Jump to content

Asus ZenWatch 3 (WI503Q)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ότι θα το πάρει το νέο Android είναι σίγουρο εε? Μεταξύ των δύο προτείνεις Asus? Δεν το έχω δει από κοντά και δεν ξερω αν είναι οσο ωραίο φαίνεται στις φώτο. Εντωμεταξύ έχω xiaomi κινητό και σκέφτομαι μήπως δεν λειτουργεί σωστά το Samsung με αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατά 99.9% θα το πάρει όπως και επίσημα έχουν δηλώσει και η Google και η Asus.

Αφήνω το 0.1% έτσι στατιστικά διότι εφόσον δεν το δούμε στην πράξη δεν μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να το πω.

Αναμφισβήτητα είναι πιο ντινεζατο και eye catching σε σχέση με τα gear s3(τα οποία τα είχα και τα 2 classic και Frontier όπου πέρα από ογκώδη και βαρύ είχα και πολλαπλά θέματα αποσυνδεσεων με Bluetooth)

Τα gear s3 έχουν απόλυτη συμβατότητα μόνο με Samsung συσκευές αλλιώς ελλοχεύει ο κίνδυνος είτε στην καλύτερη να έχεις limited functionality είτε στην χειρότερη θέματα όπως εγώ.

Με Asus κανένα θέμα είτε με Samsung κινητό είτε με ZTE.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να τα μας λοιπόν βρέθηκε λύση για ανταλλακτικά λουράκια τις επιλογής μας με το παρακάτω project που θα μας λύσει τα χέρια!!

The ASUS ZenWatch 3 may finally get compatibility with regular 22m wrist bands and straps

http://www.phonearena.com/news/The-ASUS-ZenWatch-3-may-finally-get-compatibility-with-regular-22m-wrist-bands-and-straps_id93959

https://www.kickstarter.com/projects/1183644800/steelconnect-az3-asus-zenwatch-3-lug-adapter

fe3e238504471fc92bf3a327b573f0c5.jpg

Το παραπάνω project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία υπερκαλύπτοντας το αρχικό στόχο που είχαν θέσει οι δημιουργοί του x3 φορες(στόχο 4.500 λίρες και συγκεντρώθηκαν άνω των 14.000)

Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στη πρώτη φάση εντός Ιουλίου θα λάβουν το αντίστοιχο adaptor όπου μέσω αυτού να βάζουμε οποιοδήποτε λουράκι της αρεσκείας τους.

834dfcc3b5594ee43ec06feb246939ea.jpg

• 2 weeks later...

30 Ιουνίου σύμφωνα με Asus Γερμανιας η αναβαθμιση σε AW 2.0

https://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=151280&page=1#pid643177

Για να δουμε.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας. Αποφασισα κι εγω να το παρω και ψαχνομαι λιγακι. Θελω το gold rose. Έχετε να μου προτεινετε καποιο site για αγορα? Να το παρω απο amazon?

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

11 Ιουλίου η νέα ημερομηνία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από Asus.

https://www.wareable.com/asus/asus-delays-android-wear-20-rollout-again-4737

Καλησπερα σας. Αποφασισα κι εγω να το παρω και ψαχνομαι λιγακι. Θελω το gold rose. Έχετε να μου προτεινετε καποιο site για αγορα? Να το παρω απο amazon?

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι φίλε μου από Amazon το προτιμότερο σαφώς.

Τελικά το πήρα από το γαλλικό amazon σε gold rose που ήθελα!!!!

Ανυπομονώ :)

Με το καλό να παραλάβεις,σχεδόν ένα 7μηνο και απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του.

Με το καλό να παραλάβεις,σχεδόν ένα 7μηνο και απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του.

Το παρελαβα ηδη κι εχω ενθουσιαστει απολυτα! Τεταρτη το παρηγγειλα και Σαββατο το ειχα στα χερια μου! Ολα δουλευουν αψογα. Μου αρεσει πολυ η οθονη του, τα χρωματα και τα faces που αλλαζεις!

Εχω μια απορια. Γιατι μου ζηταει να γυρισω τη γλωσσα του κινητου στα αγγλικα? Δεν συνεργαζεται με ελληνικα?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Το παρελαβα ηδη κι εχω ενθουσιαστει απολυτα! Τεταρτη το παρηγγειλα και Σαββατο το ειχα στα χερια μου! Ολα δουλευουν αψογα. Μου αρεσει πολυ η οθονη του, τα χρωματα και τα faces που αλλαζεις!

Εχω μια απορια. Γιατι μου ζηταει να γυρισω τη γλωσσα του κινητου στα αγγλικα? Δεν συνεργαζεται με ελληνικα?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Επειδή εγώ μόνιμα στα αγγλικά έχω όλα τα κινητά μου δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.

Τελικα το πήρε κανείς το 2.0 μας γκάστρωσε η Asus σε αυτο το θεμα
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Απόγευμα που κοίταξα οχι.

Τώρα εξωτερικό αναφέρουν οτι ξεκίνησε σταδιακά.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1276260645776287&substory_index=0&id=127204164015280&__tn__=%2As

Θα δείξει επόμενες λιγες ήμερες τι ισχύει και τι οχι.

Edit: Συμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας από σήμερα θα ξεκινήσει η διάθεση του Android Wear 2.0 σταδιακά και εντός 5-7 ημερών θα το λάβουν σε όλες τις χώρες.

https://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=152446&extra=page%3D1&page=2&mobile=2

Here’s what Asus representatives said.

“Hello all

I'm happy to inform you that the AW2.0 for Zenwatch 3 is ready and will be rolling out starting from July 12 16:00 UTC time! It will take about 5~7 days to roll out this update to every watch in the world, so don't worry if you can't receive the update on the first day. Thank you for using Asus and have a nice day “

Edited by alextrela

Android Wear 2.0 is rolling out to the ASUS ZenWatch 3

http://www.androidpolice.com/2017/07/12/android-wear-2-0-rolling-asus-zenwatch-3/

7699a865315455042f8dce2f54990418.jpg

Android Wear 2.0 is rolling out to the ASUS ZenWatch 3

http://www.androidpolice.com/2017/07/12/android-wear-2-0-rolling-asus-zenwatch-3/

7699a865315455042f8dce2f54990418.jpg

Εντυπώσεις Αλεξ???

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Εντυπώσεις Αλεξ???

Ενδεικτική είναι η φωτό από χρήστη του εξωτερικού που έλαβε το update έτσι να δούμε τις αλλαγές που φέρνει στο UI:p

Δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Από ότι κατάλαβα χώρες τις Ασίας και λατινικής Αμερικής τους εχει έρθει στο πρώτο κύμα.

Ευρώπη μάλλον θα ακολουθήσει εντός επόμενων λίγων ημερών.

Από ότι διαβάζω το μεγαλύτερο θέμα που δεν έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις σε πολλούς χρήστες είναι το θέμα των ειδοποιήσεων και στην αλλαγή στο τρόπο εμφάνισης τους και της αλληλεπίδρασης με τον χρήστη.

Edited by alextrela

Έσκασε μύτη και κατεβαίνει Android Wear 2.0 στο ρολόι.

Βέβαια με ρυθμούς χελώνας κατεβαίνει το update:p

8522508fdfde9aea32d44f7c1ffbe865.jpg

Προϋπόθεση για να κατέβει να είναι συνεχώς στη φόρτιση όπως επίσης η οθόνη του ρολογιού συνεχώς ανοιχτή να είναι.

Το δεύτερο το επιτυγχάνουμε από developer menu όπου στο screen always wake up επιλέγουμε το “enabled”.

Επίσης μπορούμε να εξαναγκάζουμε να μας έρθει το update πατώντας συνεχώς στο system is up to date για 30-60 δευτερόλεπτα.

Edit:Ολοκληρώθηκε τελικά η αναβάθμιση μετά ένα ολόκληρο 2ωρο για να κατέβει και γίνει εγκατάσταση.

bfed1c023816f9dfb06540f6f6c47936.jpg

8d612865a5c1fd582bcd38a8cdd30ac6.jpg

Εντυπώσεις αργότερα.

Edited by alextrela

Το έβαλα και εγω σημερα αν και δεν ηθελε με τίποτα να μπει εκανα reset και μετα εκανε το update μονο του.... γενικα ειναι γρήγορο αλλα αυτο το αριστερα δεξια swipe που αλλάζει τα ρολόγια σπαστικο ειναι μαλλον ωραιο που εχει πληκτρολόγιο και μπορεις να απαντήσεις σαν άνθρωπος.... γενικα καλο μου φαίνεται

Σε γενικές γραμμές η σούμα στο τέλος έχει θετικό πρόσημο

Στην ουσία το Android Wear 2.0 έδωσε νέα πνοή μια αύρα ριζικής ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα.

Στην ουσία αισθάνομαι σαν να αγόρασα νέο ρολόι χωρίς ίχνος υπερβολής:p

Οι αλλαγές,βελτιώσεις,προσθήκες σε όλη τη δομή και λειτουργία του UI και κατ επέκταση στην αλληλεπίδραση του χρήστη με το ρολόι είναι δραστικές.

Δεν βρήκα κάτι το μεμπτό που να με χάλασε και να κάνε μπαμ.

Ακόμα και ο τρόπος που έρχονται τα notification δεν με ξένισε που το φοβόμουν.

Και ο τρόπος αλλαγής και customization των watch faces το βρήκα πολύ πιο φιλικό για τον χρήστη είτε με το swipe από αριστερά η δεξιά,πλέον έχουμε πολύ λιγότερη εξάρτηση από ZenWatch manager app που έχουμε εγκαταστήσει στο κινητό πράγμα ιδιαίτερο θετικό.

Μου άρεσαν εξίσου οι αλλαγές,βελτιώσεις στο music control όταν κάνουμε διαχείρηση μουσικής από το ρολόι.

Εξίσου η δυνατότητα απάντησης απευθείας μέσα από τα notifications με χρήση on screen keyboard προς θετική κατεύθυνση.

Και φυσική η δομή οργάνωση και ταξινόμηση του μενού των ρυθμίσεων το βρήκα πιο φιλικό και εύχρηστο από ότι με την προηγούμενη έκδοση.

Γενικά το Android Wear 2.0 έκανε αρκετά βήματα προς τα εμπρός.

Τώρα τα της μπαταρίας θα κρίνω καλύτερα μέσα στις επόμενες ημέρες.

• 1 month later...
Το παραπάνω project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία υπερκαλύπτοντας το αρχικό στόχο που είχαν θέσει οι δημιουργοί του x3 φορες(στόχο 4.500 λίρες και συγκεντρώθηκαν άνω των 14.000)

Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στη πρώτη φάση εντός Ιουλίου θα λάβουν το αντίστοιχο adaptor όπου μέσω αυτού να βάζουμε οποιοδήποτε λουράκι της αρεσκείας τους.

834dfcc3b5594ee43ec06feb246939ea.jpg

Μετς από ενα ολόκληρο τρίμηνο αναμονής σήμερα έγινε επιτέλους η αποστολή του strap adaptor:)

Dear Alexandros,

Your order has been shipped. (Kickstarter Order#: 445)

To track your package visit the following link:

Here is your Tracking Number:

CarrierTracking NumberDate Posted

Standard International Shipping RR1********* 8Sept 2017

Υπομονή τώρα μιας και στην τελική ευθεία μπήκαμε:p

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παίδες, μια βοήθεια και για εμένα πως να πάρω τον adaptor ή κάποιο λουράκι μπρασελέ θα προτιμούσα βασικά.

Καλησπέρα παίδες, μια βοήθεια και για εμένα πως να πάρω τον adaptor ή κάποιο λουράκι μπρασελέ θα προτιμούσα βασικά.

Ο μόνος τρόπος να αλλάξεις λουράκι είναι αυστηρά με το παραπάνω project και το strap adapter μιας και Asus δεν διαθέτει εναλλακτικά λουράκια να μπορείς να επιλέξεις.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με kickstarter με email να ρωτήσει αν και πότε σκοπεύουν να διαθέσουν το strap adapter προς πώληση στους καταναλωτές που επιθυμούν να το αποκτήσουν έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις οποίο λουράκι θες 22mm που κυκλοφορούν δεκάδες επιλογές πχ Amazon,eBay.

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_fb_1_11?url=search-alias%3Daps&field-keywords=bracelet+22mm&sprefix=bracelet+22%2Cfashion%2C322&crid=34DF7H4MNMS2S

Εδώ μόλις είδα μπορείς να το προ παραγγείλεις το strap adapter.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Edited by alextrela

Παρέλαβα σήμερα το strap adapter και πλέον full τώρα να επιλεξουμε ποιοτικά λουράκια για μια ριζική ανανέωση στο ρολόι κα νέο look and feel:p

d47c41ca9f7ee4b1fc6cbc788e2a8ea8.jpg

4f928c4b6db88b2a212e3f27725645cd.jpg

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Έπεσε και η παραγγελία τα παρακάτω 3 λουράκια να αλλάξουμε παραστάσεις και νέο look and feel.

https://www.amazon.co.uk/dp/B00VAMGE3Y/ref=pe_3187911_189395841_TE_dp_2

https://www.amazon.co.uk/dp/B00U2FSUDW/ref=pe_3187911_189395841_TE_dp_1?th=1

https://www.amazon.co.uk/dp/B019G4PWEE/ref=pe_3187911_189395841_TE_dp_1

Δευτέρα καλώς έχοντας των πραγμάτων θα παραλάβω από UPS να τεστάρουμε στην πράξη το strap adapter πως ανταποκρίνεται.

5f11ef5b88136bfab6c7652e5c3465ed.jpg

Και εδώ ένας Χρησιμος οδηγός για το strap adapter απο το project του Kickstarter και την τοποθέτηση πάσης φύσεως λουρακιων 22nm της επιθυμίας μας.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

Παρέλαβα πριν λίγη ωριτσα από UPS.

4fb1c28c98047d0e30617d9e089cd3d0.jpg

51172019f3205aabf5ae034f650d459c.jpg

Αργότερα θα τα δοκιμάσω στην πράξη πάνω στο Zenwatch 3.

Τελικά από τα 3 λουράκια κράτησα μόνο το 1 που ήταν το πιο άνετο σε όλα τα επίπεδα.

Και ευκολία να το φορέσεις και να βγάζεις εύκολα από το χέρι το ρολόι και σε διαστάσεις ιδανικό(μήκος+ πάχος)και κυρίως το δέρμα ήταν ελαστικο και πιο μαλακό σε χρήση χωρίς να προκαλεί δυσφορία.

4266a6718db40a70ea6c629812c043f4.jpg

587a18c184878bb9967ab6bd2a166229.jpg

c83699f8cbc60265fab708ac05261f39.jpg

Τα άλλα 2(light blue και τιρκουάζ)πήραν το δρόμο της επιστροφής μιας και σε μήκος ήταν μεγαλύτερα από το ιδανικο μέγεθος μου,ήταν υπερβολικά χοντρά(απαράδεκτο τέτοιο πάχος σε λουράκια ρολογιών) και το βασικό μείον ήταν πολύ σκληρό το δέρμα και καθόλου ελαστικό με αποτέλεσμα με δυσκολία και αρκετή προσπάθεια να φοράς/βγάζεις το ρολόι και να νιώθω δυσφορία όταν το φορούσα.

Πολύ κακή η ποιότητα των 2 λουράκιων που πήραν πόδι.

Θα τσεκάρω να βρω κάτι άλλο αντί των 2 ίσως και από ελληνικό κατάστημα για να το τεστάρω στην πράξη διότι ολίγων λαχείο είναι on line παραγγελία.

Και μια ευχάριστη έκπληξη και καλοδεχούμενη κίνηση ως προς νέα feature και βελτιώσεις που θα δινονται απευθείας μέσω Play store από την Google σε Android Wear 2.0 χωρίς να εξαρτιόμαστε από τα κέφια του εκάστοτε OEM αν θα δώσει και πότε.

Android Wear features can now be added faster with Play Store updates

Android Wear 2.0's new update process is here, and new features are expected to be available "in the coming months."

https://www.androidcentral.com/android-wear-features-can-now-be-added-faster-play-store-updates-0

New Android Wear 2.0 features can now be delivered through the Play Store, no OTA required

http://www.androidpolice.com/2017/10/10/new-android-wear-2-0-features-can-now-delivered-play-store-no-ota-required/

Edited by alextrela