Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tελείωσε στα 16 επεισόδια?! :eek: Είχα αφοσιωθεί στον 3ο κύκλο μη με παρεξηγείτε.:D Ο επόμενος κύκλος πόσα θα έχει?10?? :worry: Τουλάχιστον απαντήθηκε κανένα ερώτημα??(Μη μου πείτε ποιο,δε θέλω να ξέρω :p )

16, οπως και οι επομενοι 2 τελευταιοι κυκλοι. Ειναι γνωστο.

Απαντηθηκαν καποια, δημιουργηθηκαν αλλα. Επρεπε να ειχες πιασει το pattern :p

Α και κάτι άλλο..Στην Αμερική η season 4 μέχρι ποιο επεισόδιο έχει φτάσει?.

Το τελευταίο επεισόδιο της 4ης season είναι το διπλό 13ο και 14ο.

Δεν έχει 16 επεισόδια η 4η season. (εκτός και αν μετράτε και τα specials μέσα :blink:)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• 4 weeks later...
Προσοχή το Nod32 χτύπησε για Trojan.καλύτερα να το σβήσεις το link.Μπορει κάποιος να μην έχει AV κ να την πατήσει.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Προσοχή το Nod32 χτύπησε για Trojan.καλύτερα να το σβήσεις το link.Μπορει κάποιος να μην έχει AV κ να την πατήσει.

εγώ την πάτησα! γέμισε ο υπολογιστής παραθυράκια που ανοιγαν συνεχώς κ δεν μπορουσα να τα κλείσω! (πως τα περιγράφω ετσι ο χάκερ! ) κι επειδή είμαι άσχετη (και 1000 σορρυ για το οφ τοπικ) εκτός απ τα παραθυράκια - που οταν έκανα restart ειχαν φύγει - λέτε να "κόλλησα" και τίποτα πιο μόνιμο? (AV McAfee εχω - κ υποτιθεται λειτουργεί)

Να πω κ για το Λοστ για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ: αντε επιτελους!να βγει κανα τρέιλερ γιατί εγώ κόντευα να ξεχάσω την ύπαρξή του...σχεδόν δε θυμαμαι που μας εχει αφήσει ...αλλα όντως βγήκε τρέιλερ? γιατι εγώ ψάνω στο εσυσωλήνα και μου βγαίνουν όλα τα άσχετα (με αποκορύφωμα ένα που έχει tags lost 1st official season 5 preview κ βγαίνει ένας τυπάκος με μουσι κ κουκουλα που χορεύει ένα εντελως γελοίο τραγουδάκι επι 9 λεπτά:lol:)

εγω με avg free edition δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

κατι ακουσα οτι θα βγει το πρωτο επισοδειο στις 27/01/09.ισχυει?

Εδώ λέει πως η πρεμιέρα του 5ου κύκλου, με τίτλο Because You Left, θα προβληθεί στις 1/1/2009.

Μπα, το 1/1/09 είναι ενδεικτικό, το κάνει συχνά το tv.com όταν δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημ/νία. Παντού αναφέρεται το "early 2009", το οποίο πιθανότατα σημαίνει τέλη Ιανουαρίου, όπως πέρσι.

Ε, το trailer δεν μας δείχνει και κάτι το φοβερό, (btw το ΑBC το αφαίρεσε από το youtube, γι'αυτό και δεν μπορούμε να το βρούμε εκεί), αλλά όντως είναι καλό για να μας υπενθυμίσει ότι πλησιάζει ο καιρός! :)

Το περσινό "Everything you should know about Lost in 8'15" ήταν κορυφαίο!

εμενα παλι με κουραζει αυτη η αναμονη..:confused: γιατι θα πρεπει να περιμενο μετα τα χριστουγεννα να το δο;; και τα θεοφανια και τον φωτων;;:lol: και εχαλου χερεις πανο κατο πος θα εχελιχθει.θα πανε στο νησι και θα τους σοσουν.αρα γιατι το κουραζουν με αλους 2 κυκλους και δεν μας το δειχνουν σε μια τηλεταινια να τελιονουμε;;:p

τουλαχιστον το heroes δεν μας εσπασε ετσι τα νευρα,,

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• 2 weeks later...

Ίσως θα ήταν καλύτερα να τ' ονομάσει "teaser" ... :rolleyes:

Αλλά ρε παιδιά μας έβγαλε την ψυχή αυτή η σειρά ... εντάξει , τέλεια η σειρά , αλλά να περιμένουμε τόσο καιρό κάθε τόσο για να δούμε καινούργια επεισόδια έχει καταντήσει βαρετό!!! Θέλουμε Lost ΚΑΘΕ μέρα!!!:D

:lol: Μακάρι να βλέπαμε και τις 5 σαιζόν σε 2 χρόνια. Είναι λίγα τα ~20 επεισόδια το χρόνο.

Επειδή ξαναβλέπω όλα τα επεισόδια από την αρχή κ έχω φτάσει αισίως στον 3ο κύκλο στην αρχή έχω να παρατηρήσω το εξής και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφωνείτε: Παρατήρησα ότι είναι εξαιρετικά βαρετόοοοοο να το βλέπεις πάλι από την αρχή, νομίζω για τον λόγο ότι η πλοκή σε κάθε επεισόδιο είναι πολύ πολύ αργή αφού ξέρουμε ήδη τί θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο κάθε φορά. Κ ξενερώνω πολύ βσκ με αυτό καθώς την πρώτη φορά που το βλέπαμε φυσικά δεν ήταν έτσι :p ήταν τέλειο, με πολύ αγωνία κτλπ. Αλλά δεν είναι σειρά που την βλέπεις πάνω από 2 φορές

Επειδή ξαναβλέπω όλα τα επεισόδια από την αρχή κ έχω φτάσει αισίως στον 3ο κύκλο στην αρχή έχω να παρατηρήσω το εξής και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφωνείτε: Παρατήρησα ότι είναι εξαιρετικά βαρετόοοοοο να το βλέπεις πάλι από την αρχή...

:lol: Τοτε γιατι το κανεις για 3 ολοκληρους κυκλους? :p

Dream big and dare to fail..

πάντως εγώ τα επεισόδια του πρώτου κύκλου τα ειχα δει χαλαρά πάνω απο 2 φορές το καθένα (κ τα ξανάβλεπα κ το καλοκαιρι οποτε τα πετυχαινα στην τηλεόραση) από 2ο κ 3ο κύκλο επισης κάποιες φορές έχω θελήσει να ξαναδώ επεισόδια - αν κ όχι τόσο για να τα απολαυσω αλλα για να θυμηθω πράγματα που βοηθανε να καταλάβω τα επόμενα επεισόδια...τον 4ο κυκλο τον ειδα σε αλλη φαση (ολους τους προηγουμενους τους ειχα δει μονορουφι απο DVD ενω τον 4ο τον εεβλεπα καθε βδομαδα οταν προβαλλοταν) και αυτό νομιζω επηρεάζει (εχεις χρονο να εμπεδωσεις το καθε επεισόδιο οποτε δεν νιωθεις την αναγκη να γυρισεις πισω)- αλλα κ παλι τωρα που εχει περάσει καιρος θα ξαναβλεπα κάποια...

τι θα γίνει όμως ρε παιδια? περισυ ειχαν βγάλει τα mobisodes κ καπως μας ειχαν κρατησει ζεστο το ενδαφερον μεχρι να ξαναρχσει...φετος ουτε φωνή ουτε ακρόαση?

:lol: Τοτε γιατι το κανεις για 3 ολοκληρους κυκλους? :p

Το βλέπω αναγκαστικά με την κοπέλα μου για να την μυήσω στο Lost :p

Για να πω κ την αλήθεια βέβαια, έχει και τα καλά του..θυμάμαι πράγματα που είχα ξεχάσει...βλέπω διάφορες συνδέσεις με το μέλλον και πορώνομαι...εμπεδίδεις καλύτερα κάποια πραγματάκια...

Το μεγαλύτερο αρνητικό ήταν ότι έπρεπε να φάω στη μάπα την απαισιοτάτη ασχημόφατσα και χαρακτήρα της Αννα Λουσια για δεύτερη φορά. Αφού σε ένα επεισόδιο δεν άντεξα και έκανα fast forward τις όποιες σκηνές με αυτή μέσα. Παίζει να είναι η πιο μισητή χαρακτήρας στο lost..ευτυχώς που την ξεκανάνε. Άλλα αρνητικά είναι ότι αναθεώρησα τις απόψεις μου για την kate...την θεωρούσα δυναμική κτλπ αλλά κοντεύω να τη μισήσω..κλασική γυναικούλα που πηγαίνει από άντρα σε άντρα για ασφάλεια/συναισθηματισμό..κ αυτό με ξενέρωσε πολύ. Αντίθετα, εκτίμησα πάρα πολύ τον Lock σε σχέση με πριν. Για τους υπόλοιπους τα ίδια με την πρώτη φορά

Το βλέπω αναγκαστικά με την κοπέλα μου για να την μυήσω στο Lost :p

Μην συνεχισεις! σε συμπονω :p

Οσον αφορα τα υπολοιπα, οπως το πας θα τις αντιπαθησεις ολες.. μηπως σου βαζει λογια η δικια σου? :p

Παντως, και εγω εχω δει σε "επαναληψη" καμμια 10αρια επεισοδια στην τηλεοραση και οντως παρατηρεις / θυμασαι πραγματα που σιγουρα θα εχεις ξεχασει εαν φτασεις στο σημειο να περιμενεις τα νεα επεισοδια του Ιανουαριου με αγωνια! :ninja:

Δεν το ξανακανω ομως γιατι αρκετες ερωτησεις εχω σε διαφορετικα θεματα.. αν αρχισω και τα ξαναβλεπω, θα θυμηθω και τις υπολοιπες... :rolleyes:

Καλο κουραγιο :O

Dream big and dare to fail..

Επειδή ξαναβλέπω όλα τα επεισόδια από την αρχή κ έχω φτάσει αισίως στον 3ο κύκλο στην αρχή έχω να παρατηρήσω το εξής και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφωνείτε: Παρατήρησα ότι είναι εξαιρετικά βαρετόοοοοο να το βλέπεις πάλι από την αρχή

Ένα έχω να πω. Είσαι ΗΡΩΑΣ!!!. :lol: :lol: :p

Ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα του 5ου κύκλου είναι 21/1/09!

Εγώ έχω δει αρκετές φορές τον 1ο και 2ο κύκλο, και δεν μπορώ να πω ότι με κούραζε. Όντως, όπως είπατε όλοι, ξαναβλέποντάς το ανακαλύπτεις περισσότερες λεπτομέρειες, και ίσως παρατηρείς πράγματα/συμπτώσεις που σου είχαν ξεφύγει.

Απλά επειδή έχει αλλάξει τελείως η δομή της σειράς, και ουσιαστικά έχει κλείσει το πρώτο κεφάλαιο του "μυστηρίου" που κυριαρχούσε στις πρώτες σεζόν (ποιοι είναι οι Άλλοι, τι είναι το Νησί, θα φύγουν ποτέ από εκεί; ), ίσως τώρα να με κούραζε λίγο η επανάληψη των πρώτων σεζόν. Πάντως, σίγουρα θα ήθελα να τα ξαναδώ κάποια στιγμή στη σειρά από την αρχή...