SoKiN_V Δημοσιεύτηκε October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2016 (edited) Ηρθε η στιγμη να αλλαξω και εγω το κινητο μου iphone 4s (με την μικρη του οθονη) μετα απο πολλα χρονια. Ψαχνω για κινητο με σχετικα καλη καμερα εννοειται χωρις κολληματα και καλη οθονη.Επιλογες samsung galaxy s6(Μεταχειρισμενο 250-280) Iphone 6 (Μεταχειρισμενο 300 αν ειμαι τυχερος ) και για καινουριο Huawei mate s,P9 lite,LG Nexus 5X, xiaomi mi5s η καποιο αλλο που εχετε εσεις να προτεινετε ? ευχαριστω εκ των προτερων Edited October 13, 2016 by SoKiN_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καταρχην έχεις πιάσει κινητά διάφορων κατηγοριών.. δεν μπορεί να συγκριθεί το P9 lite ας πούμε με το G5.. μόνο στη μπαταρία κερδίζει. Απο οσα ανέφερες εννοείται δαγκωτό G5, πανίσχυρο και με κορυφαία κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το ξερω οτι εχω βαλει διαφορες κατηγοριες, εντομεταξυ μολις ειδα οτι το lg g5 ειναι πανω απο τα 300 που ειπα και δεν θελω να υπερβω την αρχικη μου τιμη. σορρυ οποτε το lg g5 βγαινει απο την λιστα μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αν βρεις nexus 6p? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αν αξιζει τοσο πολυ να το κοιταξω με προβληματιζει λιγο το 5.7 οθονη που βλεπω απο 3.5 στα 5.7 ειναι καπως :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Βασικα απο οθονιτσα θα πας σε οθοναρα! Σίγουρα αξιζει η συσκευη! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Απο ολα οσα εχω γραψει εσυ δηλαδη προτεινεις αυτο ? και πες οτι ανεβαινω στην τιμη g5 η nexus 6p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Χμμμ... Ισως g5 γιατί υποστηρίζει εξωτερικη μνήμη. Ομως το νεξους ειναι νεξους! Pure Android. Αναβαθμισεις. Υποστήριξη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καποιος αλλος αλλη γνωμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Lenovo zuk z2 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Mate s αψογο σε όλα εκτός gps αν δε σε ενδιαφέρει.. Ποιότητα κατασκευής επιπέδου Apple, θα σε ενδιαφέρει αρκετά αυτό.. Στάλθηκε από το MI 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν αξιζει τοσο πολυ να το κοιταξω με προβληματιζει λιγο το 5.7 οθονη που βλεπω απο 3.5 στα 5.7 ειναι καπως :P Σε 2 μέρες θα το έχεις συνηθίσει,οθοναρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μαλλον παω για mi5s εκτος περιμενω να δω το mi note 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μαλλον παω για mi5s εκτος περιμενω να δω το mi note 2 Αν δεν βιαζεσαι περίμενε το xiaomi Mi note 2.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ειδα αυτα που προσφερει το xiaomi Mi note 2 και εχω παθει πλακα....Εντομεταξυ το mi5s το βρισκω στα 276 σε ενα site με ενα κουπονι που δινουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ποσο θα εχει ομως το μι νοτε 2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Θα έλεγα g5 αλλά επιφιλασομαι λόγο της lg (σχεδόν όλες της συσκευές της μετά από ένα χρόνο bootlooparan, καλύτερα 6p που είναι και huawei να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αυτο ειναι το θεμα ποσο θα εχει αραγε το mi note 2.Ανεβηκαμε πολυ ομως απο τα 300 που ξεκινησα αλλα αν αξιζει να το σκεφτω...Γι αυτο μολις ειδα το mi5s στα 276 σκεφτηκα να παω σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Αυτο ειναι το θεμα ποσο θα εχει αραγε το mi note 2.Ανεβηκαμε πολυ ομως απο τα 300 που ξεκινησα αλλα αν αξιζει να το σκεφτω...Γι αυτο μολις ειδα το mi5s στα 276 σκεφτηκα να παω σε αυτο. Εγώ σου προτείνω αν δεν βιαζεσαι να δεις στις 25 του μηνός την παρουσίαση του Mi note 2. Σε λίγο καιρό η τιμή του θα πέσει όπως γίνεται σε όλα τα xiaomi. Απ την άλλη αν δεν έχεις συσκευή και τη θες άμεσα , το xiaomi Mi note 2 θα είναι πιστεύω λίγο τσουχτερό στην τιμή του για να το πάρεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δε καταλαβαινω με τιποτα πως ενας χρηστης αππλε αιφονε 4σ...ασχολειται με σαβουρες , παντα συγκριτικα εννοω...Με αυτο που ειχες τοσα χρονια...ψαξε μεταχειρισμενα αππλε αλλα να αν πας σε αυτα που λες ..τοτε να περιμενεις ΧΑΣΜΑ με τη νεα συσκευη σου...δεν ειμαι αππλακιας σε καμμια περιπτωση αλλα απο αππλε σ χιαομι ειναι κουρδιστο με πυραυλοκινητο....τετοια διαφορα ποιοτητα\εγγυηση μεταπωλητικη αξια... Χαρακτηριστικα στο χαρτι υλοποιημενα προχειρα με μικρα γραμματα και ασαφιες πχ. 4γ εχει μονο αναλογα με την περιοχη και τη μπαντα...κτλπ...αποψη μου και μονο αποψη μου ειναι οκ αλλαξε σε ανδροιντ αλλα τουλαχιστον σε επωνυμα απο τη χωρα μας...λιγοτερα χαρακτηριστηκα στο χαρτι αλλα.....ΑΛΗΘΙΝΑ....χωρις να πρεπει να κανεις μαγικα για να δουλεψουν...αποψη μου και χωρις να ειναι απαραιτητα σωστη..αλλωστε γνωμες λεμε εδω... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Φιλε Ntinos_tech σεβστη η αποψη σου και να σου πω την αληθεια ουτε και εγω ξερω πως πηγα απο iphone σε xiaomi η γενικα αρχισα να σκεφτομαι για αλλα τηλ.Παντως εψαχνα για iphone 6 στα 300ε αλλα δεν ειχα βρει. Ποσο θα εχει ομως το μι νοτε 2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Xiaomi Mi Note 2: Με τιμή γύρω στα 590 δολάρια Να περασει ο επομενος....ξεφυγαν και τα κινεζακια... Edited October 24, 2016 by SoKiN_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Λοιπον κοιτα επειδη ψανομουν τον τελευταιο καιρο...αν δε βαλεις κατι παραπανω για αππλε τοτε εγω στη θεση σου δεν θα επερνα απο εξω με τιποτα...σαμσουνγκ j7 2016.....κορυφη.....μπαταρια τουμπανο και οθοναρα....γενικα κοιτα τη σειρα j ή και τη σειρα Α...αλλιως καμμια συγκριση με κινεζοπραγματα κτλπ. Αποψη μου και μονο...300 ειναι πολλα για να τα κλαις σε λιοτερο ή περιπου 1 χρονο.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Xiaomi Mi Note 2: Με τιμή γύρω στα 590 δολάρια Να περασει ο επομενος....ξεφυγαν και τα κινεζακια... Λάθος, μην διαβάζεις φήμες γιατί είναι τελείως αβάσιμες πολλές φορές. Η αρχική έκδοση του xiaomi με 4gb ram και 64gb rom θα ξεκινήσει στα 380 ευρώ η πιο ακριβή δηλαδή η global 6gb ram και 128gb rom με 4g θα κάνει 475. Μισή τιμή από άλλες ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Λάθος, μην διαβάζεις φήμες γιατί είναι τελείως αβάσιμες πολλές φορές. Η αρχική έκδοση του xiaomi με 4gb ram και 64gb rom θα ξεκινήσει στα 380 ευρώ η πιο ακριβή δηλαδή η global 6gb ram και 128gb rom με 4g θα κάνει 475. Μισή τιμή από άλλες ναυαρχίδες. Σημερα το ειδα και εγω αυτο που λες οποτε λεω να περιμενω λιγακι.Απιστευτο πραγματικα κινητο τα κανει ολα και συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σκέφτεσαι να δώσεις 380€ για Xiaomi? Πολλά τα λεφτά για τηλέφωνο χωρίς ουσιαστική εγγύηση, πιθανόν ελλειπείς μπάντες στο 4g και με παρελθόν όπου στα ακριβά κινητά της δεν καταφέρνει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των αγοραστών για τα χρήματα που ζητά. Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts