Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγα με τον Τζακ

He's a sucker for the ladies http://foolstown.com/sm/wan.gif

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ουτε εγω τον παω τον Τζακ!!! 2 χρονια περασαν και δεν μπορεσε να κουτουπωσει την Κεητ... Ενω ο θεος Σογιερ και την Κεητ κουτουπωσε και την Αννα-Λουσια!!!! Συν το οτι οποτε δειχνει Σογιερ σιγουρα θα γελασω με κατι που θα πει ή θα κανει... Απλα RESPECT!!!!!

Ουτε εγω τον παω τον Τζακ!!! 2 χρονια περασαν και δεν μπορεσε να κουτουπωσει την Κεητ... Ενω ο θεος Σογιερ και την Κεητ κουτουπωσε και την Αννα-Λουσια!!!! Συν το οτι οποτε δειχνει Σογιερ σιγουρα θα γελασω με κατι που θα πει ή θα κανει... Απλα RESPECT!!!!!

Noμίζω 3 μήνες είναι στο νησί ήδη οι Lostίτες. Εδώ που τα λέμε κι αυτό μεγάλο διάστημα δεν είναι; Πώς τη βγάζουν εκεί; :confused: Είναι λίγο αφύσικο να μην έχουν δημιουργηθεί σχέσεις...

Βλεπεις αμα πανε να δειξουν λιγο "ρομαντσο" και δειξει καμια σκηνη λιγακι μελο, αγαπησιαρικια κι ετσι,βγαινουν ολοι και κραζουν οτι δεν βλεπουμε σαπουνοπερα,Lost βλεπουμε...

Λες και οι Losties δεν εχουν δικαιωμα στο sex.Συγχηστηκα παλι :D:D:D

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Όπως και να΄χει ο τέλειος Σώγιερ :cool: μέχρι στιγμής έχει ικανοποιήσει και τις σαρκικές του επιθυμίες (Άννα-Λουσία) και τις συναισθηματικές (Κέιτ).:p Τις καλύτερες έχει πάρει!

Τι να πει ο ξενέρωτος δήθεν-πάντα δίκαιος-και καλά αρχηγός Τζακ! :p :lol:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Οι guest stars για το επεισόδιο 3x19 The Brig:

Guest starring are M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom, Kevin Tighe as Anthony Cooper, Mira Furlan as Danielle Rousseau, Nestor Carbonell as Richard Alpert, Kimberly Joseph as Cindy and Marsha Thomason as Naomi.

Kαι νέο τrailer για το 3x17 Catch-22

Namaste!

Όπως και να΄χει ο τέλειος Σώγιερ :cool: μέχρι στιγμής έχει ικανοποιήσει και τις σαρκικές του επιθυμίες (Άννα-Λουσία) και τις συναισθηματικές (Κέιτ).:p Τις καλύτερες έχει πάρει!

Τι να πει ο ξενέρωτος δήθεν-πάντα δίκαιος-και καλά αρχηγός Τζακ! :p :lol:

και ο Σαγίντ, μην τον ξεχνάμε!

Γι αυτό σκέφτονται πιο λογικά!

Ξελαμπικάρανε!

...

Κυκλοφορεί απο το IMDB ένα άρθρο ενός "δημοσιογράφου" ο οποίος λέει πως έχει δει advance screener dvds τα επόμενα 3 επεισόδια και στο forum του imdb πλάκωσαν όλοι να του κάνουν ερωτήσεις για τα επεισόδια και για τα μυστήρια κλπ.

Μην την πατήσετε, είναι ο ίδιος που πέρυσι πριν αρχίσει ο 3ος κύκλος γέμισε το net με foilers και απο ότι ξέρω το κάνει όποτε είναι κοντά η πρεμιέρα και το τέλος μιας season.

Namaste!

Noμίζω 3 μήνες είναι στο νησί ήδη οι Lostίτες. Εδώ που τα λέμε κι αυτό μεγάλο διάστημα δεν είναι; Πώς τη βγάζουν εκεί; :confused: Είναι λίγο αφύσικο να μην έχουν δημιουργηθεί σχέσεις...

2 χρονια για μας εννοω...:lol:

Βασικα τωρα που λεγαμε για σχεσεις τα πηρα παλι στο κρανιο...θυμηθηκα το μλκα τον Michkael που σκοτωσε Αννα-Λουσια και Λιμπυ!!!!!

Περιμενα πως και πως να κουτουπωσει τη Λιμπυ ο Χιουγκο και μου το χαλασε ο βλακας ο αλλος....

Βασικα τωρα που λεγαμε για σχεσεις τα πηρα παλι στο κρανιο...θυμηθηκα το μλκα τον Michkael που σκοτωσε Αννα-Λουσια και Λιμπυ!!!!!

Περιμενα πως και πως να κουτουπωσει τη Λιμπυ ο Χιουγκο και μου το χαλασε ο βλακας ο αλλος....

Αυτος ο μαυρος που χαθηκε; Ζει, πεθανε;:worry: Στον κοσμο μας εμεις...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια δεν ξερω αν το εχετε συζητησει πιο παλια...αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι λενε συνεχεια οτι αμα φυγεις δεν μπορεις να γυρισεις, οτι οποιος παει να φυγει θα κανει κυκλους και τετοια...

Που στο καλο βρισκεται αυτο το νησι πια;; Πως ηταν σιγουροι οτι ο Μαικλ δεν θα εφερνε βοηθεια;

Ρε παιδια δεν ξερω αν το εχετε συζητησει πιο παλια...αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι λενε συνεχεια οτι αμα φυγεις δεν μπορεις να γυρισεις, οτι οποιος παει να φυγει θα κανει κυκλους και τετοια...

Που στο καλο βρισκεται αυτο το νησι πια;; Πως ηταν σιγουροι οτι ο Μαικλ δεν θα εφερνε βοηθεια;

Εχει συζητηθει, ναι, αρκετες φορες, τουλαχιστον οποτε εχει αναφερθει στη σειρα.

Ουτως η αλλως αυτο ειναι μερος του μυστηριου του νησιου, και δεν νομιζω να μας το αποκαλυψουν συντομα. Θεωριες υπαρχουν απειρες, απο το οτι το νησι καλυπτεται απο ενα θολο, μεχρι το οτι ειναι μερος μιας χωροχρονικης ανωμαλιας ή ανοικει σε εναλλακτικο χρονο! Δεν νομιζω να ειναι κατι τοσο extreme παντως... :lol:

Δεν μπορω να ακουω για τον μαικλ!Μακραν ο πιο μισητος χαρακτηρας.....

Ειμαι ομως σιγουρος οτι θα γυρισει πισω καποια στιγμη...

Οπως επισης πιστευω οτι και ο σαγιντ που δεν χαμπαριαζει τπτ θα την βασανισει την Juliet!(Α ρε σαγιντ γιγαντα!)

Δεν μπορω να ακουω για τον μαικλ!Μακραν ο πιο μισητος χαρακτηρας.....

+++++++

Οπως επισης πιστευω οτι και ο σαγιντ που δεν χαμπαριαζει τπτ θα την βασανισει την Juliet!(Α ρε σαγιντ γιγαντα!)

+++++++++++++++++++++++ Βεβαια θα γουσταρα να την "βασανιζε" και ο Σωγιερ ετσι για σπασιμο στο μαμουχαλο το Τζακ...χεχεχεχεχε

+++++++

+++++++++++++++++++++++ Βεβαια θα γουσταρα να την "βασανιζε" και ο Σωγιερ ετσι για σπασιμο στο μαμουχαλο το Τζακ...χεχεχεχεχε

Μπροστά στον Τζακ μάλιστα!

Αλλα δυστηχώς ο Σαγίντ πολλά χαμπαριάζει πλέον.

...

Aπο το τελευταίο επίσημο Lost Podcast:

-Juliet is up to no good.

- There's going to be a Goodwin story in the future, although it's hard to determine if they are joking

- Something "fairly momentous" is going to happen in Catch-22

- D.O.C will take us back to the death-of-pregnant-women storyline

- The question arose of the now famous "did we miss something in the pilot" question. They called it a false rumour and that no hidden clue from the pilot has been un-addressed. The last remaining one is: "Guys, where are we?"

- We will see Dharma before the purge and we might see how they repelled the smoke monster with the sonic fence.

- Mentioned Smokie was "Taking Pictures Of Juliet" and "Similar To Reading Eko"

- M.C. Gainey and Carlton Have Worked Together Before

- Rachel may not have had the cancer come back... Ben's folder may have been a lie, MAY.

- Smoke monsters cant jump

- It can go vertical but they raise this question... "Can it detach from the ground?"

- Lost Video Game - XBOX360 PS3 and PC and Damon and Carlton are Working with Ubisoft to make it.

Namaste!

Στο promo του επόμενου (catch-22) βλέπουμε μερικές σκηνές κ από τα υπόλοιπα επεισόδια έτσι;

Στο τελος του promo βλέπουμε τον sawyer να λέει:

“finish it!!”

δεν θα ήταν γαματο να το λεει στον Locke ο οποίος

είναι έτοιμος να σκοτώσει τον πατερά του? Δλδ να

μαθαίνει ο sawyer ότι ο πατέρας του Locke είναι ο πραγματικός Sawyer

… χμμμμ απλα μια ιδέα :p

Τhat's for sure.

Μενει να επαληθευτει και επισημα απο τη σειρα,εγω ειμαι 100% βεβαιος οτι αυτο ισχυει..

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

αυριο κανονικα ετσι;

Bayern 7 μονο USA δεν εφτασε ο Μαικλ..!

GC οργανωσε κατι (δημοψηφισμα,επιστολη με υπογραφες δν ξερω) να το στειλουμε να παει 5 season η σειρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

αυριο κανονικα ετσι;

Bayern 7 μονο USA δεν εφτασε ο Μαικλ..!

GC οργανωσε κατι (δημοψηφισμα,επιστολη με υπογραφες δν ξερω) να το στειλουμε να παει 5 season η σειρα!!!

Δεν χρειάζεται καν να μου το πεις διότι έχω κάτι στα σκαριά.

Ακόμα όσοι/όσες είστε απο Αθήνα για στείλτε pm να δούμε την οργάνωσή μας για το ...φινάλε ;) (shhhh όπως λένε και στο Mad...it's a secret)

Namaste!

Χμμμμμμ...περίεργα πράγματα απο την Kristin στο E! Online αν και μερικές φορές λέει μπαρούφες

Ted in Kansas City, Missouri: So, babies can't be born on Lost island. What would happen if Sawyer knocked up Kate?

Well, don't you think that's what the Others want to know? I'm guessing—honestly, just guessing here—that's why "they" abducted Skate, got them hot and sweaty, and put them in cages (with her in a pretty dress), with video cameras standing by. I'm guessing the list broke down the Losties into the "good" and "bad" because the "bad" were of questionable moral integrity and therefore more suitable to serve as lab rats in Juliet's lair of neonatal experimentation. P.S. Don't forget what I've told you all along, that in the initial concept for the entire show, Claire's baby was tied to the "history of the island" and extremely pivotal. It's all comin' together, my friends!

Namaste!

Που έφτασε;:mad:

δεν νομιζω να εχει καταφερει να φυγει απο το ολο θεμα του νησιου...

πιο πιθανο μου φαινεται να κανει γυρω γυρω παρα οντως να εχει φυγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!