Jump to content

Samsung galaxy S6 ή LG G5 ???

ecep
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

G5 από μένα.

Ποιο φρέσκος επεξεργαστής, 1gb ram επιπλέον, sd card είναι οι βασικοί λόγοι που το προτείνω.

kountouraN

Εγώ θεωρώ το S6 πιο αξιόπιστο σε βάθος χρόνου πάντως μιας και το δούλεψα περίπου 3 μήνες, και το μόνο μείον θα έλεγα ότι είναι 1.5 χρόνο πίσω σαν μοντέλο.

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

το g5 πως παει απο μπαταρια; το ιδιο χαλι με το g4;

επισης ρε παιδια γιατι νομιζω οτι η αμολεντ ειναι καλυτερη (πιο ζωντανα χρωματα) απο την οθονη που φορανε τα lg?

Edited by patrik

Πιο ζωντανα δε τα λες. Πιο ψεύτικα ισως!!!

Όπως και να χει, καλο χρυσο το σ6, όμως και γω το g 5 προτεινω

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Η μπαταρία του g5 είναι μια χαρά θα έλεγα στα ίδια επίπεδα με το s7 flat και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το G4,είναι καλύτερη συσκευή από το s6 και στα ίδια επίπεδα με το s7 flat

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα απροβληματιστο g4 .το μόνο πρόβλημα μου είναι η διάρκεια της μπαταρίας .βρηκα να το δώσω 200 ευρώ.

Και τώρα είμαι ανάμεσα στα δύο. s6 και g5.

Μου αρέσουν τα πιο "ψεύτικα" χρώματα της αμολεντ το παραδέχομαι .και είδα ότι το g5 φοράει ίδια οθόνη με το g4. Οποτε σκέφτομαι ότι αν πάω στο g5 δεν έχω κάποια ουσιαστική αλλαγή. Ίσως μόνο στο κομμάτι της μπαταρίας...

Τι λέτε; πως σας φαίνεται η σκέψη μου;

Εχω G5 είχα S6. G5 πιο γρήγορο, καλυτερα γραφικα (φαίνεται πχ στο google maps), αισθητα καλυτερη μπαταρία.

Απο καμερα το αυτοματο mode του S6 ειναι μαλλον λιγο καλυτερο, αλλα αν βαλεις manual ρυθμισεις και πειραξεις ελαχιστα πραγματα στο G5 βγαζεις πολυ καλες. Και εχει και τη δεύτερη κάμερα για ευρειες φωτογραφίες.

Η οθόνη ειναι ips στο g5 οχι amoled με οτι καλα και κακα έχεις στη καθε περίπτωση. Λιγο πιο θερμη επρεπε να ειναι του g5 τα χρωματα για καλυτερη πιστοτητα αλλα στη πράξη δεν ενοχλεί.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk