mivechris Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 και γω εχω ενα usb meter mantistek απο banggood και όταν το χρησιμοποιω βλέπω 5 βολτ 1.7-1.8Α απο τον blitzwolf φορτιστή στην QC3.0 θύρα. παλαιότερα που είχα τον φορτιστή του s6 θυμάμαι,πάλι δεν είχα δει πάνω απο 5 βολτ ΟΜΩΣ οταν δεν χρησιμοποιούσα τον μετρητή,ο φορτιστής εκανε ενα ελαφρύ coil whine και το τηλέφωνο είχε μικρό ghost touching οπότε υπέθετα οτι έμπαινε σε quick charge mode. (Είχα δει και απο αλλα ριβιουζ των μότο οτι σε μερικές παρτίδες έχει απο πολύ βαρύ μέχρι πολύ ελαφρύ ghost touching). Με τον blitzwolf δεν έχω καθόλου ghost Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Tωρα που κοιταζω τον blitzwolf γραφει στο QC3.0 Port: 3.6-6.5V/2.4A 6.5-9V/2A 9-12V/1.5A (Max) που σημαινει οτι επεξεργαζεται τι εχει να φορτισει και δινει τα αναλογα βολτ...πχ για κινητο εως 5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Είσαι σίγουρος πως ο ελεγκτής usb μπορεί να δουλέψει με 9v ή παραπάνω volt; Γιατί έχω κι εγώ έναν που είχα πάρει από ebay ο οποίος γράφει ότι δουλεύει μέχρι 7v. Αν τον συνδέσω όταν φορτίζω το δικό μου κινητό που υποστηρίζει turbo charging, και με φορτιστή samsung από s7 που πάει στα 9v στο quick charging δεν μου δείχνει πάνω από 5. Και εννοείται πως στο τηλέφωνο βγάζει μήνυμα turbo power συνδέθηκε. Οπότε άλλη μια ένδειξη είναι αυτή. Το G4 Play με τον q/c φορτιστή βγάζει κάποια ένδειξη διαφορετική από ότι με τον απλό; Edited May 11, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Tο δικο μου usb ειναι αυτο https://www.banggood.com/KEWEISI-3V-9V-0-3A-USB-Charger-Power-Detector-Battery-Capacity-Tester-Voltage-Current-Meter-p-984613.html Δυστυχως μετα τα 40 η ορατοτητα μειωνεται...:lol::p Σηκωνει πανω απο 9 βολτ..http://imgur.com/a/j8AqA Edited May 12, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Οκ, δεν λέει κάτι απαραίτητα αυτό. Και να σου γράφει 5v μόνο δεν πρόκειται για το σουπερ ακριβές εργαστηριακό εργαλείο μέτρησης για να μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν φορτίζει με παραπάνω από 5v όταν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή του τηλεφώνου και του φορτιστή το έχουν σχεδιάσειι να φορτίζει εξ ορισμού με παραπάνω. Και δεν χρειάζεται εργαλείο για να καταλάβεις τη διαφορά, είναι πολύ απλό. Το δικό μου τηλέφωνο που έχει 3600mAh μπαταρία ήρθε στο κουτί με ένα φορτιστή των 1,1Α στα 5v. Με αυτόν θέλει κοντά 4 ώρες να φορτίσει από άδειο. Με τον quick charge 2.0 συμβατό της samsung (9v /1.67A) κάνει κάτω από 2 ώρες. Ο συγκεκριμένος φορτιστής βγάζει και 2A στα 5v. Έχοντας δοκιμάσει και με άλλον 3ο φορτιστή που βγάζει μόνο 5v/2A βλέπω ότι φορτίζει αρκετά πιο αργά από τον samsung. Άρα είναι προφανές πως δουλεύει η γρήγορη φόρτιση. Και σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτή επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας και τάση μεγαλύτερη των 5v. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 δοκίμασα και με βατόμετρο τοίχου,πάνω απο 11.5 βατ δεν ειδα,βέβαια δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα μιας και θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι 9 βολτ 1.2Α πχ αντι 5βολτ 2Α μέχρι στιγμής πάντως, με χρηση του blitzwolf το τηλέφωνο κρατάει ΠΟΛΥ παραπάνω και βλεπω σωστή διαχειριση της μπαταρίας(δεν χάνει δηλαδή 3-5% σε κάτι ξεκάρφωτα όπως εκανε) επίσης συνεχίζω να έχω θέμα με εφαρμογές που κρασάρουν και μετά αρχίζει να ζεσταίνεται το κινητό και να πινει μπαταρία. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τα 11,5w είναι μια ένδειξη ότι τραβάει παραπάνω. Αν έδινε 5v στα 2Α μας κάνει 10w αυτό, το οποίο είναι θεωρητικό μέγιστο. Και τόσο ακριβώς να τράβαγε στην πράξη θα είχε απώλειες. Βέβαια από την άλλη και το βατόμετρο που λες υποθέτω ότι διαβάζει τι καταναλώνει ο φορτιστής στο σημείο που συνδέεται με το δίκτυο. Λογικά έχει απώλειες που βγαίνουν με την μορφή θερμότητας. Δεν ξέρω όμως πόσες μπορεί να είναι αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τα 11,5w είναι μια ένδειξη ότι τραβάει παραπάνω. Αν έδινε 5v στα 2Α μας κάνει 10w αυτό, το οποίο είναι θεωρητικό μέγιστο. Και τόσο ακριβώς να τράβαγε στην πράξη θα είχε απώλειες. Βέβαια από την άλλη και το βατόμετρο που λες υποθέτω ότι διαβάζει τι καταναλώνει ο φορτιστής στο σημείο που συνδέεται με το δίκτυο. Λογικά έχει απώλειες που βγαίνουν με την μορφή θερμότητας. Δεν ξέρω όμως πόσες μπορεί να είναι αυτές. είναι απόλυτα βέβαιο οτι καποια mW η και W φευγουν ως απώλειες θερμότητας,παντως πιστεύω οτι δεν ενεργοποιείται το quickcharge η σε μένα δεν αναγνωρίζεται; δεν ξερω. καλώδιο συμβατό έχω(blitzwolf πάλι)το οποιο γράφει οτι ειναι συμβατό με ολα τα QC Πρότυτα και αντέχει μέχρι 12 βολτ και 2.4Α μέγιστο. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έκανα μερικές δοκιμές. Σε ένα άλλο Motorola που έχω(Moto E) με SoC Snapdragon 410 σαν το G4 Play, το οποίο είναι βέβαιο πως δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, δοκίμασα με 2 φορτιστές samsung. O ένας του S5, οποίος είναι 5v/2A και αυτή η βλακειούλα το charger doctor που δείχνω πιο πάνω δείχνει πως τραβάει 1,02A. Μετά βάζω αυτόν του S7 που είναι εκτός από 5/2 και 9/1,67 στο quick charging, και βλέπω την ίδια ακριβώς ένδειξη. Στη συνέχεια δοκιμάζω να βάλω το Moto X Play, το οποίο υποστηρίζει quick charge αλλά δεν ήταν εντελώς άδειο (στο 77% η μπαταρία). Τελικά δεν θυμόμουν σωστά όταν είπα σε προηγούμενο μήνυμα ότι γράφει 5V αυτό το πραγματάκι. Δείχνει 7,49v και σε αυτό το επίπεδο που ήταν η μπαταρία τράβαγε 1,42Α. Δηλαδή περίπου 11,5w και εδώ. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αξιόπιστη μέτρηση, μιας και ακόμα και αν γράφει 7,49, επίσημα υποτίθεται πως μετράει μέχρι 7v. Κάποια ανοχή παραπάνω είναι λογικό να έχει, αλλά δεν ξέρω αν το 7,49 είναι το μέγιστο που μπορεί να δείξει και στην πραγματικότητα είναι παραπάνω, ή αν απλά δουλεύει και με ενδιάμεσες τιμές από 5-9v κατά τη γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Έκανα μερικές δοκιμές. Σε ένα άλλο Motorola που έχω(Moto E) με SoC Snapdragon 410 σαν το G4 Play, το οποίο είναι βέβαιο πως δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, δοκίμασα με 2 φορτιστές samsung. O ένας του S5, οποίος είναι 5v/2A και αυτή η βλακειούλα το charger doctor που δείχνω πιο πάνω δείχνει πως τραβάει 1,02A. Μετά βάζω αυτόν του S7 που είναι εκτός από 5/2 και 9/1,67 στο quick charging, και βλέπω την ίδια ακριβώς ένδειξη. Στη συνέχεια δοκιμάζω να βάλω το Moto X Play, το οποίο υποστηρίζει quick charge αλλά δεν ήταν εντελώς άδειο (στο 77% η μπαταρία). Τελικά δεν θυμόμουν σωστά όταν είπα σε προηγούμενο μήνυμα ότι γράφει 5V αυτό το πραγματάκι. Δείχνει 7,49v και σε αυτό το επίπεδο που ήταν η μπαταρία τράβαγε 1,42Α. Δηλαδή περίπου 11,5w και εδώ. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αξιόπιστη μέτρηση, μιας και ακόμα και αν γράφει 7,49, επίσημα υποτίθεται πως μετράει μέχρι 7v. Κάποια ανοχή παραπάνω είναι λογικό να έχει, αλλά δεν ξέρω αν το 7,49 είναι το μέγιστο που μπορεί να δείξει και στην πραγματικότητα είναι παραπάνω, ή αν απλά δουλεύει και με ενδιάμεσες τιμές από 5-9v κατά τη γρήγορη φόρτιση. η σειρά 4 του snapgragon υποστηρίζει κανονικά quickcharge 2,απλά οι εταιρίες αποφασίζουν αν θα το ενεργοποιήσουν στην συσκευή που πουλάνε η όχι. πχ η ΧΙΑΟΜΙ στο 3s με τον 430 ΔΕΝ το έχει ενεργό ενω κανονικά το υποστηρίζει το chipset. To QC ναι δουλευει και με ενδιάμεσες τιμες ανα 0.3βολτ αν θυμάμαι καλά.Το λεει και στο πρότυπο και το γράφουν και οι φορτιστές πάνω. εφόσον ο μετρητής που έχεις λέει ότι δεν πάει πάνω απο 7 τότε το 7.49 πιθανότατα ειναι σφάλμα και ίσως έτσι θέλει να δειξει οτι η τάση ειναι πάνω απο 7 βολτ. Η samsung να ξέρεις δεν χρησιμοποιεί το quickcharge μιας και αυτό ειναι qualcomm αλλα το fast charge και δεν ξέρω πως λειτουργεί το συγκεκριμένο πρότυπο,ίσως εκει να έχει θέμα το δικό μου και οταν το βάζω στον φορτιστή του S6(5V/2A H 9V/1.67A) παθαίνει ghost touching η οθόνη και σφυράει ο φορτιστής. Σκέφτομαι να πάρω κανεναν πιο αξιόπιστο μετρητή να δω τι γίνεται. απο εκει και πέρα αυτό που συμπεραίνω εγώ ειναι είτε οτι η ΜΟΤΟ μας δουλεψε και δεν το έχει ενεργοποιήσει είτε ο εξοπλισμός που έχω(blitzwolf φορτιστης με QC3.0 συν τα αντίστοιχα καλώδια)δεν αναγνωρίζονται απο την συσκευή ώστε να το ενεργοποιήσει. θα δοκιμάσω αυτή την περίοδο που καταναλώνω αρκετή μπαταρία να το βάλω να φορτίσει μια απο την QC θύρα και μετά μόλις πέσει στο ιδιο ποσοστό να το βάλω στην απλη θυρα του blitzwolf και να δω πόση ώρα θα γράψει για πλήρη φόρτιση(κάτι μου λέει οτι θα δω τον ίδιο χρόνο,κρατάω μικρό καλάθι βέβαια) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μάλλον η Samsung, τουλάχιστον στο S7, φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το quick charge της Qualcomm. Αυτό είναι από το site της τελευταίας : Τυχαία το διαπίστωσα, καθώς όταν είχα πάρει το Moto X play μια φορά χρησιμοποίησα τον φορτιστή από τον S7 του αδερφού μου και είδα να εμφανίζει ένδειξη για turbo charging. Και φυσικά ο χρόνος φόρτισης ήταν ο μισός(και βγάλε...) συγκριτικά με τον δικό του (1,1Α). Στην συνέχεια αγόρασα έναν ίδιο φορτιστή (μοντέλο EP-TA20EWE) και όλα καλά. Αργότερα πήρα άλλον έναν ίδιο από προσφορά στο e-shop, αλλά ο 2ος, αν και φορτίζει μια χαρά, κάνει ένα σφύριγμα από τη στιγμή που θα μπει στην πρίζα. Δεν έχω προσέξει για ghost touch, αν και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου όταν φορτίζει, αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη. Πάντως έχω τη εντύπωση πως παλιότερα που το ψάχναμε σε αυτό εδώ το θέμα, ήταν γραμμένο κάπου επίσημα πως υποστηρίζει QC. Θα προσπαθήσω αν βρεθώ με μια φίλη που έχει το G4 play να δοκιμάσω με τον Samsung να δω τι κάνει. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τον ίδιο(EP-TA20EWE) έχω πάρει και γω και κάνει ακριβώς το σφύριγμα που λες ΜΟΝΟ με το ΜΟΤΟ πάνω,με άλλες συσκευές που δεν χρησιμοποιουν QC δουλεύει κανονικά. https://www.androidheadlines.com/2016/09/review-lenovo-moto-g4-play.html Now when it comes to charging, this is where the Moto G4 Play cuts corners a bit. The Moto G4 and Moto G4 Plus both sported Quick Charge 3.0. But the Moto G4 Play has the older Snapdragon 410 processor, which doesn’t support Quick Charge 3.0, but it does support Quick Charge 2.0. Which is still plenty fast – around 2A – and can charge up the 2800mAh battery here in a pretty quick time frame. It takes just under two hours to charge from empty to full. Of course, Quick Charge 3.0 would have been preferred, but Quick Charge 2.0 isn’t a slouch either. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Βασικά αυτός στο review μάλλον βλακείες λέει. Δηλαδή ότι QC 2.0 <=> ~2A. Αν το τηλέφωνο υποστηρίζει QC 2.0 και είναι ενεργοποιημένο, θα φορτίσει με παραπάνω βολτ, και δεν θα χρειαστεί να φτάσει στα 2Α. Έστω και αν μιλάμε για εκκίνηση από χαμηλές στάθμες. Η ουσία είναι πως δεν βλέπεις κάποιο διαφορετικό μήνυμα όταν συνδέσεις QC συμβατό φορτιστή, έτσι; (Εννοώ δεν βγαίνει κάτι όπως στο δικό μου, δηλαδή "turbo power συνδέθηκε") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 όχι δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα πλην του κλασσικού "φόρτιση" και μετά απο 1-2 λεπτά λεει "φορτιση(ΧΧ λεπτά μέχρι την πληρη φόρτιση)" Το μόνο που έχω παρατηρήσει όπως έχω γράψει είναι με τον φορτιστή που έχουμε(του σαμσουνγκ) οτι σφυράει μετά απο μερικά λεπτά χρήσης ΟΜΩΣ αν βάλω τον usb Μετρητή δεν σφυράει όση ώρα και να το αφήσω και η ένδειξή του ειναι 5V 1.6-1.8Α αναλόγως την στάθμη της μπαταρίας. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μπορώ να κάνω μια υπόθεση. Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά ίσως εξηγεί πολλά. Ίσως το G4 play υποστηρίζει quick charge 1.0 και όχι 2.0. Σύμφωνα με αυτά που γράφει εδώ : Voltage variation: QC 1.0 supports up to 2A and operates on 5V. QC 2.0 works on a multi voltage charging system offering 5V, 9V and 12V up to 3A. This multistage voltage means when your device battery is really low it charges with 12V, this allows for a really rapid charge, then as the charge gets highest it slowly kicks back the V until you reach normal QC 1.0 voltages and speeds. Αυτό επίσης μπορεί να εξηγεί και το σφύριγμα του φορτιστή. Δηλαδή μπορεί όντως να βγάζει ρεύμα εντάσεως ~1,8Α(ή και παραπάνω μέχρι 2) και να ζορίζεται. Ενδεχομένως άλλες συσκευές που βάζεις για φόρτιση με αυτόν να είναι είτε χωρίς qc είτε με qc 2.0 και να φορτίζουν με λιγότερα A, και να μην έχει πρόβλημα. Και όταν βάζεις το usb meter να μπερδεύεται κάπως και να τραβάει λιγότερο. Άλλωστε σύμφωνα με τη θεωρία στο quick charge οι γραμμές data +/- του usb χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουν με τη συσκευή. Ίσως αν παρεμβάλλεται κάτι άλλο να μην δουλεύει σωστά. Επαναλαμβάνω, απλά μια θεωρία είναι. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μπορώ να κάνω μια υπόθεση. Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά ίσως εξηγεί πολλά. Ίσως το G4 play υποστηρίζει quick charge 1.0 και όχι 2.0. Σύμφωνα με αυτά που γράφει εδώ : Αυτό επίσης μπορεί να εξηγεί και το σφύριγμα του φορτιστή. Δηλαδή μπορεί όντως να βγάζει ρεύμα εντάσεως ~1,8Α(ή και παραπάνω μέχρι 2) και να ζορίζεται. Ενδεχομένως άλλες συσκευές που βάζεις για φόρτιση με αυτόν να είναι είτε χωρίς qc είτε με qc 2.0 και να φορτίζουν με λιγότερα A, και να μην έχει πρόβλημα. Και όταν βάζεις το usb meter να μπερδεύεται κάπως και να τραβάει λιγότερο. Άλλωστε σύμφωνα με τη θεωρία στο quick charge οι γραμμές data +/- του usb χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουν με τη συσκευή. Ίσως αν παρεμβάλλεται κάτι άλλο να μην δουλεύει σωστά. Επαναλαμβάνω, απλά μια θεωρία είναι. Sent from my Moto X Play τώρα είναι που θα σε μπερδέψω χειρότερα. στον ιδιο φορτιστή(samsung)εβαζα να φορτίζει και ενα powerbank adata pv100 που έχω.Σύμφωνα με τον usb μετρητή,τράβαγε απο τον φορτιστή 2.1Α στα 5V και δεν σφύραγε καθόλου. Η μόνη/μόνες φορές που άκουσα το σφυριγμά του είναι με το G4 play επάνω. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 λοιπόν έχουμε και λέμε. η μπαταρία μου έφτασε 20% και επειδή το χρειάζομαι για το βράδυ το έβαλα να φορτίσει. ξεκίνησα με την QC3.0 θύρα του blitzwolf που έχω,χρόνος για το γέμισμα 1 ωρα και 17 λεπτά. το βάζω στην απλή θύρα το blitz,χρόνος ίδιος το βάζω στον φορτιστή του S6 που έχω,ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ+ΣΦΥΡΙΓΜΑ. δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο καλώδιο να δοκιμάσω,οσα έχω ειναι blitzwolf και θα πρέπει να φορτίσει η συσκευή γιατι την χρειάζομαι και δεν θα προλάβει για παραπάνω δοκιμές. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Για να μην το πετάξω απο το μπαλκόνι να τελειώνω,έχει κανείς θέμα με εφαρμογές που κολλάνε και πινουν μπαταρία και ψήνεται η συσκευή; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζω. 50% μπαταρία μου έφαγε τη νύχτα επειδή κολλησε το 9gag και το πρωί βρήκα τη συσκευή κλειστή. Έχω φτάσει σε σημείο αφού κλείσω εφαρμογές να πιάνω μετά απο λίγο το κινητό στο πίσω μέρος να δω αν ειναι ζεστό η όχι, μήπως και έχει κολλήσει καμία εφαρμογή. Εβγαλα και τον Nova launcher μήπως εκανε ζημιά αυτός(αν και ειναι επίσημα αγορασμένος κλπ)αλλα δεν είδα διαφορά. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Για να μην το πετάξω απο το μπαλκόνι να τελειώνω,έχει κανείς θέμα με εφαρμογές που κολλάνε και πινουν μπαταρία και ψήνεται η συσκευή; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζω. 50% μπαταρία μου έφαγε τη νύχτα επειδή κολλησε το 9gag και το πρωί βρήκα τη συσκευή κλειστή. Έχω φτάσει σε σημείο αφού κλείσω εφαρμογές να πιάνω μετά απο λίγο το κινητό στο πίσω μέρος να δω αν ειναι ζεστό η όχι, μήπως και έχει κολλήσει καμία εφαρμογή. Εβγαλα και τον Nova launcher μήπως εκανε ζημιά αυτός(αν και ειναι επίσημα αγορασμένος κλπ)αλλα δεν είδα διαφορά. Κάνε factory reset κ πέρνα λίγες λίγες τις εφαρμογές μήπως κάποια σου κάνει την ζημιά.. Ο Nova ειναι μαλλον απίθανο να δημιουργεί προβλήματα.. Γνώμη μου δούλεψε το σε στοκ κατάσταση κανα δυο μέρες να δεις αν πάλι το κάνει κ μετά πέρνα τις εφαρμογές πχ ανα 5 τη μέρα ώστε να το ελέγχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Κάνε factory reset κ πέρνα λίγες λίγες τις εφαρμογές μήπως κάποια σου κάνει την ζημιά.. Ο Nova ειναι μαλλον απίθανο να δημιουργεί προβλήματα.. Γνώμη μου δούλεψε το σε στοκ κατάσταση κανα δυο μέρες να δεις αν πάλι το κάνει κ μετά πέρνα τις εφαρμογές πχ ανα 5 τη μέρα ώστε να το ελέγχεις. απο day one έχω τέτοια περίεργα,όπως και το θέμα με το 4G και τη vodafone όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ. Απ ότι φαίνεται η επαναφορά εργοστασιακών τελικά είναι πιο κοντά απ όσο νόμιζα(το κρατούσα να κάνω μια και καλή μόλις έρθει να το 7.0 ώστε να μην κάνω πάλι) Το αρνητικό είναι οτι θα μου πάρει πολύ ώρα να ξανα-στήσω τα πάντα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μείνουν τα εικονίδια στους φακέλους που τα έχω βάλει και μετά την επαναφορά εργοστασιακών; κάτι σαν αντιγραφο πχ όπως κάνει ο nova. ΒΤW τον Nova τον είχα περασμένο και σε ενα GS3 με στοκ 4.1.1 και εκανε το παραμικρό. Και εμένα μου φαίνεται τελείως κουλό να κάνει προβλήματα εκείνος,ο google now launcher μου φαίνεται επιεικώς απαράδεκτος,ούτε Notification badges στα εικονίδια δεν έχει,ούτε να αλλάξεις μέγεθος. Επίσης,για την επαναφορά τι θα πρέπει να κάνω; να βγάλω κλείδωμα οθόνης και τι άλλο; Διαβάζω κατι για συσκευές οτι μετά απο επαναφορά εμειναν κλειδωμένες για 72 ώρες κλπ επειδή ο προηγουμενος κάτοχος δεν είχε αφαιρέσει τα στοιχεία του. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 λοιπον παίδες, βρήκα χρόνο σήμερα μιας και θα ειμαι σπιτι και εκανα επαναφορά την συσκευή. Επαναφορά εργοστασιακών μέσα απο τις ρυθμίσεις. αυτη τι στιγμη κατεβάζω τις εφαρμογές που είχα παλι,αλλα δοκίμασα να κάνω κλήση και κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα. Οταν ειμαι με βονταφον 4G κλείνει την σιμ οταν τερματίσω την κλήση και κάνει φασαρία στην αλλη σιμ με πολλες διακοπές. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; μιλάω με cellcom να δω τι θα μου πουν; το παω στο eshop απ οπου και το αγόρασα; η αλήθεια ειναι οτι ΔΕΝ εμπιστεύομαι να τους αφήσω κινητό μιας και πιστεύω θα το πάρω πίσω φθαρμένο κλπ.Απο την αλλη η αντιπροσωπεία είναι στην αλλη ακρη της αττικής(μένω νίκαια) και πρέπει να κάνω ταξίδι για να πάω με τα ΜΜΜ(δεν οδηγώ) Να τους πάρω αύριο ενα τηλέφωνο να δω αν αρχικά με καλύπτει η εγγύησή αντιπροσωπείας; η συσκευή ειναι γαλλική όπως γράφει στο κουτί Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 ξανά εδω. δοκίμασα τις κάρτες σιμ μου(βοντα και κοσμοτε)σε ενα j5 2016 duos και λειτουργουν αψογα τα σήματα και στις 2 χωρις πρόβλημα. εβαλα τις σιμ του j5 στο g4 play μου(μια κοσμοτε και μια wind)και στις 2 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το πρόβλημα που έχω εγώ. βάζω ξανά τις δικές μου,τσουπ πάλι οταν παίρνω τηλ απο τη βοντα για να γυρίσει σε 4G κλείνουν οι sim. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Τώρα μου θύμησες κάτι που μου έλεγε ένας φίλος προχθές. Έχει vodafone η μητέρα του και παίρνει twin sim, με σκοπό να βάλει τη μία σε ένα windows phone και την άλλη σε ένα παλιό. Βάζει οποιαδήποτε στο WP και δεν πιάνει σήμα. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δουλεύει κανονικά. Άλλες κάρτες στο WP δουλεύανε σωστά. Κάποιος γνωστός του που δουλεύει σε κατάστημα που επισκευάζει κινητά του είπε πως κάποιες παρτίδες καρτών sim vodafone έχουν θέμα. Προσωπικά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο και σπάνιο αν συμβαίνει αυτό. Αλλά μήπως αξίζει τον κόπο να ψάξεις κάποια άλλη κάρτα vodafone να δοκιμάσεις πέρα από τη δικιά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Τώρα μου θύμησες κάτι που μου έλεγε ένας φίλος προχθές. Έχει vodafone η μητέρα του και παίρνει twin sim, με σκοπό να βάλει τη μία σε ένα windows phone και την άλλη σε ένα παλιό. Βάζει οποιαδήποτε στο WP και δεν πιάνει σήμα. Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δουλεύει κανονικά. Άλλες κάρτες στο WP δουλεύανε σωστά. Κάποιος γνωστός του που δουλεύει σε κατάστημα που επισκευάζει κινητά του είπε πως κάποιες παρτίδες καρτών sim vodafone έχουν θέμα. Προσωπικά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο και σπάνιο αν συμβαίνει αυτό. Αλλά μήπως αξίζει τον κόπο να ψάξεις κάποια άλλη κάρτα vodafone να δοκιμάσεις πέρα από τη δικιά σου; η αλήθεια είναι οτι έχω ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΙΜ για αυτόν ακριβώς τον λόγο και μετά απο λίγες μέρες ξεκίνησε τα ίδια. Θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες αν καταφέρω,σιμ βοντα απο φιλο να δούμε τι θα κάνει. Αν κάνει τα ιδια ΜΟΝΟ στην δική μου συσκευή βγάζουμε συμπέρασμα οτι φταιει η συσκευή; οπως ανέφερα και στο ποστ στο j5 2016 duos ΔΕΝ εμφανίζεται το πρόβλημα,απο το λίγο που άφησα τη σιμ μέσα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δες μηπως και λυθει το προβλημα με την 7αρα που ξεκινησε να ερχεται :) - ποτε δεν ξερεις αλλωστε που μπορει ακριβως να οφειλεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts