Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ καλο το επεισοδιο ρε παιδια γιατι το κατακρινετε?Εδενε υπεροχα με το φιναλε της 3ης.

Σιγουρα καλυτερη πρεμιερα απο την περσυνη,που το μονο που αξιζε ηταν η εναρκτηρια σκηνη.

Αυτο που μου αρεσε εκτος των αλλων ηταν οτι εβαλε πολυ γρηγορα τα πραγματα σε μια σειρα.Δεν αφησε χαρακτηρα που να μην "πιασει" οπως συμβαινει σε πολλα επεισοδια.Οτι loose end υπηρχε απο το φιναλε,συνεχιστηκε εδω.Παμε για το 2ο...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άντε περίμενε τώρα την άλλη Πέμπτη. Άλλα θα μου πεις εδώ περιμέναμε τόσους μήνες. Ήμασταν φαντάροι κι απολυθήκαμε! (Το τελευταίο της 3ης σαιζόν το είδα σε μια σκηνή στις Φέρρες του Έβρου!)

Επίσης τι μπορεί να σημαίνει το είμαι ένας από τους 6 της Oceanic που έλεγε ο Hugo; Οι υπόλοιποι που είναι; Και αφού ξέρουμε τουλάχιστον τους 3 οι άλλοι 3 ποιοι είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, ταινία του J.J.Abrams με θέμα ένα «monster», "Cloverfield" λέγεται.

http://www.cloverfieldmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1060277/

Λέτε να είναι το τέρας του LOST?

:)

Και ένα ωραίο review:

http://www.explosm.net/articles/20032/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης τι μπορεί να σημαίνει το είμαι ένας από τους 6 της Oceanic που έλεγε ο Hugo; Οι υπόλοιποι που είναι; Και αφού ξέρουμε τουλάχιστον τους 3 οι άλλοι 3 ποιοι είναι;

επίσης αν ήμουν απο αυτούς που ψειρίζουν την κάθε λεπτομερεια και προσπαθουν να συνδέσουν τα πάντα μεταξύ τους θα έλεγα ότι

ο αριθμός αυτών που γύρισαν είναι 6, ένας για κάθε νούμερο (4,8,15,16,23,42)

αλλά επειδή δεν είμαι από αυτούς δεν το λέω:p:lol:

θέλω επίσης να θυμισω πως

o ένας τουλάχιστον από αυτούς τους "6" θα πεθάνει / το βλέπουμε στο ffwd του Τζακ απο το τελος της 3ης σεζον

Το άλλο που αξίζει να συζητηθεί (αλλα προφανώς εξηγείται εύκολα αφού είμαστε στην αρχή της νέας ιστορίας) είναι πως

ο Χιουγκο ήταν μαζί με Τζακ κ Κειτ στους διασωθέντες, αφού τους είδαμε να πηγαίνουν σε διαφορετικά στρατόπεδα - και απότι φάνηκε από τη συζήτηση Τζακ-Χιουγκο στο ffwd ο χωρισμός αυτός ήταν καθοριστικός για την πλοκή

Τέλος, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που ειπώθηκε κάπου στην προηγούμενη σελίδα ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρξει και ένα μέρος της ιστορίας που θα εκτυλιχθεί αφού ο Τζακ (ή όποιος άλλος)

επιστρέψουν στο νησί, όπου προφανώς κάποιοι έχουν παραμείνει

αλλά αυτό προβλέπω να γίνεται στην τελευταία σεζόν. (ή τελος πάντων στην επόμενη - αλλά it better be στην τελευταία, γιατί αν αρχίσουμε τα πήγαιν'έλα

στο νησί

τότε θα ναι σαχλαμαρα! )

άκουσα ότι ΄τελικά για χάριν της ιστορίας δεν θα δείξουν τα επ. 7 και 8 επειδή από εκεί αρχίζει νέα ιστορία και έτσι να μην μας αφήσουν να κρεμόμαστε μέχρι να λήξει η απεργία.. αληθεύει? ή ράδιο αρβίλα ?

Οχι θα παιχτουν και τα 8...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Πολυ καλο το επεισοδιο ρε παιδια γιατι το κατακρινετε?Εδενε υπεροχα με το φιναλε της 3ης.

Σιγουρα καλυτερη πρεμιερα απο την περσυνη,που το μονο που αξιζε ηταν η εναρκτηρια σκηνη.

Αυτο που μου αρεσε εκτος των αλλων ηταν οτι εβαλε πολυ γρηγορα τα πραγματα σε μια σειρα.Δεν αφησε χαρακτηρα που να μην "πιασει" οπως συμβαινει σε πολλα επεισοδια.Οτι loose end υπηρχε απο το φιναλε,συνεχιστηκε εδω.Παμε για το 2ο...

Ακριβώς!

θέλω επίσης να θυμισω πως

o ένας τουλάχιστον από αυτούς τους "6" θα πεθάνει / το βλέπουμε στο ffwd του Τζακ απο το τελος της 3ης σεζον

Είναι κι αυτό μια πιθανότητα, αλλά ας κρατήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται ίσως για κάποιον άλλον... Δεν έχουμε και πολλά στοιχεία για το ποιος ήταν στο φέρετρο.

Πάντως εμένα μου αρέσουν τα flashforwards, και τα θεωρώ απαραίτητα τώρα που σκοπός των Losties είναι είτε να μείνουν στο νησί, ή να φύγουν από αυτό. Δεν πιστεύω ότι για τους Losties τουλάχιστον περιμένουμε να μάθουμε πολλά για το παρελθόν τους. Από άλλους χαρακτήρες, προφανώς καλοδεχούμενα θα είναι και τα flashbacks (Rousseau, Others, τους "διασώστες" κλπ).

Επίσης, τόσο καιρό που το ζητούμενο ήταν η επιβίωση, τα flashbacks μας έδειχναν το χαρακτήρα του καθένα, και ερμήνευαν τη συμπεριφορά του στο νησί. Τώρα, τα flashforwards μάς δείχνουν πώς τους έχει αλλάξει το νησί, και μας δίνουν στοιχεία για το τι θα επακολουθήσει μέχρι να σωθούν(; ).

(Δεν βάζω spoilers, γιατί όλα αυτά ήταν γνωστά από το φινάλε της 3ης σεζόν...)

Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί.. Άκουσα ότι στην αμερική που προβλήθηκε το πρώτο episode του 4ου κύκλου ότι ήταν 2 ώρες...

Κατέβασα το ep01 s04 και ήταν 40 λεπτά.. Τι παίζει? Υπάρχει και ep.00 ???

Pls help μη κάνω καμιά πατάτα και χάσω ένα episode.!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Ναι υπάρχει και episode 4x00

Μη στεναχωριέσαι δεν έχασες και τίποτα. Το 4x00 είναι περίληψη του περσινού φινάλε.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ναι υπάρχει και episode 4x00

Μη στεναχωριέσαι δεν έχασες και τίποτα. Το 4x00 είναι περίληψη του περσινού φινάλε.

Δεν είναι μόνο περίληψη του περσινού φινάλε. Γενικά θυμίζει διάφορα γεγονότα από την day1 και κάνει επανάληψη για μερικούς βασικούς χαρακτήρες...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

To κατέβασες;

Είχα διαβάσει πως θα είχε και crawl από κάτω με τα σημαντικά σημεία που κρύβουνε απαντήσεις. Ισχύει;

Όχι, το είδα στο ABC :p

Όχι δεν είχε κάτι τέτοιο, απλά αφήγηση απ΄τον ηθοποιό που παίζει τον Ben.

To κατέβασες;

Είχα διαβάσει πως θα είχε και crawl από κάτω με τα σημαντικά σημεία που κρύβουνε απαντήσεις. Ισχύει;

Αυτό προβλήθηκε την παραμονή της πρεμιέρας.

Ήταν το 2ωρο περσινό φινάλε, με επιπλέον πληροφορίες on-screen κλπ...

Το οποίο πως είναι στo net?

Δεν είναι δηλαδή αυτό το 4x00?

Το οποίο πως είναι στo net?

Δεν είναι δηλαδή αυτό το 4x00?

Το περσινό φινάλε που ξαναπροβλήθηκε δεν το έχω βρει να έχει κυκλοφορήσει. Κυκλοφόρησε μόνο η περίληψη που λέει ο Χourxoulitsos ως 4x00.

Το είδα κι εγώ το επεισόδιο, δεν τρελάθηκα κιόλας, ειδικά με το τέλος (έχω συνηθίσει σε cliff hanger!) Παιδιά, πώς βάζουμε spoiler tags?

Το είδα κι εγώ το επεισόδιο, δεν τρελάθηκα κιόλας, ειδικά με το τέλος (έχω συνηθίσει σε cliff hanger!) Παιδιά, πώς βάζουμε spoiler tags?

[.Spoiler]κείμενο

(χωρίς την τελεία)

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 erwtisoules apo to prwteleutaio epeisodio tou 3ou kiklou giati ksanaeida prosfata ta 2 teleutaia k den thimame ti paizei.Thelw na ta ksetharisw prin dw to 4x01 :)

1)Ti paizei me tin kaseta pou eide o Sawyer,ti periexomeno eixe kai giati eine epithetikos apenanti stin Kate?

2)Poios pirobolise ton Locke kai giati?

2 erwtisoules apo to prwteleutaio epeisodio tou 3ou kiklou giati ksanaeida prosfata ta 2 teleutaia k den thimame ti paizei.Thelw na ta ksetharisw prin dw to 4x01 :)

1)Ti paizei me tin kaseta pou eide o Sawyer ,ti periexomeno eixe

Την κασσέτα την άκουσε (του την έδωσε ο Locke). Ήταν η επικοινωνία του Ben με την Jouliette για τις εγγύους και την ενέδρα.

giati eine epithetikos apenanti stin Kate?

Ζήλεια. Ε και αυτή η Kate με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένη. :wacko:

2)

Poios pirobolise ton Locke kai giati?

o Ben. Γιατί ο "Jacob" μίλησε στον Locke, αλλά έπαψε να μιλάει στον Ben και ο Ben θα έχανε το κύρος του στους "Others".

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

To γράφω εδώ γιατί μας ενδιαφέρει άμεσα:

Πιθανή η λήξη της απεργίας

Ορατή φαντάζει η συμφωνία Χόλιγουντ - σεναριογράφων

Η απεργία των σεναριογράφων ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 2007

Λος Αντζελες

Πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, εκτιμάται ότι βρίσκονται τα στούντιο του Χόλιγουντ και η Ένωση Αμερικανών Σεναριογράφων.

Δύο πρόσωπα, που παρακολουθούν από κοντά τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, δήλωσαν στο Associated Press ότι έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος και πως την Παρασκευή υπήρξε μια πρώτη συμφωνία αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λαμβάνουν οι σεναριογράφοι για δουλειές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Τα δύο πρόσωπα που μίλησαν στο ΑΡ δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την -μάλλον επικείμενη- συμφωνία, ενώ ζήτησαν να κρατηθεί μυστική η ταυτότητά τους, αφού δεν έχουν εξουσιοδότηση να μιλούν επισήμως.

Τις παραπάνω πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν, προς το παρόν, ούτε η Ένωση Αμερικανών Σεναριογράφων (WGA) ούτε οι εκπρόσωποι των αμερικανικών στούντιο, σεβόμενοι τη συμφωνία να μην δημοσιοποιείται το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Η απεργία των σεναριογράφων ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 2007 και έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία στη μεγαλύτερη βιομηχανία θεάματος. Το Χόλιγουντ κυριολεκτικά έχει παραλύσει αφού τα γυρίσματα έχουν διακοπεί ελλείψει σεναρίων.

Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στο Χόλιγουντ είναι τόσο η άχρωμη απονομή των Χρυσών Σφαιρών, στις αρχές Ιανουαρίου, όσο και το ότι κινδυνεύει να μην ακυρωθεί η φαντασμαγορική 80ή τελετή απονομής των Όσκαρ.

Και αυτό γιατί εάν δεν υπάρξει συμφωνία, και η Ένωση των σεναριογράφων συνεχίσει την απεργία, τότε -πρώτον- δεν θα υπάρξουν κείμενα για τη βραδιά των Όσκαρ και -δεύτερον και βασικότερο- δεν θα παραστούν οι διάσημοι σταρ, προκειμένου να μην σπάσουν την απεργία.

Η πιθανότητα αυτή ανάγκασε, άλλωστε, την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου να σχεδιάσει και μία «εφεδρική» τελετή, που θα περιλαμβάνει βίντεο των υποψήφιων ταινιών και σκηνές από παλαιότερες απονομές.

Newsroom ΔΟΛ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=869788&lngDtrID=253

2)Poios pirobolise ton Locke kai giati?

From the Official Podcast.

CUSE: "Ben took Locke out to see JACOB as sort of a litmus test. He wanted to find out if in fact John Locke really was special, and if John Locke really could see or hear JACOB, that would indicate that Locke really WAS special. So when Locke DID hear JACOB, that really got...that freaked Ben out. That was a threat to Ben and his primacy. So he led him over to the pit and he shot him, 'cause he doesn't want his leadership of the Others challenged by John Locke.

--Alvar Hanso--

Σχετικά με αυτούς τους δύο:

Ο Μπεν πυροβόλησε τον Λοκ, και λίγες ώρες μετά ζητάει άδεια να πάει μαζί του, σα να μην τρέχει τίποτα;Και ο Λοκ δείχνει επίσης να μην έχει πρόβλημα;;

:lol:

Επίσης αντί να του φυτέψει μία στην καράφλα τον πυροβόλησε όπου να'ναι και τον άφησε να τον φάνε οι πολικές αρκούδες :down:

Σχετικά με αυτούς τους δύο:

Ο Μπεν πυροβόλησε τον Λοκ, και λίγες ώρες μετά ζητάει άδεια να πάει μαζί του, σα να μην τρέχει τίποτα;Και ο Λοκ δείχνει επίσης να μην έχει πρόβλημα;;

:lol:

Τι στο καλό έγινε όμως και έζησε ο Λοκ... ? :blink:

Μία είναι ανάπηρος και γίνεται καλά,την άλλη τρώει σφαίρα στο στήθος και ανασταίνεται... :shifty:

Ποιος είναι ο Highlander ο αθάνατος... Νάχε και την κώμη να το δικαιολογήσω... :p