Alex_90 Δημοσιεύτηκε November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2016 (edited) Όπως λέει κι ο τίτλος ψάχνω για αγορά νέας συσκευής μέχρι 200€ ταβάνι. Έχω βάλει στο μάτι το Xiaomi Mi4C και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro το 16αρι. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Έχετε εσείς κάποια άλλη συσκευή να προτείνετε σε αυτά τα χρήματα; Να πω ότι κάνω χρήση browsing,gaming (ελάχιστα βέβαια) και θέλω να έχει μία αξιοπρεπή μπαταρία και κάμερα. Ευχαριστώ Κανείς να μη βοηθήσει το αναποφάσιστο μέλος; Edited November 11, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Στα Xiaomi που δίνεις, θα προτιμούσα το Note 3 pro λόγω μπαταρίας. Οι κάμερες σε αυτά τα λεφτά είναι παρεμφερείς σε όλες τις συσκευές. Είναι αξιοπρεπέστατες για τα λεφτά τους. ;) Μπορείς να δεις εναλλακτικά το Samsung J5 2016. Αλλιώς ακόμη καλύτερα το RN3Pro το 32άρι. Με 3gb ram θα ρολάρουν όλα καλύτερα. Edited November 9, 2016 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση σου, και εγώ στο RN3 Pro έκλεινα αλλά μήπως έχεις να μου προτείνεις και κάποιο κατάστημα από εδώ; Σε Samsung δεν θα πήγαινα σε αυτή τη κατηγορία τιμής ευχαριστώ πάντως. Edit: Αν βάλω μαζί με το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB το Xiaomi Redmi 3s 16Gb και το Xiaomi Redmi 3. Ποιό θα επιλέγατε;(οι περισσότεροι θα πουν το RN3 Pro αλλά θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθώ). Edited November 9, 2016 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάρε την έκδοση με τα 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Αν το τσιμπήσω με κάποιο τρόπο από κίνα θα πάρω το 32αρι αλλιώς από το σκρουτζ το 16αρι αλλά θέλω να ρωτήσω σχετικά με το αν παίζει το 4G η 800αρα στην cosmote (ξέρω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψαξω) ευχαριστώ Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Το καλύτερο θα ειναι να πάρεις το μοντέλο με την 800άρα, να είσαι καλυμμένος. Πρόσφατα αρχίζω και διαβάζω πως και οι τρεις εταιρίες πλέον μισθώνουν τμήματα από την 800άρα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Αν το τσιμπήσω με κάποιο τρόπο από κίνα θα πάρω το 32αρι αλλιώς από το σκρουτζ το 16αρι αλλά θέλω να ρωτήσω σχετικά με το αν παίζει το 4G η 800αρα στην cosmote (ξέρω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψαξω) ευχαριστώ Να πάρεις το Pro international edition για να είσαι καλυμμένος από θέμα μπάντας και κατά προτίμηση το 3/32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Το Pro International το έχουν στο σκρουτζ; Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν νομίζω. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Δηλαδή για να καταλάβω και συγγνώμη αν σας κούρασα αν πάρω το 16αρι από το σκρουτζ θα έχω θέμα μόνο με το 4G ασχέτως παρόχου; έτσι κι αλλιώς δεδομένα και πόσο μάλλον 4G χρησιμοποιώ σπάνια. Edited November 11, 2016 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω και συγγνώμη αν σας κούρασα αν πάρω το 16αρι από το σκρουτζ θα έχω θέμα μόνο με το 4G ασχέτως παρόχου; έτσι κι αλλιώς δεδομένα και πόσο μάλλον 4G χρησιμοποιώ σπάνια. Όπως φαίνεται, έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα και από τους 3 παρόχους στην 800άρα. Το γεγονός οτι θα έχεις ένα κινητό με την 800, αυτόματα του ανεβάζει και τη μεταπωλητική αξία. Και που ξέρεις, μπορεί μετά από λίγο καιρό να χρειάζεσαι δεδομένα και να σου φανεί χρήσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Έχεις δίκιο σε όλα δεν το είχα σκεφτεί έτσι, όμως το 4G για μένα δεν είναι και τόσο απαραίτητο κι ούτε νομίζω να γίνει. Έχω ήδη 4G συσκευή και το 4G το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές στο διάστημα που το έχω. Τα δεδομένα όμως θα παίζουν κανονικά αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα σε 3G. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Θα παίζουν κανονικά αλλά και σε 4G, μόνο στις άλλες μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts