chros26_ Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Αδιάφορο, θα κόψω έξοδα από αλλού :lol: 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5,7 το ελάχιστο. 3) Το θέλουμε από Ελλάδα ή και από Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπίας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Προτιμώ Ελλάδα-Ευρώπη, καθώς θα αγοραστεί σαν εταιρικό, οπότε να πάρω πίσω το ΦΠΑ 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να έχουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρίς 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Έχω Vodafone και μένω Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω αν μου χρειάζεται ή όχι. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Τίποτα. Μόνο το nfc είναι καλοδεχούμενο για tap n pay 6) Χρειαζόμαστε Ελληνικό μενού; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασάρισμα; όχι και όχι 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ήχος δεν με νοιάζει καθόλου. Οθόνη θέλω amoled εκτός και αν μιλάμε για κορυφαία LCD. Επίσης, αν υπάρχει always on δυνατότητα είναι τεράστιο μπόνους για εμένα 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία, gaming ούτε καν 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lumia 950 XL Ερχόμενος από τα windows mobile, και αφού το κινητάκι μου αργοπεθαίνει :( πρέπει να κάνω την αλλαγή, τουλάχιστον μέχρι να (και αν ) αξιωθεί να κάνει κάνα θαύμα η MS και να βγάλει το surface. Μεγάλο προσόν για εμένα λειτουργία στυλ Always on. ΔΕΝ θέλω s8 ή s8+ γιατί με εκνευρίζει η αναλογία οθόνης που έχουν. Το mate 9 pro θα ήταν καλή επιλογή αλλά έχει οθόνη 5.5 και μου έρχεται οριακή. Στην κάμερα θα μου άρεσε OIS και αγαπάμε usb-c Έχω ξεμείνει από ιδέες, περιμένω το v30 μπας και, αλλά πείτε μου και εσείς την άποψή σας. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Περιμένεις να βγει το note μάλλον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Περιμένεις να βγει το note μάλλον Και θα το βγάλουν τα αλάνια με αναλογία 18:9 πάλι και θα με ξενερώσουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 300(ίσως και παραπάνω αν τα δώσω σε δόσεις) 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5+ (και λίγο πιο μικρή δεν πειράζει) 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα για να μην μείνω χωρίς κινητό. Όχι για την εγγυηση 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) δεν είναι απαραιτητή η 800αρα για μένα αν και θα ήθελα να υπαρχει αν είναι δυνατον 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Ραδιοφώνο επιθημητο 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δεν με ενοχλεί το φλασάρισμα εχω κάνει αρκετές φορε΄ς 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Μας ενδιαφέρει η καλή οθόνη αν και δεν με νοιάζει αν θα είναι amoled 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Καμερα(καλυτερη απ του mi5) - αυτονομία - ταχυτητα(απλά να μην έχει γελοια κολλήματα) 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. xiaomi mi5 Edited July 10, 2017 by johnakis25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laval Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλησπερα είμαι ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα ποιό από τα δύο προτείνετε ; Με ενδιαφέρει το dual sim , λίγο gaming , πολύ internet και sharing ταινιών από KODI σε smart tv. Επίσης θα με βοηθούσατε πολύ αν μου προτίνατε κάποια αξιόπιστα sites του εξωτρικού Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Και θα το βγάλουν τα αλάνια με αναλογία 18:9 πάλι και θα με ξενερώσουν... τοτε μονόδρομος p10 plus (μετα χαος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 για ηλικιωμενο που του χαλασε κλασσικο nokia απλης χρησης με κουμπια αξιζει το νεο 3310? καμια φωτο τα εγγονια να βγαζει,μπαταρια να κραταει και να ειναι αξιοπιστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 mate 9 η λογική επιλογή αλλά με lcd. Η μόνη διαφορετική επιλογή (σε περίπτωση που σου αρέσουν τα σπέσιαλ) είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/11860310/Oppo-R9s-Plus-64GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εξαιρετικά κινητά και τα δύο αλλά δεν μπορώ να μην προτείνω και το leeco le pro 3. Το axon έχει καλύτερη κάμερα και οθόνη αλλά έχει χειρότερη αυτονομία και δεν έχει fm radio. Το le pro 3 έχει την καλύτερη αυτονομία, έχει ir blaster, έρχεται μαζί με θήκη σιλικόνης, με κάποιον τρόπο χώρεσαν 4070mah σε 7.5mm πάχους και είναι φθηνότερο αλλά δεν έχει θύρα ακουστικών (τουλάχιστον έβαλαν ανταπτοράκι στο κουτί), στο θέμα υποστήριξη η leeco είναι άστα να παν (στο xda όμως γίνεται δουλειά) και από κάμερα μπορούσε αρκετά καλύτερα. Το mate 8 φαίνεται σαν μια μέση λύση αλλά με μεγαλύτερο μειονέκτημα την ηλικία του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScarecrowGT Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 150 - 200€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5" - 5.2" (το ιδανικοτερο) αλλα παω μεχρι και 5,5" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα, 2ετη οποιασδηποτε μορφης 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? να παιρνει sd, radio 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Θα προτιμουσα να ειναι ετοιμο. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. καμια προτιμηση 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομια,Ταχυτητα, καμερα, gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG L3 II (Δεν θελω γελια). Για πειτε καμια ιδεα.εγω κοιταγα για redmi note 4x αλλα με ινφο βγαινει πανω απο 200. Edited July 11, 2017 by ScarecrowGT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ψαχνω για αγορα συσκευης απο Ελλαδα. Αndroid Marshmallow,16gb εσωτερικη μνημη,dual sim και καρτα μνημης ,ωστοσο να υπαρχουν τρια σλοτς, οχι υβριδικα,η δευτερη σιμ να μην αποκλειει την καρτα μνημης. Μεχρι 180 ευρω,εχετε καποια εικονα της αγορας,ειναι για συγγενη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Moto g5 μαλλον https://www.skroutz.gr/s/11500067/Lenovo-Moto-G5-3GB-16GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν βιάζομαι για την αγορά (μιας και το nexus 5 δουλεύει ακόμα μια χαρά,) θα αγοράσω τις επόμενες μέρες το LG G6 που η τιμή του πέφτει συνέχεια (από τότε που έκανα την ερώτηση έπεσε 50 ευρώ)!!! Το sar είναι από τα χαμηλότερα και παίρνει και κάρτα μνήμης που είναι θέμα για την γυναίκα μου μιας και θα το γεμίζει με φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού. Όπως καταλάβατε θα πάρει αυτή το g6 και εγώ το δικό της g4 (ε ποιος θα πάρει το μεταχειρισμένο:p) με τον φόβο του boot loop αλλά προσέχω περισσότερο και κρατάω πιο συχνά back up. Καλύτερο κινητό εγώ, καλύτερο (αν και με μικρές διαφορές) και αυτή.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 μόλις πούλησα το s7edge...ποτέ δεν με βόλεψε σε εργονομία. όμορφο....καθρεφτάκι,με τα θεματάκια του,καλή κάμερα και φωτεινότατη οθόνη. μακριά πλέον από samsung κι αγαπημένοι!!! από τα παραπάνω με δελεάζει η δεύτερη οθόνη,είχα πριν το s7 το v10 και dual sim.....χωρίς εγγύηση.αλλά στα 315 ευρώ. το g6 πιο νέα συσκευή,στα 400 με εγγύηση,όμως μονόκαρτο και μνήμη 32gb έναντι 64gb του v20.με προβληματίζει το aspect ratio 18:9. από εμφάνιση μου αρέσουν και τα δύο εξίσου. ...ότι απόψεις για τα συγκεκριμένα και μόνο δεκτές.:dizzy:...βλέπω υπέρ και κατά και στα δυο αλλά.....:dizzy::dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και τίποτα άλλο γιατί η lg έχει πέσει πολύ στα μάτια μου στο θέμα αξιοπιστία. Με λίγα λόγια "γλίτωσες" από τη Samsung, κοίτα μην "μπλέξεις" και στην lg. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) Παιδες μεχρι 100 ευρω απο Ελλαδα υπαρχει κατι καλυτερο απο το redmi 4a? To neffos c5 αξιζει? Edited July 11, 2017 by dimitris6694 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και τίποτα άλλο γιατί η lg έχει πέσει πολύ στα μάτια μου στο θέμα αξιοπιστία. Με λίγα λόγια "γλίτωσες" από τη Samsung, κοίτα μην "μπλέξεις" και στην lg. nexus4....g2....g3.....v10... .Κανένα θέμα,ίσως στάθηκα τυχερός,γιατί ξέρω τα διάφορα θέματα των lg. εξάλλου,αν είναι να σε βρει αναποδιά,θα σε βρει ότι και να έχεις....άρα τραβάω σε αυτά που μ αρέσουν και δεν το πολυζορίζω.συσκευή που έχω κάθε μέρα στα χέρια μου,το λιγότερο πρέπει να μ ευχαριστεί πρακτικά...κάτι για το οποίο η samsung δεν το κατάφερε....προσωπική άποψη κι εμπειρία είναι αυτά και όχι λόγος αντιπαράθεσης για τα γούστα του κόσμου.ο καθένας με τα βίτσια του,ας με πουν βιτσιόζο για τα γούστα μου.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Δες και το Huawei mate 9 Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 nexus4....g2....g3.....v10... .Κανένα θέμα,ίσως στάθηκα τυχερός,γιατί ξέρω τα διάφορα θέματα των lg. εξάλλου,αν είναι να σε βρει αναποδιά,θα σε βρει ότι και να έχεις....άρα τραβάω σε αυτά που μ αρέσουν και δεν το πολυζορίζω.συσκευή που έχω κάθε μέρα στα χέρια μου,το λιγότερο πρέπει να μ ευχαριστεί πρακτικά...κάτι για το οποίο η samsung δεν το κατάφερε....προσωπική άποψη κι εμπειρία είναι αυτά και όχι λόγος αντιπαράθεσης για τα γούστα του κόσμου.ο καθένας με τα βίτσια του,ας με πουν βιτσιόζο για τα γούστα μου.:lol: Κοίταξε, εγώ πήρα το zuk z2 από Κίνα στα 174€, δεν πέρασε τελωνείο, και με την πρώτη ευκαιρία έβαλα custom rom. Παίζω 2 ώρες την ημέρα Minecraft PE και 2 ώρες την ημέρα word of tanks blitz και βγάζω sot 6ώρες. Οπότε μάλλον είμαι κι εγώ βιτσιόζος. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 450€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5 ίντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; από οπουδήποτε και μας αρκεί η εγγύηση του καταστήματος 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual ναι, ραδιόφωνο και NFC καλοδεχούμενα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; δεν είναι απαραίτητο 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Ναι και στα 2 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομία, ταχύτητα, καμερα, gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Honor 6 Παιδιά ψάχνουμε για μια αναβάθμιση του honor 6. Δεν είναι απαραίτητο να πάμε τόσο ψηλά από θέμα χρημάτων. Αν γίνεται και με μικρότερη τιμή οκ. Θελουμε να παίρνει και sd ξέχωρα από τις 2 sim. Θα προτιμούσα κάποιο που θα έχει μαμισιο android χωρίς πχ τα extra της Samsung. (Δε ξέρω αν είναι έτσι τα κινεζικά) Το κινητό είναι για φίλο Αυτό πως σας φαίνεται; (δεν έχει ξεχωριστή sd αλλά είναι 64αρι όποτε οκ) http://www.geekbuying.com/item/Official-Gloabl-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4G-64GB-Smartphone----Black-380494.html (Από es φαντάζομαι είναι ευρωπαϊκή αποθήκη) Edited July 11, 2017 by michkal91 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 450€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5 ίντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; από οπουδήποτε και μας αρκεί η εγγύηση του καταστήματος 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual ναι, ραδιόφωνο και NFC καλοδεχούμενα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; δεν είναι απαραίτητο 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Ναι και στα 2 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομία, ταχύτητα, καμερα, gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Honor 6 Παιδιά ψάχνουμε για μια αναβάθμιση του honor 6. Δεν είναι απαραίτητο να πάμε τόσο ψηλά από θέμα χρημάτων. Αν γίνεται και με μικρότερη τιμή οκ. Θελουμε να παίρνει και sd ξέχωρα από τις 2 sim. Θα προτιμούσα κάποιο που θα έχει μαμισιο android χωρίς πχ τα extra της Samsung. (Δε ξέρω αν είναι έτσι τα κινεζικά) Το κινητό είναι για φίλο Αυτό πως σας φαίνεται; (δεν έχει ξεχωριστή sd αλλά είναι 64αρι όποτε οκ) http://www.geekbuying.com/item/Official-Gloabl-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4G-64GB-Smartphone----Black-380494.html (Από es φαντάζομαι είναι ευρωπαϊκή αποθήκη) Αυτό δεν έχει την Β20(800) μπάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Δεν έχει γενικά; αυτό που κυκλοφορεί Ελλάδα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Δεν έχει γενικά; αυτό που κυκλοφορεί Ελλάδα; Φυσικά και έχει αλλά πρέπει να πάρεις το Global Vertion,όχι το Global Rom που εσύ έχεις βάλει στο link... Αν το πάρεις από Ελληνική αλυσίδα θα είναι της infoquest με λίγο τσιμπημενη τιμή,αλλά υπάρχει και στο Skroutz....Απλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να σιγουρευτείς ότι έχει την 800 μπάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Όποτε από ότι καταλαβαίνω. Θελουμε αυτό με τον snapdragon ουσιαστικά. http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.html . Αυτό φαντάζομαι είναι οκ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλημέρα. Με ενδιαφέρει η επιλογή κάποιας συσκευής σε αυτό το ποσό, με βασικό μου ενδιαφέρον την κάμερα και τη δυνατότητα παραμετροποίησης (με διάφορες ρομ κλπ). Προτιμώ να έχει FHD οθόνη και να αποφύγω την LG (Πρώην κάτοχος G4). Αναλυτικά: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μεταξύ 250-270 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Μέχρι 5,2" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Κίνα φοβάμαι τα τελωνεία και την καθυστέρηση, αν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Μου αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Αν η 800αρα επηρεάζει μόνο το 4g, δεν με ενδιαφέρει 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα τίποτα από αυτά, αλλά αν υπάρχει ραδιόφωνο καλό θα ήταν 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Το φλασάρισμα είναι που με ενδιαφέρει! 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Οθόνη έως 5,2 FHD ενώ δεν με ενδιαφέρει το στέρεο 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, Κάμερα, Αυτονομία, Βαρύ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts