bbbb Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 To κινητό είναι ένα κλασικό mtk κινέζικο κινητό δευτεροτρίτης κατηγορίας των 100+ ευρώ.Oυτε το πρώτο,ούτε το τελευταίο mtk κινέζικο αυτής της κατηγορίας τιμής με προβληματικό gps.Για την usb θύρα προς το παρόν σχεδόν 2 μήνες που το έχω και φορτίζω καθημερινά αλλά και συνδέω ποντίκι και πληκτρολόγιο μέσω otg δε μου έχει δείξει το παραμικρό σημάδι ότι θα μου μείνει.. Η κάμερα επίσης μέτρια όπως η πλειοψηφία των κινέζικων αυτής της κατηγορίας τιμής.Το αποτύπωμα σε εμένα λειτουργεί άψογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δεν μπορω να βαλω με τιποτα TWRP ενω στο flash tool μου βγαζει το πρασινο ok οταν παω να μπω μου βγαζει το παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δοκίμασε αυτό Πριν κλείσεις το κινητό πηγαινε στις ρυθμίσεις επιλογές για προγραμματιστές και τσεκαρε το ξεκλειδωμα OEM και μετά φλασαρε το twrp.αν δε φλασαρει πάλι δοκιμασε με άλλο twrp. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Για να δουμε. Το κακο ειναι οτι στο προγραμμα λεει οκ οτι το περασε.:mad: Edit εισαι ωραιος το περασε βαζω root Edited April 4, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Κελεπουρι Χαχαχαχα.πεταμενα λεφτα Πες μας τι να παρουμε που να εχει 6.5 οθονη και να εχει την 800αρα της Wind ??? Μην μας πεις για 5-5.5 κινητα αυτα ειναι για γυναικεια χερια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πες μας τι να παρουμε που να εχει 6.5 οθονη και να εχει την 800αρα της Wind ??? Μην μας πεις για 5-5.5 κινητα αυτα ειναι για γυναικεια χερια. :lol: Υπάρχει το lenovo phab plus που το έφεραν στο Γερμανό με 6.4" Κάτω από 6" είναι όντως παιδικό :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Υπάρχει το lenovo phab plus που το έφεραν στο Γερμανό με 6.4" Κάτω από 6" είναι όντως παιδικό :lol: 6.4 η 6.8 ειναι αυτο; και γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ποιο μαπα απο το δικο μας;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 6.4 η 6.8 ειναι αυτο; και γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ποιο μαπα απο το δικο μας;:worry: Το Phab plus το έχω ακόμη στις 6.8" εκτός ότι είναι ποιό αργό κατά τα άλλα πολύ καλύτερο ποιοτικά σε όλα τα επίπεδα κάμερα, κατασκευή, gps που λειτουργεί κλπ. Λάθος έγραψα εννοούσα το Lenovo Phab 2 Pro που είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 800€ για lenovo? Με τον 652 και την "υποστήριξη" της lenovo? Καλύτερα 900 για s8 plus στις 6.2".. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 800 παναγια μου εμεις λεμε μεχρι 200 ευρω αν ειναι να δωσω τοσα καλυτερα να παρω το mi mix και ας μην εχει 800αρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν φταίω .... εσείς ρωτήσατε ..:lol: το s8 έχει φάρδος όσο μια 5.65" στην αναλογία οθόνης 18:9 καμιά σχέση με την οθοναρα του lenovo ή του y6 . έχω σχετικό θέμα κάτω στην υπογραφή μου:rolleyes: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Ναι συμφωνώ σε αυτό με την αναλογία οθόνης.Πάντως αυτή η κατηγορία οθόνης δηλαδή γύρω στις 6.5" 16/9 δεν έχει πολλές επιλογές.Πλέον με την επιτυχία που σαφώς θα έχει το s8+ για πολλούς λόγους πιστεύω ότι και οι κινέζοι θα αρχίσουν να βγάζουν τέτοια κινητά.Δηλαδή με απλά λόγια κατά την γνώμη μου θα ψάχνουμε με το κυάλι :p συσκευή με οθόνη πάνω απο 6" και αναλογία 16/9 Edited April 5, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εχει κανενας θεμα με την μνημη? Εμενα λεει 400 εως 600 απο τα 3 gb ram εκει μεσα στα νουμερα αυτα ειναι η ελευθερη μνημη. Τι παιζει? Ακομη υπαρχει ρυθμιση να αλλαξω τα κατω τα 3 κουμπια απο τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εχει κανενας θεμα με την μνημη? Εμενα λεει 400 εως 600 απο τα 3 gb ram εκει μεσα στα νουμερα αυτα ειναι η ελευθερη μνημη. Τι παιζει? Ακομη υπαρχει ρυθμιση να αλλαξω τα κατω τα 3 κουμπια απο τις ρυθμισεις? Με τι βλεπεις την μνημη; Εμενα το CPU-Z λεει οτι εχω 57% διαθεσιμη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Με πατημενο το μεσαιο κουμπι το home μου βγαζει ολα τα τα ενεργα παραθηρα εργασιες, εκει κατω μου λεει 480 / 3 gb ram. Εχω και το 360secirity κσι ολο ζηταει αδειασμα χωρου μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Βαλε το Simple System Monitor και στο Active Processes δες τι σου τρωει μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ακριβως τις ιδιες εφαρμογες εχω κ στο leagoo shark1 και εχει ελευθερα 1.200- 1.300 μνημη , φανταζωμαι το androit 6 θα τραβαει πολυ μνημη δεν εξηγιεται αλλιως. Εχω 8 εφαρμωγες κ 38 σελιδες ιντερνετ στο παλιο, κ σαυτο ουτε τις μισες να τρεχουν κ λεει 400-500 ελευθερα μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Το πόση ελεύθερη μνήμη θα σου αφήσει εξαρτάται και απο το πόσο φορτωμένη είναι η ρομ και τι ρύθμιση έχει κάνει ο κατασκευαστής.Αν πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα,μην σε απασχολεί το πόσο δείχνει η ραμ.Χρησιμοποιεί όση χρειάζεται για να λειτουργήσει το σύστημα.Και όταν φτάσει στο κατώτατο όριο που έχει ορίσει ο κατασκευαστής,θα αρχίσει να σκοτώνει εφαρμογές.Η ρομ της doogee πάντως είναι αρκετά φορτωμένη με αυτό το buggy dido os όπως το ονομάζουν. Εγώ προσωπικά πλέον τρέχω αυτή την ρομ http://www.needrom.com/download/aosp-doogee-y6/ είναι με καθαρό 6αρι android (με τις απαραίτητες προσθήκες για 2καρτο κτλ) της alps δηλαδή σχεδόν όπως το βγάζει η mediatek. H συσκευή έχει πραγματικά απογειωθεί σε ταχύτητα και λύθηκε και το bug όπου όταν πηγαίνεις στον browser πχ chrome και βάζεις να δεις ένα βίντεο που έχει ενσωματωμένο η σελίδα πχ youtube σέρνεται το σύμπαν.. Μειονεκτήματα? Τα εμφανή που έχω βρει μετά απο μια ημέρα χρήσης είναι ότι δεν παίζει το δακτυλικό αποτύπωμα,δεν έχει wake gestures και τη λειτουργία με το ένα χέρι για όποιον την χρησιμοποιεί ενώ συνεχίζει να υπάρχει και το bug με το bt headset.Αυτό το τελευταίο αν σε επίσημο firmware το διορθώσει η doogee,θα διορθωθεί και σε αυτό. Προσωπικά δεν ξαναγυρίζω στην επίσημη ρομ.Για τα κάτω κουμπιά προσωπικά έχω προσθέσει έξτρα λειτουργίες μέσω xposed framework και gravitybox αλλά είναι κάτι που θέλει root (και απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών απο το /system λόγω έλλειψης χώρου) για να μπορέσει να περαστεί Edited April 8, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εχω το εξης θέμα με την μπαταρία: ενω η διαρκειά της είναι καλή (ανάλογα με το πως το δουλεύω), η ένδειξη δεν είναι σωστη. Δλδ: Ξεκινά με 100% και μετά από μια μέρα ακόμα δείχνει 100% (ενώ φυσικά πέφτει). Κάποια στιγμή πέφτει απότομα σε κάποια ένδειξη γύρω στο 60-80 %. Συνήθως στο τέλος της διάρκειας δείχνει 40-50 % και καταλήγει να σβήσει το κινητό γιατί έχει ήδη αδειάσει. Στην φόρτιση αντίστοιχα δείχνει 1% συνεχώς και κάποια στιγμή δείχνει 70-80 % και απότομα 100%. Μπαταρία ή λογισμικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αρχικα προτεινω να παρεις backup και να κανεις επαναφορα ρυθμισεων.Αν δε στρωσει,φλασαρισμα με sp flash tools την τελευταια ρομ και αν παλι δε στρωσει τα επαιξε η μπαταρια Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Samsung dex? Χαχαχ Με ποιο προγραμμα το εκανες; wifi direct; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Miracast widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το εβαλα για πουλημα, οσο μαρεσουν οι μεγαλες ιντσες , αυτο τοσο με ξενερωσε σε ολα. Μαλλον με βλεπω για leagoo t10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Τωρα διαβασα τι ειναι το Samsung dex οχι καμια σχεση με το προγραμμα το συνδεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts