melo175 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Νο1 Τσιφτετελε τραγουδι με στιχους στο ρεφραιν "Κι οταν χορευεις ματια μου μαζευω τα κομματια μου". Νο2 Ποια στο καλο τραγουδαει αυτο το "Τελεια, τελεια, τελειαααα" που μας το κανουν πλυση εγκεφαλου στο ραδιοφωνο; Ειναι το τραγουδι για το Coca Cola soundwave και σε ολους τους σταθμους το μονο που λενε ειναι οτι το εχει γραψει ο Φοιβος. No1 : kostantinos patzis - etsi :cool: M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 hello ,ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση με το gel party proof εχω την εντυπωση οτι ειναι depeche mode ...αλλα ποιο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 hello ,ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση με το gel party proof εχω την εντυπωση οτι ειναι depeche mode ...αλλα ποιο?? Twra teleytaia ayth paizei(den eimai sigouros ean einai ayth h diafimish) to tragoudi pou akougetai einai to --->> David Guetta - The World Is Mine :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Όσοι ήταν στον Tiesto στο Venue στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής σίγουρα θα τους έμεινε ένα τραγούδι που έπαιξε ο DJ που άνοιξε τον Tiesto αλλά και αυτός που έπαιξε μετά τον Tiesto. House κομμάτι με μπάσο (το όργανο που μοιάζει με ηλεκτρική κιθάρα) να ακούγεται καθαρά σε ορισμένες στιγμές και μετά μία φωνή αντρική να λέει μια φράση που περιέχει νομίζω "my chance". Ο τρόπος ομιλίας μοιάζει με το Only when I lose myself των Depeche Mode σε mix από Lexicon Avenue. Please κάποιος να βοηθήσει!!!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 hello ,ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση με το gel party proof εχω την εντυπωση οτι ειναι depeche mode ...αλλα ποιο?? Σκέψου λίγο η το party proof το διαφημίζει ο David Guetta. Υπήρχε περίπτωση να μην παίζει από πίσω κάποιο από τα τραγούδια του :D ;) ?!? Πάντως είναι πολύ ωραίο τραγουδάκι..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 hello ,ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση με το gel party proof εχω την εντυπωση οτι ειναι depeche mode ...αλλα ποιο?? Νομίζω πως είναι David Guetta - The world is mine :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Όσοι ήταν στον Tiesto στο Venue στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής σίγουρα θα τους έμεινε ένα τραγούδι που έπαιξε ο DJ που άνοιξε τον Tiesto αλλά και αυτός που έπαιξε μετά τον Tiesto. House κομμάτι με μπάσο (το όργανο που μοιάζει με ηλεκτρική κιθάρα) να ακούγεται καθαρά σε ορισμένες στιγμές και μετά μία φωνή αντρική να λέει μια φράση που περιέχει νομίζω "my chance". Ο τρόπος ομιλίας μοιάζει με το Only when I lose myself των Depeche Mode σε mix από Lexicon Avenue. Please κάποιος να βοηθήσει!!!!! Mipws htan ayto--->> Radiohead - Street Spirit (Tiesto Remix) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Παιδια γεια σας εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα το cd sexpyr-sexpyrience με συμμετοχη απο ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ.Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να το βρω και να το κατεβασω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 No1 : kostantinos patzis - etsi :cool: thanx! :) Kαι επισης thanx viper για την πληροφορια περι Βικτωριας Χαλκιτη. Μα καλα που τη θυμηθηκε αυτη ο Phoebus( :p )? :blink: http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Ένα που παίζει πολυ στα clubs τελευταία που έχει μόνο μουσική κάτι σαν λίρα και κάθε τόσο μια γυναίκα λέει "δώσε". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 @antvou MLV-dwse M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Γνωρίζει κανείς ποιο ειναι το τραγούδι που λέει: Κάθε βαλκάνιο στο λέει όταν σβηστεί αυτή η γραμμή στο χάρτη θα'ναι Βυζάντιο ξανά..??:rolleyes: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 To "Σαν 'Ονειρο" εξακολουθώ να μην το έχω βρει αν υπάρχει κάποιος pls! :O Από ό,τι είδα υπάρχουν 2 εκτελέσεις,η μία με το Φίλιππο Πλιάτσικα.Στείλε μου pm για το ποια θέλεις και θα στο στείλω :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Γνωρίζει κανείς ποιο ειναι το τραγούδι που λέει: Κάθε βαλκάνιο στο λέει όταν σβηστεί αυτή η γραμμή στο χάρτη θα'ναι Βυζάντιο ξανά..??:rolleyes: Omegavibes - DNA ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 ena elliniko tragoudi pou akougete poli ...kai paei...kai taxideyo monaxos se paralies magikes pin sfinakia kai alkool niotho ..la la la nomizo einai o nino alla den eimai sigouros..pos legete..kai poios to leei?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 ena elliniko tragoudi pou akougete poli ...kai paei...kai taxideyo monaxos se paralies magikes pin sfinakia kai alkool niotho ..la la la nomizo einai o nino alla den eimai sigouros..pos legete..kai poios to leei?? Νίνο, 13.Ταξιδεύω μόνος :) Kαι επισης thanx viper για την πληροφορια περι Βικτωριας Χαλκιτη. Μα καλα που τη θυμηθηκε αυτη ο Phoebus( :p )? :blink: Μήπως έχει σχέση με το ότι τραγουδούσε στο REX το χειμώνα; :p Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 nelly eisai TELEIA! tnx :yahoo: :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Όσοι ήταν στον Tiesto στο Venue στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής σίγουρα θα τους έμεινε ένα τραγούδι που έπαιξε ο DJ που άνοιξε τον Tiesto αλλά και αυτός που έπαιξε μετά τον Tiesto. House κομμάτι με μπάσο (το όργανο που μοιάζει με ηλεκτρική κιθάρα) να ακούγεται καθαρά σε ορισμένες στιγμές και μετά μία φωνή αντρική να λέει μια φράση που περιέχει νομίζω "my chance". Ο τρόπος ομιλίας μοιάζει με το Only when I lose myself των Depeche Mode σε mix από Lexicon Avenue. Please κάποιος να βοηθήσει!!!!! Όχι φίλε μου δεν είναι το Street Spirit των Radiohead δυστυχώς... Επισής αναζητώ ένα νέο τραγουδάκι που λέει Μωρό μου σόρρυ αλλά εδώ δεν είναι fame story http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Hello!! Λέει σε κάποιον κάτι αυτή η μελωδία; Είναι ένα τραγούδι δεκαετίας 90 (μάλλον) και αν θυμάμαι καλά το τραγουδάει γυναίκα. Δεν θυμάμαι κανέναν στίχο δυστυχώς :( Καμιά ιδέα; Τη μελωδία θα τη βρείτε εδώ Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Hi guys, ψαχνω ενα oriental τραγουδι που ξεκιναει με μια λεγοντας "Temptation in my heart..." ακουγεται στον banana πολυ, και στη μεση εχει και εναν που τραγουδαει στα αραβικα :p αν καταλαβε κανεις... επισης να προτεινω(αν δεν το εχει ηδη πει καποιος) Aneela and Rebecca ft Arash - Bombay Dreams (παλι στο ιδιο στυλ με τα τελευταια oriental pop που ακουγονται πολυ :P ) edit: ε κατανταει αηδια να ειναι και αυτο απ'τον arash :p Arash ft Rebecca - Temptation http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Omegavibes - DNA ;) Eυχαριστώ πολύ! :rolleyes: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ξένα τραγούδια που έχουν την ίδια μουσική (μελωδία) με ελληνικά αλλά διαφορετικά λόγια. πχ αυτά της Jelena Karleusa. Προτείνετε σας παρακαλώ μερικά και τα αντίστοιχα ελληνικά... ΥΓ Θα προτιμούσα κατά το δυνατό σύγχρονα, λαικά και ΡΟΡ Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StAvRiNoULa Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζεται στη διαφήμιση του Ant1 για το ρυθμό 9 49 ??? , , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Don't Worry, Be Happy !!! It's YOUR life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ακού συνέχεια τώρα τελευταία μια διασκευή από το τραγούδι των Archies τo Sugar Sugar(Υοu Are My Candy Girl).Ποιος τραγουδάει γνωρίζει κανείς; :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Hi παίδες! Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα ξένο τραγούδι, θα 'ναι 3 χρονών και, που επαναλαμβάνει τη φράση "i'm always looking on the sun to shine", το τραγουδάει γυναίκα και η μελωδία του πριν το ρεφρέν μοιάζει λίγο με αυτής στο "φάντασμα της όπερας"; :rolleyes: Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts