pgetsopoulos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δουλεύουν σε stand by, αν μιλάς το άλλο βγάζει κλειστό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δουλεύουν σε stand by, αν μιλάς το άλλο βγάζει κλειστό με τα δεδομένα πια σιμ μπορείς να επιλέξεις οποία θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Το περιεργο ειναι πως ουτε εχω αλλαξει τροπο χρησης του κινητου, ουτε εχω βαλει εφαρμογες καινουριες, ουτε εχω αλλαξει περιοχη που κινουμαι... Λογω δουλειας ειμαι καθε μερα στο ιδιο μερος (γραφειο) και μετα σπιτι, βλεπω τεραστια αλλαγη στην μπαταρια του κινητου προς τα κατω και το κινητο με λιγη χρηση αρχιζει να ζεσταινεται! Τωρα εχω 58% με χρηση 1 ωρα και 34 λεπτα! ΔΕΝ ειναι λογικο... Το γνωριζω! Απλα δε ξερω τι μπορω να κανω... Βάλτο σε λειτουργία πτήσεις και τσέκαρε αν φταίει το κινητό ή το δίκτυο. Εγώ επιμένω ότι φταίει το δίκτυο τόσο γρήγορα να χαλάσει μπαταρία δύσκολο βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Αν συνεχίσει κάνεις Hard reset και επόμενο είναι αντιπροσωπεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Τελικά το πήρα κι εγώ το κινητό. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ταχύτατο, αλλά σε σχέση με το nexus υστερεί στο touch. Τυχαίνει κάποιες φορές να μην το πιάνει το touch με την πρώτη. Βελτιώθηκε λίγο με τη λειτουργία γαντιού, αλλά δεν είναι σαν το nexus Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Τελικά το πήρα κι εγώ το κινητό. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ταχύτατο, αλλά σε σχέση με το nexus υστερεί στο touch. Τυχαίνει κάποιες φορές να μην το πιάνει το touch με την πρώτη. Βελτιώθηκε λίγο με τη λειτουργία γαντιού, αλλά δεν είναι σαν το nexus Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kαλησπερα εννοείς ότι στο mate 9 το touch tou δε δουλεύει καλά? το dual πήρες? κάποιος με dual mate 9 αν μπορεί να μου αν μπορεί να βάζει για δεδομένα από την δεύτερη σιμ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μπορείς αλλά μόνο από την Sim 2 δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και από τις 2 ή από την 1 ή από την 2 Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Kαλησπερα εννοείς ότι στο mate 9 το touch tou δε δουλεύει καλά? το dual πήρες? κάποιος με dual mate 9 αν μπορεί να μου αν μπορεί να βάζει για δεδομένα από την δεύτερη σιμ ?Χωρίς τη λειτουργία γαντιού χάνει πολύ. Και με τη λειτουργία γαντιού όμως υστερεί σε σχέση με το nexus. Στο nexus δεν είχα χάσει touch. Βέβαια πιστεύω ότι θα το συνηθίσω. Κατά τα άλλα το κινητό πάει σφαίρα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μπορείς αλλά μόνο από την Sim 2 δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και από τις 2 ή από την 1 ή από την 2 Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι εννοώ να χρησιμοποιώ πχ την σιμ 1 για τηλεφωνά και την σιμ 2 να είναι on για τα δεδομένα για σερφαρισμα viber messenger etc Yπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά του dual πχ κάποια εκδοσή συγκεκριμένη ?αν εχει κάποιος κάνα λινκ με προσφορά και θέλει ας μου στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Χωρίς τη λειτουργία γαντιού χάνει πολύ. Και με τη λειτουργία γαντιού όμως υστερεί σε σχέση με το nexus. Στο nexus δεν είχα χάσει touch. Βέβαια πιστεύω ότι θα το συνηθίσω. Κατά τα άλλα το κινητό πάει σφαίρα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε δεν χάνω ποτέ τατς. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συσκευή; Αναρωτήσου γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και όταν κάποιοι το είχαν με μια αναβάθμιση έστρωσε και σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Φίλε δεν χάνω ποτέ τατς. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συσκευή; Αναρωτήσου γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και όταν κάποιοι το είχαν με μια αναβάθμιση έστρωσε και σε αυτούς.Ίσως ήταν πολύ ευαίσθητο το nexus και είχε μάθει το χέρι μου σε εκείνο το touch. Αν δω ότι με τον καιρό δεν το συνηθίζω θα το πάω πίσω. Αλλά πως να το παρουσιάσω σαν πρόβλημα; Δεν είναι κάτι που το κάνει συνέχεια. Αν κάποιος δεν έχει δουλέψει και τις δύο συσκευές δεν καταλαβαίνει τη διαφορά Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ποιο nexus είχες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ποιο nexus είχες Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk6p. Εσείς έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία γαντιού; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Όχι δεν την έχω ενεργή, το δουλεύεις με το ένα χέρι; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Όχι δεν την έχω ενεργή, το δουλεύεις με το ένα χέρι; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚυρίως με τα δύο, αλλά καμιά φορά και με το ένα. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Είχα και εγώ αυτό το θέμα την πρώτη εβδομάδα αλλά το δουλεύω με το ένα χέρι, μετά κατάλαβα ότι λόγο μεγέθους πατούσα αλλού κύριως στο home button και back button μιας και το δουλεύω με το αριστερό χέρι, τώρα πλέον άρχισα να συνηθίζω το μέγεθος και τα λάθος πατήματα είναι πολύ λίγα, για τσέκαρε μήπως φταίει αυτό, η αφή είναι άψογη με τα δυα χέρια Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Είχα και εγώ αυτό το θέμα την πρώτη εβδομάδα αλλά το δουλεύω με το ένα χέρι, μετά κατάλαβα ότι λόγο μεγέθους πατούσα αλλού κύριως στο home button και back button μιας και το δουλεύω με το αριστερό χέρι, τώρα πλέον άρχισα να συνηθίζω το μέγεθος και τα λάθος πατήματα είναι πολύ λίγα, για τσέκαρε μήπως φταίει αυτό, η αφή είναι άψογη με τα δυα χέρια Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην ίδια χρήση έκανα με το nexus. Τέλος πάντων είναι θέμα συνήθειας πιστεύω. Απλά είναι λιγότερο ευαίσθητο στην αφή Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δεν νομίζω γιατί είχα και το nexus 6p το ίδιο είναι δεν βλέπω διαφορές Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) Δεν νομίζω γιατί είχα και το nexus 6p το ίδιο είναι δεν βλέπω διαφορές Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι τι να κάνω; Πως να το παρουσιάσω σαν πρόβλημα αυτό στο service? Επίσης κάτι άλλο. Όταν είμαι σε κλήση και έρθει κάποια ειδοποίηση, ακούω την ειδοποίηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό; Κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 25, 2017 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Δεν νομίζω γιατί είχα και το nexus 6p το ίδιο είναι δεν βλέπω διαφορές Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αξίζει η μετάβαση από το 6p στο mate 9; Καιρό τώρα ψάχνω αφορμή για να αλλάξω το 6p αλλά εκτός από την μπαταρία δεν βρίσκω άλλο λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κοίτα αν αξίζει δεν ξέρω είναι ανάλογα τι ζητάς από την συσκευή σου, η κάμερα του nexus 6p είναι η καλύτερη σε smartphone μαζί με του pixel με διαφορά, εμένα όμως η διάρκεια της μπαταρίας και η φωτεινότητα της οθόνης με απογοήτευσαν, για μένα αξίζει εκτός από την κάμερα σε lowlight σε όλα τα άλλα είναι ανώτερο το mate Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κοίτα αν αξίζει δεν ξέρω είναι ανάλογα τι ζητάς από την συσκευή σου, η κάμερα του nexus 6p είναι η καλύτερη σε smartphone μαζί με του pixel με διαφορά, εμένα όμως η διάρκεια της μπαταρίας και η φωτεινότητα της οθόνης με απογοήτευσαν, για μένα αξίζει εκτός από την κάμερα σε lowlight σε όλα τα άλλα είναι ανώτερο το mate Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό με τις ειδοποιήσεις που ακούγονται όταν είσαι σε κλήση το κάνει και το δικό σου; Πως λύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Δεν το έχω παρατηρήσει; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Δεν το έχω παρατηρήσει; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο καιρό το έχεις; Εγώ σε μία μέρα το παρατήρησα. Να μιλάω στο τηλέφωνο και να ακούω την ειδοποίηση ότι έχω email. Το ανησυχητικό από το λίγο που το έψαξα είναι ότι πρόκειται για bug του emui και δεν υπάρχει ρύθμιση. Απαράδεκτο αν ισχύει. Πάντως υπάρχει λύση να το κάνω να μου έρχονται ειδοποιήσεις μέσω του light flow το οποίο έχει ρύθμιση για να είναι στο αθόρυβο όταν είμαι σε κλήση. Πρόκειται όμως για λύση μέσω Λαμίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 10 μέρες και είμαι διακοπές δεν το έχω παρατηρήσει γιατί δεν μιλάω καθόλου αυτές τις μέρες στο OnePlus 3T πάντως που είχα πριν μιλούσα και άκουγα τις ειδοποιήσεις θα το παρατηρήσω και θα σου πω Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κοίτα αν αξίζει δεν ξέρω είναι ανάλογα τι ζητάς από την συσκευή σου, η κάμερα του nexus 6p είναι η καλύτερη σε smartphone μαζί με του pixel με διαφορά, εμένα όμως η διάρκεια της μπαταρίας και η φωτεινότητα της οθόνης με απογοήτευσαν, για μένα αξίζει εκτός από την κάμερα σε lowlight σε όλα τα άλλα είναι ανώτερο το mate Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.Θα πάω να το δω από κοντά μήπως και κάνω την αλλαγή.Αν με το mate 10 προ των πυλών μπορεί να περιμένω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts