Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μπορουσε οποιος εχει κατεβασει την season 2 (επεισοδια ξεχωριστα, οχι ολο μαζι) απο torrent να μου δωσει τα φωτα του περι ονοματολογιας των επεισοδιων? Η ονοματολογια s01e01 κλπ δεν βγαζει καλα αποτελεσματα στο torrentz.com. Γνωριζει κανεις επ'αυτου ?

PM me... !

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σου συνιστουσα να κατεβασεις ολοκληρη σαιζον και οχι ξεχωριστα,διοτι πολυ απλα δεν θα βρεις μαλλον ξεχωριστα επεισοδια.Οταν τελειωνει καποια σαιζον βγαινουν συνηθως σε μαζεμενες εκδοσεις.

Πατησε π.χ Lost Complete Season 2

Αν εξακολουθεις να θες να κατεβασεις ξεχωριστα,κανε το παραπανω,και απλα με τον client σου επελεξε ποιο ή ποια επεισοδια θες μοναχα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

ρε γαμωτο

μολις το ειδα και θολωσα

τι στο καλο?

Απο που και ως που ο Μπεν ηταν στην ασφαλεια του αεροδρομιου? Εγω, το οτι ο Μπουν τον πηγε εκει τον πηγε την ημερα της αναχωρησης και απλα εβλεπε ολους που ηταν μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη , το ειδα κατι σα ταξιδι στο παρελθον ...

Ο Ντεσμοντ παλι πως και ηξερε οτι ο Λοκ θα βγαλει το λογο και το ειπε στον Χερλευ?

Ο Λοκ ποτε και πως κουτσαθηκε??

Αν συνεχισει ετσι σε καθε επεισοδιο να δημιουργει ακομα 5-6 αποριες...σκατα να φανε!

Αρχιζω και εκνευριζομαι...Ας τα συνδεσει καποιος επιτελους!

υγ..ειδαμε 2 νεους ηθοποιους... τον Λατινο και την ξανθια...

υγ2...Πειραζει που αυτη η σειρα εχει χαλαρα το πιο εμφανισιμο καστ? Αχ... ποσες φορες εχω ματωσει να ξερατε... :love:

:X

Ο Μπεν ηταν στην ασφαλεια του αεροδρομιου για τον ιδιο λογο που ο Χερλυ ηταν στο ταμειο εισητηριων.Οραμα ειναι μωρε,τι θες να δειξει?Δεν σημαινει πως οτι ειδαμε εκει συνεβη λιγο πριν την αναχωρηση,ελεος.

Απο που κι ως που ας πουμε γνωριζε η Κεητ τον Σωγιερ,ο Τσαρλυ την Κλαιρ(με το μωρο μαλιστα) κλπ...

Ο Λοκ κουτσαθηκε?Καπου το χασα αυτο....

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Sheik σωστα! Δεν ειχα σκεφτει να επιλεξω τι να κατεβασω απο το complete! Ευχαριστω για την ιδεα.. :)

Ο Μπεν ηταν στην ασφαλεια του αεροδρομιου για τον ιδιο λογο που ο Χερλυ ηταν στο ταμειο εισητηριων.Οραμα ειναι μωρε,τι θες να δειξει?Δεν σημαινει πως οτι ειδαμε εκει συνεβη λιγο πριν την αναχωρηση,ελεος.

Απο που κι ως που ας πουμε γνωριζε η Κεητ τον Σωγιερ,ο Τσαρλυ την Κλαιρ(με το μωρο μαλιστα) κλπ...

Ο Λοκ κουτσαθηκε?Καπου το χασα αυτο....

Πριν τη πτωση στο νησι

γιατι κουτσαθηκε

τοσο φλαςμπακ και αυτο ακομα δε το εδειξε

Και επισης τοσο σημαντικος ειναι ο Εκο για την εξελιξη? Εμενα μου φαινεται λιγο καρικατουρα...

Lol.Τον Εκο και τα ματια σας! :p

Α,νομισα οτι ελεγες πως κουτσαθηκε στο επεισοδιο...

Θα μαθουμε σε αυτη τη σαιζον το λογο που ηταν κουτσος αν και εγω τεινω στη θεωρια οτι δεν ηταν κουτσος για σωματικους λογους αλλα για καθαρα ψυχολογικους λογους.Οπως εχθες δεν μπορουσε να μιλησει για λιγα λεπτα,απο καθαρα ψυχολογικη αποψη.Anyway,θα δειξει...

--Alvar Hanso--

Θα μπορουσε οποιος εχει κατεβασει την season 2 (επεισοδια ξεχωριστα, οχι ολο μαζι) απο torrent να μου δωσει τα φωτα του περι ονοματολογιας των επεισοδιων? Η ονοματολογια s01e01 κλπ δεν βγαζει καλα αποτελεσματα στο torrentz.com. Γνωριζει κανεις επ'αυτου ?

PM me... !

Για πιο λεπτομερή ανάλυση (μην τυχόν και την έχουν δει ΝΕΤ και έχουν άλλες αντί άλλων ονομασίες) δες εδώ.

Ο Μπεν ηταν στην ασφαλεια του αεροδρομιου για τον ιδιο λογο που ο Χερλυ ηταν στο ταμειο εισητηριων.Οραμα ειναι μωρε,τι θες να δειξει?

Να δεις πού το διάβασα αυτό πάλι... Deja vu :p :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να δεις πού το διάβασα αυτό πάλι... Deja vu :p :lol: :p

Ε ναι,αμα δε πεσει λιγο clopyright ,anarxaki μου,χαϊρι δεν θα δουμε!!!!

Εξαλλου οπως λεει και ενας φιλος μου "αμα δεν φας απο το ψωμι του αλλου,δεν χορταινεις" :D :D :D :D :p

--Alvar Hanso--

υγ..ειδαμε 2 νεους ηθοποιους... τον Λατινο και την ξανθια...

υγ2...Πειραζει που αυτη η σειρα εχει χαλαρα το πιο εμφανισιμο καστ? Αχ... ποσες φορες εχω ματωσει να ξερατε... :love:

hehe +1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lol.Τον Εκο και τα ματια σας! :p

Α,νομισα οτι ελεγες πως κουτσαθηκε στο επεισοδιο...

Θα μαθουμε σε αυτη τη σαιζον το λογο που ηταν κουτσος αν και εγω τεινω στη θεωρια οτι δεν ηταν κουτσος για σωματικους λογους αλλα για καθαρα ψυχολογικους λογους.Οπως εχθες δεν μπορουσε να μιλησει για λιγα λεπτα,απο καθαρα ψυχολογικη αποψη.Anyway,θα δειξει...

kai gw...meta to proxthesino episodio...to pisteuw olo kai pio polu..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia exw mperdeutei kapos,se poio epeisodio ths 2 season einai h NET????to teleutaio pou edeixe htan ekei pou phrovolisan thn Shanon!!!!!!!!!!!please phte mou na katevasw ta epomena giati 8a skasw den perimeno mexri thn allh PARASKEUH:( :( :lol: :D :p :cry: :lol: :p :D

Paidia exw mperdeutei kapos,se poio epeisodio ths 2 season einai h NET????to teleutaio pou edeixe htan ekei pou phrovolisan thn Shanon!!!!!!!!!!!please phte mou na katevasw ta epomena giati 8a skasw den perimeno mexri thn allh PARASKEUH:( :( :lol: :D :p :cry: :lol: :p :D

Έδειξε το 6ο επεισόδιο. Την άλλη Παρασκευή θα δείξει το 7ο και 8ο

ενα μετριο επεισοδιο και καμια σχεση με τα κορυφαια της 1ης και 2ης σεζον .Το μονο που κραταω ειναι η επιστροφη του αρχοντα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

:rotfl: :baby: AXAXAXAXAXAXAXA Η μπαλαρίνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lost: Ο χάρτης του νησιού!!!

Υψηλης ποιοτητας εικονα των 3,7mb με ολα τα σημαντικα γεγονοτα, χρονικα, ονοματα επιβατων κτλ...κτλ....

http://rapidshare.de/files/36189126/LostIslandMAP.rar

pass=MDJ

ΕDIT: Περιέχει spoiler

Ωραιος Dead Angel!!!!:) :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

:rotfl: :baby: AXAXAXAXAXAXAXA Η μπαλαρίνα!

ειδα λιγο κυτταριτιδα η μου φαινεται ???

ωδη στη γυναικεια κυτταριτιδα !! ολε! :p

Νέα spoiler για το 3x04 Every Man For Himself:

An animal “dies”

An Other dies

Sawyer has a heart-wrenching storyline

Sawyer finds his Westmoreland and someone else very close to him

We find out Juliet and Jack have one very big thing in common

Namaste!

Νέα spoiler για το 3x04 Every Man For Himself:

We find out Juliet and Jack have one very big thing in common

πεταξαν αιμορροιδες.

Απο αυτα που τρωνε

Και μετά τις αιμορροίδες συνεχίζω με κάτι περίεργο :

Several hundred people showed up at the Louis Vuitton Hawaii International Film Festival for a "Lost" seminar in the Regal Dole Cannery Theaters. Amongst the guests were Jorge Garcia, Henry Ian Cusick, and Michael Emerson. Michael Emerson made some statements about the island that may indicate what is to come in the "Jump the Shark" moment.

A key element that triggered much analysis was the island, which "looms large as a character on the show," said Emerson, who hinted at a metaphysical quality, and the possibility that the entire location is fabricated

So is Emerson theorizing outloud or is he speaking from the experience of having already filmed the episode which is to totally twist our perception of what is goin on? Maybe the message that Locke finds in "I Do" is the words "Made in Tawain" inscribed on a cliff face.

Namaste!

τα νουμερα εχω απορια να μαθω τι ειναι..

ο καημενος ο χαρλυ!