Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τσεκαρε και το 4X (ή note 4 snapdragon) που εχει διπλασια αυτονομια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Για δες κανα μοτορολα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αν θες καμερα, δεν πας στο νοτε. Οχι οτι δεν ειναι τιμια, ομως δε κανει παπαδες..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Καλησπέρα! Ερχόμενος από xiaomi mi4c ψαχνω κινητό με καλή κάμερα πρώτα απ'όλα, γύρω στις 5,5" οθόνη, μπαταρία πάνω από 3000mah, 3+ραμ και μικρά bezels με ταβάνι τα 400ευρώ περίπου. Σκεφτόμουν για το s7 αλλά πληροφορήθηκα από γνωστό που δουλεύει σε κατάστημα με κινητά ότι έρχοντα πολλά στο service λόγω πλακέτας και δίστασα. Πιο παλιά που ειχα και το s4 με ταλαιπώρησε αρκετά με το home button παρόλο που του άλλαξα πρόσοψη 3 φορές στην εγγύηση και άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Οπότε τώρα άρχισα να σκέφτομαι και one plus 3T. What do you think?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Λίγο απο όλα και να μην έχει τίποτα πολύ χάλια.. Οθόνη συνολικά σε όλα, χρώματα, αντίθεση, κάτω απ'τον ήλιο. Μπαταριά και Κάμερα πάνω απτ'ο μέτριο, απλό λογισμικό με όσο το καλύτερους επεξεργαστές, ram, gpu για να έχει αντοχή στο χρόνο όπως το moto g μου. Και εδώ κολλάω με το Sony Z3 υπερτερεί σε όλα και πλένεται εκτός λογισμικό και ημερομηνία λήξης. Edited April 12, 2017 by AngeloDion Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Οθονη εννοουσα ιντσες. Σε αφηνει αδιαφορο αυτο; Αν ναι μια ισορροπημενη επιλογη ειναι το nova με αρκετη καλη καμερα αλλα με μολις 5 ιντσες οθονη. Διαφορετικα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω υπαρχει και το Redmi Note 4x 5.5 ιντσων, τεραστια αυτονομια, δικαρτο αλλα στο βιντεο δεν τα παει καλα (σε επεξεργαστη και ram ειναι ιδια). Οσον αφορα τον 810, οτι κερδιζεις σε αποδοσεις τις χανεις με το που ζοριστει λογω throttling. Οποτε οσο και αν σου κανει εντυπωση, οταν τελικα τον εχεις οντως αναγκη δεν θα χει διαφορα απο τον 625. Τουλαχιστον ο 625 ειναι τεχνολογιας 14 nm και κανει πολυ οικονομια στη μπαταρια. Βασικα μεχρι ποσα χρηματα δινεις; Για το gaming δεν απαντησες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 HTC 10 για καμερα. Για μενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μετα το Pixel. Αν παλι δεν σε πειραζει να χασεις λιγο σε καμερα πας στο πολυ καλο vfm oneplus3T που ειπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Αν σου αρέσει το σ7 παρτο και σε καμία περίπτωση δεν θα σε απογοητεύσει. Απο οτι ειδα να λες για μικρά bezel μάλλον το θες και λιγο στυλατο οπότε είναι γάντι σε αυτό το θέμα. Το θέμα με πλακέτες που λες είναι μάλλον γενικευμένο και ως ενα βαθμό θα έλεγα μεσα στα πλαίσια του λάθους δηλαδή πουλησε αρκετά σαν κινητό οπότε θα φανουν περισσότερο τα προβλήματα. Το service όμως κανει εξαιρετική δουλειά αν είσαι τοσο άτυχος και πέσεις σε ελαττώματικο, σε 1 με 2 ωρες είσαι έτοιμος. Το έχει συγγενης μου και το βλεπω συχνά είναι πολύ μαζεμενο με μια λεπτή θήκη είναι πανέμορφο. Το 3Τ θα σου βγει κανα 500αρι με καμια θήκη κτλπ Edited April 12, 2017 by marios_ch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Βασικά ναι παρατάω τις αναζητήσεις στο παρελθόν και πάω στο note 4 ή το meizu mx6 που το έχει προσφορά εδώ αν θέλει κανείς. Το nova φαίνεται πολύ ποιοτικό αλλά προτιμώ value for money γιατί μετά μου μπαίνουν ιδέες για snapdragon 820. Το Moto g δεν κολλάει καθόλου το κινητό τόσα χρόνια ενώ των κολλητών μου τα htc mini και samsung s4 τα φτύσανε πολύ πιο γρήγορα. Gaming δεν με νοιάζει αλλά gpu και cpu είναι σημαντικά για διάρκεια στο χρόνο και ενδεχόμενα νέα hobby. EDIT: Το nova είναι πανέμορφο :shifty: οπως επίσης και huawei P8 πουτοχει καλή τιμή το amazon αλλά τους βρισκω δυο τρία λαθάκια. To focus του Nova λεει το gsmarena οτι έχει θέμα το sunlight legibility το wifi θάχει θέμα χωρίς 802.11ac? Edited April 13, 2017 by AngeloDion Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 s7 η s7 edge και μετα htc 10. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Xiaomi Note 4X η Motorola Moto G4 και τα 2 ιδια τιμη πανω κατω (145 λιρες) ισως το Motorola θα μου βγει λιγο πιο φτηνο κατα 25 λιρες περιπου γιατι εχω κατι vouchers απο τη δουλεια Xiaomi Note 4X εχει πολυ δυνατα specs G4 εχει χειροτερα specs αλλα ειναι απο αγγλια και δεν θα μπλεξω με κινεζομαγαζα ουτε και με εγγυησεις αν χρειαστει G4 εχει stock android οποτε θα παιρνω αναβαθμισεις αμεσα αλλα και η xiaomi κανει αναβαθμισεις on the fly με το μανισιο ROM της 4X εχει καλυτερη μπαταρια κατα 1000mah και στα 2 δεν βγαινει (ευκολα) βεβαια απο καμερα και τα 2 εχουν ιδια specs πανω κατω οποτε δεν εχω ιδεα ποιο εχει καλυτερη καμερα..η μαλλον τεινω προς 4X για καλυτερη καμερα.. G4 εχει gorilla glass το αλλο δεν εχει G4 ειναι πιο ελαφρυ κατα 10 γραμμαρια τι λετε? αξιζει να επενδυσω στο 4X? η να παω στο Moto για peace of mind? μενω στην αγγλια, δεν με ενδιαφερουν ελληνικες ρομ, ουτε παιχνιδια, με ενδιαφερει μεγαλη οθονη 1080p και αξιοπρεπης καμερα αλλα κι εκει δεν εχω τεραστιες απαιτησεις αν εχετε καποια αλλη προταση μεχρι 170 δολλαρια(145 λιρες) ειμαι ολος αυτια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Moto G4 Plus (2GB) Το πρώτο που δίνεις είναι μάλλον περιοριστικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Να μου λεγες το g4 plus που εχει φοβερη καμερα να το συζηταγαμε... Note 4X δαγκωτο. Δεν ειναι μονο +1000 μπαταρια αλλα εχει πολυ μικροτερη καταναλωση λογω 14 nm επεξεργαστη (βγαζει 10+ ωρες sot). Επισης εχει γρηγοροτερη cpu/gpu, μεγαλυτερη Ram, μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο και ειναι και δικαρτο. Το μονο του αρνητικο για μενα ειναι το βιντεο που σε χαμηλο φωτισμο ριχνει καρε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Εγω θεωρω καλυτερο το htc 10 αλλα οτι και να σου πουμε εμεις δεν εχει νοημα. Ριξε καλυτερα μια ματια μονος σου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812 να δεις ποια σου αρεσει περισσοτερο. Edited April 13, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Moto g4 plus. Κανε υπομονη ομως να βγει το moto g5 plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Να μου λεγες το g4 plus που εχει φοβερη καμερα να το συζηταγαμε... Note 4X δαγκωτο. Δεν ειναι μονο +1000 μπαταρια αλλα εχει πολυ μικροτερη καταναλωση λογω 14 nm επεξεργαστη (βγαζει 10+ ωρες sot). Επισης εχει γρηγοροτερη cpu/gpu, μεγαλυτερη Ram, μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο και ειναι και δικαρτο. Το μονο του αρνητικο για μενα ειναι το βιντεο που σε χαμηλο φωτισμο ριχνει καρε. εχει τοσο καλυτερη καμερα το G4 Plus απο το απλο G4? παιζει κανα λινκ με συγκριση? Κι εγω προς το Note 4X τεινω απλα ειναι δυσκολο να το βρω σε προτιμη τιμη εδω στην αγγλια κι απο κινεζομαγαζα αρχισα να αγχωνομαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Βαλτο σε 12MP για να χεις δικαιη συγκριση http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8531&idPhone2=8103&idPhone3=8050 Επιπλεον αν δεις δεν ανεβασε πολυ iso το plus αρα στα σκοταδια θα χει πιο φωτεινο αποτελεσμα (θα χει περισσοτερο iso να ανεβασει). Οποτε ναι εχουν αρκετη διαφορα το plus με το απλο. Edited April 13, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 εχει τοσο καλυτερη καμερα το G4 Plus απο το απλο G4? παιζει κανα λινκ με συγκριση? Κι εγω προς το Note 4X τεινω απλα ειναι δυσκολο να το βρω σε προτιμη τιμη εδω στην αγγλια κι απο κινεζομαγαζα αρχισα να αγχωνομαι. Κοιτα η καλη αναλυση φαινεται σε μεγεθυνση, στο κινητο δεν θα καταλαβεις και πολλα.. Απο huawei τι μπορεις να βρεις στην Αγγλια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Παντως η καμερα του Note 4X δεν εχει καμια σχεση με τα παλαιοτερα redmi και εχει βελτιωθει αισθητα. Οριστε μερικα δειγματα που τραβηξα (σκοπιμα τα περισσοτερα ειναι σε χαμηλο φωτισμο αφου τη μερα τα παει περιφημα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Κοιτα η καλη αναλυση φαινεται σε μεγεθυνση, στο κινητο δεν θα καταλαβεις και πολλα.. Απο huawei τι μπορεις να βρεις στην Αγγλια? στα λεφτα αυτα λιγα πραματα P8 lite και τετοια εχει κι αυτο https://www.amazon.co.uk/Honor-5x-5-5-Inch-SIM-Free-Smartphone/dp/B01AT48CE2/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492086318&sr=1-4&keywords=honor+5x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Δεν αξιζει το 5x. Αν τυχον πηγαινες προς χαβαη κοιτα Honor 6x. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titormos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Αγόρασα από το minideal ένα xiaomi mi4c και η οθόνη του τρεμοπαιζε. Τους το έχω στείλει δύο φορές πίσω και τις δύο μου το επέστρεψαν χωρίς να φτιάξουν τίποτα. Εν τω μεταξύ τους είχα επισημάνει ότι το πρόβλημα ήταν hardware αλλά δεν το κοίταξαν καθόλου. Edited April 13, 2017 by titormos Ανέβασα φωτογραφία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Παιδιά πήρε το μάτι μου το Lenovo K6 note που είναι στα 199 € με καλά χαρακτηριστικά αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1. Σε παρόμοια ερωτήματα σε αυτό το φόρουμ δεν το προτείνει κανένας 2. Ο επεξεργαστής του μου φαίνεται κατώτερος να πω? Δεν ξέρω είμαι λίγο άσχετος. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Θέλω οθόνη τουλάχιστον 5.5, ικανοποιητικές φωτογραφίες, αρκετό σερφάρισμα, λίγη ομιλία, καθόλου παιχνίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Στο k6 note πας αν σε νοιαζει η αυτονομια. Δεν ανεφερεις κατι για αυτην οποτε και για αυτο δεν στο προτειναμε. Σε καμερα και επεξεργαστη ειναι κατωτερο του x style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δε με πολυ πειράζει η αυτονομία δεν είμαι όλη μέρα με το τηλέφωνο στο χέρι, πολύ διαφήμιση πέφτει και για το Xiaomi note 4 αλλά έχω Q και δεν παίζει λέει Δεν έχει 20 (800) Λέτε να πάρω το Motorola η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ποτέ στο νου μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts