gsp1 Δημοσιεύτηκε February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2005 Γεια χαρα!! Μπορω να εχω ολες τις διαφημισεις της ΤΙΜ με αυτον τον τρομερο τυπο!!!! που τα θελει ολα??? :lol: :lol: Κατα την γνωμη μου ισως ειναι απο τις πιο πετυχημενες διαφημισεις της Ελληνικης τηλεορασης.. Αν καποιος γνωριζει καποιο link που μπορει να υπαρχουν μαζεμενες θα του ημουν ευγνωμων... Cheers! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsp1 Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Με ενα πρωτο search βρισκω αρκετες αναφορες αλλα πουθενα καποιο link... Αν βρει κανεις κατι.. ευπροσδεκτο! :) gsp1@freemail.gr Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 off topic Νομίζω ο gsp1 ήταν σαφής και αν θέλει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του όπως υπέδειξε ο ίδιος.Δεν κλειδώνω το θέμα,σε περίπτωση που θέλει κάποιος το ίδιο πράγμα ή έχει να παραθέσει κάποια χρήσιμη πληροφορία :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Έχω 2. Αυτή με το δισκάδικο και την άλλη με το ταξιδιωτικό γραφείο. Όποιος τις θέλει, PM me για το URL Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsp1 Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Thanks nelly για την επαναφορα της ταξης, αν και αυτο με την καραμελα δεν θα με χαλουσε ετσι που το εθεσε ο φιλος hydro :) Αnyway ας σοβαρευτουμε τωρα. Λοιπον εγω εχω καταφερει να γραψω μονο την τελευταια εκει που την λεει ο τυπος :lol: στην κοπελιτσα που στελνει τα SMS.. :w00t: απλα μενει να την συμπιεσω γιατι ειναι σε DV φορματ πραγμα που σημαινει πολλα μα πολλα Mbytes. Αν εχει την καλωσυνη ο gkr41 καλυτερα να δημοσιευσει το link εδω αφου το θεμα αυτο αυτον τον σκοπο εχει, ετσι ωστε να κατεβασουν τα spots και οσοι αλλοι τα θελουν Cheers! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Τί σας έχω ??? :p Click here ! :grin::yahoo: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Τί σας έχω ??? :p :grin::yahoo: [/b] πολυ καλή δουλειά φίλε!!! σ' ευχαριστούμε πολύ :) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Καταπλικτικός αυτός ο τυπάκος της ΤΙΜ. ( Πρώτη φορά τον βλέπω :lol: : είμαι από Κύπρο) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εγώ στέλνω τώρα e-mail στην TIM μπας και μας στείλει τίποτε, ας το κάνουν κι άλλοι ώστε να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον! Τι τους έστειλα: Καλησπέρα, Μπορώ να έχω τις καινούργιες σας διαφημίσεις σε DVD σπίτι μου και μετά να τις δίνω στους φίλους μου και στο forum http://www.myphone.gr για πάντα??????????? Μόνο η TIM μπορεί.... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Τί σας έχω ??? :p Click here ! :grin::yahoo: thanks by the way.. εισαι και ο πρώτος ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Έλαβα απάντηση Αγαπητέ κύριε Χχχχχχχ, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Σχετικά με το ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις δεν παρέχονται προς το παρόν στην ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε, όμως, να σας πληροφορήσουμε ότι η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης και σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να "κατεβάζετε"(download) τις διαφημίσεις της ΤΙΜ. Θα θέλαμε δε να σας διαβεβαιώσουμε ότι διαρκής στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Με εκτίμηση, Το θέμα δεν είναι να την δεις μια φορά, αλλά εδώ έχει γίνει μόδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Επιτέλους θα τις κατεβάζουμε και επίσημα πλέον :) Και χωρίς το σήμα κάποιου καναλιού... Μέχρι τότε όμως υπάρχει αυτό ! Ανανεώθηκε - 5/3/2005 Προστέθηκαν 2 νέες διαφημίσεις ! [Αγίου Βαλεντίνου-Πακέτα μηνυμάτων] :cool: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Επιτέλους θα τις κατεβάζουμε και επίσημα πλέον :) Και χωρίς το σήμα κάποιου καναλιού... Μέχρι τότε όμως υπάρχει αυτό ! Ανανεώθηκε - 5/3/2005 Προστέθηκαν 2 νέες διαφημίσεις ! [Αγίου Βαλεντίνου-Πακέτα μηνυμάτων] :cool: Πουντες καλέ ; Last Update: 1/3/2005 Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Επιτέλους θα τις κατεβάζουμε και επίσημα πλέον :) Και χωρίς το σήμα κάποιου καναλιού... Μέχρι τότε όμως υπάρχει αυτό ! Ανανεώθηκε - 5/3/2005 Προστέθηκαν 2 νέες διαφημίσεις ! [Αγίου Βαλεντίνου-Πακέτα μηνυμάτων] :cool: oute egw tis vriskw!! ti egine? akoma tis palies exei..kapoio lathos tha egine... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Έχετε δίκιο...είχα ανεβάσει τα video αλλα ξέχασα τα html :O Τώρα είναι όλα ok... :) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Έχετε δίκιο...είχα ανεβάσει τα video αλλα ξέχασα τα html :O Τώρα είναι όλα ok... :) Είσαι σίγουρος ; Για ξαναέλεγξε... http://cyberland.mythoss.net/tim/diafimiseis.htm Τις έκανες όντως upload... http://cyberland.mythoss.net/tim/files/videos/ Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Είσαι σίγουρος ; Για ξαναέλεγξε... http://cyberland.mythoss.net/tim/diafimiseis.htm Τις έκανες όντως upload... http://cyberland.mythoss.net/tim/files/videos/ Ολα κανονικά εμφανίζονται... :rolleyes: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Μόνο την μουσική της ΤΙΜ από που μπορούμε να την κατεβάσουμε, χωρίς τα λόγια, δώστε ένα link, για ringtone σε .wav ή .midi ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Μόνο την μουσική της ΤΙΜ από που μπορούμε να την κατεβάσουμε, χωρίς τα λόγια, δώστε ένα link, για ringtone σε .wav ή .midi ; plaka plaka exei kaneis to tragoudaki tis tim se midi? to thelwwwwwwwww:) thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 plaka plaka exei kaneis to tragoudaki tis tim se midi? to thelwwwwwwwww:) thanks Θα έχει μεγάλο γέλιο για ringtone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmp Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Kalhspera paidia!Mia voitheia thelw:Pws mporw na diavasw ta arxeia .rar?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Με το πρόγραμμα WinRar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Τα αρχεία με κατάληξη .rar διαβάζονται και αποσυμπιέζονται με το πρόγραμμα WinRar ! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Τα αρχεία με κατάληξη .rar διαβάζονται και αποσυμπιέζονται με το πρόγραμμα WinRar ! to url pou dineis einai teleiws akyro. http://www.rarlabs.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmp Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Paidia eyxaristw poly!kapoies parathrhseis sxetika me ta video:A)ta 2 prwta kai paliotera video paizoun mia xara,B)ayto me ta kalanta etsi ki etsi kai Γ)ta 2 prosfata me sms kai ag.valentinou den paizoun sxedon katholou mallon logw kakhs poiothtas.Mporei katholou ayto to provlhma na diorthwthei? Epishs asxeto alla sxetiko me diafhmiseis:Exei kaneis tis diafhmiseis ths nova me ton Ellhna pou fwnazei kai panhgyrizei monos tou sthn Portogalia?(Sta yp'opsin oti molis vghke kai h kainourgia me ayton ton typa ki exei poly gelio!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts