apollodelphi Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Καλησπέρα! Λοιπόν κατοχος LG G4 σκέφτομαι να το αποχωριστώ σε καποια φαση πριν ληξει η εγγύηση κι έχοντας πάθει η ηδη μια φορα bootloop.. Και ειμαι ανάμεσα στα: Ηuawei P10, Galaxy S7, HTC 10, Xperia XZ, LG G6 Ολα αυτά ειναι εκεί γύρω στα 400-440 και κατι ευρώ Tα έβαλα κατά σειρά προτίμησης! Ξερω οτι οποιο απο αυτα να παρω θα ειναι τουμπανο στα specs , αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι η καμερα.. Έχω μείνει πολυ ικανοποιημενος απο το g4 και θα ηθελα να δώσω και παλι έμφαση στην κάμερα.. Κάποιες γνωμες? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Καλησπέρα! Λοιπόν κατοχος LG G4 σκέφτομαι να το αποχωριστώ σε καποια φαση πριν ληξει η εγγύηση κι έχοντας πάθει η ηδη μια φορα bootloop.. Και ειμαι ανάμεσα στα: Ηuawei P10, Galaxy S7, HTC 10, Xperia XZ, LG G6 Ολα αυτά ειναι εκεί γύρω στα 400-440 και κατι ευρώ Tα έβαλα κατά σειρά προτίμησης! Ξερω οτι οποιο απο αυτα να παρω θα ειναι τουμπανο στα specs , αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι η καμερα.. Έχω μείνει πολυ ικανοποιημενος απο το g4 και θα ηθελα να δώσω και παλι έμφαση στην κάμερα.. Κάποιες γνωμες? Ευχαριστώ! είχα κι εγώ G4 και τώρα G6.. η μπροστινή κάμερα του έξι είναι χειρότερη απο του τεσσαριού.. η πίσω είναι στα ίδια πάνω κάτω, ήπιο hdr και φυσικά χρώματα έχουν και τα δυο για μενα είσαι ανάμεσα σε G6 και P10 μιας και ειναι φετινές ναυαρχίδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 P10 από μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Θα ξεκινησω καταρχας με το οτι η φωτογραφια ειναι αρκετα υποκειμενικη και οτι παντα καπου χανεις και καπου κερδιζεις. Εχοντας αυτα υποψιν σου γραφω την αποψη μου και μετα θα πρεπει να ψαξεις και εσυ λιγο. Κατα την αποψη μου λοιπον, το καλυτερο τελικο αποτελεσμα το εχει το HTC 10. Αμεσως μετα ακολουθει το s7 το οποιο ομως φημιζεται για την ευκολια αλλα και τη ταχυτητα των ληψεων της. Το βαζω δευτερο γιατι προσωπικα το βρισκω λιγοτερο φυσικο το αποτελεσμα του. Απο την αλλη το p10 και το g6, μολονοτι εχουν ωραιες ημερησιες (προσωπικα τις προτιμω απο του s7) υπολειπονται ομως σε ποιοτητα στις νυχτερινες. Παρολα αυτα εχουν και αυτες τα φωτογραφικα τους καλουδια. Το πρωτο εχει artificial bokeh και ασπρομαυρες φωτογραφιες (οχι desaturated αλλα απο μονοχρωμο αισθητηρα) ενω το δευτερο εχει το wide φακο Για το xz δεν εχω δει πολλα δειγματα. Αλλα απο αυτα που εχω δει σε reviews, τα παει εξαιρετικα στις ημερησιες αλλα στις νυχτερινες οχι τοσο καλα οσο το htc 10 και s7. Edited August 12, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Απλα δίνω ενα μικρο να πω προβάδισμα στο p10 που ειναι φετινή ναυαρχίδα σε σχεση με τ' αλλα.. Το λεω απο την αποψη οτι θα ηθελα να το κρατησω 2-3 χρονια.. Το g6 εχει τρομερη τιμη απλα να πω την αληθεια την φοβαμαι λιγο την lg..και απο καμερα απ οσα εχω δει κι απο εδω στο forum περιμενα λιγο καλυτερα πραγματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Δεκτο αυτο που λες. Εγω απλα μιλησα αποκλειστικα για αυτο που ρωτησες, δηλαδη τις καμερες. Εχε βεβαια υποψιν οτι το g6 εχει μεν καλη τιμη αλλα οχι και τρομερη. Τα specs του αν εξαιρεσουμε την 18,5:9 οθονη (που προσωπικα δεν προτιμω) ειναι περσινα. Αρα σαν περσινη ναυαρχιδα το βλεπω και αυτο. Στην ουσια ειναι ενα g5 με καλυτερη αυτονομια αλλα χειροτερη καμερα. Παραμενει βεβαια καλη τιμη αλλα περισσοτερο ως περσινης ναυαρχιδας παρα φετινης. Edited August 12, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Απλα δίνω ενα μικρο να πω προβάδισμα στο p10 που ειναι φετινή ναυαρχίδα σε σχεση με τ' αλλα.. Το λεω απο την αποψη οτι θα ηθελα να το κρατησω 2-3 χρονια.. Το g6 εχει τρομερη τιμη απλα να πω την αληθεια την φοβαμαι λιγο την lg..και απο καμερα απ οσα εχω δει κι απο εδω στο forum περιμενα λιγο καλυτερα πραγματα. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πρότεινα το p10. Αν σκόπευες να το αλλάξεις σε κάνα χρόνο τότε το s7 ή το htc θα ήταν ιδανικές λύσεις. Τώρα επειδή θες να το κρατήσεις για 2-3 χρόνια, δεν πιστεύω πως είναι καλή ιδέα ένα κινητό που κουβαλάει ήδη 1+ χρόνο από την κυκλοφορία του. Απ' την άλλη το g6 μπορεί να είναι φετινό αλλά έχει περσινά σπεκς, συν ότι το να πάρεις lg και να το κρατήσεις για χρόνια, ξέρεις πολύ καλά τι ρίσκο είναι.(είσαι και παθών απ' ότι διάβασα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anousios Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Σας Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες Νομίζω πως θα περιμένω μια καλή προσφορά για το S7 edge /p10 /Mate 9 με ακόμα κάποια χρήματα να πάρω κάτι καλύτερο από άποψη μπαταρίας και οθόνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά καινούριος στο φόρουμ.Ψαχνω κινητό 5ιντσων με τιμή αγοράς μέχρι 150 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε xperia e5 και nokia 3.Εσεις τι λέτε;Δέκτες και οι προτάσεις άλλων κατασκευαστών πλην samsung γιατί έχω κακη,πολύ κακη εμπειρία.Αυτη τη στιγμή έχω Lg Leon (πολύ καλό για την δική μου χρήση). Η χρήση που κάνω είναι μέτρια δηλαδή κλησεις,μηνύματα,ιντερνέτ,ελαχιστες φωτογραφίες και σχεδόν καθόλου παιχνίδια.Το ιστορικό μου λέει κάτοχος κινητών Ericsson,Sony Ericsson,Sony με μια διακοπή για το Nokia 3310 και το τελευταίο μου LG. Ενώ να αναφέρω και την ατυχή κατοχή ενός samsung το οποίο βγήκε ελαττωματικό (σε δύο μήνες χρήσης κολλούσε και έκλεινε μόνο του) χωρίς καμία εξυπηρέτηση από arvato και την επίσημη samsung Ελλάδας (μου είπαν ότι είχε υγρασία και ότι έφταιγα εγω και μου ζητούσα περισσότερα ή χρήματα από ότι η είχε καινούριο). Καλοβλεπω και το xperia xa αλλα από reviews φαίνεται υποδεέστερο των παραπάνω συσκευών.Το κινητό θα αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο. Edited August 12, 2017 by ad276 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ναι δυστυχως για Lg δεν το ψηνω και τοσο.. Ευχαριστω πολυ παντως για τις αποψεις σας παιδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Xiaomi redmi 4x Πρώτη επιλογη 137 ευρώ Και 2 επιλογή huawei p8 lite Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Redmi 4x κι από μένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Xiaomi redmi 4x Πρώτη επιλογη 137 ευρώ Και 2 επιλογή huawei p8 lite Συμφωνω. Αν δεν σε νοιαζει το βιντεο πας redmi 4x αλλιως p8 lite. Το λεω γιατι η σειρα redmi εχει πολυ κακο βιντεο με frame drop σε χαμηλο φωτισμο και κακο ηχο. Διαφορετικα ειναι εξαιρετικα κινητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα το lenovo s1 lite. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-s1-lite-white-dual-sim-μαζί-με-powerbank-ακουστικά-1201055.html Καλύτερη οθόνη από το p8 lite, καλύτερη selfie camera και μεγαλύτερη μπαταρία. Υπόψιν δεν το έχω στα χέρια μου, απλά επειδή ψάχνω κινητό σε αυτά τα χρήματα για να αντικαταστήσει ενα lenovo s850 της γυναίκας μου, είδα τις παραπάνω διαφορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας.Για το xiaomi το κοίταξα και είδα πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία άλλοι τα προσφέρουν σε υψηλή τιμή.Επισης έχει και μια μπαταρία τέρας.Αλλα δεν είμαι σίγουρος για την αντοχή του σε βάθος χρόνου.Καθως ελπίζω να μου κρατήσει για δύο τρία χρόνια.Μεχρι τώρα είχα ericsson και sony (ενδιάμεσα και ένα mokia3310) τα οποία κρατούσαν καλά.Αλλα δεν διαβάζω γνώμη για το nokia 3.Να πω επειδή το μύνημα δεν γράφτηκε όλο ότι το κινητό θα αγοραστεί από σκρουτζομαγσζο.Και να ρωτήσω αν η xiaomi έχει σέρβις την arvato.Γιατι εκεί έστειλα ένα samsung που κολλούσε και έκλεινε μόνο του και αυτοί μου είπαν ότι του πέρασα υγρασια (σε κινητό 2 μηνών) και μου ζητούσαν περισσότερα χρήματα από άξιζε καινούριο!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Για να εχεις εγγυηση επισημου εισαγωγεα θα πρεπει να το παρεις απο μεγαλη αλυσιδα κατι που σημαινει οτι η τιμη ανεβαινει στα 179 ευρω (κωτσοβολος). Τα σκρουτζομαγαζα παρεχουν δικη τους εγγυηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το samsung το είχα πάρει από τον δικό μου πάροχο κινητής και ήταν επίσημης αντιπροσωπείας η οποία αδιαφόρησε παντελώς στο θέμα μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Αλλο samsung. Αν ειναι ευρωπαικο τοτε σε καλυπτει η αντιπροσωπεια της samsung. Των σκρουτζομαγαζων ομως τα xiaomi αφενως ειναι απο κινα αφετερου η infoquest που τα φερνει ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπος αλλα εισαγωγεας. Οποτε για να εχεις εγγυηση απο infoquest πρεπει να ειναι απο μεγαλη αλυσιδα ωστε να ειναι δικης της εισαγωγης. Τωρα ο λογος που αδιαφορησε δεν μπορω να το γνωριζω. Ισως το βγαλαν οτι ηταν υπαιτιοτητα σου. Edited August 13, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 250€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Μέχρι 5,2" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα, αγορά και από skroutz δεν είναι πρόβλημα 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι 5) Το θελουμε dual? Ναι Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Ραδιόφωνο οπωσδήποτε 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Ναι Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Όχι 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Ναι Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Αρκεί και lcd 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. 1, 4, 3, 2 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Xperia M dual Καλησπέρα. Θεωρείτε πως το Sony Xperia M5 dual θα ήταν καλή επιλογή (δεδομένου ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το M dual); Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Θέλω μια συσκευή φθηνή (20-50 euro),dual sim,αλλά να συνδέεται οπωσδήποτε με bluetooth ακουστικό (plantronics m165). Δεν θέλω smartphone,μια κλασική συσκευή με κουμπάκια. iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας και την βοήθεια σας.Θα επιλέξω ανάμεσα σε p8 lite η redmi 4x. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο δίλημμα μου? Είμαι μεταξύ των Huawei P8 Lite Dual Sim και Xiaomi Redmi 4A 32GB Dual Sim αμφότερα στα 139Ε Η χρήση του τηλεφώνου είναι κανένα μαιλ, σερφάρισμα και καμιά φωτό. Με τα ίδια χρήματα πέρνω από σκρουτζομάγαζο και το XIAOMI Redmi 4X ΑΛΛΑ φοβάμε μην μπλέξω με την γλώσσα και την εγγύηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγώ προτείνω να πας ή στο redmi note 4/4x ή με μια μικρή υπέρβαση σε τιμή και ίντσες στο Lenovo p2. Το sony δεν αξίζει, 200€+ για να έχεις επεξεργαστή τον αρχαίο helio x10 είναι πεταμένα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 4x από μένα, αξίζει να το τολμήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Με ενδιαφέρει το user interface να είναι καθαρό android. Το Xperia XA1 αξίζει; Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts