madman099 Δημοσιεύτηκε October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2016 (edited) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/huawei/huawei-nova.jpg NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2016, September Status Available. Released 2016, October BODY Dimensions 141.2 x 69.1 x 7.1 mm (5.56 x 2.72 x 0.28 in) Weight 146 g (5.15 oz) SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~70.6% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density) Multitouch Yes - Emotion 4.1 UI PLATFORM OS Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) Chipset Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 CPU Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 506 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 32 GB, 3 GB RAM CAMERA Primary 12 MP, phase detection autofocus, LED flash, check quality Features 1.25 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 2160p@30fps, check quality Secondary 8 MP SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth v4.1, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio FM radio USB Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email Browser HTML5 Java No - Fast battery charging - MP4/H.264 player - MP3/eAAC+/WAV/Flac player - Photo/video editor - Document editor BATTERY Non-removable Li-Po 3020 mAh battery MISC Colors Prestige Gold, Mystic Silver, Titanium Grey http://m.gsmarena.com/huawei_nova-8284.php# Edited October 23, 2016 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδια το εχει αγορασει κανεις το κινητο να γραψει εντυπωσεις? Το σκεφτομαι γιατι θελω ενα καλο κινητο οσο πιο μαζεμενο σε διαστασεις γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patata2511 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Παιδια το εχει αγορασει κανεις το κινητο να γραψει εντυπωσεις? Το σκεφτομαι γιατι θελω ενα καλο κινητο οσο πιο μαζεμενο σε διαστασεις γινεται. Ειναι πολυ καλο. Το εχω ενα μηνα ειναι πολυ κομψο του εχω βαλει και original θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ειναι πολυ καλο. Το εχω ενα μηνα ειναι πολυ κομψο του εχω βαλει και original θηκη Βλεποντας οτι εχει πεσει αρκετα η τιμη του το σκεφτομαι πολυ εντονα για αγορα μεσα στις γιορτες. Δυο ερωτησεις: 1) Ειχε θηκη ή screen protector στην συσκευασια? 2)Ο ηχος απο το ηχειο του ειναι ικανοποιητικος οταν βλεπεις youtube? Ο ηχος απο τα ακουστικα αν ακους μουσικη πως ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Έφτιαξα αυτό το βιντεάκι, ελπίζω να σας αρέσει. Edited February 20, 2017 by pangousis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έφτιαξα αυτό το βιντεάκι, ελπίζω να σας αρέσει. ωραιο βιντεο Παναγιωτη, μπραβο και καλοριζικο. Για το κινητο, είναι πανέμορφο αλλα με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή πιστεύω θα έκανε θραύση. Καλύτερα χαρακτηριστικά εννοω 64gb μνήμη(για όσους θέλουμε dual,αλλιώς υπάρχει και η κάρτα μνήμης),android 7 out of the box, και ίσως καποιον καλύτερο επεξεργαστή. Υπάρχει βέβαια και το plus αλλα με διαφορετικό design, το μικρο το θεωρώ πιο όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefda Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 καλήσπερα Χθες απέκτησα απο cosmote το "εργαλιάκι" αλλα συνάντησα ένα σήμαντικο προβλημα Ενώ χώρις την κάρτα sim λειτουργούσε κανονικά , με το που έβαλα την sim της cosmote το ενεργοποιήσα, έκανε επανεκκινήση μόνο του και με το που εγίνε επανεκκινήση ξερυθμίστηκε όλο το κίνητο και ζήταει επαλήθευση κωδικού για το google store αλλα όσες φέρες έχω βάλει και σώστα τον κωδικό με ξαναπετάει πίσω στην επαλήθευση. Τι είδους πρόβλημα είναι ? Δεν γλυτώνω την αντικατάσταση ? φταιει η sim ? Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση και καλό τριήμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς τη SIM. Μετά βάλε πρώτα τη SIM και μετά ενεργοποίησε το. Αν δεν κάνω λάθος αν πας να το ανοίξεις χωρίς SIM βγάζει μια προειδοποίηση, οπότε, δοκίμασε και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefda Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πως να την πραγματοποιησω ? εαν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ρυθμίσεις-σύνθετες ρυθμίσεις-Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά-επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefda Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ρυθμίσεις-σύνθετες ρυθμίσεις-Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά-επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Δεν μπαινει καν στο menu το κινητο ,αυτο είναι και το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δες εδώ: http://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-nova/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefda Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δες εδώ: http://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-nova/ σε ευχαριστω πολυ, εκανα, αλλα τπτ, μαλλον επεσα σε προβληματικη συσκευη, παει για αντικατασταση ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδώ: http://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-nova/ σε ευχαριστω πολυ, εκανα, αλλα τπτ, μαλλον επεσα σε προβληματικη συσκευη, παει για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Τι να πω, κρίμα. Περίεργο πάντως. Πήγαινέ το πίσω το συντομότερο και ζήτα αντικατάσταση συσκευής, όχι επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Γιατί τέτοια ησυχία στο θέμα του Nova; Παρατηρώ ότι δεν έχει πουλήσει πολύ, αν και είναι πάρα πολύ καλό κινητό. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 1ος λόγος πιστεύω είναι η τιμή. Αν πέσει λίγο θα πουλήσει. Βέβαια η ποιότητα κατασκευής και η αίσθηση είναι πολύ ακριβότερου κινητού. Επίσης πιστεύω ότι δεν διαφημίζεται όσο θα έπρεπε. Ούτε η ίδια η Huawei το έχει στο ελληνικό site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 και εγω πιστευω οτι οι περισσότεροι αγνοούν την υπαρξη του συγκεκριμενου μοντελου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Η συγκεκριμένη συσκευή έχει πέσει θύμα των Honor 8 και του P9. Το έχω επεξεργαστεί αρκετά σε μεγάλο πολυκατάστημα και πραγματικά είναι πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το καλοέβλεπα αυτό το κινητό και μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση. Είδα όμως και με 20€ παραπάνω το LG G5 SE, που ειναι ανώτερο σε όλα. Δεν είναι εδώ χώρος συσκευών εδώ φυσικά. Πρώτη φορά σε android όμως και θέλει ψάξιμο η υπόθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Έχεις δίκιο ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά υπερτερεί. Υστερεί σε θέμα μπαταρίας λόγω μικρότερης χωρητικότητας και μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης. Το Nova έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Για απλή καθημερινή χρήση είναι άριστα και τα δύο και δε νομίζω να αντιληφθείς διάφορες, τουλάχιστον στην ταχύτητα. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το θέμα design και αξιοπιστίας της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να το τσιμπησω. Σας εχει βγαλει καθολου προβληματα το κινητο; Οι καμερες σε σχεση με το φτηνοτερο p9 lite ή το ακριβοτερο xperia x και honor 8 τι λενε (μερα και νυχτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Κι εγώ το γλυκοκοιταζω παιδιά κυρίως λόγω μεγέθους. Επίσης έχει αρκετά καλή κάμερα... Απο λογισμικο δε ξέρω... Σε σχέση με το lg g5 se που λέτε άραγε; Μήπως όμως το lg έχει και καλύτερη κάμερα; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Κι εγώ το γλυκοκοιταζω παιδιά κυρίως λόγω μεγέθους. Επίσης έχει αρκετά καλή κάμερα... Απο λογισμικο δε ξέρω... Σε σχέση με το lg g5 se που λέτε άραγε; Μήπως όμως το lg έχει και καλύτερη κάμερα; Sent from mTalk Το g5 se εχει καλυτερη καμερα και απο το honor 8. Οποτε συγκριση στη καμερα δεν παιζει με αυτο. Εμενα με νοιαζει περισσοτερο σε σχεση με το honor 8 πως τα παει τη νυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να το τσιμπησω. Σας εχει βγαλει καθολου προβληματα το κινητο; Οι καμερες σε σχεση με το φτηνοτερο p9 lite ή το ακριβοτερο xperia x και honor 8 τι λενε (μερα και νυχτα). Φίλε μου αν είσαι σε pc μπες στο gsmarena να δεις συγκριτικό. Εγώ σχηματισα την άποψη πως το honor 8 υπερτερεί στις χαμηλου φωτισμου (λογικό λόγω διπλής κάμερας). Ωστόσο στις ημερησιες μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο του nova. Το nova δεν τα πάει καθόλου άσχημα στις χαμηλού φωτισμού, με μόνο μειονέκτημα ότι εμφάνιζε λίγο θόρυβο στις άκρες, αλλά και πάλι αποδεκτό για την τιμή του. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Οι διαφορες απο το συγκριτικο ειναι πολυ μικρες. Επισης ο χαμηλος φωτισμος του gsmarena ειναι ουσιαστικα σαν υπνοδωματιο με ανοιχτο φως. Δεν ειναι φωτισμος πχ μπαρ η νυχτερινου τοπιου. Οποτε με τη τοση μικρη διαφορα που βλεπω δεν μπορω να κρινω ουτε ποσο χειροτερη λεπτομερια εχει στα σκοταδια ουτε ποσο σκοτεινοτερες βγαζει. Edited March 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts