Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασε και εγκατεστησε το Tesla unread απο το play store και θα εισαι κομπλε...

τι κάνει αυτό; ευχαριστώ..

Ζεις μονάχα μια φορά..

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι κάνει αυτό; ευχαριστώ..

Εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στα εικονίδια εφαρμογών σε αρκετούς launchers εκτός του stock.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στα εικονίδια εφαρμογών σε αρκετούς launchers εκτός του stock.

έβαλα τον Tesla unread,αλλα πάλι δεν μου εμφανιζει τις αναπαντητες και τα μηνύματα.Πρέπει να κάνω ρυθμίσεις,να τσεκάρω κατι στον Tesla ή στον Nova;

Ζεις μονάχα μια φορά..

Παιδιά το παράγγειλα σήμερα κι εγώ στα 469 το 2καρτο στην Γερμανία . Κανονικά έπρεπε να σου βγάλει τις αναπάντητες και τα μηνύματα. Κάνε μια επανεκκίνηση τον Nova.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το παράγγειλα σήμερα κι εγώ στα 469 το 2καρτο στην Γερμανία . Κανονικά έπρεπε να σου βγάλει τις αναπάντητες και τα μηνύματα. Κάνε μια επανεκκίνηση τον Nova.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό να το παραλάβεις.

Το έκανα,αλλα μόνο στα μηνύματα μου εμφανίζει ειδοποιήσεις, στις κλήσεις τίποτα.´Ισως το δω άλλη φορά....τώρα επέλεξα πάλι εκκίνηση με τον μαμά λαντσερ,που στην ουσία δεν ειναι και άσχημος

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..

Με το καλό να το παραλάβεις.

Το έκανα,αλλα μόνο στα μηνύματα μου εμφανίζει ειδοποιήσεις, στις κλήσεις τίποτα.´Ισως το δω άλλη φορά....τώρα επέλεξα πάλι εκκίνηση με τον μαμά λαντσερ,που στην ουσία δεν ειναι και άσχημος

Πρέπει να το κάνεις τσεκ από τις ρυθμίσεις.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι κι εγώ την αγορά του σε dual έκδοση, και βλέπω κάποιες αγγελίες να πωλούνται δίκαρτα με μια βδομάδα χρήση... (πρέπει να προσέξω κάτι ή να αποφύγω στο δίκαρτο?).

Υπέρ/κατά πέρα από το πλεονέκτημα της δεύτερης sim, υπάρχει?

Παίζει κανένα ρόλο η προέλευση του δίκαρτου μονόκαρτου για να έχω κανονικά εγγύηση?

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι κι εγώ την αγορά του σε dual έκδοση, και βλέπω κάποιες αγγελίες να πωλούνται δίκαρτα με μια βδομάδα χρήση... (πρέπει να προσέξω κάτι ή να αποφύγω στο δίκαρτο?).

Υπέρ/κατά πέρα από το πλεονέκτημα της δεύτερης sim, υπάρχει?

Παίζει κανένα ρόλο η προέλευση του δίκαρτου μονόκαρτου για να έχω κανονικά εγγύηση?

Δύο

1. Όσο έχεις δύο sim δεν μπορεί να έχεις sd card

2. Sar σχεδόν διπλάσιο

Προέλευση μόνο ευροπαικο non branded έχει

Δύο

1. Όσο έχεις δύο sim δεν μπορεί να έχεις sd card

2. Sar σχεδόν διπλάσιο

Προέλευση μόνο ευροπαικο non branded έχει

Με το γνωστό hack μπορείς να έχεις 2 sim και sd. ;)

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το γνωστό hack μπορείς να έχεις 2 sim και sd. ;)

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ λέω by default παντός sar πάει στο Θεό με dual sim (μετριθικε στο εργαστήριο)

Για να μην μπερδεύουμε τον φίλο που ρωτάει να το αγοράσει ότι καλύτερα είναι να πάρει το dual για να μπορεί να το πουλήσει ευκολότερα.

Άς το δουλεύει με μια σιμ όπως κάνω εγώ αν φοβάται το σαρ.

Το αναλύω για να μην νομίζεις ότι το δυκαρτο έχει υψηλό σαρ αν το δουλεύει με μια σιμ και στην δεύτερη θα βάλει μια κάρτα μνήμης αν θέλει.

Για να μην μπερδεύουμε τον φίλο που ρωτάει...

Ευχαριστώ φίλε μου για τις διευκρινήσεις, και αν κάποιος ακούσει για πώληση κάτι μου λέει.

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Ευχαριστώ φίλε μου για τις διευκρινήσεις, και αν κάποιος ακούσει για πώληση κάτι μου λέει.

Αν θες στείλε προσωπικό μήνυμα να σου πω γιατί εδώ δεν πρέπει.

Edited by araditsas

Καλησπέρα παιδιά,

εγω θα παραλαβω απο βδομαδα σε αντικατάσταση του Nexus 6p που βαρεσε bootloop. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? απο κάμερα πως πάει? Με HDR βελτιώνεται καθόλου?

Επισης με Nova launcher εχετε παρατηρήσει προβληματάκια? γιατι το σκέφτομαι να τον βάλω πάνω καθώς τον έχω αγορασμένο απο παλιά και δε μπορώ να ξεσυνηθίσω τη στοκ android εμφάνιση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά,

εγω θα παραλαβω απο βδομαδα σε αντικατάσταση του Nexus 6p που βαρεσε bootloop. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? απο κάμερα πως πάει? Με HDR βελτιώνεται καθόλου?

Επισης με Nova launcher εχετε παρατηρήσει προβληματάκια? γιατι το σκέφτομαι να τον βάλω πάνω καθώς τον έχω αγορασμένο απο παλιά και δε μπορώ να ξεσυνηθίσω τη στοκ android εμφάνιση

Kαλησπέρα.

Το 6p έχει κορυφαία κάμερα και σίγουρα το mate 9 είναι κατώτερο, ιδίως σε σκοτεινές λήψεις.

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά και με Nova

Follow me on XDA

Kαλησπέρα.

Το 6p έχει κορυφαία κάμερα και σίγουρα το mate 9 είναι κατώτερο, ιδίως σε σκοτεινές λήψεις.

Ναι το ειχα διαπιστώσει. Δυστυχώς σε αυτο ειναι αναντικατάστατο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα.

Τι ειναι το 6p ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Ενταξει σιγουρα κανεις πλακα :)

Προσωπικα εχω δει πιο καλη καμερα μονο στο xperia z5 premium, εκεινο ναι εχει καλυτερη καμερα και αναλυση.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Προσωπικα εχω δει πιο καλη καμερα μονο στο xperia z5 premium, εκεινο ναι εχει καλυτερη καμερα και αναλυση.

Καθόλου δε κάνω πλάκα. Και μιας και δεν είναι εδω χώρος vs θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει φυσικά, να το ψάξεις λίγο παραπάνω για τη κάμερα του 6p...:)

Είναι απο τις κορυφαίες του 2017.

Κι αν επίσης θεωρείς καλύτερη κάμερα του Ζ5 (που όντως έχει πολύ καλή)και αμέσως μετά του mate 9, πάλι να το ψάξεις....:lol:

Tέλος πάντων, μια χαρά κάμερα έχει το mate 9 και σε συνθήκες καλού φωτισμού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Όμως σίγουρα, αν προταρχικώς λόγος αγοράς είναι η κάμερα, υπάρχουν καλύτερα καμεροτηλέφωνα, ιδίως σε χαμηλό φωτισμό.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καθόλου δε κάνω πλάκα. Και μιας και δεν είναι εδω χώρος vs θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει φυσικά, να το ψάξεις λίγο παραπάνω για τη κάμερα του 6p...:)

Κι αν επίσης θεωρείς καλύτερη κάμερα του Ζ5 και αμέσως μετά του mate 9, πάλι να το ψάξεις....:lol:

Tέλος πάντων, μια χαρά κάμερα έχει το mate 9 και σε συνθήκες καλού φωτισμού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. όμως σίγουρα, αν προταρχικώς λόγος αγοράς είναι η κάμερα, υπάρχουν καλύτερα καμεροτηλέφωνα, ιδίως σε χαμηλό φωτισμό.

Βασικά πλέον εκεί πρέπει να κοιτάμε τις κάμερες...Στο χαμηλό φωτισμό. Στη μέρα οι περισσότερες μια χαρά είναι.

Follow me on XDA

Είναι απο τις κορυφαίες του 2017.

Κι αν επίσης θεωρείς καλύτερη κάμερα του Ζ5 και αμέσως μετά του mate 9, πάλι να το ψάξεις....:lol:

Tέλος πάντων, μια χαρά κάμερα έχει το mate 9 και σε συνθήκες καλού φωτισμού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Όμως σίγουρα, αν προταρχικώς λόγος αγοράς είναι η κάμερα, υπάρχουν καλύτερα καμεροτηλέφωνα, ιδίως σε χαμηλό φωτισμό.

Την συγκριση την κανω με οσα βλεπω στο gsmarena και βλεπω οτι το mate9 ειναι ενα επιπεδο επανω και ειναι λογικο γιατι η αλλη συσκευη ςειναι του 2015. Επισης οι φακοι της leica δεν παιζονται οχι μονο σε κινητα αλλα και σε καμερες ;)

Τουλαχιστον πες μου που υστερω να το δουμε αναλυτικα αν καπου κανω λαθος στις τιμες :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Οι τιμές δεν λένε την αλήθεια.

Δεν π.χ μεγαπιξελ που αλου είναι λιγότερα και έχει καλύτερη φώτο.

Δες τους πύρινες που άλλο έχει περισσότερους και υστερεί.

Δες τα μπενξμαρκ που λένε ότι νανε.

Θέλω να πω ότι δεν μπορείς να έχεις γνώμη για μια κάμερα αν δεν την έχεις δει.

Τουλαχιστον πες μου που υστερω να το δουμε αναλυτικα αν καπου κανω λαθος στις τιμες :)

Τώρα αλήθεια;;; εδώ θα κάνουμε αυτή τη κουβέντα;;

Φίλε μου (επέτρεψε μου να σε αναφέρω έτσι) ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει και στο θέμα κάμερας οι γνώμες είναι πολλές φορές υποκειμενικές. Σε πολλούς πχ δεν αρέσει η κάμερα του s7 που θεωρείται η κορυφαία του 1ου εξαμήνου του 2017 επειδή προτιμούν πολλά MP για περισσότερη λεπτομέρεια.

Τώρα εγώ λέω αυτό που πιστεύω μέσα από την εμπειρία μου στη πράξη και λόγω της δουλειάς μου που έρχομαι σε επαφή με πολλά κινητά και κατόχους.

Και συμφωνώ απόλυτα με τον @araditsas. Το ότι μια κάμερα είναι του 2017 δε τη κάνει καλύτερη από όλες του 2016 σε καμία περίπτωση.

Ας επιστρέψουμε στα του νήματος.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά,

λυπον

1. οθόνη πάρα πολυ καλή

2. λογισμικό άψογο

3. μπαταρία άψογη

4. επιδόσεις άψογες

5. Πλήρες συνεργασία με lova launcher (καθώς περισσότεροι αυτό έχουν)

6 γενικός ολα παν αψογα (ειναι η μοναδική συσκευή που ειχα μέχρι τώρα που δεν εχει bugs)

οτι αφορα την camera της μερα με hdr κλπ κλπ θα εισαι τελεια........ νυχτα όμως μονόδρομος τρίποδο και manual mode αν δεν εχεις ιδέα απο manual mode της νυχτερινές της ξεχνάς(τελείως της ξεχνάς) (σε auto νυχτερινες της ξεχνας σε manual ειναι καλυτερες η και ιδιες με του 6p)

να σου δώσω δύο τρία παραδειγματα από νυχτερινές αν θες)

IMG_20170923_204747

και αυτή με δεύτερη camera (εχει black and white την δευτερη)

IMG_20170923_204934

IMG_20170923_201325

IMG_20170801_233746

IMG_20170430_234332

IMG_20170430_230752

και αυτη ειναι μια ημερήσια με hdr (σήμερα την τράβηξα... δλδ με τράβηξαν)

IMG_20171004_142739

όλες η foto δεν ειναι επεξεργασμένες (απλα εχουν αφαιρεθεί gps tags κλπ καθώς τα καταγράφω ολα )