Jump to content

Αγορά κινητού. το πολύ μέχρι 250€.

Xrictino0la
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να διαθέσω το πολύ μέχρι 250€.

1. Ήθελα αποσπωμενη μπαταρία αλλά τα περισσότερα είναι unibody. Αν χαλάσει, πως την αλλάζεις?

2. Θέλω γρήγορο κινητό, να μην κολλάει. Δεν έχω δικό μου pc και αποθηκεύω πολλά πράγματα στο κινητό. Να έχει γρήγορη ανταπόκριση στο άγγιγμα.

3. Δυνατά ηχεία.

4. Με δυνατοτητα επεκτασης μνημης με καρτα μνημης ή ο εσωτερικός να είναι τουλάχιστον 32gb.

5. Κάμερα: δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά εννοείται όσο πιο καλή τόσο το καλύτερο. Να έχει φλας.

6. Επεξεργαστές: δεν έχω και πολύ ιδέα απ αυτά. Είναι καλύτερα 4+4 ή 8πύρηνοι? Παίζει ρόλο η μάρκα? Κι αν ναι, ποια να προτιμήσω. Ή ποια κινητά έχουν "καλό" επεξεργαστή.

7. Τα huawei και τα alcatel πιστεύω δεν είναι πολύ καλά. Τα Samsung είναι ακριβά. Τα lenovo? Είδα και κάποιες καινουριες για μένα μάρκες. Όπως meizu και xiaomi. Μια γενική γνώμη γι αυτές τις δύο μάρκες κι αν είναι καλές, ποιο μοντέλο προτείνετε?

8. RAM νομίζω 3gb είναι καλά. Με 2 θα μαι Εντάξει?

9. Προτιμώ android. Η μπαταρία τι μέγεθος πρέπει να έχει για να θεωρείτε σχετικά καλή? Δεν ξέρω ακριβώς πως μετριέται, αλλά είναι σε mAh νομίζω.

10. Είναι Εντάξει τα κινητά από σελίδες μέσω skroutz? Αυτό που έχω τώρα το είχα πάρει απ το tokinito.gr. από ebay είναι ασφαλές? Γιατί έχω συνηθίσει μεγάλα ποσά να τα δίνω με αντικαταβολή και έχω διαβάσει κάποιες περιπτώσεις που σου παίρνουν τα λεφτά και δεν σου έρχεται αυτό που παρηγγειλες?

Από Κίνα αν παραγγείλω, θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενού? Ή έστω να δέχεται τα ελληνικά ως γλώσσα για το πληκτρολόγιο...

11. Το δίκτυο αν είναι 3g ή 4g, έχει μεγάλη διαφορά κι αν ναι, ως προς το?

Τώρα έχω ακόμα το*Samsung galaxy s3 mini. Απογοητεύτηκα αρκετά. Για μια τόσο γνωστή και με καλή φήμη μάρκα. Η μπαταρία τα φτυσε λίγο μετά τον χρόνο. Το κινητό κολλάει αρκετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Περιμένω προτάσεις :)

Edited by Xrictino0la

Για μενα ιδανικότερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα ειναι το nexus 5X 32gb, δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και επέκταση μνήμης όμως. Εχει πολυ καλή κάμερα και θα αναβαθμιζεται το λογισμικό για αρκετό καιρό ακόμη.

Πολυ καλό επίσης είναι και το P9 lite, ειδικότερα με τα 3gb ram

Αν θες οπωσδήποτε αποσπώμενη μπαταρία, τότε galaxy J5 2016. Eιναι πιο αδύναμη συσκευή όμως απο αυτές που προανέφερα.

Εριξα μια ματιά. Huawei δεν θέλω . Έχει η αδερφή μου το honor 4x και δεν μου φάνηκε καλό. Είναι αργό. Και δεν το χρησιμοποιεί και πολύ. Nexus δεν έχω πιάσει πότε στα χέρια μου... Θα το κοιτάξω και πιο αναλυτικά. Ευχαριστώ πολύ...

Σε αυτά που ζητάς με τα χρήματα που διαθετεις nexus 5x....και είσαι καλυμμένος για πολύ καιρό...

Zuk z1

Με 190€

http://www.ebay.co.uk/itm/152256564929

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by saltofx_v

Θα σε προτείνω κλασικά το xiaomi redmi note 3 pro.

Εχω καταντησει γραφικος!

Η συσκευη τα κανει ολα και συμφερει. Τόσο απλα και κατανοητα!

Αναλυτικα:

1. Έχει ενσωματώμενει. Οταν και αν χαλάσει, θα βρεθει τροπος να την αλλαξεις.

2. Ειναι οκ

3. Καλα τα παει

4. 32 εσωτερική+micro sd

5. Είναι οκ

6. Φοράει καλο τσιπ. Snap dragon 650. Σε καλυπτει σέ ολα

7. Χιαομι είναι :p

8. 3 εχει η 32αρα εκδοση. Αλλα και την πιο φθηνη 16αρα να πάρεις με τα 2γβ ραμ, εισαι οκ. Future proof ειναι το 32αρι πάντως!!!

9. Ειναι οκ+++

10. Προτείνω απο κινα. Υπαρχουν αξιόπιστα κινέζικα μαγαζια. Απεφυγε ebay καί αλο εξπρές. Μπορεις να επιλεξεις να έρθει με ελληνικη γλωσσα. Πληκτρολόγιο θα γραφεί ελληνικά, μην αγχωνεσαι. Επισης, προτεινω να περάσεις την ελληνικη ρομ (gtv) της ελληνικης κοινοτητας miui!!!

11. Εχει μεγαλη διάφορα στην ταχυτητα πλοήγησης. Σίγουρα το 4g ειναι καλύτερο, ομως τηνδουλεια μάς την κάνουμε και με το ταπεινο 3g. (Αν εχεις wind, να ξες οτι δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα, στην οποια εκπεμπει 4g στην επαρχία. Υπαρχει και η ιντερνατιοναλ εκδοση της συσκευής, ομως δε την προτείνω)

Ναι, το σ3 μινι είναι τραγικότατη συσκευη! Fail σκετο....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

mol

Αυτό ακριβώς είχα δει και ρώτησα για xiaomi γιατί δεν την ήξερα σαν μάρκα.

Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο κινέζικο μαγαζί για να παραγγείλω?

Παίζει να μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή ή θα πρέπει με την χρεωστική?

Για τις επιλογές με ελληνικά θα το ψάξω.

Ρομ δεν ξέρω πως αλλάζεις και για την ακρίβεια δεν ξέρω ακριβώς τι ρόλο παίζει η ρομ στο κινητό. Παντως αν αλλάξεις κάτι τέτοιο δεν ακυρώνεται η εγγύηση? Και βασικά κατά πόσο μπορεί να χρησιμεύσει η εγγύηση στην Ελλάδα? Υπάρχει τεχνικός για επισκευή xiaomi? Έτσι πληροφοριακά.., για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. :Ρ

800αρα μπάντα? Τι ακριβώς είναι η μπάντα?

Ευχαριστώ πολύ όπως και να χει για τις πληροφορίες.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως αν πας για το Redmi Note 3 Pro, τότε να πάρεις την Special edition που υποστηρίζει την 800άρα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Από ότι κατάλαβα εσύ αυτό έχεις?

Πόσο καιρό το έχεις?

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε αυτά που ζητάς με τα χρήματα που διαθετεις nexus 5x....και είσαι καλυμμένος για πολύ καιρό...

Nexus δεν είναι LG? Τα LG ακούγεται ότι πλέον θεωρούνται απ τα χειρότερα όσον αφορά τις γνωστές μάρκες...

Redmi 3 pro ή Redmi note 3 pro?

Για την ρομ μόλις διάβασα ότι έρχεται με ανεπίσημη και πρέπει όπως είπες να την αλλάξω για να μην έχω θέμα με το playstore. Γενικά διάβασα πολυ καλά πράγματα, μόνο για την κάμερα είπαν ότι δεν είναι καλή στις νυχτερινές λήψεις αλλά όπως είπα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα οπότε μάλλον θα προτιμήσω την γνώμη σου αφού σιγουρεψω και το θέμα με την ρομ...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Zuk z1

Με 190€

http://www.ebay.co.uk/itm/152256564929

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ αλλά δεν έχω ιδέα για αυτήν την μαρκα και απ ότι άκουσα θα παραγγείλω από Ελλάδα που είναι πιο ακριβό από όσο θέλω συν του ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές μου.

Ευχαριστώ για την γνώμη σου.

Edited by Xrictino0la
θέλω να φαίνεται ως απάντηση σε άλλο σχόλιο.

Δες vickmali.com

ΜΟΝΟ μεσω paypal θα πληρωσεις.

Οδηγίες για το πως θα περάσεις ελληνικη ρομ βρίσκονται στο πρωτο ποστ του τηλεφώνου. Ακολουθεις κατα γραμμα και ολα θα ειναι καλα.

εγγύηση στην ελλαδα δεν υπαρχει. Δεν εισάγονται επισημα.

Κάποιοι τεχνικοι αναλαμβάνουν διαφορα θέματα(πχ αλλαγη μπαταρίας, οθονης, κλπ)

Σε μπαντες εκπέμπουν τα σήματα οι παροχοι. Μια απο αυτες είναι η 800αρα(band20).

Δε σε ενδιαφέρει και τόσο αυτο το θεμα. Μη κολλας. Και γω χιαομι εχω (note 2) και μια χαρα πιάνω 4g στην θεσσαλονικη.

Όχι, τα νεξους ειναι μια κατηγορια απο μονα τους! Οτι μαρκα και να ειναι

Επίσης η lg θεωρείται καλη εταιρια. Λιγο με το g4 μας τα χαλασε βεβαια(λογω bootloop) αλλα επανηλθε με το g5, v10/20 και αλλα

xiaomi redmi note 4

εκδοση με 3gb ram και 64gb rom

για να βαλεις την sd βγαζεις τη δευτερη sim

η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη.

10πυρηνο. αξιοπρεπεστατες καμερες

περιπου $205 / €190 LINK (αξιοπιστο καταστημα)

διαλεξε official global stable rom (εχει και google play services κτλ, θα γραφεις ελληνικα

και σε λιγο καιρο θα παρει και ελληνικα μενου αυτοματα μεσω wifi update -σχετικο λινκ-)

πληρωμη paypal, αποστολη απλο ταχ/μειο, οχι κουριερ

(στο βιντεο εχει αλλη rom η οποια

δεν ειναι official, δεν παιρνει αυτοματα updates απο την εταιρεια

και θα πρεπει να τη βαλεις εσυ αν θελησεις να την εγκαταστησεις.

στο βιντεο λεει οτι η συσκευη ερχεται με αγγλοκινεζικη ρομ αλλα αυτο

πλεον δεν ισχυει, δεν ειναι μονοδρομος, υπαρχουν κι αλλες επιλογες.

οπως εγραψα και πιο πανω, σου προτεινω κατα την αγορα να επιλεξεις

official global stable rom και δε θα χρειαστει να μπλεχτεις με ρομ κτλ.

κατω απο το βιντεο, στα σχολια του youtube, βρες ενα σχολιο με λινκς

που δειχνουν με φωτο τραβηγμενες απο την καμερα της συσκευης αυτης.

διαβασε ολα τα σχολια εκει, εχουν ενδιαφερον.

Edited by telefoneri

Πάντως αν πας για το Redmi Note 3 Pro, τότε να πάρεις την Special edition που υποστηρίζει την 800άρα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Για την special edition διάβασα πως υπάρχουν πιο λίγες διαθέσιμες ρομ ή κάτι τέτοιο. Η διαφορά είναι μόνο στο δίκτυο? Γιατί εκεί δεν έχω θέμα...

Διατυπώνεις μια άποψη για όλη τη Huawei ενώ είναι εμφανές ότι δεν έχεις και τόσο μεγάλη εμπειρία στον χώρο της κινητής, μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσει το μοντέλο της αδελφής σου.

Εγώ λοιπόν επιμένω να δεις το Huawei p9 lite που είναι εξαιρετική συσκευή.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες vickmali.com

ΜΟΝΟ μεσω paypal θα πληρωσεις.

Οδηγίες για το πως θα περάσεις ελληνικη ρομ βρίσκονται στο πρωτο ποστ του τηλεφώνου. Ακολουθεις κατα γραμμα και ολα θα ειναι καλα.

εγγύηση στην ελλαδα δεν υπαρχει. Δεν εισάγονται επισημα.

Κάποιοι τεχνικοι αναλαμβάνουν διαφορα θέματα(πχ αλλαγη μπαταρίας, οθονης, κλπ)

Σε μπαντες εκπέμπουν τα σήματα οι παροχοι. Μια απο αυτες είναι η 800αρα(band20).

Δε σε ενδιαφέρει και τόσο αυτο το θεμα. Μη κολλας. Και γω χιαομι εχω (note 2) και μια χαρα πιάνω 4g στην θεσσαλονικη.

Όχι, τα νεξους ειναι μια κατηγορια απο μονα τους! Οτι μαρκα και να ειναι

Επίσης η lg θεωρείται καλη εταιρια. Λιγο με το g4 μας τα χαλασε βεβαια(λογω bootloop) αλλα επανηλθε με το g5, v10/20 και αλλα

Το vickmali δεν το βρίσκω. Μόνο σελίδα του fb. παντου διαβασα για global stable rom, που λογικα θα εχει ηδη τα ελληνικα. Η διαδικασια λένε είναι εύκολη... θα δείξει. Όταν έρθει η ώρα θα παραθέσω και εκεί τις απορίες μου. Μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη να το παραγγείλω.., αρκεί πρώτα να βρω μια έμπιστη και έγκυρη σελίδα. Από σκρουτζ βρήκα το Redmi 3 pro σε 169€, το Redmi note 3 σε 223€ και το Redmi note 3 pro σε 205€. Και νομίζω τα παραγγέλνεις μόνο από Ελλάδα...

Μόνο μία τελευταία ερώτηση... σχετικά μ αυτά τα τρία που προανέφερα, υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά? Για μένα είναι όλα άγνωστα και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Επιμένεις σε note 3 pro?

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο δικτυο και επισης ειναι μεγαλυτερο (που σημαινει οτι θα δυσκολευτεις να βρεεις θηκη)

Ok. Τότε το αφήνουμε το special.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διατυπώνεις μια άποψη για όλη τη Huawei ενώ είναι εμφανές ότι δεν έχεις και τόσο μεγάλη εμπειρία στον χώρο της κινητής, μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσει το μοντέλο της αδελφής σου.

Εγώ λοιπόν επιμένω να δεις το Huawei p9 lite που είναι εξαιρετική συσκευή.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν μέρει ίσως έχεις δίκιο, όμως οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν σημαντικές διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο. Μικροπραγματα. Είμαι όντως ψιλοασχετη γιατί αγοράζω καινούριο κινητό σπάνια και δεν κάθομαι να το ψάχνω όταν δεν με αφορά άμεσα. Όπως βλέπεις το ψάχνω και προς το παρόν για Huawei τόσο καλά λόγια έχω ακούσει διαβάσει μόνο από σένα. Το ψάχνω ακόμα πάντως και σε ευχαριστώ για την γνώμη σου.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο δικτυο και επισης ειναι μεγαλυτερο (που σημαινει οτι θα δυσκολευτεις να βρεεις θηκη)

Πάντως αν δεν βρω σελίδα από έξω και παραγγείλω από κάποια σελίδα του σκρουτζ, είδα ότι τα συγκεκριμένα κινητά τα δίνουν με θήκη. Επίσης λένε ότι δεν έχει μέσα ακουστικά αλλά υποθέτω πως παίρνει αυτά που ταιριάζουν σε όλα.

sorry, vickmall.com ειναι το site.

νοτε 3 σκετο δε το προτεινω.

αν θες 5αρι, πας στο redmi 3s. σε 5.5αρι νοτε 3 προ 3gb!

xiaomi redmi note 4

εκδοση με 3gb ram και 64gb rom

για να βαλεις την sd βγαζεις τη δευτερη sim

η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη.

10πυρηνο. αξιοπρεπεστατες καμερες

περιπου $205 / €190 LINK (αξιοπιστο καταστημα)

διαλεξε official global stable rom (εχει και google play services κτλ, θα γραφεις ελληνικα

και σε λιγο καιρο θα παρει και ελληνικα μενου αυτοματα μεσω wifi update -σχετικο λινκ-)

πληρωμη paypal, αποστολη απλο ταχ/μειο, οχι κουριερ

(στο βιντεο εχει αλλη rom η οποια

δεν ειναι official, δεν παιρνει αυτοματα updates απο την εταιρεια

και θα πρεπει να τη βαλεις εσυ αν θελησεις να την εγκαταστησεις.

στο βιντεο λεει οτι η συσκευη ερχεται με αγγλοκινεζικη ρομ αλλα αυτο

πλεον δεν ισχυει, δεν ειναι μονοδρομος, υπαρχουν κι αλλες επιλογες.

οπως εγραψα και πιο πανω, σου προτεινω κατα την αγορα να επιλεξεις

official global stable rom και δε θα χρειαστει να μπλεχτεις με ρομ κτλ.

κατω απο το βιντεο, στα σχολια του youtube, βρες ενα σχολιο με λινκς

που δειχνουν με φωτο τραβηγμενες απο την καμερα της συσκευης αυτης.

διαβασε ολα τα σχολια εκει, εχουν ενδιαφερον.

Το κοίταξα. Στο σκρουτζ, εκεί κάνει 240. Στο μόνο που υστερεί όσον αφορά τα χαρακτηριστικα που γράφει στο σκρουτζ είναι πως έχει 13MP μπροστινή ενώ το note 3 pro έχει 16. Από ηχεία πως πάει? Είναι δοκιμασμένο?

Mol ποια είναι η γνώμη σου γι αυτό?

καθαρα λογω soc επεξεργαστη προτεινω το 3 προ.

του νοτε 4 μια χαρα δυνατος ειναι! και η συσκευη ειναι σουπερ!

απλα για δικο μου κολλημα, προτιμω του 3 προ.

sorry, vickmall.com ειναι το site.

νοτε 3 σκετο δε το προτεινω.

αν θες 5αρι, πας στο redmi 3s. σε 5.5αρι νοτε 3 προ 3gb!

Καλά τότε σ αυτό με τον επεξεργαστή θα το ψάξω να δω γνώμες. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου.

Edited by Xrictino0la

Μπορώ να διαθέσω το πολύ μέχρι 250€.

1. Ήθελα αποσπωμενη μπαταρία αλλά τα περισσότερα είναι unibody. Αν χαλάσει, πως την αλλάζεις?

2. Θέλω γρήγορο κινητό, να μην κολλάει. Δεν έχω δικό μου pc και αποθηκεύω πολλά πράγματα στο κινητό. Να έχει γρήγορη ανταπόκριση στο άγγιγμα.

3. Δυνατά ηχεία.

4. Με δυνατοτητα επεκτασης μνημης με καρτα μνημης ή ο εσωτερικός να είναι τουλάχιστον 32gb.

5. Κάμερα: δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά εννοείται όσο πιο καλή τόσο το καλύτερο. Να έχει φλας.

6. Επεξεργαστές: δεν έχω και πολύ ιδέα απ αυτά. Είναι καλύτερα 4+4 ή 8πύρηνοι? Παίζει ρόλο η μάρκα? Κι αν ναι, ποια να προτιμήσω. Ή ποια κινητά έχουν "καλό" επεξεργαστή.

7. Τα huawei και τα alcatel πιστεύω δεν είναι πολύ καλά. Τα Samsung είναι ακριβά. Τα lenovo? Είδα και κάποιες καινουριες για μένα μάρκες. Όπως meizu και xiaomi. Μια γενική γνώμη γι αυτές τις δύο μάρκες κι αν είναι καλές, ποιο μοντέλο προτείνετε?

8. RAM νομίζω 3gb είναι καλά. Με 2 θα μαι Εντάξει?

9. Προτιμώ android. Η μπαταρία τι μέγεθος πρέπει να έχει για να θεωρείτε σχετικά καλή? Δεν ξέρω ακριβώς πως μετριέται, αλλά είναι σε mAh νομίζω.

10. Είναι Εντάξει τα κινητά από σελίδες μέσω skroutz? Αυτό που έχω τώρα το είχα πάρει απ το tokinito.gr. από ebay είναι ασφαλές? Γιατί έχω συνηθίσει μεγάλα ποσά να τα δίνω με αντικαταβολή και έχω διαβάσει κάποιες περιπτώσεις που σου παίρνουν τα λεφτά και δεν σου έρχεται αυτό που παρηγγειλες?

Από Κίνα αν παραγγείλω, θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενού? Ή έστω να δέχεται τα ελληνικά ως γλώσσα για το πληκτρολόγιο...

11. Το δίκτυο αν είναι 3g ή 4g, έχει μεγάλη διαφορά κι αν ναι, ως προς το?

Τώρα έχω ακόμα το*Samsung galaxy s3 mini. Απογοητεύτηκα αρκετά. Για μια τόσο γνωστή και με καλή φήμη μάρκα. Η μπαταρία τα φτυσε λίγο μετά τον χρόνο. Το κινητό κολλάει αρκετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Περιμένω προτάσεις :)

Δες το Redmi Note 3 Pro για εμενα απο το Vickmall οπως ανεφεραν οι προηγουμενοι.Οσο για το 4G αμα δεν πας στο International θα εχεις κανονικα αλλα στην επαρχια θα εχεις θεμα,κυριως απο Wind.Με Vodafone και Cosmote δεν θα εχεις θεμα.Θεσσαλονικη βλεπω κανονικα και απο τους τρεις καθως και Πιερια σε Κατερινη και Λιτοχωρο.Οπου ειχαν 4G σημα υπηρχε.Με Wind δεν θα εχεις σε επαρχια σημα,με τις αλλες θα εχεις κανονικα εκτος αμα εισαι μεσα στα βουνα και σε δυσκολα σημεια.Ο πατερας μου εχει το Redmi note 3 το απλο και ειχε σημα με Wind/Vodafone.Εγω με Cosmote στο iPhone 5s μονο στο ασανσερ εβλεπα 4G στην 800.Σε εσωτερικους χωρους και εξωτερικους μια χαρα θα ειχα σημα και χωρις να ειχα την 800αρα.Π.χ μεσα στο σπιτι πιανω 800 με αρκετα καλο σημα,αλλα και με 1800 που εβλεπα στο μπαλκονι και στον δρομο εχω και στο σπιτι.Αυτο το βλεπω με Vodafone στο Xiaomi οπου εχω καλο 4G χωρις την 800.

Φυσικα παρε το 3/32 ωστε να εισαι καλυμμενη και παρηγγειλε με official global stable η οποια θα εχει ελληνικα συντομα(στην Developer εχει απο οσο ξερω).Απο χωρο εχεις 25GB ελευθερα απο τα 32 της συσκευης.Το εχει φιλος το κινητο,το εχω πιασει στα χερια μου και αξιζει τα λεφτα του.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καθαρα λογω soc επεξεργαστη προτεινω το 3 προ.

του νοτε 4 μια χαρα δυνατος ειναι! και η συσκευη ειναι σουπερ!

απλα για δικο μου κολλημα, προτιμω του 3 προ.

Συμφωνω μαζι σου γιατι θα εχει περισσοτερα updates.Οσο για τις μπαντες οπως ανεφερες μια χαρα 4G εχεις απλα οχι παντου.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με το σκεπτικό που ακυρώνεις μία εταιρεία θα έπρεπε να έχεις ακυρώσει και την samsung λόγω κακής εμπειρίας με το s3 mini.

Τεσπα στα 250€ βλέπεις a5 2016, huawei p8, nexus 5x

Δες το Redmi Note 3 Pro για εμενα απο το Vickmall οπως ανεφεραν οι προηγουμενοι.Οσο για το 4G αμα δεν πας στο International θα εχεις κανονικα αλλα στην επαρχια θα εχεις θεμα,κυριως απο Wind.Με Vodafone και Cosmote δεν θα εχεις θεμα.Θεσσαλονικη βλεπω κανονικα και απο τους τρεις καθως και Πιερια σε Κατερινη και Λιτοχωρο.Οπου ειχαν 4G σημα υπηρχε.Με Wind δεν θα εχεις σε επαρχια σημα,με τις αλλες θα εχεις κανονικα εκτος αμα εισαι μεσα στα βουνα και σε δυσκολα σημεια.Ο πατερας μου εχει το Redmi note 3 το απλο και ειχε σημα με Wind/Vodafone.Εγω με Cosmote στο iPhone 5s μονο στο ασανσερ εβλεπα 4G στην 800.Σε εσωτερικους χωρους και εξωτερικους μια χαρα θα ειχα σημα και χωρις να ειχα την 800αρα.Π.χ μεσα στο σπιτι πιανω 800 με αρκετα καλο σημα,αλλα και με 1800 που εβλεπα στο μπαλκονι και στον δρομο εχω και στο σπιτι.Αυτο το βλεπω με Vodafone στο Xiaomi οπου εχω καλο 4G χωρις την 800.

Φυσικα παρε το 3/32 ωστε να εισαι καλυμμενη και παρηγγειλε με official global stable η οποια θα εχει ελληνικα συντομα(στην Developer εχει απο οσο ξερω).Απο χωρο εχεις 25GB ελευθερα απο τα 32 της συσκευης.Το εχει φιλος το κινητο,το εχω πιασει στα χερια μου και αξιζει τα λεφτα του.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνω μαζι σου γιατι θα εχει περισσοτερα updates.Οσο για τις μπαντες οπως ανεφερες μια χαρα 4G εχεις απλα οχι παντου.

Τελικά πήρα το xiaomi rn3 pro. 3/32 αλλά από gearbest. Έχω τουλάχιστον ένα μήνα για να μου ρθει. Χτες ξεκίνησε το shipping και λέει 15-25 εργάσιμες. Αλλά εκεί δεν είχε επιλογές για ρομ. Οπότε δεν είμαι σίγουρη με ποια θα έρθει. Μετά δεν μπορώ να την αλλάξω σε official stable, γιατί πήρα την κανονική έκδοση. (Εννοώ όχι την international.)

ΥΓ. λέει παίρνει για κάρτα μνήμης tf. Έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τις άλλες κάρτες μνήμης? Δεν παίρνει sdhx? Γιατί λέει ότι παίρνει μέχρι 128...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το σκεπτικό που ακυρώνεις μία εταιρεία θα έπρεπε να έχεις ακυρώσει και την samsung λόγω κακής εμπειρίας με το s3 mini.

Τεσπα στα 250€ βλέπεις a5 2016, huawei p8, nexus 5x

στην ουσία η Samsung είναι εκτός θέματος απ την αρχή, λόγω της τιμής που έβαλα. Πάντως πήρα είδα το rn3 pro την Παρασκευή. Ευχαριστώ