Utrion Δημοσιεύτηκε October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2003 Molis mou kahke enas Maxtor kai akoma den exw apofasisei ti na parw gia kainourgio disko htan 2 mhnwn diskos me egguhsh 3 xronwn :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Ποιον δίσκο έχεις? άλλαξε τον... Πάρε πάλι maxtor...... ατυχές γεγονός που χάλασε. τον western digital τον έχω αλλάξει 4-5 φορές αν σου λέει κάτι... μιλάω για JB 80gb 8mb cache Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. October 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 ton 160Gb dianmond9plus me 8mb cache auto mallon 8a kanw kai h WD poia den einai a3iopisth mallon h fujitsu einai alla den pouliounai ellada fujitsu polu spania briskeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Ego exo ton WD 80GB me 8MB cache alla eytyxos mexri tora den moy paroysiase problima. Ton exo 7 mines. An kai den ksero posa xronia eggyhsh exoyn oi WD, alla oi maxtor an thimame kala exoyn 3 eth. Proteino na pareis kai pali maxtor. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Μάξτορα ξανά Γιούτριον και μη μασάς!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Ναι, πάρε Maxtor... Στο unwired δυο φορές τον αλλάξαμε ;) Εγώ πάντως έχω και Maxtor και WD, να δούμε ποιός θα χαλάσει πρώτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Ναι, πάρε Maxtor... Στο unwired δυο φορές τον αλλάξαμε ;) Εγώ πάντως έχω και Maxtor και WD, να δούμε ποιός θα χαλάσει πρώτος! Μόνος σου το είπες, μάξτορας καιγότανε μάξτορα ξαναβάζατε :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Οι καλύτεροι όσον αφορά την πιθανότητα να καούν είναι οι IBM νυν Hitachi. Κι εγώ είχα παραγγείλει το καλοκαίρι του 2002 wd 80gb jb 8mb cache και 3 μέρες αφού τον είχα φορμάρει και χωρίσει σε παρτίσιον και είχα περάσει xp kai me ανοίγω το σύστημα ένα πρωί και ο δίσκος ήταν εντελώς νεκρός στα καλά καθούμενα. Μετά το μαγαζί μου δωσε έναν IBM 80ρη που αποδείχτηκε πάρα πολύ γρήγορος και αθόρυβος και σκυλί όσον αφορά την αντοχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Κι εγώ έχω ΠΟΛΥ ασχημες εμπειρίες με WD, σε αντίθεση με τους Maxtor. Σαφώς προτιμώ και προτείνω Maxtor! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Και οι WD 3 χρόνια εγγύηση έχουν. Τον δικό σου Maxtor που κάηκε δεν στον αλλάζουν; Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 maxtor, αλλα αν βρείς WD ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Western digital, αλλα οντως ο δισκος σου δεν ειναι σε εγγυηση? Ολοι σχεδον οι δισκοι πια εχουν 3 χρονια εγγυηση εδω και αρκετο καιρο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 ennoeitai eixe 3 xronia eggush apla mporw epeidh eina ineo montelo na parw san antallagh kapoion allon apo to magazi pou ton phra:)alla pali katalhgw se Maxtor giati telika oloi to idio skane kai idiaitera sthn omorfh mas elladitsa me thn tromerh tash ths :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 IBM-hitachi!!!!!!! MONO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 WD και μονο. Maxtor-Quantum μακρια... εχω αλλαξει δισκους στην δουλεια.... ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 100. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 WD, εχουν περασει πολλοι απο τα χερια μου και κανενας δεν μου δημιουργησε προβλημα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 oloi einai gia petama! pare SEAGATE na deis tin ygeia sou kai apo 8oribo kai apo aksiopistia Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Καλα απο το πρωτο σιγουρα. Ειναι σαν να βαλεις Sebring στο παπι. Απο αξιοπιστια παντως εχω καλα λογια να πω οχι ομως τοσο καλη οσο οι WD. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Seagate Anepifylakta!!! tous xhsimopoiw sthn douleia mou gia 24/7 kai den masane :cool: filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Πάντος οι seagate είναι οι πιο αργοί και με διαφορά! Ίσως γι αυτό δεν ανεβάζουν και θερμοκρασίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts