Rottweiler Δημοσιεύτηκε October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2016 (edited) Γεια χαρά παίδες. Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές και αρκετά μπερδεμένος θα έλεγα. Ίσως η απάντηση για πολλούς από εσάς να είναι εύκολη, ότι δήλαδη το S7 Edge είναι δυνατότητερη συσκευή "στα σημεία" αλλά φυσικά πιο ακριβή. Άρα διαλέγεις και παίρνεις. Είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται? ΑΝ υποθέσουμε για παράδειγμα πως τις βρίσκω πάνω κάτω στα ίδια χρήματα και τις δύο? Για να σας βάλω λίγο περισσότερο στο κλίμα, έχω κάνει ήδη παραγγελεία το OP3 και μου βγαίνει 480 ευρώ μαζί με μεταφορικά + έξτρα φορτιστής σπιτιού + έξτρα φορτιστής αυτοκινήτου. Όμως η αναμονή του 1 μήνα με σκοτώνει είναι η αλήθεια και ανά πάσα στιγμή παίζει να την ακυρώσω (θα παραλάβω 10 Νοεμβρίου υποτίθεται). Από την άλλη πλέον βλέπω ανά διαστήματα να βγαίνουν αγγελίες για σφραγισμένα S7 Edge, έως και 500 ευρώ, πράγμα καθόλου περίεργο μιας και πλέον στα καταστήματα ξεκινάει από 550 και ο άλλος που το πουλάει θέλει να σου δώσει και κάποιο κίνητρο για να το αγοράσεις από αυτόν. Τέλος πάντως οι χρηματικές διαφορές δεν είναι πλέον μεγάλες όπως στις αρχές που είχαν κοντά 400 ευρώ διαφορά. Μάλλον φταίει που η μεταπωλητική αξία της Samsung πέφτει για πλάκα. Αυτά που με χαλάνε περισσότερο στο S7 Edge είναι πρώτον το περίεργο κράτημα στο χέρι λόγω της κυρτής οθόνης, δεύτερον το ότι δεν μπορώ να προστατέψω την οθόνη με tempered glass και όσον αφορά τα "υγρά" προστατευτικά νανοτεχνολογίας οι απόψεις ακόμη διίστανται (με ενδιαφέρουν κυρίως οι γρατσουνιές από κλειδιά κλπ) και τρίτον το touchwiz που όσο και να βελτιώθηκε, παραμένει το γνωστό touchwiz που όλοι αγαπάμε να μισούμε. Στα συν του η φανταστική κάμερα, το ότι είναι αδιάβροχο και ίσως η καλύτερη οθόνη παρότι amoled και οι δύο. Από την άλλη όσον αφορά το OP3 αυτό που με χαλάει κυρίως πέρα από την τεράστια αναμονή, είναι το after sale service. Όχι πως η Samsung φημίζεται γι'αυτό αλλά όπως και να'χει υπάρχει μια εταιρία εδώ στην Ελλάδα που μπορείς να μιλήσεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να βγάλεις μια άκρη. Είναι δηλαδή ψυχολογικό το ζήτημα. Φυσικά και το OP3 έχει διάφορα συν για μένα τουλάχιστον, όπως το δαχτυλικό αποτύμωμα που λειτουργεί ακόμη και με απενεργοποιημένη την οθόνη και είναι ίσως το πιο γρήγορο εκεί έξω, το διπλό χτύπημα για να ενεργοποιηθεί η οθόνη (ξέρω ότι για πολλούς είναι αηδίες αυτά, εμένα όμως με ενδιαφέρουν), το καλύτερο κράτημα στο χέρι λόγω σχεδιασμού, την προστασία της οθόνης με tempered glass παρότι κι αυτή έχει μια σχετική κυρτότητα, το Alert Slider και το Night Mode τύπου iPhone, τα 6GB ram και φυσικά το σχεδόν stock android μέσω του oxygen os. Εννοείται πως υποκειμενικά υπάρχουν άλλα τόσα συν και πλην για το κάθε ένα, όμως έγραψα λίγα που ενδιαφέρουν εμένα τουλάχιστον. Τέλος πάντων, ξέρω πως ίσως σας κούρασα, ήθελα όμως να σας βάλω όσο μπορώ περισσότερο μέσα στο προβληματικό μυαλό μου. Κάθε πρόταση και βοήθεια δεκτή! :) Edited October 16, 2016 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δεν θα σου προτεινω καποιο απο τα 2 καθως και τα 2 ειναι top συσκευες,αλλα προσπαθησε να διαλεξεις και να ζυγισεις συμφωνα με τις δικες σου αναγκες. Εγω ας πουμε διαλεξα το s7 edge,γιατι ηθελα σερβις απο Ελλαδα(ψυχολογικο) και οσο πιο καλη καμερα γινεται. Παλι ψυχολογικο αλλα αν θα σκασω 500-600 ευρω για κινητο,θελω να ειναι επωνυμο και πανεμορφο(στα ματια μου). Και τελος επειδη στο παρελθον κουραστηκα,ηθελα πολυ καλη αυτονομια.Χωρις να σημαινει αυτο οτι το OP3 δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δεν θα σου προτεινω καποιο απο τα 2 καθως και τα 2 ειναι top συσκευες,αλλα προσπαθησε να διαλεξεις και να ζυγισεις συμφωνα με τις δικες σου αναγκες. Εγω ας πουμε διαλεξα το s7 edge,γιατι ηθελα σερβις απο Ελλαδα(ψυχολογικο) και οσο πιο καλη καμερα γινεται. Παλι ψυχολογικο αλλα αν θα σκασω 500-600 ευρω για κινητο,θελω να ειναι επωνυμο και πανεμορφο(στα ματια μου). Και τελος επειδη στο παρελθον κουραστηκα,ηθελα πολυ καλη αυτονομια.Χωρις να σημαινει αυτο οτι το OP3 δεν εχει. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλος. 2 ερωτήσεις μιας και έχεις S7 Edge. Θέμα Lag υπάρχει? Εννοώ να σε έχει φτάσει σε σημείο να ξενερώσεις κάποια στιγμή γιατί με τέτοια τιμή και χαρακτηριστικά περίμενες κάτι ανώτερο και πιο "smooth". Και δεύτερον σε σχέση με την Edge οθόνη, για κάποιον σαν εμένα που διαβάζει καθημερινά διάφορα άρθρα, ειδήσεις κλπ, θα με κουράσει? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Την edge οθονη την συνηθιζεις πολυ γρηγορα.Δεν θα σε προβληματισει.Σε καποια παιχνιδια μερικες φορες θα ηθελα flat οθονη αλλα τα ξεχναω ολα με την ομορφια του. Θεμα lag δεν υπαρχει ουτε για πλακα.Ομως το op3 ειναι πιο γρηγορο να το ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Στο ιδιο δηλλειμα ημουν και γω. επελεξα Oneplus 3, λογω custom rom, και υποστηριξης μελλοντικα. τι να το κανω την καλυτερη καμερα το βραδυ αν σε 1.5 χρονο δεν θα παιρνει ουτε update. επιλογες ειναι. ζυγισε τα και αποφασισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ είχα το S7 το flat(έτσι και αλλιώς ιδιο hardware έχει με.το edge)και τώρα έχω το one plus 3. Δεν θα.σου.πω πιο είναι καλύτερο αλλά εγώ τι είδα.. Λοιπόν το. S7 ,έχει καλύτερη κάμερα,καλυτερη οθόνη,λιγο καλύτερη μπαταρία,και στα μάτια μου καλύτερη κατασκευή φυσικά αδιάβροχο και πιο γρήγορο σε μερικά παιχνίδια στο φόρτωμα... Το one plus 3ειναι γρήγορο,πολυ γρήγορο,καλυτερο δακτυλικό αποτύπωμα,δικαρτο,πολυ καλή κάμερα,καλη οθόνη,δεν υπάρχει ίχνος lag,κ αι καλύτερη αίσθηση στο χέρι.... Το one plus 3 όμως έχει τρομερή υποστήριξη σε custom rom και φυσικά το σχεδόν pure Android... Και φυσικά τα 150€ που κάνει παραπάνω το edge δεν πιστεύω τα αξίζει.... 399 το one plus,550 το edge,π ου φυσικά ανεβάζουν την τιμή ανάλογα τι extra θα πάρεις αλλά εδώ μιλάμε για.τιμη σκετης συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ είχα το S7 το flat(έτσι και αλλιώς ιδιο hardware έχει με.το edge)και τώρα έχω το one plus 3. Δεν θα.σου.πω πιο είναι καλύτερο αλλά εγώ τι είδα.. Λοιπόν το. S7 ,έχει καλύτερη κάμερα,καλυτερη οθόνη,λιγο καλύτερη μπαταρία,και στα μάτια μου καλύτερη κατασκευή φυσικά αδιάβροχο και πιο γρήγορο σε μερικά παιχνίδια στο φόρτωμα... Το one plus 3ειναι γρήγορο,πολυ γρήγορο,καλυτερο δακτυλικό αποτύπωμα,δικαρτο,πολυ καλή κάμερα,καλη οθόνη,δεν υπάρχει ίχνος lag,κ αι καλύτερη αίσθηση στο χέρι.... Το one plus 3 όμως έχει τρομερή υποστήριξη σε custom rom και φυσικά το σχεδόν pure Android... Και φυσικά τα 150€ που κάνει παραπάνω το edge δεν πιστεύω τα αξίζει.... 399 το one plus,550 το edge,π ου φυσικά ανεβάζουν την τιμή ανάλογα τι extra θα πάρεις αλλά εδώ μιλάμε για.τιμη σκετης συσκευής... Αυτό θα σου λεγα κι εγω ( μιας και είχα το 7 edge και τώρα είμαι για λίγες ημέρες με το one+ 3 ) με μόνο μια διαφορά μιας και ο φίλος είχε το flat, το edge έχει πολυ καλύτερη μπαταρία του one+ Είναι βέβαια στο τι δίνεις πιο πολύ βάρος, εγώ έδινα στο αδιάβροχο, κάμερα, μπαταρία και εμφάνιση ( αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια ) οπότε άξιζε τα παραπάνω χρήματα και θα ξαναπάω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Στο ιδιο δηλλειμα ημουν και γω. επελεξα Oneplus 3, λογω custom rom, και υποστηριξης μελλοντικα. τι να το κανω την καλυτερη καμερα το βραδυ αν σε 1.5 χρονο δεν θα παιρνει ουτε update. επιλογες ειναι. ζυγισε τα και αποφασισε. Εχεις δικιο, αλλα προσωπικα δυσκολα να κρατησω κινητο πανω απο 1 χρονο.. Ισως και πολυ λιγοτερο.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ είχα το S7 το flat(έτσι και αλλιώς ιδιο hardware έχει με.το edge)και τώρα έχω το one plus 3. Δεν θα.σου.πω πιο είναι καλύτερο αλλά εγώ τι είδα.. Λοιπόν το. S7 ,έχει καλύτερη κάμερα,καλυτερη οθόνη,λιγο καλύτερη μπαταρία,και στα μάτια μου καλύτερη κατασκευή φυσικά αδιάβροχο και πιο γρήγορο σε μερικά παιχνίδια στο φόρτωμα... Το one plus 3ειναι γρήγορο,πολυ γρήγορο,καλυτερο δακτυλικό αποτύπωμα,δικαρτο,πολυ καλή κάμερα,καλη οθόνη,δεν υπάρχει ίχνος lag,κ αι καλύτερη αίσθηση στο χέρι.... Το one plus 3 όμως έχει τρομερή υποστήριξη σε custom rom και φυσικά το σχεδόν pure Android... Και φυσικά τα 150€ που κάνει παραπάνω το edge δεν πιστεύω τα αξίζει.... 399 το one plus,550 το edge,π ου φυσικά ανεβάζουν την τιμή ανάλογα τι extra θα πάρεις αλλά εδώ μιλάμε για.τιμη σκετης συσκευής... Το OP3 το κοιταζω κυριως για τα γκαζια του, το δαχτυλικο αποτυπωμα και την καλυτερη αισθηση στο χερι. Απο'κει και περα μαλλον στα υπολοιπα η Samsung φευγει μπροστα. Τωρα οσον αφορα custom rom κλπ, δεν ειμαι ο τυπος που θα ασχοληθει ιδιαιτερα με root κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό θα σου λεγα κι εγω ( μιας και είχα το 7 edge και τώρα είμαι για λίγες ημέρες με το one+ 3 ) με μόνο μια διαφορά μιας και ο φίλος είχε το flat, το edge έχει πολυ καλύτερη μπαταρία του one+ Είναι βέβαια στο τι δίνεις πιο πολύ βάρος, εγώ έδινα στο αδιάβροχο, κάμερα, μπαταρία και εμφάνιση ( αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια ) οπότε άξιζε τα παραπάνω χρήματα και θα ξαναπάω σύντομα. Μια χαρά. Τι σε εκανε ομως να φυγεις απο το S7 Edge και τωρα σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μιας και που είχα s7 edge και τώρα op3 θα συμφωνήσω με ότι διάβασα σε αυτό το νήμα. Αν με ρωτήσεις εμένα γιατί το έδωσα, επειδή αλλάζω συχνότατα συσκευές είναι η απάντηση. Το θέμα είναι να σκεφτείς τις προτεραιότητες σου για το τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Κάμερα, μπαταρία, premium αίσθηση και ομορφιά, οθόνη, αδιαβροχοποιηση, compact μέγεθος ή Ταχύτητα, δακτυλικό αποτύπωμα, καλύτερο κράτημα, tempered glass, καλύτερα σήματα (wifi, data) Η απάντηση λοιπόν είναι δική σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μια χαρά. Τι σε εκανε ομως να φυγεις απο το S7 Edge και τωρα σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις? Μιας και μπορούσα την δεδομένη στιγμή να το αλλάξω ήθελα να δοκιμάσω για να δω αυτην την σβελτάδα του λειτουργικού που λένε όλοι. Οι κριτικές είναι σωστές αλλά για μένα δεν ήταν αρκετό για να παραβλέψω τις βασικότερες ανάγκες μου που σου είπα πιο πάνω. Οπότε απλά βάζεις κάτω αυτά που σου λέει και ο φίλος elthis και κρίνεις με βάση τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εγώ το μόνο που μου λείπει από τι S7 είναι ή αδιάβροχοποιιση...Σε όλα τα άλλα είμαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και τα δύο είναι δυνατά κινητά κ θα σε καλύψουν αλλά το s7 θα βγει κινητό της χρονιάς. Είναι πανέμορφο εξωτερικά δεν θα το βαρεθεις εύκολα με μια θήκη δε θα έχεις θέμα στο κράτημα η οθόνη και η κάμερα είναι πολύ δυνατά. Και το αδιάβροχο για μια ώρα ανάγκης. Θέλει προσοχή όμως γιατί η οθόνη του αν σου πέσει.. και γρήγορο είναι κανένα παράπονο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και τα δύο είναι δυνατά κινητά κ θα σε καλύψουν αλλά το s7 θα βγει κινητό της χρονιάς. Είναι πανέμορφο εξωτερικά δεν θα το βαρεθεις εύκολα με μια θήκη δε θα έχεις θέμα στο κράτημα η οθόνη και η κάμερα είναι πολύ δυνατά. Και το αδιάβροχο για μια ώρα ανάγκης. Θέλει προσοχή όμως γιατί η οθόνη του αν σου πέσει.. και γρήγορο είναι κανένα παράπονο Νομίζω στα μεγάλα + του edge είναι και η εξαιρετική αυτονομία. Αν είναι σημαντικό στον φίλο το θεωρώ παραγοντα να γυρει την ζυγαριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το S7 ήταν το μόνο κινητό από όσα έχω αλλάξει,και είναι αρκετά που δεν μου έδινε καθόλου σιγουριά η αντοχή της οθόνης,και εξηγω ότι φοβόμουν με το παραμικρό θα σπάσει ή θα βγάλει τις αράχνες,μιας και το tempered glass ακόμα και στο flat που εγώ είχα άφηνε πολύ κενό στις δύο πλευρές...Μιλάω πάντα σε εμένα τι εδιξε σε αυτό το θέμα και γιαυτό ήταν και ένας λόγος που το έδωσα... Ο πιο σημαντικός όμως λογος που το έδωσα ήταν ότι ήθελα δικαρτο κινητό,ανταξιο του S7 και το one plus 3ηταν μονόδρομος. Τώρα αν με ρωτήσεις αν ανάμεσα στο 1+3και το S7 ,duos πιο θα επελεγα μάλλον θα επελεγα το S7 duos... Και για να.μην παρεξηγηθω,το 1+3 είναι πολύ πιο γρήγορο κινητό ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Πολύ πιο γρήγορο στην πλοήγηση στα μενού.γιατί στα υπόλοιπα άστο,έχω απαντήσει και στο άλλο θέμα πού εχεις ανοίξει. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Και στο σύνολό,s7 δεν είναι το op3. ΣΤΟ s7 edge αλλά και στο απλό έχω αυτά πού ζητάω. Αδιάβροχο. Καλύτερή οθόνη. Καλύτερή απόκριση οθόνης. Ασύρματη φόρτιση. στυλ.ειδικά το edge μοναδικό. Ανώτερη ποιότητα κατασκευής από τον κινέζο. Ανώτερό ηχείο. Καλύτερή ποιότητα συνομιλίας. Κάμερα κορυφή. Αντιπροσωπεία. Ταχύτερο στο άνοιγμα εφαρμογών και παιχνιδιών παρά τα 6gb ram πού εχει το op3. Τα εξτρα χρήματά,τα αξίζει με το παραπάνω το edge κι ας δουλεύει πιο βαριά κατά την πλοήγηση στα μενού,επαφές,google play. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 18, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα κινητά και βλέπω πως το s7 υστερεί λίγο σε ταχύτητα σε σχέση με το op3, ρωτάω: εάν ενεργοποιήσετε τις επιλογές για προγραμματιστές και κατεβάσετε την κλίμακα animator κτλ δεν θα κάνει διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα κινητά και βλέπω πως το s7 υστερεί λίγο σε ταχύτητα σε σχέση με το op3, ρωτάω: εάν ενεργοποιήσετε τις επιλογές για προγραμματιστές και κατεβάσετε την κλίμακα animator κτλ δεν θα κάνει διαφορά? Οταν λεμε οτι ειναι πιο αργο δεν εννοουμε οτι ειναι σαν το galaxy core.Πολυ γρηγορο και το S7 edge (εγω εχω κατεβασει την κλιμακα στο 0.5) αλλα το OP3 ειναι ακομα πιο γρηγορο. Και λογικο αφου φοραει σχεδον pure android χωρις καποιο βαρυ UI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Πολύ πιο γρήγορο στην πλοήγηση στα μενού.γιατί στα υπόλοιπα άστο,έχω απαντήσει και στο άλλο θέμα πού εχεις ανοίξει. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Και στο σύνολό,s7 δεν είναι το op3. ΣΤΟ s7 edge αλλά και στο απλό έχω αυτά πού ζητάω. Αδιάβροχο. Καλύτερή οθόνη. Καλύτερή απόκριση οθόνης. Ασύρματη φόρτιση. στυλ.ειδικά το edge μοναδικό. Ανώτερη ποιότητα κατασκευής από τον κινέζο. Ανώτερό ηχείο. Καλύτερή ποιότητα συνομιλίας. Κάμερα κορυφή. Αντιπροσωπεία. Ταχύτερο στο άνοιγμα εφαρμογών και παιχνιδιών παρά τα 6gb ram πού εχει το op3. Τα εξτρα χρήματά,τα αξίζει με το παραπάνω το edge κι ας δουλεύει πιο βαριά κατά την πλοήγηση στα μενού,επαφές,google play. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κάποια νομίζω είσαι υπερβολικός ή ακόμα και λάθος. Σίγουρα στο άνοιγμα εφαρμογών ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο το s7/edge. Συγκεκριμένα, το oneplus 3 είναι ίσως το πιο γρήγορο Android που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Στα πρώτα είσαι όντως σωστός (οθόνη, αδιάβροχο ασύρματη φόρτιση) αλλά όταν λες ας πούμε για ποιότητα κατασκευής υπάρχει και κάποια υποκειμενικοτητα.. Σαν κατασκευή ναι, πιο ποιοτικό, αλλά το γυαλί πίσω δεν το αγαπάνε όλοι. Ακόμα και το edge είτε σαρεσει είτε όχι. Προσωπικά προτιμούσα να ήταν flat. Από εκεί και πέρα, φιλικά και χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, δεν ξέρω κατά πόσο και αν έχει καλύτερο ηχείο ή ποιότητα συνομιλίας. Ή η απόκριση οθόνης που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι κάτι που θα βλέπεις στην χρήση. Τα λεφτά που δίνεις για το edge πιάνουν τόπο και σίγουρα τα αξίζει αλλά σαν vfm δεν συγκρίνεται το oneplus 3. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Σε κάποια νομίζω είσαι υπερβολικός ή ακόμα και λάθος. Σίγουρα στο άνοιγμα εφαρμογών ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο το s7/edge. Συγκεκριμένα, το oneplus 3 είναι ίσως το πιο γρήγορο Android που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Στα πρώτα είσαι όντως σωστός (οθόνη, αδιάβροχο ασύρματη φόρτιση) αλλά όταν λες ας πούμε για ποιότητα κατασκευής υπάρχει και κάποια υποκειμενικοτητα.. Σαν κατασκευή ναι, πιο ποιοτικό, αλλά το γυαλί πίσω δεν το αγαπάνε όλοι. Ακόμα και το edge είτε σαρεσει είτε όχι. Προσωπικά προτιμούσα να ήταν flat. Από εκεί και πέρα, φιλικά και χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, δεν ξέρω κατά πόσο και αν έχει καλύτερο ηχείο ή ποιότητα συνομιλίας. Ή η απόκριση οθόνης που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι κάτι που θα βλέπεις στην χρήση. Τα λεφτά που δίνεις για το edge πιάνουν τόπο και σίγουρα τα αξίζει αλλά σαν vfm δεν συγκρίνεται το oneplus 3. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Στις βαριές εφαρμογές και στα περισσότερα παιχνίδια το S7 είναι πιο γρήγορο και τα είχα δοκιμάσει και τα δύο μία μέρα πριν δώσω το S7.Και στα S7 είχα και πιο πολλές εφαρμογές απ ότι στο one plus3. Τώρα τα περί ποιότητα κατασκευής είναι υποκειμενικό και στην κρίση του καθενός,αλλα ή αδιαβροχοποιηση είναι πάντα καλοδεχούμενη και χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Σε κάποια νομίζω είσαι υπερβολικός ή ακόμα και λάθος. Σίγουρα στο άνοιγμα εφαρμογών ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο το s7/edge. Συγκεκριμένα, το oneplus 3 είναι ίσως το πιο γρήγορο Android που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Στα πρώτα είσαι όντως σωστός (οθόνη, αδιάβροχο ασύρματη φόρτιση) αλλά όταν λες ας πούμε για ποιότητα κατασκευής υπάρχει και κάποια υποκειμενικοτητα.. Σαν κατασκευή ναι, πιο ποιοτικό, αλλά το γυαλί πίσω δεν το αγαπάνε όλοι. Ακόμα και το edge είτε σαρεσει είτε όχι. Προσωπικά προτιμούσα να ήταν flat. Από εκεί και πέρα, φιλικά και χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, δεν ξέρω κατά πόσο και αν έχει καλύτερο ηχείο ή ποιότητα συνομιλίας. Ή η απόκριση οθόνης που αναφέρεις δεν νομίζω πως είναι κάτι που θα βλέπεις στην χρήση. Τα λεφτά που δίνεις για το edge πιάνουν τόπο και σίγουρα τα αξίζει αλλά σαν vfm δεν συγκρίνεται το oneplus 3. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ουτε υπερβολικος,ουτε και λαθος,αλλωστε αν ημουν,μαλλον πως θα ειχα το op3 στα χερια μου,αντι του edge. το edge ηταν οντως γρηγοροτερο στο ανοιγμα εφαρμογων σε σχεση με το op3,κι αν το παμε και παραπερα,πιο γρηγορο απο ολα ηταν το xiaomi mi5 pro που επισης ειχα,απλα με χαλασε στην οθονη και στην καμερα. την μετρια αποκριση οθονης του op3,εννοειται οτι την βλεπει ενας εμπειρος χρηστης οπου δουλευει αρκετες ωρες την ημερα την συσκευη του και φυσικα και φαινεται στην χρηση.φυσικα υπαρχουν και χρηστες,που δεν ειναι και τοσο ψειρες στο θεμα συσκευης,που θα παραβλεψουν,η και δε θα δουν καθολου αυτο που με χαλασε. Ξαναλεω λοιπον,οτι καλο για τα λεφτα του <<για το ευρυ κοινο>>,αλλα προσωπικα εμενα δε με γεμισε ουτε και για τα λεφτα που κοστιζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts