Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άγνωστο τραγουδάκι, ποιος μπορεί να βοηθήσει :)

Ευχαριστώ !!!

Εδώ για Download 26kb

Lou Bega - Mambo (The Trumpet), από το single Mambo No.5. Πολύ καλό κομμάτι και άκρως καλοκαιρινό. Να είναι δεκαετίας τραγούδι; Ίσως... Κάπου εκεί πάντως.

Στο ίδιο πνεύμα θα προτείνω το Papi Sanchez - Enamorame... :cool:

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lou Bega - Mambo (The Trumpet), από το single Mambo No.5. Πολύ καλό κομμάτι και άκρως καλοκαιρινό. Να είναι δεκαετίας τραγούδι; Ίσως... Κάπου εκεί πάντως.

Στο ίδιο πνεύμα θα προτείνω το Papi Sanchez - Enamorame... :cool:

Ευχαριστώ !!! :D

Μηπως ξερει καποιος ποιο ηταν το ελληνικο τραγουδι που ειπαν ολα τα παιδια μαζι στο fame story final προς το τελος της εκπομπης;;; :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το τραγουδι και ποιος το τραγουδαει?

????????

####πατηστε ''free'' για να το κατεβασετε######

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Μηπως ξερει καποιος ποιο ηταν το ελληνικο τραγουδι που ειπαν ολα τα παιδια μαζι στο fame story final προς το τελος της εκπομπης;;; :)

Δεν το είδα... Αλλά απότι άκουσα ήταν κάποιο του Βασίλη...

Ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το τραγουδι και ποιος το τραγουδαει?

????????

####πατηστε ''free'' για να το κατεβασετε######

Αυτό είναι μελωδία που υπάρχει by default στα Sony Ericsson, από την εποχή του Τ610 και μετά. Ονομάζεται NYC.

:shifty:

Το Πριν το τέλος "τραγούδησαν" οι αχρείοι στο Fame. Και μάλιστα η εκτέλεση που έπαιξε στους τίτλους τέλους ήταν από την Ελένη Πέτα.

Μπορει κανεις να βρει σε κανενα site το τραγουδι : technique - linkin park

στο album : Hybrid Theory EP (extreme edition).

Εψαξα σε σχεδον σε ολα τα site που εχεται δωσει αλλα τιποτα.Μηπως ξερεται τουλαχιστον ενα site που να το εχει.

Εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα :cry: :cry: :cry:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΕΠΤΟ Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Tina charles - i love to love

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

παιδια ψαχνω το τραγουδι που τραγουδαει ο Will Smith στους ανδρες με τα μαυρα. πως λέγετε; απο που θα το κατεβασω; :)
only crossfit...

παιδια ψαχνω το τραγουδι που τραγουδαει ο Will Smith στους ανδρες με τα μαυρα. πως λέγετε; απο που θα το κατεβασω; :)

Einai to Will Smith-Men in Black (MIB). Tha to vreis se ola ta gnwsta diskopwleia: kazaa, dcc, ktl..

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

επειδη δεν ειμαι γνωστης της ελληνικης pop σκηνης,θα ηθελα να με βοηθησει καποιος και να μου πει την ονομασια ενος τραγουδιου της Δ.Βανδη το οποιο ειναι προσφατα νεο και εχει εναν στιχο..(να την χαιρεσαι,την καινουργια σου αγαπη,να την χαιρεσαι.....)δεν θυμαμαι αλλα λογια.

οποιος γνωριζει κατι,καλο ειναι να μου δωσει μια απαντηση...!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη δεν ειμαι γνωστης της ελληνικης pop σκηνης,θα ηθελα να με βοηθησει καποιος και να μου πει την ονομασια ενος τραγουδιου της Δ.Βανδη το οποιο ειναι προσφατα νεο και εχει εναν στιχο..(να την χαιρεσαι,την καινουργια σου αγαπη,να την χαιρεσαι.....)δεν θυμαμαι αλλα λογια.

οποιος γνωριζει κατι,καλο ειναι να μου δωσει μια απαντηση...!!

Το βρήκες απο μόνος σου. ;) ''Να τη χαίρεσαι'' είναι ο τίτλος.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Το βρήκες απο μόνος σου. ;) ''Να τη χαίρεσαι'' είναι ο τίτλος.

ευχαριστω πολυ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mπορουμε να βρουμε πουθενα το νεο τραγουδι της Αποστολιας Ζωη που ακουγεται ΠΟΛΥ στα ραδιοφωνα??

''Μου ελειψες και θελω να το ξερεις,δεν επαψες ποτε ποτε να μ ενδιαφερεις..''

μήπως ξέρει κάποιος ένα κομμάτι με τίτλο "shake me" bitaki είναι πάντως!!!!!και αν το έχει κανείς θα του είμαι υπόχρεως

thanks

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Ξέρει κανείς τον τίτλο του ενός τραγουδιού από την Skin, που περιέχει τον στίχο "..i love you more than you love me..". Πρέπει να είναι διασκευή παλιότερου τραγουδιού. Αν το έχει κιόλας κάποιος, αν μπορεί μου το στέλνει.

Thanks!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνω ένα τραγούδι το οποίο λέγετε Naked άλλα δεν ξέρω ποιος το λέει.

Μέσα στους στίχους λέει "I want you get naked with you" " The sound The music the people the….."

:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...