Nikos_s3 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 δεν ήταν κακό...περιπλέκεται λίγο το πράγμα και αποκτά σασπένς...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 τελικα τα κατεβασα και εγω ( τωρα προφτασα και εγω ) και τα εξι επισοδια κατεβηκαν σφαιρα χαρη στο bittorrent ;) θα τα δω μεσα στο Σ/Κ γιατι τωρα εχει εξοδο :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μόλις το έβαλα κι εγώ στο queue. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μόλις το έβαλα κι εγώ στο queue. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια. :) Anamenetai sygklonistikh e? :p OMG :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Άστα διάλα ρε...μεγάλε μου hackeρα εσύ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Είδα τα πρώτα 3. Μου αρέσαν πάρα πολύ, είχαν ένα 1337 feeling :). Κατεβάζω τώρα τα υπόλοιπα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγει κι η παρωδία. ;) TEH.SCENE.02 Έχει γέλιο για όποιον έχει δει το κανονικό. ;) Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2ο επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγει κι η παρωδία. ;) TEH.SCENE.02 Έχει γέλιο για όποιον έχει δει το κανονικό. ;) Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2ο επεισόδιο. Εμένα πάντως δε μου δουλεύει αυτό το link. ↑ http://welcometotehscene.net/ Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Για κάποιο λόγο είναι down τώρα. Το .net έχει μόνο το 1ο επεισόδιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Εϊδα το πρώτο και μου φάνηκε ενδιαφέρον :) Πλάκα έχει να βλέπεις πως συμπεριφέροναι και τα υπόλοιπα release crews :) thanks bill viper για την πρόταση! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Episode 7 is out :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Είδα τα πρώτα 3. Μου αρέσαν πάρα πολύ, είχαν ένα 1337 feeling :). Κατεβάζω τώρα τα υπόλοιπα. Τι l33t ρε; Pure lame είναι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Στο 7, τελικά ο Brian έχει πουλήσει τον Εξορκιστή στους ασιάτες και όλοι πιστεύουν ότι το έκανε ο trooper?? :worry: :wacko: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Σημερα το http://www.welcometothescene.com ειναι down :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Σημερα το www.welcometothescene.com ειναι down :mad: :p Εμένα, πάντος, μια χαρά μου ανοίγει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Στο 7, τελικά ο Brian έχει πουλήσει τον Εξορκιστή στους ασιάτες και όλοι πιστεύουν ότι το έκανε ο trooper?? :worry: :wacko: :X Τον εξορκιστή τον πούλησε από το 2ο ή 1ο επεισόδιο ... :p Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 THE.SCENE.08 Ανατροπές ανεπάντεχες στο 8ο επεισόδιο!! Γρήγορα για downloading! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 THE.SCENE.08 Ανατροπές ανεπάντεχες στο 8ο επεισόδιο!! Γρήγορα για downloading! :) :lol: :lol: :lol: seriously d00d.. sux.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 :lol: :lol: :lol: seriously d00d.. sux.. :D Ναι,ναι,ναι...sux...για αυτό τα κατεβάζεις συνέχεια και τα βλέπεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Ναι,ναι,ναι...sux...για αυτό τα κατεβάζεις συνέχεια και τα βλέπεις! :p χμ busted!!! :w00t: απο περιεργεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 THE.SCENE.09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 THE.SCENE.09 Και είναι τέλειο, όπως πάντα!! :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Μπλεξίματα με τις γκόμενες ο μπαγασάκος ο Drosan ε; χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Χεχε,και να είναι έξω στην πλατεία και να λέει "μπαίνω μέσω wifi",ότι δηλαδή κάνουμε κι εμείς εδώ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Το επεισόδιο 10 κατεύθασε... Κάντε click εδώ!! Το κακό είναι ότι είναι βαρετό... Το καλό είναι ότι τελειώνει ΠΟΛΥ περίεργα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts