kyriasgr87 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μάλλον θα πάρω ένα μεταχειρισμένο από phonegallery πρέπει να προσέξω κάτι πλυν των βασικών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μάλλον θα πάρω ένα μεταχειρισμένο από phonegallery πρέπει να προσέξω κάτι πλυν των βασικών ?Δες μόνο να είναι ευρωπαϊκή συσκευή... Τίποτα άλλο Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Δες μόνο να είναι ευρωπαϊκή συσκευή... Τίποτα άλλο Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι άλλο μπορεί να είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μη ευρωπαϊκή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Το κινητό μετα την τελευταια αναβάθμιση δεν ανεβαζει σχεδόν καθόλου θερμοκρασία ακομα και αν παιζεις παιχνιδια. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Mate 9 ή 1+5 για αγορά νέου κινητού για ένα φίλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Mate 9 ή 1+5 για αγορά νέου κινητού για ένα φίλο? Στο νήμα αυτό που ρωτας, εκτός του ότι δεν επιτρέπεται, δε θα πάρεις πιθανόν και άλλη απάντηση εκτός από του mate 9. Ο χώρος για ρωτήσεις βρίσκεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση κάθε πρωί χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το WiFi ενεργοποιητε μόνο του. Έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται αυτό; Και ένα δεύτερο δίπλα στο λογότυπο της cosmote πάνω αριστερά στιγμιαία και πάρα πολύ γρήγορα βλέπω που και που να ανάβει και ταυτόχρονα να σβήνει ένα εικονίδιο που γίνεται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να δω καν τι είναι. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση κάθε πρωί χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το WiFi ενεργοποιητε μόνο του. Έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται αυτό; Και ένα δεύτερο δίπλα στο λογότυπο της cosmote πάνω αριστερά στιγμιαία και πάρα πολύ γρήγορα βλέπω που και που να ανάβει και ταυτόχρονα να σβήνει ένα εικονίδιο που γίνεται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να δω καν τι είναι. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ.Το ιδιο ειχα και στο mate 8,νομιζω ειναι ψιλομπαγκ...ενεργοποιειται οταν ξεκλειδωνεις την οθινη.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου, διάβαζα που λέγατε πόσο δυνατό είναι αλλά έλεγα σιγά. Τώρα που το έστησα όμως με εντυπωσίασε πάρα πολύ με την ωμή συνήθως που έβγαζε αλλά και με την ταχύτητα του. Πολύ καλό όντως. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλημέρα μια ερώτηση κάθε πρωί χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το WiFi ενεργοποιητε μόνο του. Έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται αυτό; Και ένα δεύτερο δίπλα στο λογότυπο της cosmote πάνω αριστερά στιγμιαία και πάρα πολύ γρήγορα βλέπω που και που να ανάβει και ταυτόχρονα να σβήνει ένα εικονίδιο που γίνεται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να δω καν τι είναι. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ.Μήπως έχεις ενεργοποιημενο το WiFi + από τις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μήπως έχεις ενεργοποιημενο το WiFi + από τις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είσαι καλά φίλε αυτό ήταν. Τελικά το άλλο που αναφέρω είναι όντως bug και το έχετε και εσείς; Ευχαριστώ. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Να είσαι καλά φίλε αυτό ήταν. Τελικά το άλλο που αναφέρω είναι όντως bug και το έχετε και εσείς; Ευχαριστώ.Όχι σε μένα δεν αναβοσβήνει κάτι Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μια ερώτηση παιδιά, μέσα στην συσκευασία έχει δύο μαύρα στρογγυλά αυτοκόλλητα... Αυτά γιατί είναι;; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μια ερώτηση παιδιά, μέσα στην συσκευασία έχει δύο μαύρα στρογγυλά αυτοκόλλητα... Αυτά γιατί είναι;; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ είχα ρωτήσει τις προάλλες και δεν πήρα απάντηση. Μάλλον μόνο η Huawei ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έχει κανείς την original flip smart view θήκη να μου πει αν αξίζει; Γενικά οι θήκες αυτού του στυλ βολεύουν σε κινητά με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έχω στις Αγγελίες παιδιά θήκη και τζαμακι nillkin το καινούριο super T+ pro για όποιον ενδιαφέρεται Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έχει κανείς την original flip smart view θήκη να μου πει αν αξίζει; Γενικά οι θήκες αυτού του στυλ βολεύουν σε κινητά με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη; Φίλε εγώ την έχω είναι εξερετικη ποιότητας δλδ σε σημείο που είναι ωραίο να την χαϊδεύεις έχει ένα εξερετικος υλικό στην μπροστά πλευρά,ειναι πανέμορφη λεπτή πολύ αλλά από προστασία τα γνωστά Ναι προστατεύει από γρατζουνιές και από μικροπραγματα αλλά είναι εκτεθειμένο το περισσότερα πλαίσιο γύρο γύρο και αν πέσει παρακαλάς να μείνει κλειστό το flip. Εγώ την έχω σε περιπτώσεις που πάω κάπου π. Χ και το έχω τσέπη σε λεπτό παντελόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Φίλε εγώ την έχω είναι εξερετικη ποιότητας δλδ σε σημείο που είναι ωραίο να την χαϊδεύεις έχει ένα εξερετικος υλικό στην μπροστά πλευρά,ειναι πανέμορφη λεπτή πολύ αλλά από προστασία τα γνωστά Ναι προστατεύει από γρατζουνιές και από μικροπραγματα αλλά είναι εκτεθειμένο το περισσότερα πλαίσιο γύρο γύρο και αν πέσει παρακαλάς να μείνει κλειστό το flip. Εγώ την έχω σε περιπτώσεις που πάω κάπου π. Χ και το έχω τσέπη σε λεπτό παντελόνι.Πιο πολύ για προστασία από γρατσουνιές τη θέλω γιατί δεν βάζω γυαλί μπροστά. Για πέσιμο ξέρω ότι δεν θα προστατεύει πολύ, για αυτό του έκανα μια ασφάλεια. Άλλωστε προσέχω πολύ για να μην μου πέσει. Με ενδιαφέρει τι γίνεται όταν είναι ανοιχτό το πορτάκι της θήκης και το έχεις διπλώσει πίσω από το κινητό. Σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον αισθητήρα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ναι δεν μπορείς αλλα την αφήνεις ελεύθερη ανοίγει λίγο και βάζεις δαχτυλο (χαχαχχα) δεν είναι τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αν κάποιος ενδιαφέρετε για την αγορά της συσκευής στην προσφορά των 398,99 ευρώ και με δυνατóτητα άτοκων δόσεων ξανά διαθέσιμο στο e-shop της cosmote https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20344434 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Προσωρινα μη διαθεσιμο ελεγε απο μια ωρα μετα το λινκ :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Να ρωτήσω ρε παιδιά. Αξίζει το κινητό σαν αλλαγή από oneplus 3, αν καταφέρει κάποιος και το πάρει στην τρέχουσα προσφορά?? Δεν έχει κάτι το υπάρχον κινητό μου, αλλά απλά το βαρεθηκα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Προσωρινα μη διαθεσιμο ελεγε απο μια ωρα μετα το λινκ :/ Πότε πρόλαβε και τελείωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Λογικα ηταν ελαχιστα κομματια που ετυχε να μεινουν πριν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts