Sheik Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αφου το τελευταιο επεισοδιο ειναι Desmont Centric και εχει ανακοινωθει,η φωτο δεν ειναι και τοσο spoiler... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Μισό λεπτό να βρω το σενάριο με τις σκηνές γιατί το έχασα :( EDIT: μαμώτο δε το βρίσκω και το ζώον δεν το έκανα save... αλλά και πάλι κάτι έχω δείτε εδώ τις νέες καλύβες των Others...και μια νέα πόρτα.. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Στο ABC προβλήθηκε νέα διαφήμιση για το Hanso Foundation και αυτή την φορά διαφήμιζε το site http://www.sublymonal.com Πάω να δω τι παίζει.... EDIT: Δεν βρήκα τπτ αλλά θα ξαναδώ μετά... πάνω να βρω spoiler μερικά μικρά spoilerakia απο το τελευταίο podcast.. episode "?" They hint that one of the girls may still be alive for the ? episode. That episode starts off approximately 10 seconds after 2FTR. Big time Locke and Eko action for "?". This was of course going to be the episode that Aronofsky was going to direct. This episode has to do with computers. "?" according to Damon is the most appropriately titled episode. It will make sense once you see the episode. Will learn in future Locke episodes, how he became to be this proficient. Και το νέο trailer για το επεισόδιο 2x21: "?" Προσέξτε μερικές εικόνες ;) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Se poio episodeio eisaste? Egw stamatisa na ta vlepw.. mexri na vgoun ola! auto einai gia to 2x21 ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Μια ενημέρωση για το Lost online παιχνίδι... πηγαίντε στο site του Hanso Foundation και στο Executive Bios δείτε κάτω απο την φωτό του Hanso και πατήστε εκεί το link με τις ημερομηνίες Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Που χρησιμευει το code το οποιο παιρνουμε απο το sublymonal.com? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 http://www.garytroup.net/ Επισης ενα official site... To Bad Twins ειναι το βιβλιο που διαβαζει νομιζω ο Σωγιερ... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Αισιως εφτασα το 2χ05. Πάω για το 6ο. Ολα καλα και ωραια , αλλα αν ημουν και εγω εκει δε θα πατουσα τα κουμπακια στον υπολογιστη. Πολυ φολα μου φανεται ολο αυτο και θα τα αφηνα να δω τι θα γινει... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Βρηκα που χρειαζεται ο κωδικος που παιρνουμε απο το subLYMONal.com... Executive Bios--->Dr.Thomas Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μερικές πολύ καλές εξηγήσεις για το τι σημαίνουν οι περιβόητη αριθμοί στο Lost στο παρακάτω Link----->>> http://lostpedia.com/wiki/The_Numbers Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Αγγλικούς υπότιτλους για το καινούργιο επεισόδιο (2x21 "?") που μπορώ να βρώ??? Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ακόμα στο forom δεν έχουν βγει, αύριο ή αργά σήμερα μάλλον. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 υπότιτλοι για το 2.21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Βλεπω μπαινει καινουριο site στο παιχνιδι με τους υποτιτλους, μονο που ειναι στα κινεζικα :p Αληθεια που τους βρηκες τους υποτιτλους?Παντως thanx, θα το δουμε μερικες ωρες νωριτερα :up: edit: αν και του forom οι υποτιτλοι ειναι λιγο πιο καλοι ως προς την μορφη,αλλα δεν μας χαλαει :D Λοιπον, το 221 απο τα καλυτερα της season (imho) Δειτε το ASAP Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 λοιπόν, το site είναι αυτό και το χρησιμοποιώ όταν θέλω υπότιτλους πολύ σύντομα από τη στιγμή που βγαίνει ένα επεισόδιο, καθώς τους βγάζουν σε χρόνο DT!!! ειδικά στο desperate housewives που αργεί το forom.com, με έχει σώσει :D (ναι συμφωνώ ότι το forom έχει καλύτερης ποιότητας υπότιτλους... :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ουφ! Είχα όλη μέρα σήμερα άγχος αν θα δείξουν το 12 ή κάποιο άλλο.......φαίνεται το ABC συμμορφώθηκε :p Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) (Παντελώς άσχετο) Γιατί κλείνουν τα μάτια με αυτοκόλλητο στα άτομα που είναι υπό νάρκωση??????????? 2) Μου δώθηκε η εντύπωση ότι ο συνάντηση Τζακ-Ήθαν ήταν στη φαντασία του Τζακ όσο ήταν αναίσθητος, αλλιώς τι στο καλό, δεν θα είχε πεταχτεί από κάπου η Κέιτ?? Έλα όμως που ΚΑΙ στο σωστό trail ήταν ΚΑΙ ο Ήθαν επιχείρησε (ανεπιτυχώς) να σκοτώσει τον ένα από τους δύο.... (βλ. "αν συνεχίσεις να με ακολουθείς θα σκοτώσω τον ένα από τους 2") 3) Με τόσες γροθιές που έριξε ο Τζακ στο στήθος του Τσάρλυ δεν έπρεπε να του σπάσει όλα τα πλευρα?? :O Εδώ απλή Καρδιοαγγειακή Ανάνηψη ( CPR για τους fan τως ταινιών δράσης :p ) κάνουν και τους σπάνε 1-2 πλευράκια.... 4) Sheik άμα τολμήσεις να πεις έστω και μία κουβέντα για τα τελευταία 2 λεπτά θα σε μαλώσω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ολα καλα και ωραια , αλλα αν ημουν και εγω εκει δε θα πατουσα τα κουμπακια στον υπολογιστη. Πολυ φολα μου φανεται ολο αυτο και θα τα αφηνα να δω τι θα γινει... Είσαι σίγουρος πως, κάτω από αυτή την πίεση, χαμένος σε ένα άγνωστο νησί κτλ. κτλ. πως δεν θα το πατούσες;;;) Στα λόγια κι εγώ δεν θα το πατούσα, εκεί όμως;;; Δεν λέω πως σίγουρα θα το πατούσες, σίγουρα όμως είναι ρεαλιστικό το να πειστεί κάποιος να το πατάει. Δεν πρόκειται περί "αναληθούς πραγματικότητας", δηλαδή πράγματα που μόνο στις ταινίες γίνονται.;) Εγώ τουλάχιστον θα το πατούσα 100%. Λοιπόν, είδα και το 2χ21 και δεν έχω να πω κάτι...πολύ απλά γιατί έμεινα ΑΦΩΝΟΣ!:shock::shock: Τι γίνεται ρε παιδιά; Μιλάμε καράφλιασα!!!!!!! Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Αχ να είχαμε και εμείς στην Ελλάδα αυτό το περιοδικό A, κυκλοφορεί και επίσημο Lost Magazine στην Αμερική, το έχει ψάξει κανένας? Ακόμα δεν έχω το 2x21 αλλά διάβασα πως στο τέλος του επεισοδίου Ο Jack πάει να δώσει στην Libby λίγη ηρωίνη απο αυτή του Sawyer αλλά αυτή πεθαίνει και πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λέει το όνομα Michael ooops sorry :d Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Για την ακρίβεια λέγεται Καρδιοπνευμονική/Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόννηση! ;) Για τις υπερβολές......μια απλή σειρά της τηλεόρασης είναι....εδώ πέρα στις ταινίες γίνεται η υπερβολή της υπερβολής.....εκεί θα κολλήσουμε; :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Για την ακρίβεια λέγεται Καρδιοπνευμονική/Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόννηση! ;) Για τις υπερβολές......μια απλή σειρά της τηλεόρασης είναι....εδώ πέρα στις ταινίες γίνεται η υπερβολή της υπερβολής.....εκεί θα κολλήσουμε; :) Δηλαδή τόσο καιρό το έλεγα λάθος;;;;;; :mad: Ναι μεν αλλά...........όταν το έβλεπα ένιωσα έναν πόνο, εκεί, στο μέρος της καρδιάς :p Βασικά....ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί ταυτόχρονα ήθελα να βάλω και τα γέλια...... Έτσι όπως ήταν το πλάνο - ο Τσάρλυ στο χώμα με τα "σχοινιά" γύρω από το κεφάλι - έμοιζε λες και είχε μακριά μαλλιά, τι μακριά.......κοτσίδες ήταν! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Έτσι ακριβως εγινε. Εδωσε την ηρωινη και μετα απο λιγο πεθανε, λεγοντας το ονομα του μιχαλη. Ο τζακ δεν καταλαβε τιποτα (ο χιουγκο ετσι κι αλλιως δεν καταλαβε) και της απαντησε πως ο μαικλ ειναι καλα. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Είσαι σίγουρος πως, κάτω από αυτή την πίεση, χαμένος σε ένα άγνωστο νησί κτλ. κτλ. πως δεν θα το πατούσες;;;) Στα λόγια κι εγώ δεν θα το πατούσα, εκεί όμως;;; Δεν λέω πως σίγουρα θα το πατούσες, σίγουρα όμως είναι ρεαλιστικό το να πειστεί κάποιος να το πατάει. Δεν πρόκειται περί "αναληθούς πραγματικότητας", δηλαδή πράγματα που μόνο στις ταινίες γίνονται.;) Εγώ τουλάχιστον θα το πατούσα 100%. ! Δε ξερω. Απο την αρχη το εχω παρει πολυ στραβα το θεμα με τους αριθμους και θα υποστηριζα το Τζακ στην εν λογω περισταση. Η δε θα το πατουσα οταν ηταν η σειρα μου. Μου φαινεται πολυ γελοιο ολο αυτο... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Κατι αλλο που προσεξα και ειναι ΠΟΛΥ περιεργο ειναι οτι ο κυριος που παρουσιαζει το καινουριο βιντεακι ειναι ο ιδιος με τοτε που ειδαμε το πρωτο που ειχε να κανει με το κουμπι.Παρ'ολα αυτα,εδω συστηνεται ως Μαρκ Γουικμαν ενω πρωτιστως συστηθηκε ως Dr.Candle... Τι τρεχει? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Νομιζω οτι εχει παρατραβηξει αυτη η ιστορια με τον Michael.Ξερει κανεις αν προκειται συντομα να μας απαλλαξει απο την παρουσια του,για να ευχαριστηθουμε την υπολοιπη πλοκη?Κι αλλοι εχουν παιδια... Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts