geoka Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Επειδή το έχω ήδη ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, η σύζυγος με έχει φάει να της πάρω το ίδιο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να πουλήσει ας μου στείλει μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν ειναι καθόλου λογικό αυτό... Ενώ έχει καλύτερες επιδόσεις από τον qualcomm 615 που εχει το phab plus δεν έκανε κανένα κολλημα ο 615. Η ειναι προβληματικός ο συνδυασμός antenna με λογισμικό η μόνο λογισμικό. Ο δέκτης πάντως είναι καλός.Το δοκίμασα και σε καταγραφή περπατώντας με runkeeper και λειτουργεί όπως πρέπει.Δε ξέρω ποιο gps πρόγραμμα χρησιμοποιείς.Πάντως στα μενού του nextgen φαίνεται η δύναμη του 8πυρηνου και των 3gb ram,τουλάχιστον στα δικά μου χέρια που πριν είχα mtk6737 και 2gb ram.Στο δρόμο ίσως λιγο χειρότερα και αυτό ειναι το περίεργο αλλά πρακτικά κάνεις δουλειά. Απο εκει και πέρα έχουν κάνει κάποιες μικροβλακείες στη ρομ.Το /system partition το έχουν 2.57gb και είναι σχεδόν γεμάτο.Ετσι μετά το recovery,root,backup rom πήγα να του βάλω xposed framework και δεν έμπαινε γιατί είχε το /system μόλις 5.6mb ελεύθερο χώρο.Ετσι απεγκατέστησα μέσω titanium τα gmail,youtube,google drive,wps office,keep, εφαρμογές δηλαδή που μπορώ να βάλω και απο το play,έφτασε κάπου στα 450mb ελεύθερο χώρο και μπόρεσα να εγκαταστήσω xposed. Βάζω gravitybox για να αλλάξω πράγματα στη μπάρα ειδοποιήσεων όπως τα θέλω και δυστυχώς κάποια δεν γίνονται λόγω του ότι την έχουν παραμετροποιήσει στο dido os τους..πχ Το ρολοι δεν πάει εντελώς κέντρο και στην μπάρα δε μπορώ να προσθέσω έξτρα tiles πχ για αλλαγή του χρόνου αναμονής προσωρινά.160 χαρακτήρες sms δουλεύει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά πάντως αυτή η διαστάση οθόνης με σωστά dpi για τον καθένα (380 για έμενα) ειναι η τελειότερη αναλογία μεγέθους οθόνης - και μεγέθους συσκευής για τους λάτρεις των μεγάλων οθονών. Μακάρι να δούμε κάτι καλύτερο σαν συσκευή μέσα στο 2017 ώστε να καλυφθούμε και εμείς. όλα πλέον άρχισαν να τα μικραίνουν πάλι…. Μακάρι να έρθουν οι αναδιπλούμενες :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Εγώ άφησα το dpi στα 480 και μέσω app settings έβαλα 320 στον nova και απολαμβάνω άνετα 7*7 πλέγμα και στον chrome επίσης στα 320.Το καλο με το app settings είναι ότι μπορείς να έχεις διαφορετικό dpi ανα εφαρμογή και παράλληλα 100% συμβατότητα με τις εφαρμογές του play. Σύνδεσα το sony mw600 και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σωστή επικοινωνία.Ενω με ακούν και ακούω κανονικά μετά απο περίπου 5-6" χάνει το σήμα δικτύου και πέφτει η γραμμή.Το καλό ειναι ότι επανέρχεται και πάλι σχεδόν αμέσως οπότε χωρίς bt μπορείς να μιλήσεις.Δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του bt.Με το κινέζικο "D900" δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ η μπαταρία. Eν τω μεταξύ χθες είχα και το πρώτο μου κρασάρισμα και αναγκάστηκα να επαναφέρω το backup απο το recovery.Eπαιζα με το gravitybox και κράσαραν οι ρυθμίσεις του κινητού!! Εμπαινες ρυθμίσεις και μετά το χάος..Οπότε επανέφερα το backup χωρίς το xposed και έστησα πάλι προσεκτικά απο την αρχή Edited February 11, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εγώ άφησα το dpi στα 480 και μέσω app settings έβαλα 320 στον nova και απολαμβάνω άνετα 7*7 πλέγμα και στον chrome επίσης στα 320.Το καλο με το app settings είναι ότι μπορείς να έχεις διαφορετικό dpi ανα εφαρμογή και παράλληλα 100% συμβατότητα με τις εφαρμογές του play. Σύνδεσα το sony mw600 και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σωστή επικοινωνία.Ενω με ακούν και ακούω κανονικά μετά απο περίπου 5-6" χάνει το σήμα δικτύου και πέφτει η γραμμή.Το καλό ειναι ότι επανέρχεται και πάλι σχεδόν αμέσως οπότε χωρίς bt μπορείς να μιλήσεις.Δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του bt.Με το κινέζικο "D900" δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ η μπαταρία. Eν τω μεταξύ χθες είχα και το πρώτο μου κρασάρισμα και αναγκάστηκα να επαναφέρω το backup απο το recovery.Eπαιζα με το gravitybox και κράσαραν οι ρυθμίσεις του κινητού!! Εμπαινες ρυθμίσεις και μετά το χάος..Οπότε επανέφερα το backup χωρίς το xposed και έστησα πάλι προσεκτικά απο την αρχή Μέχρι στιγμής κανένα κρασάρισμα λογισμικού αλλά το τηλ ειναι unrooted. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Ε λογικό.Και εγώ τώρα που ξαναέστησα χωρίς να πειράξω πολλά στην μπάρα ειδοποιήσεων μέσω gravitybox δεν έχω κρασαρίσματα Ουσιαστικά το μοναδικό ξενέρωμα μέχρι στιγμής ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλό μου bt ακουστικό Edited February 11, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εγώ άφησα το dpi στα 480 και μέσω app settings έβαλα 320 στον nova και απολαμβάνω άνετα 7*7 πλέγμα και στον chrome επίσης στα 320.Το καλο με το app settings είναι ότι μπορείς να έχεις διαφορετικό dpi ανα εφαρμογή και παράλληλα 100% συμβατότητα με τις εφαρμογές του play. Σύνδεσα το sony mw600 και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σωστή επικοινωνία.Ενω με ακούν και ακούω κανονικά μετά απο περίπου 5-6" χάνει το σήμα δικτύου και πέφτει η γραμμή.Το καλό ειναι ότι επανέρχεται και πάλι σχεδόν αμέσως οπότε χωρίς bt μπορείς να μιλήσεις.Δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του bt.Με το κινέζικο "D900" δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ η μπαταρία. Eν τω μεταξύ χθες είχα και το πρώτο μου κρασάρισμα και αναγκάστηκα να επαναφέρω το backup απο το recovery.Eπαιζα με το gravitybox και κράσαραν οι ρυθμίσεις του κινητού!! Εμπαινες ρυθμίσεις και μετά το χάος..Οπότε επανέφερα το backup χωρίς το xposed και έστησα πάλι προσεκτικά απο την αρχή Το app settings τι ειναι εφαρμογη η κατι μεσα στο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 xposed framework-->app settings Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 xposed framework-->app settings Λογικα μεσω TWRP το βαζουμε αυτο σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) notification led λγικα δεν εχει ε; Το εχει κανεις με Wind εχετε κανονικα 4G γιατι εγω δεν εχω βγει και εδω σπιτι μου δεν εχω μονο 3G σε αντιθεση με την Cosmote που εχω 4G Edited February 11, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 notification led λγικα δεν εχει ε; Το εχει κανεις με Wind εχετε κανονικα 4G γιατι εγω δεν εχω βγει και εδω σπιτι μου δεν εχω μονο 3G σε αντιθεση με την Cosmote που εχω 4G Ναι έχω 2 κάρτες sim της wind και παίζουν τέλεια 4g με αυτήν την συσκεύη. Δοκίμασα και της Cosmote και της Vodafone και στις 2 SIM ports και δεν έχει πρόβλημα με καμία εταιρία. Αν αυτή η κάρτα δεν είχες δοκιμάσει σε συσκευή 4g πάρε στο 1231 και πες τους να στην ενεργοποιήσουν. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ναι έχω 2 κάρτες sim της wind και παίζουν τέλεια 4g με αυτήν την συσκεύη. Δοκίμασα και της Cosmote και της Vodafone και στις 2 SIM ports και δεν έχει πρόβλημα με καμία εταιρία. Αν αυτή η κάρτα δεν είχες δοκιμάσει σε συσκευή 4g πάρε στο 1231 και πες τους να στην ενεργοποιήσουν. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. Εχω με την καρτα αλλα! Μου δινει η Wind 1GB τον μηνα δωρο αλλα για να δουλεψει το δωρο πρεπει αν εχω μοναδες μεσα γιατι δουλευει σαν καρτοκινητη και εγω τις εφαγα και η για αυτο δεν μου εχει βγαλει σημα 4G η εδω που ειμαι δεν εχω 4G και δεν ετυχε απο χθες που το πηρα να παω καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Ξαναέβαλα το gravitybox και αυτή τη φορά το πειράζω προσεκτικά για να μην κρασάρει.Δυστυχώς η μπάρα ειδοποιήσεων έτσι που την φτιάξανε έχει κάποιες σημαντικές ελλείψεις πχ για να ανοίξεις το wifi hotspot πρέπει να πας μέσα στις ρυθμίσεις ή αν το βάλεις συντόμευση απο τις ειδικές του nova πάλι έχεις 2 κλικ αντι ενός.Ευτυχώς εδώ την κατάσταση σώζουν οι συντομεύσεις του gravitybox και έτσι βγάζοντας ως συντόμευση στον nova την συντόμευση εναλλαγή wifi hotspot του gravity έχεις on/off με ένα κλικ αν κατά το on είναι κλειστό το wifi ή με 2 αν είναι ανοιχτό αλλά δεν μπαίνεις σε υπομενού κτλ Σημαντικές θεωρώ οι εξιδεικευμένες συντομεύσεις του nova.πχ Για γρήγορη πρόσβαση στο μενού των 2 καρτών sim για εναλλαγή των καρτών sim βγάζουμε την συντόμευση κάρτες sim-->.settings$simsettingsActivity.Βρήκα και μια συντόμευση που λέγεται Μετάδοση και ανοίγει το μενού miracast.Θα το δοκιμάσω αύριο με το wifi display dongle μου αν λειτουργεί. Λογικα μεσω TWRP το βαζουμε αυτο σωστα; Μπαίνει και απο recovery αλλά και απευθείας μέσα απο τη ρομ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 με το apk xposed installer 3.11 απο το λινκ αφού πρώτα κάνεις recovery-root και πάρεις backup καθαρό χωρίς το xposed στο recovery για παν ενδεχόμενο.Το μόνο θέμα είναι ότι επειδή το /system partition του κινητού είναι σχεδόν γεμάτο δε θα σου περάσει το xposed λόγω έλλειψης χώρου.Ετσι θα χρειαστεί να απεγκαταστήσεις πρώτα πχ μεσω titanium κάποιες εφαρμογές.Ασφαλεις για απεγκατάσταση είναι ο chrome,gmail,youtube,google drive,wps office.Ετσι κάνεις χώρο και μπορεις να εγκαταστήσεις το xposed.Kαι αυτές τις εφαρμογές μπορείς μετά να τις εγκαταστήσεις ως εφαρμογές χρήστη απο το playstore αν τις χρειάζεσαι Edited February 11, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Το GPS του ειναι 3 λαλουν και 8 χορευουν 3 προγραμματα σε τελειως ασχετο δρομο με ειχαν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Το GPS του ειναι 3 λαλουν και 8 χορευουν 3 προγραμματα σε τελειως ασχετο δρομο με ειχαν :lol: MTK rules :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 http://www.doogee.cc/bbs/viewtopic.php?f=5&t=347 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Οταν φορτιζει δεν εχει λεντακι η το δικο μου εχει προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Όταν φορτίζει δεν έχει λεντακι η το δικό μου έχει πρόβλημα;Γενικά led ειδοποίησης δεν έχει ....... Τώρα για το GPS, διαφωνώ. Χρησιμοποίησα Sygic, maps.me και google maps και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν σε βγάζει σε σωστό δρόμο .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Πάντως το GPS τρώει σκαλώματα στο sygic.... Τι να πώ εύχομαι να το φτιάξουν στο επόμενο update. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Πάντως το GPS τρώει σκαλώματα στο sygic.... Τι να πώ εύχομαι να το φτιάξουν στο επόμενο update. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. Εγω ευχομαι να εχουμε επομενο update :p:lol: Προσεξα πως αν το εχεις κανει root με το TWRP αν του κανεις επαναφορα το χανει και πρεπει αν το κανεις παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Γενικά led ειδοποίησης δεν έχει ....... Τώρα για το GPS, διαφωνώ. Χρησιμοποίησα Sygic, maps.me και google maps και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν σε βγάζει σε σωστό δρόμο .... Ειναι με τις ώρες του..Την παρασκευή που το δοκίμασα για κανά 10λεπτο στην Κοζάνη,συμπεριφέρθηκε πολύ καλα.Χθες το δοκίμασα στην εγνατία oδό και μέσα στη Θεσσαλονίκη με nextgen.Μετά το τελευταίο τούνελ έχασε το σήμα και το ξαναβρήκε λιγο πριν στη διασταύρωση για Βέροια στην κατηφόρα και με έδειχνε μέσα στα χωράφια για καμμιά 5-6χλμ.Μετά επανήλθε κανονικά.Φτάνω Θεσσαλονίκη δεν έκανε κανένα άλλο θέμα μέχρι τη λεωφόρο στρατού σταματώ στο πρώτο φανάρι και με το που σταματώ,με "πεταξε" κάτω στην λεωφόρο νίκης..Με το που ξεκίνησα για να με ξαναβρει σωστά έπρεπε να φτάσω σχεδόν στη διασταύρωση κων/πολεως με παπαναστασιου.Στο γύρισμο που πέρασα απο τον ίδιο δρόμο συμπεριφέρθηκε άψογα.Αρχισε πάλι τα "κολπα" μετά το πρώτο τούνελ μετά την Βέροια,όπου άρχισε να με δείχνει μέσα στα χωράφια και μια επανερχόταν,μια όχι και μετά τα διόδια πολυμύλου μέχρι το σπίτι μου ήταν άψογο.Γενικά αν δεν ήξερα πως να παω εκει που ήθελα στη θεσ/νικη μπορει και να με κρέμαγε..Και δε θα έλεγα ότι είναι θέμα γενικά του ΜΤΚ γιατί πχ το φθηνότερο και υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά doogee x5 pro δεν τρώει τέτοιες φρίκες και λειτουργεί παντού άψογα Edited February 13, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Ειναι με τις ώρες του..Την παρασκευή που το δοκίμασα για κανά 10λεπτο στην Κοζάνη,συμπεριφέρθηκε πολύ καλα.Χθες το δοκίμασα στην εγνατία oδό και μέσα στη Θεσσαλονίκη με nextgen.Μετά το τελευταίο τούνελ έχασε το σήμα και το ξαναβρήκε λιγο πριν στη διασταύρωση για Βέροια στην κατηφόρα και με έδειχνε μέσα στα χωράφια για καμμιά 5-6χλμ.Μετά επανήλθε κανονικά.Φτάνω Θεσσαλονίκη δεν έκανε κανένα άλλο θέμα μέχρι τη λεωφόρο στρατού σταματώ στο πρώτο φανάρι και με το που σταματώ,με "πεταξε" κάτω στην λεωφόρο νίκης..Με το που ξεκίνησα για να με ξαναβρει σωστά έπρεπε να φτάσω σχεδόν στη διασταύρωση κων/πολεως με παπαναστασιου.Στο γύρισμο που πέρασα απο τον ίδιο δρόμο συμπεριφέρθηκε άψογα.Αρχισε πάλι τα "κολπα" μετά το πρώτο τούνελ μετά την Βέροια,όπου άρχισε να με δείχνει μέσα στα χωράφια και μια επανερχόταν,μια όχι και μετά τα διόδια πολυμύλου μέχρι το σπίτι μου ήταν άψογο.Γενικά αν δεν ήξερα πως να παω εκει που ήθελα στη θεσ/νικη μπορει και να με κρέμαγε..Και δε θα έλεγα ότι είναι θέμα γενικά του ΜΤΚ γιατί πχ το φθηνότερο και υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά doogee x5 pro δεν τρώει τέτοιες φρίκες και λειτουργεί παντού άψογα Είναι όντως έτσι όπως τα λες. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ευχομαι να εχουμε επομενο update :p:lol: Προσεξα πως αν το εχεις κανει root με το TWRP αν του κανεις επαναφορα το χανει και πρεπει αν το κανεις παλι. Θα κάνουν επόμενο update. Εύχομαι μην χαλάσουν κάτι άλλο. Send by Doogee Y6 MAX 6.5" via Tapatalk. Edited February 13, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Για το bt ακουστικό έχω βρει ως προσωρινή λύση το πρόγραμμα bluetooth auto connect https://play.google.com/store/apps/details?id=org.myklos.btautoconnect με το οποίο το ακουστικό συνδέεται όταν έχεις κλήση και αποσυνδέεται αμέσως μετά.Δείχνει να λειτουργεί σωστά χωρίς να μου κόβει το σήμα με το mw600 όπου πριν 3 στις 4 φορές το έκοβε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Σημερα βγηκα βολτα για να τεσταρω 3 προγραμματα το Sygic το Navigon Amazon και το iGO nextgen δεν ειχα κανενα προβλημα ημουν στον δρομο που ελεγε οτι ειμαι μονο το Sygic εχανε ευκολα το σημα κατι που τα αλλα δυο δεν το εχασαν καθολου. Οσοι εχετε προβλημα κατεβαστε το MT GPS και το Enginnering Mode απο το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ειναι με τις ώρες του..Την παρασκευή.......Μετά το τελευταίο τούνελ έχασε το σήμα και το ξαναβρήκε λιγο πριν στη διασταύρωση για Βέροια στην κατηφόρα και με έδειχνε μέσα στα χωράφια για καμμιά 5-6χλμ.?.....α Μηπως πήγαινες με το τρακτέρ σε κανενα μπλόκο αγροτών? :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts