Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.

Κατοχος ενος Huawei Mate 9 αγορα απο Κινα.

Ειχε ολες τις κινεζιες μεσα που σιγα σιγα απεγκατεστησα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζει το Google Store. (θελει κατι σαν GMS root)

Ενας τροπος που δειχνει στο στο ιντερνετ (GMS app) δεν υπαρχει στο HIApp συνεπως δεν ξερω τι να κανω.

Υπαρχει καποιος τροπος (κατα προτιμηση ευκολος) για να κανω κατι?

Υπαρχει καποιος στην τελικη που αναλαμβανει να το φερει στα "ισια" του? (με το αζημιωτο φυσικα)

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι και εγώ σε αυτό το δίλλημα. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το honor 8 pro. Δεν υπάρχει όμως κανένα thread αν δεν κάνω λάθος για να πάρουμε καμία γνώμη.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Παιδια καλημερα.

Κατοχος ενος Huawei Mate 9 αγορα απο Κινα.

Ειχε ολες τις κινεζιες μεσα που σιγα σιγα απεγκατεστησα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζει το Google Store. (θελει κατι σαν GMS root)

Ενας τροπος που δειχνει στο στο ιντερνετ (GMS app) δεν υπαρχει στο HIApp συνεπως δεν ξερω τι να κανω.

Υπαρχει καποιος τροπος (κατα προτιμηση ευκολος) για να κανω κατι?

Υπαρχει καποιος στην τελικη που αναλαμβανει να το φερει στα "ισια" του? (με το αζημιωτο φυσικα)

με το china based θελει μπολικη δουλεια για να δουλεψει με αλλο firmware και πειραγμα με root το loader με τεραστιο κινδινο ηαρδ βριψκ

μου μυρίζεται πηγες να κερδίσεις καποια χρηματα και μαλλον θα βγεις κουρεμενος

με το china based θελει μπολικη δουλεια για να δουλεψει με αλλο firmware και πειραγμα με root το loader με τεραστιο κινδινο ηαρδ βριψκ

μου μυρίζεται πηγες να κερδίσεις καποια χρηματα και μαλλον θα βγεις κουρεμενος

Η αληθεια ειναι οτι βρεθηκα κινα και ηταν καλη ευκαιρια να παρω ενα καλο κινητο.

Δεν γνωριζα τις διαφορες και την δυσκολια του να γινει το τηλεφωνο πιο "ευρωπαικο".

Παντως συμπεραινω οτι υπαρχει τροπος να φτιαχτει αλλα ειναι δυσκολος για καποιον που δεν ξερει, σωστα?

Μόλις ήρθε από αμαζον... Ελπίζω με χρήση GPS να φορτίζει το κινητό. b38e006a3c56d08ac3c80c2a72dca826.jpg

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αληθεια ειναι οτι βρεθηκα κινα και ηταν καλη ευκαιρια να παρω ενα καλο κινητο.

Δεν γνωριζα τις διαφορες και την δυσκολια του να γινει το τηλεφωνο πιο "ευρωπαικο".

Παντως συμπεραινω οτι υπαρχει τροπος να φτιαχτει αλλα ειναι δυσκολος για καποιον που δεν ξερει, σωστα?

είναι αλλη συσκευη γενικος αλλο modem κλπ και ναι υπαρχει τροπος και οχι δεν είναι η δυσκολία αλλά επικινδυνότητα (ενα λαθος η μια ατυχια και συσκευη παθαινει hard brick και πας στον μπλε καδο)

Ρε παιδια απαντηστε μου σας παρακαλω μια απορεια που εχω σπασει το κεφαλι μου και ακρη δεν βγαζω......

Οταν το κινητο ανεβαζει "φωτογραφιες/video" ειτε στο Dropbox ειτε στις Google Photos η μεγιστη ταχυτητα που στελνει δεδομενα με WiFi αλλα και με 3G, 4G, 4G+ σημα ειναι μεταξυ 117 και 124KB/Sec. Γιατι να μην τερματιζει το ευρος της συνδεσης WiFi και να μην ανεβαζει φωτογραφιες στο Dropbox π.χ. με 1.5MB/Sec που ειναι η συνδεση στο σπιτι μου ???

Γιατι να υπαρχει αυτος ο περιορισμος στην ταχυτητα ? Μπορουμε να τον βγαλουμε καπως ? Σε ολα τα υπολοιπα κινητα μου ανεβαζε με το ΜΑΧ της συνδεσης WiFi, 4G, 4G+ κ.τ.λ.

Τα ΝΟΤΕ 4-5, LG G5 που ειχα πριν ανεβαζαν τις φωτογραφιες με το ΜΑΧ της συνδεσης π.χ.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Ρε παιδια απαντηστε μου σας παρακαλω μια απορεια που εχω σπασει το κεφαλι μου και ακρη δεν βγαζω......

Οταν το κινητο ανεβαζει "φωτογραφιες/video" ειτε στο Dropbox ειτε στις Google Photos η μεγιστη ταχυτητα που στελνει δεδομενα με WiFi αλλα και με 3G, 4G, 4G+ σημα ειναι μεταξυ 117 και 124KB/Sec. Γιατι να μην τερματιζει το ευρος της συνδεσης WiFi και να μην ανεβαζει φωτογραφιες στο Dropbox π.χ. με 1.5MB/Sec που ειναι η συνδεση στο σπιτι μου ???

Γιατι να υπαρχει αυτος ο περιορισμος στην ταχυτητα ? Μπορουμε να τον βγαλουμε καπως ? Σε ολα τα υπολοιπα κινητα μου ανεβαζε με το ΜΑΧ της συνδεσης WiFi, 4G, 4G+ κ.τ.λ.

Τα ΝΟΤΕ 4-5, LG G5 που ειχα πριν ανεβαζαν τις φωτογραφιες με το ΜΑΧ της συνδεσης π.χ.

Αν και δεν ανεβάζω ποτέ τίποτα στο cloud μόλις έκανα ένα test για σένα ανέβασα στο dropboz ενα video 55 mb με 4g το ανέβαζε με 4 4.5 mb δευτερόλεπτο δλδ πάρα πολύ καλά

Τεστ ξανα τωρα........ Ανεβαζει φωτο στο Dropbox και κολλημενη εκει η ταχυτητα.

Αυτο μου το κανει απο την πρωτη στιγμη που το αγορασα, περασα τοσες ROM καμια αλλαγη, εκανα τοσα Hard Reset επισης καμια αλλαγη...

Τι να πω........

2017-07-15_13.44.33.png

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Τεστ ξανα τωρα........ Ανεβαζει φωτο στο Dropbox και κολλημενη εκει η ταχυτητα.

Αυτο μου το κανει απο την πρωτη στιγμη που το αγορασα, περασα τοσες ROM καμια αλλαγη, εκανα τοσα Hard Reset επισης καμια αλλαγη...

Τι να πω........

2017-07-15_13.44.33.png

και με αλλα κινιτα ολα καλα ?

Με τα υπολοιπα κινητα του παρελθόντος που ειχα στην κατοχη μου δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα με την ταχυτητα του Upload σε cloud, παντα μου τερματιζαν την συνδεση τοσο WiFi αλλα και Data.

Το θεμα ειναι οτι μου το κανει αυτο απο την πρωτη μερα που το αγορασα, ανεβαζει σταθερα με τοσο χαμηλη ταχυτητα λες και εχει καποιο ειδους κοφτη/περιορισμο η συσκευη. Ας δοκιμασει και καποιος αλλος να δει με ποσο ανεβαζει το δικο του κινητο...

Με τα υπολοιπα κινητα του παρελθόντος που ειχα στην κατοχη μου δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα με την ταχυτητα του Upload σε cloud, παντα μου τερματιζαν την συνδεση τοσο WiFi αλλα και Data.

Το θεμα ειναι οτι μου το κανει αυτο απο την πρωτη μερα που το αγορασα, ανεβαζει σταθερα με τοσο χαμηλη ταχυτητα λες και εχει καποιο ειδους κοφτη/περιορισμο η συσκευη. Ας δοκιμασει και καποιος αλλος να δει με ποσο ανεβαζει το δικο του κινητο...

Βρήκα ένα άλλο(dual sim) και εκεί όλα καλά (με 3g) και με WiFi με 120kbps ανέβαζε (τέρμα δλδ της σύνδεσης 22/1 adsl)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις έκανα και δωκιμη στην παραλία μακριά (ίσα που ανοίγουν σελίδες πολλές φορές), μια χαρά και εδώ ναι πολύ ποιο χαμηλά από την πόλη αλλά σίγουρα άσχημα δεν είναι βάση το που είναι και πόσο χάλια είναι το 4g

http://i.imgur.com/l2WhbZI.png

Edit:μόλις Δωκιμασα τα ίδια ακριβός με voda ... Μπυρδε... Ο πάνω από 130 kbs δεν πάει το αναθεματισμενο

Τι κολλημα ειναι αυτο αναθεματο ? Θα μας τρελανει το MATE ??

Λες να φταιει η Voda ?

Γιάννη μήπως η ταχύτητα που δείχνει είναι σε byte και όχι bit;

Έχεις upload 1.5 megabyte ή 1.5 megabit;

140*8=1.12mbps Όχι τόσο χαμηλότερα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μήπως είχε να ρωτήσει κάνεις στην αντιπροσωπεία πόσο πουλάνε την οθόνη;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχουν branded συσκευές mate 9;η δική μου είναι από Vodafone στο κουτί δεν γράφει τίποτα, δεν έχει καμία εφαρμογή της Vodafone και στην εκκίνηση πάλι δεν γράφει τίποτα, απλά στον Chrome είχε αρχική την σελίδα της Vodafone, λέτε να είναι branded και να έχω θέμα με τα update;

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχουν branded συσκευές mate 9;η δική μου είναι από Vodafone στο κουτί δεν γράφει τίποτα, δεν έχει καμία εφαρμογή της Vodafone και στην εκκίνηση πάλι δεν γράφει τίποτα, απλά στον Chrome είχε αρχική την σελίδα της Vodafone, λέτε να είναι branded και να έχω θέμα με τα update;

Όλες δεν γράφουν κάτι, νομίζω ακόμη και μέσα δεν λει τπτ

Απλά έχει ξανά δύο πράγματα του παροχου, πχ home page on browser και κάνα δυο έφαγες που προωθεί (πχ κάνα κάνα app που μάλιστα διαγράφετε) έτσι κάποια άμεση διαφορά δεν έχει

Έχει ομος τεράστια διαφορά στα software update επειδή για να πάρει update πρώτα περνάει από Vodafone πχ πολλες φορές αργεί παρα μα πάρα πολυ η και δεν έρχεται ποτέ

Edited by egodemis

Ωχ την πάτησα γιατί έχω home page on browser Vodafone, αν δεν έρχεται το update τι πρέπει να κάνω; υπάρχει λύση όπως με τα Samsung;

c9447961ecf4c1aba79cdbf4b816a368.jpg

Ποία είναι η διαφορά με τα unbranded και γιατί να μην παίρνει update

Edited by vag74

Ωχ την πάτησα γιατί έχω home page on browser Vodafone, αν δεν έρχεται το update τι πρέπει να κάνω; υπάρχει λύση όπως με τα Samsung;

Το τελευταίο update έχεις και δεν είναι clean branded η συσκευή, αρα είσαι μια χαρά

http://i.imgur.com/VMfOsnt.png

Ευχαριστώ φιλαράκι, το πήρα μεταχειρισμένο και μετά το factory reset μου εμφάνισε στον Chrome την αρχική σελίδα της Vodafone λες να φταίει που η Sim 1 είναι της Vodafone γιατί δεν έχω βρει ακόμα στο xda branded Vodafone mate 9 και η έκδοση c432 είναι η επίσημη ευρωπαϊκή

Καλησπέρα μια ερώτηση υπάρχει τρόπος απο το μενού να κλείσω την ταχεία φόρτιση και να φορτίζει αργά όπως στο s7 η φορτίζει μόνο με ταχεία?Ευχαριστώ.
Λάζαρος..

Επειδή και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα και το κινητό είναι όνειρο πραγματικά ότι καλύτερο είχα μέχρι τώρα.. Είδα την εκδοση έχουμε την ίδια. Εσένα είναι dual sim; γιατί εγώ single νόμιζα είναι αλλά βλέπω ότι μάλλον και μένα dual πρέπει να είναι. (όχι ότι μετράει για μένα αλλά οκ).

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ναι φίλε το L29 είναι dual sim, single sim είναι το L09 αν παρατηρήσεις το screenshot του @egodemis

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα μια ερώτηση υπάρχει τρόπος απο το μενού να κλείσω την ταχεία φόρτιση και να φορτίζει αργά όπως στο s7 η φορτίζει μόνο με ταχεία?Ευχαριστώ.

Μόνο με αργό φορτιστή μπορείς να το φορτίσεις αργά.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]