Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι λάθος και στα 3. Και μην γράφουμε πράγματα που μπερδεύουν κόσμο.

Άλλο η γνώμη μας για κάτι και άλλο αυτό.

Μόνο αν δοκιμάσεις θα δεις δεν έχω λόγο να σε πείσω. Απλά δοκίμασε.

Η εμπειρία μου σε ρουτ συσκευές είναι άνω της 5αετιας με πάνω από 10 συσκευές.

Δηλώνω λοιπών ότι το mate9 δεν το έχει ανάγκη. Φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν root και δεν έχουν να κάνουν με το πόσο δυνατή είναι η συσκευή και με την εμπειρία χρήσης της κάθε μίας. Όσο αυτές οι εφαρμογές απαιτούν root και είναι απαραίτητες για κάποιους, τότε και το root θα είναι απαραίτητο

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είσαι λάθος και στα 3. Και μην γράφουμε πράγματα που μπερδεύουν κόσμο.

Άλλο η γνώμη μας για κάτι και άλλο αυτό.

Μόνο αν δοκιμάσεις θα δεις δεν έχω λόγο να σε πείσω. Απλά δοκίμασε.

Η εμπειρία μου σε ρουτ συσκευές είναι άνω της 5αετιας με πάνω από 10 συσκευές.

Δηλώνω λοιπών ότι το mate9 δεν το έχει ανάγκη. Φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Δοκίμασα και μάλιστα σχεδόν ότι υπάρχει εκεί έξω όλο και κάποια θέματα είχα(προφανώς δεν μηλαω για browser blocking εκεί έχει άπειρα πράγματα και καλά αλλά για systewyde blocking και μάλιστα local χωρίς να περνάνε τα Data μας από κάποιο νταβατζη και αξιοπιοθτναιβκαι εκεί

Εμπειρίες

1. Η είναι local vpn redirecter με όλα τα καλά ότι αφορά προσωπικά δεδομένα αλλά με κόστος της μπαταρίας

2. Remote dns blocker, έχει μηδενικό κόστος στην μπαταρία αλλά όλα τα Data σου περνάνε από τρίτο (πάει και αυτό)

3. Και υπάρχει το τέλειο adaway αλλά απαιτεί root

Πχ τώρα έχω ανανγαστικα dns66(στο mate έστω γιατί το έχω για εφαρμογές τράπεζας κυρίως και root δεν παίζει) χάλι είναι η εφαρμογή (σε σχέση με το adaway) και μπαταρία μου τρώει και πολλές φορές έχω θέμα όταν αργεί να κάνει resolve την διεύθυνση και στο Lan της δουλειάς έχω θέμα δεν βλέπω σωστά το sql server και έναν εκτυπωτή

Η πχ στο Tapatalk μπλοκάρει αυτό που δεν πρέπει και περνάει αυτό που πρέπει κλπ

http://i.imgur.com/Hu7nlvc.png

Edited by egodemis

Για ποιών λόγο να ρουταρεις το Mate;

Βασικα εμένα είναι το δεύτερο κινητό που δεν ρουταρω (Mate8 & mate9) δεν βρίσκω λόγο

Μήπως υπάρχει να μπω στο παιχνίδι, για πείτε;

Backup εφαρμογών και παιχνιδιών μεταξύ συσκευών, ο πρώτος και βασικότερος λόγος

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πολύ κρύο το κινιτο παραλία με 4g

http://i.imgur.com/SmId2TY.png

Άσε ρε τα σάπια,πες ότι το είχες στο mini ψυγείο με τις μπυρες στην παραλία :lol::lol::lol::p

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δοκίμασα και μάλιστα σχεδόν ότι υπάρχει εκεί έξω όλο και κάποια θέματα είχα(προφανώς δεν μηλαω για browser blocking εκεί έχει άπειρα πράγματα και καλά αλλά για systewyde blocking και μάλιστα local χωρίς να περνάνε τα Data μας από κάποιο νταβατζη και αξιοπιοθτναιβκαι εκεί

Εμπειρίες

1. Η είναι local vpn redirecter με όλα τα καλά ότι αφορά προσωπικά δεδομένα αλλά με κόστος της μπαταρίας

2. Remote dns blocker, έχει μηδενικό κόστος στην μπαταρία αλλά όλα τα Data σου περνάνε από τρίτο (πάει και αυτό)

3. Και υπάρχει το τέλειο adaway αλλά απαιτεί root

Πχ τώρα έχω ανανγαστικα dns66(στο mate έστω γιατί το έχω για εφαρμογές τράπεζας κυρίως και root δεν παίζει) χάλι είναι η εφαρμογή (σε σχέση με το adaway) και μπαταρία μου τρώει και πολλές φορές έχω θέμα όταν αργεί να κάνει resolve την διεύθυνση και στο Lan της δουλειάς έχω θέμα δεν βλέπω σωστά το sql server και έναν εκτυπωτή

Η πχ στο Tapatalk μπλοκάρει αυτό που δεν πρέπει και περνάει αυτό που πρέπει κλπ

http://i.imgur.com/Hu7nlvc.png

Το Adguard ειναι κορυφή δεν είναι free αλλά είναι κορυφή. Το είχα για ένα χρόνο. Τώρα δεν το πλήρωσα και έχω το adclear που είναι free αλλά είναι λίγο υποδεέστερο του πρώτου.

Τι να πω έχω δοκιμάσει και 2-3 που δεν ήταν καλά.

Τώρα για το adaway δεν χρειάζεται να πω τπτ ξέρουμε όλοι αν είναι καλό αλλά κατεμε δεν αξίζει να χάσω χρήματα όταν πουλήσω το κινητό μου ούτε να μην μπορώ να δουλέψω εφαρμογές δορυφορικής τηλεόραση ούτε εφαρμογές τραπεζών για για ένα ρουταριαμα.

Φυσικά ξαναλέω ο καθένας κάνει ότι για εκείνων είναι σωστό.

Δεν ρώτησα ειρωνικά για τον λόγο που έχετε να ρουταρετε απλά ήθελα να βεβαιωθώ αν κάτι νέο έχει βγει που δεν γνώριζα.

Άσε ρε τα σάπια,πες ότι το είχες στο mini ψυγείο με τις μπυρες στην παραλία :lol::lol::lol::p

Sent from my iPad using Tapatalk

Η αλήθεια ειναι οτι και αυτο ειχα :lol: αλλα μεσα ηταν μονο μπίρες:lol:

Πολύ κρύο το κινιτο παραλία με 4g

http://i.imgur.com/SmId2TY.png

Αυτο φιλε δεν παίζει με τα 40αρια που χτύπησε το Σκ.

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Αυτο φιλε δεν παίζει με τα 40αρια που χτύπησε το Σκ.

Και όμως το κινιτο ήταν ποιο κρύο από το τραπεζάκι

Για τον ένα βαθμό μαλώνουμε; :p

Ας αρχίσουμε από αλλού: κινητό του egodemis με 85% μπαταρία; τόση έχει χάσει μόνο στη διαδρομή σπίτι -> αμάξι!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ας αρχίσουμε από αλλού: κινητό του egodemis με 85% μπαταρία; τόση έχει χάσει μόνο στη διαδρομή σπίτι -> αμάξι!

Πλάκα κάνεις; με 4g σε αναμονή βγάζει εύκολα 4 ώρες μέχρι να πέσει 85%.

Edited by araditsas

Παιδιά κάτοχος πλέον του mate 9 dual από Vodafone, μιας και είμαι άσχετος από Huawei δεν βλέπω πουθενά στην εκκίνηση να γράφει Vodafone ούτε στη συσκευασία, είναι unbranded; φοράω την B182 είμαι ο κ;

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βασικά απο το βράδυ (Στης 7 το απόγευμα βγηκε απο την πρίζα) δεν το ειχα πιάσει καν στα χέρια μου 85% που ειδες ειχε το πολύ 5 λεπτά screen time

άλλα όλα ανοιχτά 4g data / bluetooth , nfc , location (με google map να καταγραφει 24/24 της κινήσεις) οθινη ναι ήταν σβηστή πάντα ολα τα αλλα ομος στο τερμα

Εγω μιλαω για την θερμοκρασία στην μπαταρια που ηταν μονιμα στο 38 με 39 ενω στον egodemis ειναι στο 33.

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

MHA-L09C432B186

Αυτή η ενημέρωση προσθέτει ζουμ 6x για ευκρινέστερες φωτογραφίες μεγάλης απόστασης, βελτιστοποιεί την προβολή ειδοποιήσεων στον πίνακα ειδοποιήσεων και βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα συστήματος.

[Νέα στοιχεία]

Προστέθηκε ζουμ 6x που σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε ευκρινέστερες φωτογραφίες από απόσταση.

Προστέθηκαν ειδοποιήσεις στη γραμμή κατάστασης, όταν χρειάζεται επαλήθευση για δημόσιο Wi-Fi.

[Βελτιστοποιήσεις]

Βελτιστοποιήθηκε η προβολή στη γραμμή κατάστασης η οποία τώρα εμφανίζει ειδοποιήσεις με ευκρινέστερο τρόπο.

Διαγράφηκαν οι μη αναγκαίες εντολές.

Ενσωματώθηκαν οι τελευταίες παράμετροι παρόχου για καλύτερη εμπειρία δικτύου.

Βελτιώθηκε η ασφάλεια της συσκευής με ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας της Google.

[Σημειώσεις ενημέρωσης]

1. Αυτή η ενημέρωση δεν θα διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας πριν από την ενημέρωση.

2. Το σύστημα θα επανεκκινηθεί μετά από την ενημέρωση. Θα διαρκέσει 5 λεπτά.

3. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα κατά την ενημέρωση, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Huawei ή επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης της Huawei για βοήθεια.

από οτι είδα είναι beta ακόμη (πριν από αυτήν είχε και b184 με ακριβός το ίδιο log file και beta και εκείνη)

Παιδιά καλησπέρα. Μιαν ερώτηση παρακαλώ. Όταν κλείνω το κινητό και κάποιος με πάρει τηλέφωνο καμία από τις δυο sim δε βγάζει κάποιο μήνυμα ηχητικό όπως πχ ότι ο συνδρομητής που καλέσατε μπλα μπλα μπλα. Απλά κλείνει απότομα το τηλέφωνο από μόνο του. Έχω Vodafone και Cosmote. Πρέπει να καλέσω τηλεφωνικά τις δυο εταιρίες;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά καλησπέρα. Μιαν ερώτηση παρακαλώ. Όταν κλείνω το κινητό και κάποιος με πάρει τηλέφωνο καμία από τις δυο sim δε βγάζει κάποιο μήνυμα ηχητικό όπως πχ ότι ο συνδρομητής που καλέσατε μπλα μπλα μπλα. Απλά κλείνει απότομα το τηλέφωνο από μόνο του. Έχω Vodafone και Cosmote. Πρέπει να καλέσω τηλεφωνικά τις δυο εταιρίες;

Ναι αυτό είναι θέμα της εκάστοτε εταιρίας

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αυτό είναι θέμα της εκάστοτε εταιρίας

Ναι αλλά γιατί και οι 2 κλείνουν με τη μια χωρίς καν να χτυπήσει το τηλέφωνο; Τα προηγούμενα κινητά μου δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ναι αλλά γιατί και οι 2 κλείνουν με τη μια χωρίς καν να χτυπήσει το τηλέφωνο; Τα προηγούμενα κινητά μου δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο

Δεν το γνωρίζω.... Εγώ εδώ και χρόνια έχω το ηχητικό μήνυμα που λέει ότι θα ειδοποιήθω για την κλήση

Μολις αγορασα το δικαρτο (MHA-L29C432B182). Βλεπω ομως οτι αλλοι εχουν την εκδοση 185 η 186 αλλα εμενα μου εμφανιζει ως τελευταια την 182. Τι συμβαινει; Πως μπορω να περασω την 186?

Μολις αγορασα το δικαρτο (MHA-L29C432B182). Βλεπω ομως οτι αλλοι εχουν την εκδοση 185 η 186 αλλα εμενα μου εμφανιζει ως τελευταια την 182. Τι συμβαινει; Πως μπορω να περασω την 186?

184/186 ειναι beta ακόμη την περνάνε ανπομονες ψίχες η τελευταια stable ειναι b1820

Ευχαριστώ πολύ!!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Παρήγγειλα το ταχυφορτιστη αυτοκινήτου από το αμαζον. Ελπίζω να είναι όσο γρήγορος είναι και κανονικός φορτιστής.

Παρήγγειλα το ταχυφορτιστη αυτοκινήτου από το αμαζον. Ελπίζω να είναι όσο γρήγορος είναι και κανονικός φορτιστής.

αν ειναι ειδικα για huawei ναι αλλιος τσουκου