tempo Δημοσιεύτηκε October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2016 την tp-link την γνωριζουμε για τα δικτυακά της προϊόντα (router κλπ) άλλα τυχαία διαπίστωσα ότι έχει βγάλει και android smartphones. Ποιά είναι η γνώμη σας για το "μικρότερο" τηλέφωνο της σειράς tp-link Neffos C5L; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 στα 120€? ισως ειναι καλο αλλα θα προτιμουσα να επιλεξω κάποιο αλλο. βλεπε xiaomi redmi 3s(απο 140€ στο σκρουτζ) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 στα 120€? ισως ειναι καλο αλλα θα προτιμουσα να επιλεξω κάποιο αλλο. βλεπε xiaomi redmi 3s(απο 140€ στο σκρουτζ) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk γιατί 120? απο 83 ξεκινάει στο skroutz... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 έχεις δίκιο, το c5s ειδα αρχικά. και παλι, 83€ δέ θα εδινα για αυτο. μικρη οθονη, μικρη αναλυση αυτης, λιγη ραμ. μια κινεζια στα ιδια ή ακομη λιγότερα χρηματα, πιστευω ειναι καλύτερη επιλογή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδιά ξέρουμε που υπάρχει αυτή η συσκευή στα κινεζομάγαζα στυλ bangood,gearbest κ.λ.π? Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Πήρα το y5l για την μάνα μου. Ένα θα σχολιάσω. Καθαρό αντροιντ. Αυτό μόνο. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Κι εγώ το ίδιο πήρα για τη μάνα μου, χαχαχα! Οκ, για τα λεφτά του είναι πολύ vfm, και παίρνει και αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε μήνα... Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ξέρουμε αν έχει ραδιόφωνο? Το θέλω για τον πατέρα μου και δεν μπορεί μέσω ίντερνετ! Στάλθηκε από το Mars μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ξέρουμε αν έχει ραδιόφωνο? Το θέλω για τον πατέρα μου και δεν μπορεί μέσω ίντερνετ! Στάλθηκε από το Mars μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γραφει, Προτεινόμενη χρήση Multitasking/Internet, Music/Radio, Photo/Video Παρε και ενα τηλ για σιγουρια πχ σε public, multirama.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Το ειχα παιξει πριν λιγο καιρο στο public.κατα την γμωμη μου το καλυτερο μικρο που εχω πιασει στα χερια μου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα και από μένα, κοιτάω και γω το TP-link Y5L ώστε να αντικαταστήσω το 5ετιας smartphone μου, το οποίο τώρα πια είναι σαραβαλάκι Δε δίνω προς το παρόν παραπάνω από 70€ σε κινητό και η χρήση που το θέλω είναι κυρίως messenger, viber, ραδιόφωνο και internet. Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Για τις λειτουργίες που το θέλω αλλά και για τα λεφτά που διαθέτω το προτείνετε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Αν μπορεις να ανεβεις στα 86 ευρω παρε αυτο καλυτερα https://www.skroutz.gr/s/10263525/Cubot-Echo-16GB.html#reviews Για μενα κινητο σημερα με αποθηκευτικο κατω απο 16 και ram λιγοτερη απο 2 gb δεν αξιζει. Θα δωσεις περισσοτερα μετα αφου θα αναγκαστεις συντομα να το αλλαξεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Αυτό έχω σκοπό, να το αλλάξω στο διάστημα 6μηνο με κινητό τουλάχιστον 3ψήφιας τιμής. Απλά όπως προείπα το 5ετιας κινητό δεεεεεν πια οπότε χρειάζομαι κάτι για άμεση αντικατάσταση. Οικονομικό και να με καλύπτει στις παραπάνω ανάγκες που εξέφρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το αν θα σε καλυπτει το ξερεις μονο εσυ. Νομιζω οτι εστω και ως δευτερο κινητο (μετα το 6μηνο) αξιζει να δωσεις λιγα ευρω παραπανω αφου ειναι χαοτικες οι διαφορες μεταξυ των δυο κινητων (αναλυση οθονης, ιντσες, ram, αποθηκευτικος χωρος, μπαταρια). Και δεν μιλαω απαραιτητα για αυτο που προτεινα αλλα για οποιοδηποτε κινητο με παρομοια χαρακτηριστικα. Μηπως να επαιρνες κανενα μεταχειρισμενο καλυτερα αφου δεν θα το κρατησεις πανω απο 6μηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 θεωρώ πως μια γνώμη παιδιών που έχουν τη συγκεκριμένη συσκευή θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 θεωρώ πως μια γνώμη παιδιών που έχουν τη συγκεκριμένη συσκευή θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ Τώρα ζητάς πολλά :p Εγώ προσωπικά, πάντως, θα ακολουθούσα τη συμβουλή του Ανδρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts