harris67 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και εγώ θα το δώσω γνώμη μου να περιμένεις μέχρι να βγει το 10 για να πάρεις το 9 σε καλύτερη τιμή. αυτο που με προβληματιζει λογω του συντηρητικου μου χαρακτηρα ( οτι δουλευει το κραταω ) ειναι ποτε πεθαινει η ενσωματομενη μπαταρια τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 αυτο που με προβληματιζει λογω του συντηρητικου μου χαρακτηρα ( οτι δουλευει το κραταω ) ειναι ποτε πεθαινει η ενσωματομενη μπαταρια τους ? Όταν λες πεθαίνει τι εννοείς;;; μετά από ένα χρόνο θα έχει πέσει η απόδοση της γύρω στο 10%-20% αλλά και πάλι πας και την αλλάζεις ( γύρω στα 40€ θεωρώ) και είσαι μια χαρά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 αυτο που με προβληματιζει λογω του συντηρητικου μου χαρακτηρα ( οτι δουλευει το κραταω ) ειναι ποτε πεθαινει η ενσωματομενη μπαταρια τους ? αν δεν κάνεις χρήση του fast charging 2 με 3 χρόνια αν κάνεις χρήση του 1 χρόνος και κάτι με κάνα 50 ευρώ την αλλάζουν πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 αν δεν κάνεις χρήση του fast charging 2 με 3 χρόνια αν κάνεις χρήση του 1 χρόνος και κάτι με κάνα 50 ευρώ την αλλάζουν πάντωςΑυτό για τον ένα χρόνο μέσω fast charging έχει αποδειχθεί από κάπου; Έχω ακούσει πολλούς που φορτίζουν με fast charging και δεν έχουν παρατηρήσει μεγαλύτερη πτώση της μπαταρίας από ότι αν την φόρτιζαν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αυτό για τον ένα χρόνο μέσω fast charging έχει αποδειχθεί από κάπου; Έχω ακούσει πολλούς που φορτίζουν με fast charging και δεν έχουν παρατηρήσει μεγαλύτερη πτώση της μπαταρίας από ότι αν την φόρτιζαν κανονικάΣτην πράξη εγώ Μαζί με την ξαδέλφη μου πήραμε s7 edge μετά από ενα χρόνο αποφασίσαμε να το δώσουμε και μετά από έλεγχο φανικε ότι δικιά μου μπαταρία έχεις πέσει σχεδόν 40% ενώ δικιά της σχεδόν καινούργια ητςν... Και την ρωτάω τι μαγικά έκανες λει τύποτα Την επόμενη μέρα πάμε να τα δώσουμε κινιτα και ξαφνικά πετάει στο παιδί που ήταν να πάρει την συσκευή sorry φορτιστή των εχω χάσει από την πρώτη μέρα με αυτό φορτίζω και βγάζει έναν φορτιστή 500 mha Sony erricson... Εκεί κατάλαβα γιατί η μπαταρία της ήταν '' του κουτιού '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αυτό για τον ένα χρόνο μέσω fast charging έχει αποδειχθεί από κάπου; Έχω ακούσει πολλούς που φορτίζουν με fast charging και δεν έχουν παρατηρήσει μεγαλύτερη πτώση της μπαταρίας από ότι αν την φόρτιζαν κανονικά Εγώ που το φορτώνω με φαςτ δεν έχω καμία ουσιώδες μύωση στην απόδοση. Σίγουρα δεν έχει ούτε - 10% πτώση . Ακόμα 8 ώρες οθόνη βγάζω (με wifi) Σιγά το πράμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην πράξη εγώ Μαζί με την ξαδέλφη μου πήραμε s7 edge μετά από ενα χρόνο αποφασίσαμε να το δώσουμε και μετά από έλεγχο φανικε ότι δικιά μου μπαταρία έχεις πέσει σχεδόν 40% ενώ δικιά της σχεδόν καινούργια ητςν... Και την ρωτάω τι μαγικά έκανες λει τύποτα Την επόμενη μέρα πάμε να τα δώσουμε κινιτα και ξαφνικά πετάει στο παιδί που ήταν να πάρει την συσκευή sorry φορτιστή των εχω χάσει από την πρώτη μέρα με αυτό φορτίζω και βγάζει έναν φορτιστή 500 mha Sony erricson... Εκεί κατάλαβα γιατί η μπαταρία της ήταν '' του κουτιού ''Έχει να κάνει πιστεύω με τον αν ο φορτιστής ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία. Του mate δεν ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Αντίστοιχα στο τάμπλετ z3 compact ο ταχυφορτιστής που του έχω κάνει τη συσκευή να καίει και φορτίζω με αυτόν μόνο σε ώρα ανάγκης. Πιστεύω ότι έχουν εξελιχθεί αρκετά σε αυτό το θέμα οι fast charging φορτιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχει να κάνει πιστεύω με τον αν ο φορτιστής ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία. Του mate δεν ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Αντίστοιχα στο τάμπλετ z3 compact ο ταχυφορτιστής που του έχω κάνει τη συσκευή να καίει και φορτίζω με αυτόν μόνο σε ώρα ανάγκης. Πιστεύω ότι έχουν εξελιχθεί αρκετά σε αυτό το θέμα οι fast charging φορτιστές δεν ανεβάζει αν δεν το κάνεις χρήση όταν φορτίζεις λίγο να το πιάσεις όταν φορτίζει ΒΡΑΖΕΙ και είμαι σίγουρος ότι όλοι σχεδον πειράζουν τα κινητά τους ενώ φορτίζουν μια δύο δέκα έγινε η ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 δεν ανεβάζει αν δεν το κάνεις χρήση όταν φορτίζεις λίγο να το πιάσεις όταν φορτίζει ΒΡΑΖΕΙ και είμαι σίγουρος ότι όλοι σχεδον πειράζουν τα κινητά τους ενώ φορτίζουν μια δύο δέκα έγινε η ζημιά Άρα, προτείνετε να το φορτίζουμε με κάποιο "μικρότερο" φορτιστή και το καλώδιο της συσκευής μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Άρα, προτείνετε να το φορτίζουμε με κάποιο "μικρότερο" φορτιστή και το καλώδιο της συσκευής μας? Ακριβως..Αυτη η μεθοδος ειναι η καλυτερη... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ακριβως..Αυτη η μεθοδος ειναι η καλυτερη... Δεν υπάρχει απενεργοποίηση του fastcharge όπως τα Samsung.. Γιατί όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 δεν ανεβάζει αν δεν το κάνεις χρήση όταν φορτίζεις λίγο να το πιάσεις όταν φορτίζει ΒΡΑΖΕΙ και είμαι σίγουρος ότι όλοι σχεδον πειράζουν τα κινητά τους ενώ φορτίζουν μια δύο δέκα έγινε η ζημιάΕντάξει μπορώ να αντέξω μιάμιση ώρα χωρίς κινητό εντός της ημέρας. Έχω και τάμπλετ αν χρειαστεί να μπω να δω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εντάξει μπορώ να αντέξω μιάμιση ώρα χωρίς κινητό εντός της ημέρας. Έχω και τάμπλετ αν χρειαστεί να μπω να δω κάτιΚοίτα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις 500 mha charger και να φορτίζει νύχτα (θα πάρει χαλαρά 4 με 5 ώρες) Καλά οσο αφορά το κινιτο σε πολλούς έχει γίνει προέκταση του χεριού τους περπατάνε με power bank δεν το αφυνουν ποτέ και γισ τύποτα για να μην χάσουν κάνα like Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Κοίτα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις 500 mha charger και να φορτίζει νύχτα (θα πάρει χαλαρά 4 με 5 ώρες) Καλά οσο αφορά το κινιτο σε πολλούς έχει γίνει προέκταση του χεριού τους περπατάνε με power bank δεν το αφυνουν ποτέ και γισ τύποτα για να μην χάσουν κάνα likeΌταν το φορτίζω βράδυ, το φορτίζω με power bank που σταματάει μόλις φορτίσει πλήρως το κινητό. Μα και για ένα μισάωρο αν το βάλεις να φορτίσει έχει γεμίσει αρκετά με τον ταχυφορτιστή. Να κάτσεις να φας δηλαδή ένα μισάωρο θα το χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μετα την αναβάθμιση σε b194 το κινητό πάει πάλι σφαίρα, το πρόβλημα ειναι ομως κάποιες φορές και κυρίως σε παιχνίδια με πετάει εξω. Το έχει κανένας αλλος το πρόβλημα αυτό? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Πολλοί ακόμα δεν πήραν αναβάθμιση γιατί δεν ήρθε. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Πολλοί ακόμα δεν πήραν αναβάθμιση γιατί δεν ήρθε. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην L09 δεν ηρθε και μπορεί να αργήσει (καθώς βάζουν το volte και wifi calling απο τους παροχους και αυτό θελει χρόνο να προσθεσουν τα sertificates) στο dual δεν αργισε το udpate καθώς κανένας παροχος δεν δινει σε καμια dual sim συσκευη volte και wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 στην L09 δεν ηρθε και μπορεί να αργήσει (καθώς βάζουν το volte και wifi calling απο τους παροχους και αυτό θελει χρόνο να προσθεσουν τα sertificates) στο dual δεν αργισε το udpate καθώς κανένας παροχος δεν δινει σε καμια dual sim συσκευη volte και wifi calling Το υποστηρίζουν όλοι οι παροχοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μετα την αναβάθμιση σε b194 το κινητό πάει πάλι σφαίρα, το πρόβλημα ειναι ομως κάποιες φορές και κυρίως σε παιχνίδια με πετάει εξω. Το έχει κανένας αλλος το πρόβλημα αυτό? οντως..ειδικα στο FB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Καλημέρα σας φίλοι μου. Μόλις παρέλαβα με courier το Huawei mate 9.Όμως εγω παρήγγειλα την έκδοση με single sim (MHA-L09) grey και διαβάζω στο πλάι την κασετίνα να λέει dual sim (MHA-L29) black. Εγώ το παρήγγειλα με μονή κάρτα,μόνο και μόνο γιατί έχω κάπου διαβάσει ότι η δεύτερη κάρτα είναι stand by άν και δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. Τι λέτε να το κρατήσω ή να τους πάρω τηλέφωνο; δεν με πειράζει το χρώμα του,μιας και θα βάλω θηκη της σπίγκεν, αλλά με μπερδεύει αυτό το stand by στο δίκαρτο. Δηλαδή αν το κρατήσω και χρειαστεί κάποτε να παρω μια δεύτερη κάρτα σιμ,δεν θα δουλεύει η δεύτερη κάρτα; Εχουν άλλες διαφορές; ....ευχαριστώ... Edited September 26, 2017 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλημέρα σας φίλοι μου. Μόλις παρέλαβα με courier το Huawei mate 9.Όμως εγω παρήγγειλα την έκδοση με single sim (MHA-L09) grey και διαβάζω στο πλάι την κασετίνα να λέει dual sim (MHA-L29) black. Εγώ το παρήγγειλα με μονή κάρτα,μόνο και μόνο γιατί έχω κάπου διαβάσει ότι η δεύτερη κάρτα είναι stand by άν και δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. Τι λέτε να το κρατήσω ή να τους πάρω τηλέφωνο; δεν με πειράζει το χρώμα του,μιας και θα βάλω θηκη της σπίγκεν, αλλά με μπερδεύει αυτό το stand by στο δίκαρτο. Δηλαδή αν το κρατήσω και χρειαστεί κάποτε να παρω μια δεύτερη κάρτα σιμ,δεν θα δουλεύει η δεύτερη κάρτα; Εχουν άλλες διαφορές; ....ευχαριστώ... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλημέρα σας φίλοι μου. Μόλις παρέλαβα με courier το Huawei mate 9.Όμως εγω παρήγγειλα την έκδοση με single sim (MHA-L09) grey και διαβάζω στο πλάι την κασετίνα να λέει dual sim (MHA-L29) black. Εγώ το παρήγγειλα με μονή κάρτα,μόνο και μόνο γιατί έχω κάπου διαβάσει ότι η δεύτερη κάρτα είναι stand by άν και δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. Τι λέτε να το κρατήσω ή να τους πάρω τηλέφωνο; δεν με πειράζει το χρώμα του,μιας και θα βάλω θηκη της σπίγκεν, αλλά με μπερδεύει αυτό το stand by στο δίκαρτο. Δηλαδή αν το κρατήσω και χρειαστεί κάποτε να παρω μια δεύτερη κάρτα σιμ,δεν θα δουλεύει η δεύτερη κάρτα; Εχουν άλλες διαφορές; ....ευχαριστώ... σαν χρηστης δικαρτου σου γραφω τα παρακατω το τηλ λειτουργει αψογα με μια καρτα οταν βαλεις δευτερη και την ενεργοποιησεις θα πρεπει να γινουν ρυθμισεις του τυπου με ποια θα εχεις χρηση δεδομενων δικτυου , οι επαφες θα σου βγαζουν απο ποια sim θελεις να καλεσει κλησεις θα δεχεσε και θα απαντας κανονικα αλλα οταν μιλας στην μια η δευτερη θα βγαινει επιτοπου εκτος δικτυοθ η απενεργοποιξμενη οταν τελειωσεις ργν κληση υα δεχτεις μηνυμα απο την αλλη ποιες κλησεις εχασες. δεν ειναι καθπ΄πυ προβλημα παντως θελει λιγο τριβη με μην, δικτυο (χρηση δεδομενων), επαφες/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 σαν χρηστης δικαρτου σου γραφω τα παρακατω το τηλ λειτουργει αψογα με μια καρτα οταν βαλεις δευτερη και την ενεργοποιησεις θα πρεπει να γινουν ρυθμισεις του τυπου με ποια θα εχεις χρηση δεδομενων δικτυου , οι επαφες θα σου βγαζουν απο ποια sim θελεις να καλεσει κλησεις θα δεχεσε και θα απαντας κανονικα αλλα οταν μιλας στην μια η δευτερη θα βγαινει επιτοπου εκτος δικτυοθ η απενεργοποιξμενη οταν τελειωσεις ργν κληση υα δεχτεις μηνυμα απο την αλλη ποιες κλησεις εχασες. δεν ειναι καθπ΄πυ προβλημα παντως θελει λιγο τριβη με μην, δικτυο (χρηση δεδομενων), επαφες/ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αποφάσισα να το κρατήσω,το άνοιξα.....και μιλάμε για συσκευασία πολυτελείας!!! Δεν περίμενα να δώ τόσο ωραία πράγματα από τη Huawei και έχει και μια απλή θήκη μέσα. Βέβαια εγώ παρηγγειλα αυτή:https://spaceboy.io/store/spigen-rugged-armor-l10cs21069-huawei-mate-9-case-black/ την οποία θα παραλάβω αύριο.Μόλις παω σπίτι,θα μεταφέρω σιμ και καρτα μνήμης απο το G5 μου στο mate 9 και θα αρχίσω το σετάρισμα και το "ψάξιμο". Από που βλέπουμε τη χώρα προέλευσης της συσκευής; κατι σαν το lg phone from. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apansamos Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα σας, είχα ρωτήσει και στο παρελθόν αλλά δεν είχα λάβει απάντηση. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις 2 SIM και τα data. Αν στην SIM 1 εχω ενεργο LTE , μπορώ να έχω ταυτόχρονα LTE στη SIM 2 ; Αν όχι , μπορώ να έχω μόνο κλήσεις απο SIM 1 και μόνο LTE data απο τη SIM 2; Θέλω να βάλω στη sim1 τον κύριο αριθμό και στη sim2 μια data συνδεση. Θα λειτουργεί απροβλημάτιστα; ( η διακοπή των data σε περιπτωση κλήσης είναι ΟΚ για μένα ) Παράθεση Με πίστη όλα γίνονται. Ακόμα και θεοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα σας, είχα ρωτήσει και στο παρελθόν αλλά δεν είχα λάβει απάντηση. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις 2 SIM και τα data. Αν στην SIM 1 εχω ενεργο LTE , μπορώ να έχω ταυτόχρονα LTE στη SIM 2 ; Αν όχι , μπορώ να έχω μόνο κλήσεις απο SIM 1 και μόνο LTE data απο τη SIM 2; Θέλω να βάλω στη sim1 τον κύριο αριθμό και στη sim2 μια data συνδεση. Θα λειτουργεί απροβλημάτιστα; ( η διακοπή των data σε περιπτωση κλήσης είναι ΟΚ για μένα ) Ναι μπορείς να δηλώσεις από ποια σιμ θα έχεις δεδομένα και ποια σιμ να έχεις προεπιλεγμενη για κλήσεις Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts