Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Αξίζει το κινητό σαν αλλαγή από oneplus 3, αν καταφέρει κάποιος και το πάρει στην τρέχουσα προσφορά?? Δεν έχει κάτι το υπάρχον κινητό μου, αλλά απλά το βαρεθηκα!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Όχι εκτός αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη... Ότι και να πάρεις μετά από λίγο θα το βαρεθείς.

Στο μόνο που υπερτερεί με διαφορά είναι η μπαταρία

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι εκτός αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη... Ότι και να πάρεις μετά από λίγο θα το βαρεθείς.

Στο μόνο που υπερτερεί με διαφορά είναι η μπαταρία

Πλάκα κάνεις έτσι;

Οτι και να πάρει θα το βαρεθεί;

Δλδ να μην ξαναπάρει κινητό πάρα μόνο αν του χαλάσει αυτό που εχει γιατί ότι και να πάρει θα το βαρεθει;

Η εννοείς είναι τόσο καλό αυτό που έχει και να περιμένει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο;

Πλάκα κάνεις έτσι;

Δλδ να μην ξαναπάρει κινητό πάρα μόνο αν του χαλάσει αυτό που εχει γιατί ότι και να πάρει θα το βαρεθει;

Η εννοείς είναι τόσο καλό αυτό που έχει και να περιμένει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο;

Όχι άτομα που βαριούνται εύκολα από τα κινιτα πχ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αλλάζουν ανα τόσο έτσι μια χαρά θα είναι έτσι ναι αξίζει η αλλαγή

Όχι άτομα που βαριούνται εύκολα από τα κινιτα πχ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αλλάζουν ανα τόσο έτσι μια χαρά θα είναι έτσι ναι αξίζει η αλλαγή
Κάπως έτσι το σκέφτομαι, έχω και το κινητό μου 14 μήνες. Οτι καινούριο θα βγει θα έχει σίγουρα 700+ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούρια συσκευή πριν πέσει τουλάχιστον κάτω από τα 500€.

Καλησπέρα παιδιά. Καταλάθος εξαφάνισα την γραμμή κατάστασης. Μήπως είναι εύκολο να μου πει κάποιος πως την επαναφέρω;

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Κάπως έτσι το σκέφτομαι, έχω και το κινητό μου 14 μήνες. Οτι καινούριο θα βγει θα έχει σίγουρα 700+ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούρια συσκευή πριν πέσει τουλάχιστον κάτω από τα 500€.

Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου για το αν αξίζει γιατί δεν το ξέρω.

Αλλά ότι το ΜΑΤΕ9 είναι φοβερή συσκευή είναι δεδομένο.

Βέβαια ίσως σε συμφέρει να πας και σε μεταχειρισμένο να το πάρεις ακόμα φθηνότερα ιδικά όσο το δίνει 400 η κοσμοτε. Εγώ λογικά βγαίνοντας τα καινούργια θα πουλήσω για να αλλάξω και όποιος το πάρει θα έχει πάνω από 2 χρόνια ακόμα εγγύηση (μετράει και αυτό).

Εγώ προερχόμενος απο mate 8 έχω να πω πως είμαι ενθουσιασμενος με την απόδοση της συσκευής.

Είναι απίστευτο μηχάνημα.

Εγώ έμπαινα στο σαιτ της Cosmote συνέχεια, τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα και έγραφε συνέχεια Προσωρινά μη διαθέσιμο. Ε από την Δευτέρα που ξεκίνησα το βρήκα Παρασκευή βράδυ και το αγόρασα αμέσως.

Πλάκα κάνεις έτσι;

Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου για το αν αξίζει γιατί δεν το ξέρω.

Αλλά ότι το ΜΑΤΕ9 είναι φοβερή συσκευή είναι δεδομένο.

Βέβαια ίσως σε συμφέρει να πας και σε μεταχειρισμένο να το πάρεις ακόμα φθηνότερα ιδικά όσο το δίνει 400 η κοσμοτε. Εγώ λογικά βγαίνοντας τα καινούργια θα πουλήσω για να αλλάξω και όποιος το πάρει θα έχει πάνω από 2 χρόνια ακόμα εγγύηση (μετράει και αυτό).

Όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα... Για να απαντάω σημαίνει ότι ξέρω σε αντίθεση με σένα. Το 1+3 το είχα και ξέρω. Είναι το ίδιο σφαίρα με το mate. Όταν παίρνεις τοπ συσκευή σε ένα χρόνο δεν χρειάζεσαι αλλαγή.. Είπαμε μάρκετινγκ αλλά όχι και έτσι. Στη θέση του φίλου θα περίμενα να βγει το mate 10.... Κάνε υπομονή 2-3 μήνες και μάζεψε μερικά χρήματα ακόμη..... Αλλιώς το κόβω τέλος του έτους να ξανά αλλάζεις κινητό.

Και πότε δεν είπα ότι δεν είναι καλό κινητό το mate... Αλλά η ερώτηση ήταν αν αξίζει η μετάβαση.... Η απάντηση λοιπόν είναι ξεκάθαρα όχι.

Edited by saltofx_v

ΟΚ ας σε ακούσει και να μην αλλάξει το κινητό του είναι ευκαιρία αντί για 400€ να δώσει 1000€ να πάρει το 10.

Και εγώ θα το παρω.

Edited by araditsas

Σε λίγο καιρό θα βγουν note 8, V30 και mate 10.....που σημαίνει ότι ακόμα και το mate 9 να θέλει καλό είναι να περιμένει εφόσον δεν έχει άμεση ανάγκη από κινητό γιατί θα πέσει η τιμή του. Αλλιώς μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες και να δώσει κάνα 600αρι και να πάρει ένα από τα φετινά.

Και κάπου εδώ δεν ξανά απαντάω σε ξερολες του φόρουμ.

Σε λίγο καιρό θα βγουν note 8, V30 και mate 10.....που σημαίνει ότι ακόμα και το mate 9 να θέλει καλό είναι να περιμένει εφόσον δεν έχει άμεση ανάγκη από κινητό γιατί θα πέσει η τιμή του. Αλλιώς μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες και να δώσει κάνα 600αρι και να πάρει ένα από τα φετινά.

Ενα ξερολα βλέπω εγώ όλο κι όλο στα τελευταία ποστ.

Το mate9 κάτω από 400 δύσκολα θα πέσει. Δες λίγο παγκοσμίως σε τι τιμή παίζει και μετά μιλά.

Επιπλέον μιλάμε για 3 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν στο δίνει κάνεις άλλος.

Edited by pittas

Εγώ έμπαινα στο σαιτ της Cosmote συνέχεια, τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα και έγραφε συνέχεια Προσωρινά μη διαθέσιμο. Ε από την Δευτέρα που ξεκίνησα το βρήκα Παρασκευή βράδυ και το αγόρασα αμέσως.

Το ίδιο έκανα και εγώ φυλαγα καραούλι.. :lol:

OK έχεις δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου ότι κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με εμάς τους ξερολες. Όπως σου είχα πει και σε προηγούμενο ποςτ θα μάθουμε.

Για τα τυπικά το πιθανότερο είναι με το που βγει τι MATE10 να ανέβει και η τιμή του mate9 και αν αυτού σου φαίνεται περίεργο δες τι έγινε με το j7 της Samsung.

Ενα ξερολα βλέπω εγώ όλο κι όλο στα τελευταία ποστ.

Το mate9 κάτω από 400 δύσκολα θα πέσει. Δες λίγο παγκοσμίως σε τι τιμή παίζει και μετά μιλά.

Επιπλέον μιλάμε για 3 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν στο δίνει κάνεις άλλος.

2 χρόνια εγγύηση έχει

b5169dbaa790117f0722dca01a695f1d.jpg

615b90b03bfff826d16ca8851c3e6441.jpg

Αν πληρώσεις παραπάνω σε δίνουν έναν ακόμα νομίζω.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

3 χρόνια έχει king η Ελληνική συσκευή και 2 χρόνια από skroutz

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3 χρόνια έχει king η Ελληνική συσκευή και 2 χρόνια από skroutz

Υπάρχει κάπου που το γράφει αυτό γιατί σε όλα τα καταστήματα 2 χρόνια γράφουν από την αντιπροσωπεία. Προφανώς και αν έχει 3 χρόνια από την Huawei είναι τεράστιο συν. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η σάπια Apple δίνει 1 χρόνο και αυτόν με το ζόρι.

Υπάρχει επέκταση 1 χρόνου από την Huawei για Ελληνικές συσκευές είναι σίγουρο

http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/

Δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά. Το δικό μου που είναι ευρωπαϊκό έχει 3 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα μη ευρωπαϊκά

Η εγγραφή στην vip εγγύηση είναι δωρεάν? Αν ναι ένα μπράβο στη Huawei που δείχνει πόσο αξιόπιστα κινητά βγάζει.

Ναι είναι δωρεάν

Και εμένα 3 χρόνια κανονικά το οποία αναγράφεται και στην απόδειξη από το κατάστημα και στο vip.

Αυτή η αξιοπιστία με έχει φάει τώρα και σκευτομαι να αλλάξω κινητό και εταιρία αλλά δεν μου πάει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σκευτομαι Note8, MIMIX 2 μέχρι και iPhone8 έτσι για την αλλαγή αλλά φοβάμαι να αφήσω τα σίγουρα θα δείξει....

Edited by araditsas

Ναι είναι δωρεάν

Και εμένα 3 χρόνια κανονικά το οποία αναγράφεται και στην απόδειξη από το κατάστημα και στο vip.

Αυτή η αξιοπιστία με έχει φάει τώρα και σκευτομαι να αλλάξω κινητό και εταιρία αλλά δεν μου πάει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σκευτομαι Note8, MIMIX 2 μέχρι και iPhone8 έτσι για την αλλαγή αλλά φοβάμαι να αφήσω τα σίγουρα θα δείξει....

Αξίζει πολλά μπράβο η Huawei τότε με τα 3 χρόνια εγγύησης. Αν μπορέσει και δώσει κάτι σαν το spen στο mate 10 και δώσει μια σωστή αναλογία έστω μέχρι 17:9 το σκέφτομαι σοβαρά όταν πέσει στα 500 ευρώ.

Ναι είναι δωρεάν

http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/

Δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά. Το δικό μου που είναι ευρωπαϊκό έχει 3 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα μη ευρωπαϊκά

Ολα τα ευρωπαϊκά 3 χρόνια εγγύηση έχουν(2+1).Πήρα τηλέφωνο στην εδω αντιπροσωπεία να ρωτήσω για το δικό μου(δίκαρτο L29 Γερμανίας) από Σκρουτζ και αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ μου είπαν ότι για όλα τα ευρωπαϊκά ισχύει το 2+1 και καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία για την εγγύηση.

Edited by nemos

Και 3 μηνες εγγύηση για σπάσιμο οθόνης από πτώση-ατύχημα.

Βάζει τα γυαλιά η huawei σε κατι σαμσουνγκ και απλ όσον αφορά την εγγύηση.

Το mate9 είναι η πρώτη συσκευή huawei που έχω πάρει και δεν το κρύβω ότι η εγγυηση 3 ετών έπαιξε το ρόλο της.

Καλημέρα, αγόρασα πριν ένα μήνα το huawei mate 9. Στις ειδοποιήσεις εφαρμογών όπως Facebook, instagram, gmail, viber, δεν εμφανίζεται στο εικονίδιο των εφαρμογών, η ειδοποίηση που είναι αριθμός μέσα σε κόκκινο κύκλο. Μόνο εμφανίζεται στη μπάρα ειδοποιήσεων, το οποίο δε με βολεύει.