Jump to content

Νέες Κάρτες CU a lot card KAI CU Sms card !!!

inel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάντως εδώ στη σαλόνικα(που έχω πάρει 5-6 see you sms card) δεν είχα ποτε πρόβλημα στο ψάξιμο..όπου πήγαινα έβρισκα πάντα!!

PS:σήμερα πήρα ακόμη μια !!! ;)

milame gia tis cu a lot pws den tis evrikses! oi sms card kykloforoysan kanonika, den yphrxe provlhma me aytes!

• Απαντήσεις 301
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

den kserw vre paidia.gnwrizontas oti i vodafone einai etaireia kai koitaei to kerdos tis den mporw na to thewrisw apati.apati tha itan an tin energopoiouses tin karta kai se xrewne kanonika.sigura eixe vgalei liges me skopo na diafimisei tin karta gia meta tis 10 apriliou.pantws prin kana 10 mero vrika sto plaisio kai eixe polles!to eixa anaferei edw.ekana ananewsi stis 9 apriliou ti deuteri karta.telospantwn apo oso ematha apo aurio tha exoun ta vodafone shops.

εμενα πάντως..μου φαίνεται λογικό που δημιουργήθηκε ένας πανικός γιατί η προσφορα είναι τεραστια!!!!

εμενα πάντως..μου φαίνεται λογικό που δημιουργήθηκε ένας πανικός γιατί η προσφορα είναι τεραστια!!!!

logiko den einai?? kai pios den tha ithele na milaei sxedon tzampa i na stelnei sxedon dorean minimata.

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι διαθέσιμες τώρα καρτούλες...και (πιστεύω)δεν είναι καμια απάτη της βόνταφον!!

Διάβασα πολλές απόψεις... Ωστόσο εμμένω στη δική μου, ότι δηλ. η βόντα έβγαλε "μερικές" κάρτες που εξαφανίστηκαν και εμείς ψάχναμε σαν λακαμάδες!

Και η επιβεβαίώση: άρχισε να παίζει πάλι η διαφήμιση της cu a lot από Δευτέρα, η οποία, αν δεν κάνω λάθος, είχε περιοριστεί ή εξαφανιστεί την προηγούμενη βδομάδα που έψαχναν τα θύματα να βρουν κάρτα...

Όπως είπα και πριν, μόλις φάω την τρέχουσα cu a lot, βάζω στο συρτάρι τη βόδιφον sim και θα ασχοληθώ με ΤΙΜ που σου αφαιρεί ένα Χ ποσό από την κάρτα για κάθε προσφορά και δε σε έχει σα λακαμά να ψάχνεις να βρεις μία κάρτα για κάθε προσφορά!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

διάβασε στην κάρτα(από εκεί που έχει τον μυστικό "αριθmο")εκεί έχει αναλυτικές οδηγίες!!

Δυστυχώς ρώτησα την Vodafone μέσω e-mail και μου απάντησαν @ρχ....@ και να καλέσω το 1251 για οτιδήποτε άλλο...

Στις δικές μου τις κάρτες δεν γράφει από την πίσω πλετρά κάτι τέτοιο. Έχει οδηγίες μόνο για το πως να την ενεργοποιήσεις.

Μιας και το topic περιλαμβάνει και την SMS Card να αναφέρω και την σύγκριση για το φτηνότερο 100άρι πακέτο SMS της αγοράς προς όλους τους προορισμούς γενικά:

Τα 100 SMS με χρήση της CU SMS Card κοστίζουν €5,00

Τα 100 SMS με χρήση του SMS Choice 100 κοστίζουν €5,95

Τα 100 SMS με χρήση του F2G 50% στα SMS κοστίζουν €7,259

Τα 100 SMS στην Q (που δεν έχει πακέτα SMS) κοστίζουν €7,14

Όλες οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

logo-vwclub-2016.png

μου αρέσει που έλεγαν ότι η q είναι η "φτινοτεri" για τα sms !!

Αν δεν στελνεις περισσότερα από 70 SMS κάθε μήνα τότε συμφέρει απόλυτα η Q.

Πώς θα μπορούσε να είναι φτηνότερη αφού "αγοράζει" από Vodafone.

logo-vwclub-2016.png

και τότε γιατί αν στέλνω 70sms η q είναι φτηνότερη??

Ρε kostakiss, απλά μαθηματικά: €0,06/SMS +19%Φ.Π.Α. = €0,0714/SMS χρεώνει η Q

Άμα στείλεις 70 SMS θα σου κοστίσουν 70x0,0714= €4,998 δηλαδή όσο η CU SMS Card που προσφέρει τα φτηνότερα 100 SMS της αγοράς.

logo-vwclub-2016.png

Μια ερωτηση...εχω μια καρτα CU που εδω και καιρο (1χρονο περιπου) δεν την χρησιμοποιω και θελω να την ενεργοποιησω ξανα. υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει πλεον να εχει απενεργοποιηθει; πως μπορω να το ελεγξω χωρις να παρψ καρτα ανανεωσης...ή πρεπει να παρω;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Μια ερωτηση...εχω μια καρτα CU που εδω και καιρο (1χρονο περιπου) δεν την χρησιμοποιω και θελω να την ενεργοποιησω ξανα. υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει πλεον να εχει απενεργοποιηθει; πως μπορω να το ελεγξω χωρις να παρψ καρτα ανανεωσης...ή πρεπει να παρω;
Βαλτη μεσα στο κινητο και αναψε το.Αν δεις κανονικα να συνδεεσαι(βγαζει το λογοτυπο GRVodafone)τοτε εισαι μαλλον οκ.Μετα καλεις 1252 απτο κινητο σου και το μηχανημα σου λεει ποτε ληγει η αξια συνδιαλεξεων.

Αν δεν λειτουργει περνα απο ενα Vodashop,Germanos και ρωτα εκει

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Αλλο 5 ευρω και 500 λεπτα προς ολα τα CU και αλλο 3,5 ευρω για εναν αριθμο ΤΙΜ. Ειναι διαφορετικη η φυση των 2 προσφορων.

h pleiopshfia aytwn poy xrhsimopoioyn thn cu a lot kaloyn enan sygekrimeno arithmo cu, opote mporoyme na poyme pws oi 2 prosfores apeythynontai sto idio katanalwtiko koino.

Απλά η CU a lot κάνει και για παρέες που έχουν όλοι CU. Και εγώ για να μιλάω με έναν αριθμό κυρίως έφτιαξα CU, αλλά μιλάω με αρκετούς φίλους μου και το χαίρομαι αυτό!
logo-vwclub-2016.png

Για 1 άτομο σε συμφέρει η προσφορά της ΤΙΜ. Αν έχεις περισσότερους με cu να μιλάς, η cu a lot είναι πιο "συνολική" λύση.

Θα προτιμούσα το περσινό crazy weekends αλλά χλωμό το βλέπω !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν ξερω αν το ειπε καποιος στις 10 σελιδες που εχετε γραψει για το θεμα, αλλα δεν μπορουσα να τις διαβασω ολες..

Εχω μια απορια..

Ποιος ο λογος να παρεις μια sms card των 9 ευρω και να στειλεις 165 μηνυματα και οχι 2 των 5 ευρω και να στειλεις 200;

Πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να παρει sms card των 9..

σωστά..loool

δεν το είχα σκεφτεί καθόλου..ευτυχώς όμως δεν είμαι κορόιδο,πάντα των 5 ευρώ παίρνω!!

καλή παρατήρηση!!

Αυτό που δεν χώνεψα ποτέ είναι την τσιγγουνιά της βόντα. Δεν μπορούσε το cu να είχε φυηνή χρέωση προς ΟΛΑ τα βόντα; Είναι εξαιρετικά κλειστό σύστημα! Τουλάχιστον το free2go της ΤΙΜ δίνει φθηνή χρέωση γενικά εντός του δικτύου!

Χάθηκε ο κόσμος να έδινε τα 500 για κλήσεις γενικά προς βόντα, έστω λιγότερης διάρκειας; Καβούρια στις τσέπες έχουν !!!

Βολταίρος

Δεν ξερω αν το ειπε καποιος στις 10 σελιδες που εχετε γραψει για το θεμα, αλλα δεν μπορουσα να τις διαβασω ολες..

Εχω μια απορια..

Ποιος ο λογος να παρεις μια sms card των 9 ευρω και να στειλεις 165 μηνυματα και οχι 2 των 5 ευρω και να στειλεις 200;

Πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να παρει sms card των 9..

vasika nomizw pws oi 9ares kartes den vgainoun pia stin paragwgi alla einai pia oti exei meinei....etsi den einai?

ναι κι εγώ έτσι νομίζω,πάντως κάθε φορα που πήγαινα σε περίπτερο πάντα των 5ευρώ μου έδιναν,μονο την πρώτη φορα με ρώτησαν εάν θέλω των 9 ευρώ,αλλα φυσικά αρνήθηκα!!