Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:πάει να βάλει σε slow motion την σκηνή που ο Holloway βγαίνει απο την θάλασσα: :love:

ένα απο τα αγαπημένα μου επεισόδια του 1ου κύκλου...τελικά τα κακά παιδιά μας τραβάνε χεχεχεχεχ

πολύ ωραίο επεισόδιο και ειλικρινά μόλις ο Sawyer είδε το πιτσιρίκι και είπε οτι ακυρώνεται η συμφωνία πάλι μου σφίχτηκε η καρδιά μου. Μαρέσει πάρα πολύ όπως παίζει ο Holloway. Πιστεύω επίσης πως το όλο σκηνικό με το βασανιστήριο απο τον Sayid ήταν ανεπίτρεπτο..ο Sawyer όμως το επέτρεπε γιατί κάπως με αυτό τον τρόπο πλήρωνε για τις απάτες που έχει κάνει στο παρελθόν.

Φανταστείτε όμως να ήσασταν στην θέση του ε....

Next episode Πέμπτη 27/04/2005 1x09 Solitary...να το προσέξετε....γιατί θα κουφαθείτε ;)

Namaste!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά έχει κυκλοφορήσει σε DVD o πρώτος κύκλος εδώ στην Ελλάδα γιατί θα γεράσω με την φτωχή πλην τίμια 56k για να τα κατεβάσω. Έχω δεί κομμάτια από τα επεισόδια που έχει βάλει η NET και θα ήθελα να τα δώ όλα από την αρχή.

PS. Sorry αν έχει ξαναειπωθεί αλλά... 53 σελίδες είναι αυτές... :-)

Κωνσταντίνος

νομιζω οτι αρχικα ειχε προγματιστει για 4 σεζον

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

freco δεν ξερω αν υπαρχει σε dvd εγω παντως την κατεβασα ολη και τωρα παω για την δευτερη. Αν σε ενδιαφερει... Φιλε bel σιγουρα προχτες παιχτηκε το 19 της δευτερης? Υπαρχει διαθεσιμο για κατεβασμα απο τις 5 Απριλιου. S.O.S δεν ειναι ο τιτλος του?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

freco δεν ξερω αν υπαρχει σε dvd εγω παντως την κατεβασα ολη και τωρα παω για την δευτερη. Αν σε ενδιαφερει... Φιλε bel σιγουρα προχτες παιχτηκε το 19 της δευτερης? Υπαρχει διαθεσιμο για κατεβασμα απο τις 5 Απριλιου. S.O.S δεν ειναι ο τιτλος του?

Απ'οτι είδα 12 Απριλίου παίχτηκε κανονικά το 219 με τίτλο S.O.S.

Αυτό που διάβασα είναι το 220 μπορεί να αργήσει και ίσως πάει για 3 Μαίου.:confused:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Και πως καταφερανε να το εχουνε σε "προσφορα" απο τις 5 του μηνα... Anyway μπραβο τους! Αντε να καταβει και η δευτερη σαιζον να γινω και εγω πια up to date με την σειρα...!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Πραγματι 5 Μαιου το επομενο....Άλλα στις 26 Απριλιου με τιτλο Reckoning εχει ενα επισοδια που κανει σουμα των οσων εχουμε δει μεχρι τωρα...

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω με το 5 19 ειναι γιατι κανεις δεν ηθελε να βοηθησει το Βερναρντ στο ΣΟΣ του. Η ιδεα δεν ηταν καθολου κακη, και σε τελικη δεν ειναι οτι εχουν κατι καλυτερο να κανουν με τυο χρονο τους...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Τελικά έχει κυκλοφορήσει σε DVD o πρώτος κύκλος εδώ στην Ελλάδα γιατί θα γεράσω με την φτωχή πλην τίμια 56k για να τα κατεβάσω. Έχω δεί κομμάτια από τα επεισόδια που έχει βάλει η NET και θα ήθελα να τα δώ όλα από την αρχή.

PS. Sorry αν έχει ξαναειπωθεί αλλά... 53 σελίδες είναι αυτές... :-)

Έχει κυκλοφορήσει σε ψαγμένα video club σε ζώνη 1 και σε ζώνη 2 μόνο με αγγλικούς υπότιτλους.

Namaste!

ΔΕΙΤΕ οπωσδηποτε το επομενο επεισοδιο.Μεχρι στιγμης ειχαμε εισαγωγικα στοιχεια και ουσιαστικα δεν εγινε κατι συνταρακτικο στο νησι.

Απο το επομενο,το νησι,αρχιζει να αραδειαζει(κυριολεκτικα) τα μυστηρια του...

Ειλικρινά πιστεύεις ότι έστω και ένας που έχει δει τα πρώτα 7 επεισόδια ΔΕΝ θα θέλει να δει τα υπόλοιπα???? :D

Αλήθεια..........επαναλήψεις δεν βάζει η ΝΕΤ ε??? Δηλαδή άμα τύχει κάτι και χάσουμε κάποιο...τπ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω με το 5 19 ειναι γιατι κανεις δεν ηθελε να βοηθησει το Βερναρντ στο ΣΟΣ του. Η ιδεα δεν ηταν καθολου κακη, και σε τελικη δεν ειναι οτι εχουν κατι καλυτερο να κανουν με τυο χρονο τους...

Όπως ειπώθηκε και στη σειρά... αφού τον κοροΐδευε μέχρι και η γυναίκα του... ποιος θα τον βοηθούσε?

Από την άλλη δεν είναι και ότι καλύτερο να μαζεύεις πέτρες κάτω από το λιοπύρι...:p

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Ξέρω ξέρω είμαι πολύ πίσω (έχω δει ως το 2Χ13) αλλά....είδα μόλις τώρα το..."περιληπτικό" (Lost:Revelation). Γέμισα λίγο τα κενά μου, θυμήθηκα και μερικα περιστατικά που είχα ξεχάσει και έχω μία απορία:

Μόνο σε εμένα φάνηκε περίεργο και εντελώς αταίριαστο το ζευγάρι Σαχίντ-Σάνον?

Αυτός δε μπήκε στο αεροπλάνο γιατί του έδωσαν εισητήριο να πάει να βρει την αγαπημένη του? Και δεν περιφέρεται με την φωτογραφία της πάνω του? Πότε πρόλαβε και την αγάπησε? (Εκτός του ότι τον είχα για πιο έξυπνο, μα τη Σάνον???)....

Παράκληση: Άμα δίνεται εξήγηση μετά το 2Χ13 μην που την πείτε :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άμα δίνεται εξήγηση μετά το 2Χ13 μην που την πείτε

μακαρι αλλα που, μας εφαγε τη ζωη πια

παντως αν καποιος θελει μια καλη θεωρια του τι μπορει να συμβαινει μπορει να δει εδω:

http://yourtheories.com/theories/viewtopic.php?t=283

να πω ομως οτι εχει πληροφοριες μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο για οποιον θελει να δει

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Πραγματι 5 Μαιου το επομενο....Άλλα στις 26 Απριλιου με τιτλο Reckoning εχει ενα επισοδια που κανει σουμα των οσων εχουμε δει μεχρι τωρα...

3 Μαιου το επομενο,οχι 5 :p

Να'ναι καλα η διακοπη του πασχα,κουτι ηρθε...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ήταν ιδέα μου ότι ο Λοκ υποκίνησε την όλη φασαρία με τον Σόγιερ?

Δεν έχεις άδικο ... και 'γώ κάτι τέτοιο κατάλαβα!

Είπαμε ήδη ότι το δυστύχημα ήταν ότι καλύτερο για τον Λοκ.

Δε θα μπρούσε να ήταν ο Λοκ αυτός που χτύπησε τον Σαγίντ, αφού (δικαιολογημένα) δεν θα ήθελε να φύγει από το νησί;

Μάλιστα, όταν ο Σαγίντ του είπε ότι υποπτεύεται τον Σόγιερ, ο Λοκ τον ενθάρρυνε! :shifty:

Τι λέτε;

Πηγαίντε στο γνωστό site της εταιρείας Oceanic Airlines

http://www.oceanic-airlines.com

κάντε επιλογή όλης της σελίδας και μετά copy και εν συνεχεία paste στο Word

τι εικόνα σας βγαίνει?

Εμένα βγαίνει το Boarding pass της Claire :confused:

http://img409.imageshack.us/img409/7083/wtf1uk.jpg

και ποιό μικρό κείμενο εμφανίζεται?

Namaste!

If anyone should find this message, please get word I'm alive and stranded on an island somewhere in the South Pacific. Please send help soon. Things are bad. And they're getting worse...

Sally

I survived a horrific plane crash and am stranded on an island somewhere Northeast of Australia and Southwest of Hawaii. In the event that I am never found, please forward word of my fate to my parents.

ποια ειναι η κυρια;;;

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Πηγαίντε στο γνωστό site της εταιρείας Oceanic Airlines

http://www.oceanic-airlines.com

κάντε επιλογή όλης της σελίδας και μετά copy και εν συνεχεία paste στο Word

τι εικόνα σας βγαίνει?

Εμένα βγαίνει το Boarding pass της Claire :confused:

http://img409.imageshack.us/img409/7083/wtf1uk.jpg

και ποιό μικρό κείμενο εμφανίζεται?

emena pantos mou vgazei afto:

http://img68.imageshack.us/img68/8953/clipimage0010bl.th.jpg

Άμα πας στο source code της σελίδας θα δεις οτι είναι φτιαγμένο να βγαίνουν 3 εικόνες, μία με το boarding pass της Claire, μία αυτή που έδειξες που απο ότι διάβασα είναι ένα γράμμα που έγραψε o Michael στον Walt όταν ήταν στο νοσοκομείο με το ατύχημά του και η άλλη που βγαίνει είναι αυτή:

http://img429.imageshack.us/img429/3672/2hphoto2ut.th.jpg

Και τα 2 σκίτσα πρέπει να είναι απο τον Michael...αυτό που μου φαίνεται πολύ περίεργο είναι στο σκίτσο το ένα κάποιο είδος μηχανισμού που έχει σκιτσάρει...

Namaste!

αυτό που μου φαίνεται πολύ περίεργο είναι στο σκίτσο το ένα κάποιο είδος μηχανισμού που έχει σκιτσάρει...

isos ma8oume parakato ti einai

Την Μεγάλη Πέμπτη δεν έχει Lost οπότε τώρα το νέο επεισόδιο 2x09 Solitary την Πέμπτη 27Απριλίου:)
Namaste!

Την Μεγάλη Πέμπτη δεν έχει Lost οπότε τώρα το νέο επεισόδιο 2x09 Solitary την Πέμπτη 27Απριλίου

Δε μας έφτανε που αργήσανε να τα δείξουνε....άντε να τελειώσουν τα επεισόδια μπας και βγει το ελληνικό DVD της σειράς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nai eimai siginimenos...13:36 tora k akoma na dume to 2x19 ! Niotho euxaristisi giati opos pame tha dume 2 lost mazi to megalo savvato adi gia anastasi!!!!!!!

Popo den ksero alithia na klapso apo xara H apo ligo ipomoni akoma? ;)

Y.S. Exw ftasi ta 815 refresh apo proxtes sto ipotitliko site tou LOST

Ρε παιδια για ποιους υποτιτλους μιλατε?Αφου βγαινουν την ιδια μερα που βγαινει κι επεισοδιο, οι τυποι ειναι απιστευτα γρηγοροι
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg