 3Τ μου είχατε πει ότι μερικά εμφάνισαν πρόβλημα στην κάμερα, αν θα έχει θέμα και αυτό που θα πάρω τι θα κάνω σε αυτή την περίπτωση; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεμονωμένα κάποιος εδώ είδε ότι είχε πρόβλημα Πάνω από 95% θα πέσεις σε καλή συσκευή. Και λίγο βάζω Επίσης η εταιρεία έχει από τα καλύτερα support. Έρχονται παίρνουν την συσκευή από το σπίτι σου και στην ξανά φέρνουν Αλλά δεν θα χρειαστεί Καλορίζικο άντε κάνε deal Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε :) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς τον Free Nova Launcher σε συνδυασμό με το teslaunread έτσι ώστε να έχει το εικονίδιο με τις ειδοποιήσεις? Διότι το μόνο που με χαλάει με τον stock launcher είναι πώς δε βλέπω το εικονίδιο με τις ειδοποιήσεις στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το tesla λειτουργεί με τον prime nova launcher. Αυτόν χρησιμοποιώ και είναι άριστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Χμμμμ. Άρα θέλει αγορά.. Αν δε δωθεί μελλοντικά με την stock rom επιλογή σε launcher τότε θα τον αγοράσω. Μπορώ να τον βρω free τον prime ή μόνο με αγορά? Στάλθηκε από OnePlus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το tesla λειτουργεί με τον prime nova launcher. Αυτόν χρησιμοποιώ και είναι άριστος. Ασχετο..... αλλά η ρύθμιση στην tesla για να φαίνεται στα εικονίδια αριθμός πως γίνεται ? Εχω δώσει δικαιώματα στις κλήσεις και στα sms αλλά δεν βγάζει τίποτα, μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων επάνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ασχετο..... αλλά η ρύθμιση στην tesla για να φαίνεται στα εικονίδια αριθμός πως γίνεται ? Εχω δώσει δικαιώματα στις κλήσεις και στα sms αλλά δεν βγάζει τίποτα, μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων επάνω Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις του nova στο unread count badges. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις του nova στο unread count badges. Μάλλον μιλάς για το ειδοποιήσεις για μη αναγνωσμένα ( το έχω στα ελληνικά) εκεί έχω επιλέξει θέση και μέγεθος, στον πάροχο έχω teslaunread και στις ρυθμίσεις του έχω ανοίξει με δικαιώματα τα μηνύματα και τις κλήσεις, αλλά δεν.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μάλλον μιλάς για το ειδοποιήσεις για μη αναγνωσμένα ( το έχω στα ελληνικά) εκεί έχω επιλέξει θέση και μέγεθος, στον πάροχο έχω teslaunread και στις ρυθμίσεις του έχω ανοίξει με δικαιώματα τα μηνύματα και τις κλήσεις, αλλά δεν.... Σώστα. Τις ίδιες ρυθμίσεις έχω και μου δουλεύει σε όλα εκτός από τον messenger του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Για τις ρυθμίσεις που είχα δώσει θέλω κάποιος έμπειρος χρήστης να δοκιμάσει κάτι, Ρυθμίσεις-εφαρμογες-δεδομενα εφαρμογών Έκλεισα τα δεδομένα παρασκηνίου από όλες τις εφαρμογές εκτός από Viber,messenger,Gmail, επαφές, μηνύματα Δείχνει να δουλεύει η συσκευή μου χωρίς κανένα πρόβλημα με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας σε χρήση data, θέλω ουσιαστικά beta tester για να κάνουμε έναν αναλυτικό οδηγό για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο καινούριο νήμα που άνοιξε ο Τάσος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 το εχω κανει επιλεκτικα απο το πρωι μονος μου.παρατηρω καλυτερη αναμονη βεβαια πλεον παιζω και σε wifi αλλα δειχνει οτι σε stanby δεν καταναλωνει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Και εγώ αυτό βλέπω, εσύ μου έδωσες την ιδέα φιλαράκι, έχω κάνει και τα Google play services και το play store εσύ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Τα ίδια εκτός από play store.αλλα θα το βάλω και αυτό μαζι με το Google app. έκοψα κ tugabrowser που χρησιμοποιώ αντί του chrome και σε σχέση με χτες που ήμουν μόνο δεδομένα πλέον είμαι κ με WiFi στο σπίτι. Δείχνει εξαιρετικό. Φαντάσου καιμε battery saver.αλλα ας πάμε στο νέο νήμα καλύτερα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Battery saver; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Για τις ρυθμίσεις που είχα δώσει θέλω κάποιος έμπειρος χρήστης να δοκιμάσει κάτι, Ρυθμίσεις-εφαρμογες-δεδομενα εφαρμογών Έκλεισα τα δεδομένα παρασκηνίου από όλες τις εφαρμογές εκτός από Viber,messenger,Gmail, επαφές, μηνύματα Δείχνει να δουλεύει η συσκευή μου χωρίς κανένα πρόβλημα με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας σε χρήση data, θέλω ουσιαστικά beta tester για να κάνουμε έναν αναλυτικό οδηγό για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο καινούριο νήμα που άνοιξε ο Τάσος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η χρήση δεδομένων παρασκηνίου πρακτικά τι σημαίνει αν απενεργοποιηθεί σε μία εφαρμογή? Θα έχει κάποιες επιπτώσεις στην λειτουργία της ας πούμε? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο γι'αυτό θέλω κάποιος ακόμα έμπειρος να τεσταρει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το έκανα και γω σε όλες εκτός από messengers, tugabrowser, κλήσεις, μηνύματα και google play. Θα τσεκαρω τις επόμενες μέρες τι γίνεται με αυτές τις εφαρμογές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδιά να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα στο νέο νήμα περί αυτονομίας και ρυθμίσεων Θα μετά φέρω μηνύματα οπότε μπορούμε να τα λέμε εκεί άνετα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εφαρμογή VPN opera στο play store Εκεί μέσα επιλέγεις χώρα Γερμανία και μετά ως δια μαγείας κάνεις στις ρυθμίσεις της συσκευης αναζήτηση ενημερώσεων και σου έρχεται η καινούργια αναβάθμιση Α τόσο δύσκολο. :lol: Ευχαριστώ πολύ. :cool: Παίδες και μιας και είμαι στην 7.1.1 τώρα, κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε αυτή την έκδοση φεύγουν οι τελίτσες που πας στην καρτέλα εφαρμογών και αυτό γίνεται με swipe up πλέον. Ισχύει; γιατί έχω χτενίσει τις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω. Γενικά υπάρχει κάποιο changelog με εικόνες και όχι απλά με την ονομαστική λίστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Η είδηση για 4.1.2 update ήταν ψεύτικη. Μην γεμίσουμε άδικα το νήμα με αυτήν την πληροφορία Έκλεισε το θέμα Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα για την συσκευή Edited April 12, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Παίδες και μιας και είμαι στην 7.1.1 τώρα, κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε αυτή την έκδοση φεύγουν οι τελίτσες που πας στην καρτέλα εφαρμογών και αυτό γίνεται με swipe up πλέον. Ισχύει; Ισχυει! Τωρα το αν αρεσει σε καποιον ειναι αλλο θεμα.. Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ισχυει! Τωρα το αν αρεσει σε καποιον ειναι αλλο θεμα.. Ε πες μου ντε πως γίνεται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Ε πες μου ντε πως γίνεται. :lol: Αυτό είναι προσθήκη του νέου launcher. Δεν είναι επιλογή από τις ρυθμίσεις. https://goo.gl/I1ObgC Το κατεβάζεις από εδώ. Edited April 12, 2017 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts