vag74 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή,άψογη οθόνη έχω πάθει σοκ δεν πιστεύω ότι είναι 1080p και ips, πάρα πολύ καλή κάμερα ανώτερη την ημέρα από το s7 edge που είχα πάρα πολύ καλή στις indoor σε lowlights δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, η μπαταρία δεν με έχει ενθουσιάσει δείχνει λίγο καλύτερη από το 3T περίμενα να είναι πολύ καλύτερη ίσως είναι ακόμα νωρίς Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 6, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή,άψογη οθόνη έχω πάθει σοκ δεν πιστεύω ότι είναι 1080p και is, πάρα πολύ καλή κάμερα ανώτερη την ημέρα από το s7 edge που είχα πάρα πολύ καλή στις indoor σε lowlights δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, η μπαταρία δεν με έχει ενθουσιάσει δείχνει λίγο καλύτερη από το 3T περίμενα να είναι πολύ καλύτερη ίσως είναι ακόμα νωρίς Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Μπαταρία άμα εισαι heavy user ειναι καλη αλλα οχι οπως διαφημίζεται οτι ειναι κατι το εξαιρετικό . Αμα εισαι normal user τοτε ναι ειναι super. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 αν ειναι ειδικα για huawei ναι αλλιος τσουκου Εννοείται για τον Huawei λέω. Έχω και της one plus αλλά κάνει απλή φόρτιση Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά έχουμε κανένα καλό τζαμακι να κάθεται καλά στο εργαλείο, όχι τα full face που είναι με κόλα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά έχουμε κανένα καλό τζαμακι να κάθεται καλά στο εργαλείο, όχι τα full face που είναι με κόλα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο public έχει ένα κάθεται σχεδόν άψογα μου ξεφεύγει το όνομα αλλά όλο και όλο ένα έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πόσο κοστίζει φίλε μου; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία να το δω; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πόσο κοστίζει φίλε μου; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία να το δω; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν πάω σπίτι θα τραβήξω μια φοτο με το iPhone γιατί μαζί μου δεν κουβαλάω και τα δύο Κάνα 12 ευρω ήταν ίσος 15 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβός ήταν πρώτες μέρες που βγήκε το Mate από τότε δεν χρειαστεικε αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οκ φίλε σε ευχαριστώ περιμένω νέα σου Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλησπερα. Κατοχος και εγω του Mate 9. Σχεδον ικανοποιημενος. Απο μπαταρια παιζω απο 5 μεχρι 6.30 ωρες αναλογα την χρηση. Αλλα το θεμα μου ειναι οτι αρκετες φορες πρεπει να πατησω 2-3 φορες την οθονη για να κανω μια ενεργεια. Διαβασα οτι λυθηκε αυτο με την 156 αν θυμαμαι καλα αλλα το εχω ακομα. Η εκδοση μου ειναι η Β182. Εχετε καμια ιδεα αν μπορει να γινει κατι. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν έχει αναφερθεί στις τελευταίες εκδόσεις πρόβλημα με το τατς. Βεβαιώσου ότι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν έχει αναφερθεί στις τελευταίες εκδόσεις πρόβλημα με το τατς. Βεβαιώσου ότι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Πως θα μπορεσω να δω αν εχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οκ φίλε σε ευχαριστώ περιμένω νέα σου Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://i.imgur.com/mIG0bMT.jpg http://i.imgur.com/GEAeuNO.jpg http://i.imgur.com/bkIxRXz.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως θα μπορεσω να δω αν εχει προβλημα? Για αρχή αν έχεις κάποιο γιαλακι κλπ αφαίρεσε το, μετά κάνε και ένα factory reset αν δεν λιθικε το θέμα βουρ για εγγύηση το touch είχε θέμα στην πρώτη πρώτη έκδοση (και συγκεκριμένα στο native ui σε εφαρμογές τρίτον όλα ήταν καλά, μετά με ένα update το λύσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστώ φίλε δείχνει εξαιρετικό χωρίς effect στα πλαϊνά, από γρατζουνιες και δακτυλιες πως τα πάει; επίσης στο τοποθετούν στα public; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστώ φίλε δείχνει εξαιρετικό χωρίς effect στα πλαϊνά, από γρατζουνιες και δακτυλιες πως τα πάει; επίσης στο τοποθετούν στα public; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι halo effects δεν έχει και όχι δεν θα έδινα να βάλω κάποιον στο public στην ζωή μου έχω βάλει Χοντρικά 20.000 με 25.000 γιαλακι (στα iPhone μόνο αλλά δεν έχει σημασία) λίγο δύσκολα να βάλουν καλύτερα από μένα ακόμη και βρισκόταν κάποιος να προσφέρει εκεί.. Από γρατζουνιες μια χαρά είναι 6 μήνες την έχω μια γρατζουνια μάζεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστώ φίλε αύριο θα το πάρω και εγώ να σε καλά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απο Media Markt το εχω αγορασει και μου περασανε κατευθειαν τη ζελατινα. Την εβγαλα και θα το παρακολουθησω μεχρι αυριο. Αναλογως θα συνεχισω στο factory reset. Ξανα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Δεν υπαρχει πλεον κανενα θεμα με την λειτουργια του touch της οθονης. Ειμαι με την Β182 και τα παντα ολα λειτουργουν ΣΦΑΙΡΑ χωρις κανενα προβλημα με τις τρελες καλοκαιρινες θερμοκρασιες των 40+ βαθμων. Χθες ο αδερφος μου αγορασε το S8+ και καναμε μια σκληρη δοκιμη σε ανοιγμα εφαρμογων και απανωτα Antutu με θερμοκρασια δωματειου 35 βαθμων. Το ΜΑΤΕ 9 κερδισε ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ το S8+ σε ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων (FB, Messenger, Youtube, Instagram, Viber και αλλες πολλες). Το Antutu το τρεξαμε 4 φορες απανωτα χωρις κανενα διαλειμμα για να δουμε την συμπεριφορα "CPU/GPU" σε ακραιες συνθηκες με τις συσκευες κυριολεκτικα να ΚΑΙΝΕ απο τα ζορια !!! Στο πρωτο Antutu 137.000 το ΜΑΤΕ 9 και 158000 το S8+. Στο δευτερο τρεξιμο στα καπακια το ΜΑΤΕ 9 122000 και 117000 το S8+. Στο τριτο καπακι Antutu το ΜΑΤΕ 9 σταθερο στις 120000 ενω το S8+ 107000. Στο τελευταιο Antutu παλι 120000 το ΜΑΤΕ 9, ενω το S8+ κατρακυλησε στoυς 97000..... Ειπα στον BRO να τρεξουμε και ενα πεμπτο Antutu, αλλα πλεον ειχε ξενερωσει ασχημα και το αφησαμε εκει. Μετα το τελος των τεσσαρων Antutu στα καπακια, πιασαμε τις συσκευες στα χερια και κυριολεκτικα και οι δυο ηταν ΦΩΤΙΑ, 50 βαθμους μη πω και παραπανω πρεπει να ειχαν για πλακα και οι δυο, για το S8+ δεν παραξενευτηκα, μαθημενος απο τα S7 Edge, ΝΟΤΕ 4 και ΝΟΤΕ 5 που ζεματουσαν στα χερια μου, αλλα το ΜΑΤΕ 9 πρωτη φορα το ενιωθα τοσο καυτο. Περιττο να πω οτι ενω οι συσκευες ζεματουσαν δοκιμασαμε να τις λειτουργησουμε, το throttling απο το CPU του S8+ ηταν εμφανες, αργουσαν χαρακτηριστηκα τα παντα ολα στην εκτελεση τους, το ΜΑΤΕ 9 λειτουργουσε σχεδον αψογα κατα ενα ποσοστο 90%. Εκει ο αδερρφος μου εκλεγε τα 650 ευρω που εδωσε για το S8+ και δεν το πιστευε. ΜΑΤΕ 9 RULz απλα !!!!!!! FOR EVER FRESH - FOR EVER YOUNG Edited July 8, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Όχι halo effects δεν έχει και όχι δεν θα έδινα να βάλω κάποιον στο public στην ζωή μου έχω βάλει Χοντρικά 20.000 με 25.000 γιαλακι (στα iPhone μόνο αλλά δεν έχει σημασία) λίγο δύσκολα να βάλουν καλύτερα από μένα ακόμη και βρισκόταν κάποιος να προσφέρει εκεί.. Από γρατζουνιες μια χαρά είναι 6 μήνες την έχω μια γρατζουνια μάζεψαΦιλαράκι ευχαριστώ πολύ το τζαμακι είναι εξαιρετικό μόλις το τοποθέτησα και πατάει τέλεια. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Δεν υπαρχει πλεον κανενα θεμα με την λειτουργια του touch της οθονης. Ειμαι με την Β182 και τα παντα ολα λειτουργουν ΣΦΑΙΡΑ χωρις κανενα προβλημα με τις τρελες καλοκαιρινες θερμοκρασιες των 40+ βαθμων. Χθες ο αδερφος μου αγορασε το S8+ και καναμε μια σκληρη δοκιμη σε ανοιγμα εφαρμογων και απανωτα Antutu με θερμοκρασια δωματειου 35 βαθμων. Το ΜΑΤΕ 9 κερδισε ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ το S8+ σε ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων (FB, Messenger, Youtube, Instagram, Viber και αλλες πολλες). Το Antutu το τρεξαμε 4 φορες απανωτα χωρις κανενα διαλειμμα για να δουμε την συμπεριφορα "CPU/GPU" σε ακραιες συνθηκες με τις συσκευες κυριολεκτικα να ΚΑΙΝΕ απο τα ζορια !!! Στο πρωτο Antutu 137.000 το ΜΑΤΕ 9 και 158000 το S8+. Στο δευτερο τρεξιμο στα καπακια το ΜΑΤΕ 9 122000 και 117000 το S8+. Στο τριτο καπακι Antutu το ΜΑΤΕ 9 σταθερο στις 120000 ενω το S8+ 107000. Στο τελευταιο Antutu παλι 120000 το ΜΑΤΕ 9, ενω το S8+ κατρακυλησε στoυς 97000..... Ειπα στον BRO να τρεξουμε και ενα πεμπτο Antutu, αλλα πλεον ειχε ξενερωσει ασχημα και το αφησαμε εκει. Μετα το τελος των τεσσαρων Antutu στα καπακια, πιασαμε τις συσκευες στα χερια και κυριολεκτικα και οι δυο ηταν ΦΩΤΙΑ, 50 βαθμους μη πω και παραπανω πρεπει να ειχαν για πλακα και οι δυο, για το S8+ δεν παραξενευτηκα, μαθημενος απο τα S7 Edge, ΝΟΤΕ 4 και ΝΟΤΕ 5 που ζεματουσαν στα χερια μου, αλλα το ΜΑΤΕ 9 πρωτη φορα το ενιωθα τοσο καυτο. Περιττο να πω οτι ενω οι συσκευες ζεματουσαν δοκιμασαμε να τις λειτουργησουμε, το throttling απο το CPU του S8+ ηταν εμφανες, αργουσαν χαρακτηριστηκα τα παντα ολα στην εκτελεση τους, το ΜΑΤΕ 9 λειτουργουσε σχεδον αψογα κατα ενα ποσοστο 90%. Εκει ο αδερρφος μου εκλεγε τα 650 ευρω που εδωσε για το S8+ και δεν το πιστευε. ΜΑΤΕ 9 RULz απλα !!!!!!! FOR EVER FRESH - FOR EVER YOUNG Για να μην το πίστευε ο αδερφός σου, μάλλον δεν έχει ξαναδοκιμασει samsung ναυαρχίδα που πάντα ειναι η πιο αργή από τις αντίστοιχες. :) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ο BRO μου ειναι κολλημενος καμμενο-Samsung-ακιας.... Καποιια στιγμη θα μαθει.......... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Φιλαράκι ευχαριστώ πολύ το τζαμακι είναι εξαιρετικό μόλις το τοποθέτησα και πατάει τέλεια. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και θα σου κρατήσει καιρό αν δεν το χτυπήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή,άψογη οθόνη έχω πάθει σοκ δεν πιστεύω ότι είναι 1080p και ips, Άν την κοιτάξεις καλά, ειδικά σε λευκό φόντο μια χαρά φαίνεται, και το 1080 και η ips. Edited July 8, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σε σύγκριση με ποια οθόνη; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Άν την κοιτάξεις καλά, ειδικά σε λευκό φόντο μια χαρά φαίνεται, και το 1080 και η ips. Αετίσιο μάτι διακρίνω ή μεγάλη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σε σύγκριση με ποια οθόνη; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την ανάλυση, δεν χρειάζεται κάποια σύγκριση, απλα ανάβεις τη συσκευή και την ξεψαχνιζεις. Σε κάποιες περιπτώσεις το 1080 μια χαρά φαινεται. Αετίσιο μάτι διακρίνω ή μεγάλη εμπειρία;Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι από τα 2, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, απλά λέω αυτό που βλέπω, πιθανόν πολύς κόσμος να μην το προσέξει, όπως και γω να μην προσέξω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts