saltofx_v Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Να ρωτήσω ρε παιδιά. Αξίζει το κινητό σαν αλλαγή από oneplus 3, αν καταφέρει κάποιος και το πάρει στην τρέχουσα προσφορά?? Δεν έχει κάτι το υπάρχον κινητό μου, αλλά απλά το βαρεθηκα! Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΌχι εκτός αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη... Ότι και να πάρεις μετά από λίγο θα το βαρεθείς. Στο μόνο που υπερτερεί με διαφορά είναι η μπαταρία Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Όχι εκτός αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη... Ότι και να πάρεις μετά από λίγο θα το βαρεθείς. Στο μόνο που υπερτερεί με διαφορά είναι η μπαταρία Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλάκα κάνεις έτσι; Οτι και να πάρει θα το βαρεθεί; Δλδ να μην ξαναπάρει κινητό πάρα μόνο αν του χαλάσει αυτό που εχει γιατί ότι και να πάρει θα το βαρεθει; Η εννοείς είναι τόσο καλό αυτό που έχει και να περιμένει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Πλάκα κάνεις έτσι; Οτι και να πάρει θα το βαρεθεί; Δλδ να μην ξαναπάρει κινητό πάρα μόνο αν του χαλάσει αυτό που εχει γιατί ότι και να πάρει θα το βαρεθει; Η εννοείς είναι τόσο καλό αυτό που έχει και να περιμένει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο;Όχι άτομα που βαριούνται εύκολα από τα κινιτα πχ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αλλάζουν ανα τόσο έτσι μια χαρά θα είναι έτσι ναι αξίζει η αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Όχι άτομα που βαριούνται εύκολα από τα κινιτα πχ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αλλάζουν ανα τόσο έτσι μια χαρά θα είναι έτσι ναι αξίζει η αλλαγήΚάπως έτσι το σκέφτομαι, έχω και το κινητό μου 14 μήνες. Οτι καινούριο θα βγει θα έχει σίγουρα 700+ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούρια συσκευή πριν πέσει τουλάχιστον κάτω από τα 500€. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Καταλάθος εξαφάνισα την γραμμή κατάστασης. Μήπως είναι εύκολο να μου πει κάποιος πως την επαναφέρω; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Κάπως έτσι το σκέφτομαι, έχω και το κινητό μου 14 μήνες. Οτι καινούριο θα βγει θα έχει σίγουρα 700+ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούρια συσκευή πριν πέσει τουλάχιστον κάτω από τα 500€. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου για το αν αξίζει γιατί δεν το ξέρω. Αλλά ότι το ΜΑΤΕ9 είναι φοβερή συσκευή είναι δεδομένο. Βέβαια ίσως σε συμφέρει να πας και σε μεταχειρισμένο να το πάρεις ακόμα φθηνότερα ιδικά όσο το δίνει 400 η κοσμοτε. Εγώ λογικά βγαίνοντας τα καινούργια θα πουλήσω για να αλλάξω και όποιος το πάρει θα έχει πάνω από 2 χρόνια ακόμα εγγύηση (μετράει και αυτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ προερχόμενος απο mate 8 έχω να πω πως είμαι ενθουσιασμενος με την απόδοση της συσκευής. Είναι απίστευτο μηχάνημα. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanSas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ έμπαινα στο σαιτ της Cosmote συνέχεια, τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα και έγραφε συνέχεια Προσωρινά μη διαθέσιμο. Ε από την Δευτέρα που ξεκίνησα το βρήκα Παρασκευή βράδυ και το αγόρασα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Πλάκα κάνεις έτσι; Οτι και να πάρει θα το βαρεθεί; Δλδ να μην ξαναπάρει κινητό πάρα μόνο αν του χαλάσει αυτό που εχει γιατί ότι και να πάρει θα το βαρεθει; Η εννοείς είναι τόσο καλό αυτό που έχει και να περιμένει μέχρι να βγει κάτι καλύτερο;Ας απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου για το αν αξίζει γιατί δεν το ξέρω. Αλλά ότι το ΜΑΤΕ9 είναι φοβερή συσκευή είναι δεδομένο. Βέβαια ίσως σε συμφέρει να πας και σε μεταχειρισμένο να το πάρεις ακόμα φθηνότερα ιδικά όσο το δίνει 400 η κοσμοτε. Εγώ λογικά βγαίνοντας τα καινούργια θα πουλήσω για να αλλάξω και όποιος το πάρει θα έχει πάνω από 2 χρόνια ακόμα εγγύηση (μετράει και αυτό).Όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα... Για να απαντάω σημαίνει ότι ξέρω σε αντίθεση με σένα. Το 1+3 το είχα και ξέρω. Είναι το ίδιο σφαίρα με το mate. Όταν παίρνεις τοπ συσκευή σε ένα χρόνο δεν χρειάζεσαι αλλαγή.. Είπαμε μάρκετινγκ αλλά όχι και έτσι. Στη θέση του φίλου θα περίμενα να βγει το mate 10.... Κάνε υπομονή 2-3 μήνες και μάζεψε μερικά χρήματα ακόμη..... Αλλιώς το κόβω τέλος του έτους να ξανά αλλάζεις κινητό. Και πότε δεν είπα ότι δεν είναι καλό κινητό το mate... Αλλά η ερώτηση ήταν αν αξίζει η μετάβαση.... Η απάντηση λοιπόν είναι ξεκάθαρα όχι. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 27, 2017 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) ΟΚ ας σε ακούσει και να μην αλλάξει το κινητό του είναι ευκαιρία αντί για 400€ να δώσει 1000€ να πάρει το 10. Και εγώ θα το παρω. Edited August 27, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε λίγο καιρό θα βγουν note 8, V30 και mate 10.....που σημαίνει ότι ακόμα και το mate 9 να θέλει καλό είναι να περιμένει εφόσον δεν έχει άμεση ανάγκη από κινητό γιατί θα πέσει η τιμή του. Αλλιώς μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες και να δώσει κάνα 600αρι και να πάρει ένα από τα φετινά. Και κάπου εδώ δεν ξανά απαντάω σε ξερολες του φόρουμ. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Σε λίγο καιρό θα βγουν note 8, V30 και mate 10.....που σημαίνει ότι ακόμα και το mate 9 να θέλει καλό είναι να περιμένει εφόσον δεν έχει άμεση ανάγκη από κινητό γιατί θα πέσει η τιμή του. Αλλιώς μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες και να δώσει κάνα 600αρι και να πάρει ένα από τα φετινά. Και κάπου εδώ δεν ξανά απαντάω σε ξερολες του φόρουμ. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενα ξερολα βλέπω εγώ όλο κι όλο στα τελευταία ποστ. Το mate9 κάτω από 400 δύσκολα θα πέσει. Δες λίγο παγκοσμίως σε τι τιμή παίζει και μετά μιλά. Επιπλέον μιλάμε για 3 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν στο δίνει κάνεις άλλος. Edited August 28, 2017 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εγώ έμπαινα στο σαιτ της Cosmote συνέχεια, τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα και έγραφε συνέχεια Προσωρινά μη διαθέσιμο. Ε από την Δευτέρα που ξεκίνησα το βρήκα Παρασκευή βράδυ και το αγόρασα αμέσως. Το ίδιο έκανα και εγώ φυλαγα καραούλι.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε λίγο καιρό θα βγουν note 8, V30 και mate 10.....που σημαίνει ότι ακόμα και το mate 9 να θέλει καλό είναι να περιμένει εφόσον δεν έχει άμεση ανάγκη από κινητό γιατί θα πέσει η τιμή του. Αλλιώς μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες και να δώσει κάνα 600αρι και να πάρει ένα από τα φετινά. Και κάπου εδώ δεν ξανά απαντάω σε ξερολες του φόρουμ. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK έχεις δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου ότι κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με εμάς τους ξερολες. Όπως σου είχα πει και σε προηγούμενο ποςτ θα μάθουμε. Για τα τυπικά το πιθανότερο είναι με το που βγει τι MATE10 να ανέβει και η τιμή του mate9 και αν αυτού σου φαίνεται περίεργο δες τι έγινε με το j7 της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ενα ξερολα βλέπω εγώ όλο κι όλο στα τελευταία ποστ. Το mate9 κάτω από 400 δύσκολα θα πέσει. Δες λίγο παγκοσμίως σε τι τιμή παίζει και μετά μιλά. Επιπλέον μιλάμε για 3 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν στο δίνει κάνεις άλλος. 2 χρόνια εγγύηση έχει Αν πληρώσεις παραπάνω σε δίνουν έναν ακόμα νομίζω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 3 χρόνια έχει king η Ελληνική συσκευή και 2 χρόνια από skroutz Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 3 χρόνια έχει king η Ελληνική συσκευή και 2 χρόνια από skroutz Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάπου που το γράφει αυτό γιατί σε όλα τα καταστήματα 2 χρόνια γράφουν από την αντιπροσωπεία. Προφανώς και αν έχει 3 χρόνια από την Huawei είναι τεράστιο συν. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η σάπια Apple δίνει 1 χρόνο και αυτόν με το ζόρι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Υπάρχει επέκταση 1 χρόνου από την Huawei για Ελληνικές συσκευές είναι σίγουρο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/ Δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά. Το δικό μου που είναι ευρωπαϊκό έχει 3 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα μη ευρωπαϊκά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Η εγγραφή στην vip εγγύηση είναι δωρεάν? Αν ναι ένα μπράβο στη Huawei που δείχνει πόσο αξιόπιστα κινητά βγάζει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Ναι είναι δωρεάν Και εμένα 3 χρόνια κανονικά το οποία αναγράφεται και στην απόδειξη από το κατάστημα και στο vip. Αυτή η αξιοπιστία με έχει φάει τώρα και σκευτομαι να αλλάξω κινητό και εταιρία αλλά δεν μου πάει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σκευτομαι Note8, MIMIX 2 μέχρι και iPhone8 έτσι για την αλλαγή αλλά φοβάμαι να αφήσω τα σίγουρα θα δείξει.... Edited August 28, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ναι είναι δωρεάν Και εμένα 3 χρόνια κανονικά το οποία αναγράφεται και στην απόδειξη από το κατάστημα και στο vip. Αυτή η αξιοπιστία με έχει φάει τώρα και σκευτομαι να αλλάξω κινητό και εταιρία αλλά δεν μου πάει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σκευτομαι Note8, MIMIX 2 μέχρι και iPhone8 έτσι για την αλλαγή αλλά φοβάμαι να αφήσω τα σίγουρα θα δείξει.... Αξίζει πολλά μπράβο η Huawei τότε με τα 3 χρόνια εγγύησης. Αν μπορέσει και δώσει κάτι σαν το spen στο mate 10 και δώσει μια σωστή αναλογία έστω μέχρι 17:9 το σκέφτομαι σοβαρά όταν πέσει στα 500 ευρώ. Ναι είναι δωρεάν Και εμένα 3 χρόνια κανονικά το οποία αναγράφεται και στην απόδειξη από το κατάστημα και στο vip. Αυτή η αξιοπιστία με έχει φάει τώρα και σκευτομαι να αλλάξω κινητό και εταιρία αλλά δεν μου πάει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σκευτομαι Note8, MIMIX 2 μέχρι και iPhone8 έτσι για την αλλαγή αλλά φοβάμαι να αφήσω τα σίγουρα θα δείξει.... Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) http://consumer.huawei.com/minisite/gr/vipservice/ Δεν ισχύει μόνο για τα ελληνικά. Το δικό μου που είναι ευρωπαϊκό έχει 3 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα μη ευρωπαϊκά Ολα τα ευρωπαϊκά 3 χρόνια εγγύηση έχουν(2+1).Πήρα τηλέφωνο στην εδω αντιπροσωπεία να ρωτήσω για το δικό μου(δίκαρτο L29 Γερμανίας) από Σκρουτζ και αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ μου είπαν ότι για όλα τα ευρωπαϊκά ισχύει το 2+1 και καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία για την εγγύηση. Edited August 28, 2017 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Και 3 μηνες εγγύηση για σπάσιμο οθόνης από πτώση-ατύχημα. Βάζει τα γυαλιά η huawei σε κατι σαμσουνγκ και απλ όσον αφορά την εγγύηση. Το mate9 είναι η πρώτη συσκευή huawei που έχω πάρει και δεν το κρύβω ότι η εγγυηση 3 ετών έπαιξε το ρόλο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P3p1t0 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλημέρα, αγόρασα πριν ένα μήνα το huawei mate 9. Στις ειδοποιήσεις εφαρμογών όπως Facebook, instagram, gmail, viber, δεν εμφανίζεται στο εικονίδιο των εφαρμογών, η ειδοποίηση που είναι αριθμός μέσα σε κόκκινο κύκλο. Μόνο εμφανίζεται στη μπάρα ειδοποιήσεων, το οποίο δε με βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts