Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2005 Πως γινεται να εχω τις ρυθμισεις απο εναν email client στο usb disk μου ωστε να βλεπω τα εμαιλ μου απο οποιοδηποτε pc που το πολυ να χρειαζεται να εχει το αντιστοιχο email client Με ενδιαφερει κυριως να κανω αυτο με το outlook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς, αλλά αν θες να βλέπεις το pop3 mail σου από άλλα pc μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://www.mail2web.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Μάλλον εννοεί να κάνει export τον account στο flash disk όπως κάνουμε τους folders στο outlook με το pst αρχείο και το οποίο να χρησιμοποιήσει σε ένα PC το οποίο έχει απλά outlook εγκατεστημένο και να του πει πάνε πάρε τις ρυθμίσεις από κει κλπ... Καλή ερώτηση - νομίζω export δε μπορείς να κάνεις τον account από το outlook. Θα μπορούσες όμως να ψάξεις με "έξυπνο" τρόπο στο registry και να κάνεις export ένα reg file ή ίσως και στο \Documents and Settings\[user]\Application Data\Microsoft\Outlook\ τα αρχεία που υπάρχουν εκεί. Εγώ πάντως θα έψαχνα στο Google για άμεση λύση στο θέμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς, αλλά αν θες να βλέπεις το pop3 mail σου από άλλα pc μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://www.mail2web.com Ρωταω ακριβώς αυτό που κατάλαβε ο 1oneway... Αν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο θα με βοηθούσε πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ρωταω ακριβώς αυτό που κατάλαβε ο 1oneway... Αν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο θα με βοηθούσε πολυ... Ο απώτερος σκοπός σου όμως ποιός είναι; Δεν είναι να βλέπεις τα mail σου από οπουδήποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ο απώτερος σκοπός σου όμως ποιός είναι; Δεν είναι να βλέπεις τα mail σου από οπουδήποτε; ναι σωστα ομως απο τι ειδα δεν ειναι δωρεαν ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Τώρα το δοκίμασα και μου δουλεύει μια χαρά :) Ο e-mail provider σου δε σου δίνει τη δυνατότητα για να βλέπεις μέσω web-interface τα e-mail σου ; Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ναι αλλα δεν ειναι καθολου ευχρηστο ...... βασικα την εχω βρει πολυ με το outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Για μια στο τόσο καλό είναι. Εξάλλου αν ψάξεις θα βρεις σίγουρα πολλά site που προσφέρουν την ίδια υπηρεσία. Σίγουρα είναι πιο βολικό από το να παλεύεις κάθε φορά με USB disks, outlook και τέτοιες αηδίες. P.S.: Αν χρησιμοποιούσες τον Thunderbird όλα θα ήταν πολύ εύκολα, νομίζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Συγνώμη γιατί ούτε εγώ δεν κατάλαβα :stupid: Ισως επειδή είμαι ξανθός??? Το yahoo για παράδειγμα δεν σου κάνει????? Μπορείς από οποιοδήποτε πισί στον κόσμο να δεις το μαιλ σου. :wacko: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 απλως εχω σηχαθει τα webmail .... μμμ παντως δεν εχω προβλημα να βαλω Thunderbird Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 tote egkatestise se ena flash disk to thunderbird kai bale tis rithmisis pou theleis. den nomizo na exeis problima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 απλως εχω σηχαθει τα webmail .... μμμ παντως δεν εχω προβλημα να βαλω Thunderbird Ωραία δοκίμασε το TB και πες μας. Να διευκρινίσω πως το http://www.mail2web.com απλά διαβάζει τα mail από τον POP3/IMAP4 server σας και σας τα δείχνει. Δεν τα σβήνει από τον server έτσι ώστε να μπορείτε εσείς αργότερα να τα κατεβάσετε κανονικά από το Outlook του PC σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 η εγκατασταση του TB σε usb disk γινεται κανονικα οπως θα την εκανα στο δισκο? οσο αφορα τις εγραφες στο registry ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 kanonika ginetet apla epilegeis proorismo apothikeusis to usb disk . den leo sigoura oti den tha exeis problima ego to eixa kanei me dio tria alla programmata gia download stin sxoli giati itan klidomena kai mou douleuan kanonika se ola ta pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 kanonika ginetet apla epilegeis proorismo apothikeusis to usb disk . den leo sigoura oti den tha exeis problima ego to eixa kanei me dio tria alla programmata gia download stin sxoli giati itan klidomena kai mou douleuan kanonika se ola ta pc θα το δοκιμασω και θα σας πω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts