mamutsis Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Αν και με τρέλανε το mix ,μέχρι να ρολαρει στην αγορά θα περάσει αρκετός καιρός... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Γεια σας παιδιά! Το κινητό είναι καλό? έχει καλύτερη κάμερα απο το mi5 αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το κινητό το περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθει ότι δείγματα φωτογραφίας έχω δει σε χαμηλό φωτισμό δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα πολύ μέτριο. Αποψη μου αν θες να με ακούσεις το mi5 έχει και καλύτερη φωτογραφική και ois πιο σίγουρα θα μιλήσω όταν το παραλαβω αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα όλα τα xiaomi πάσχουν στην κάμερα ειδικά στις νυχτερινές λήψεις και αυτό είναι θέμα software απ ότι έχω καταλάβει. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μου αρεσε, αλλα διαβασα αρνητικα σχολια για την ποιοτητα του ηχου απο τα ακουστικα καθως και για πολυ χαμηλη φωτεινοτητα. Το καλοκαιρι με ηλιο δε θα φαινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 παιδια φιλος που με mi5s plus δεν εχει 3g roaming πχ στην ελβετια.Ξερει κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: https://www.flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: https://www.flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen Μπράβο φιλαράκι πολύ ωραίες φώτο με πολύ ωραία χρώματα!!!Δείτε όσοι λέτε για τον φακό!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Μπράβο φιλαράκι πολύ ωραίες φώτο με πολύ ωραία χρώματα!!!Δείτε όσοι λέτε για τον φακό!! Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά. Έφτιαξα και ένα πρόχειρο βιντεάκι με θέματα από το Mi Note 2 και το Mi Mix. Η ρομ που έχω είναι του Gkalen από την ελληνική κοινότητα miui. Και μία φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό. https://flic.kr/p/N4hTDX Edited November 9, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Και μία φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό. https://flic.kr/p/N4hTDX Δυστυχως υστερει παρα πολύ.. Ετσι κ αλλιως από την στιγμη που στις χειροκίνητες ρυθμισεις δεν εχει να αφησεις το κλειστρο ανοιχτο για πολλα δευτερόλεπτα εχει ηδη φαει ακυρο από μενα. Γιατι ρε γμτ αυτή η xiaomi ενώ βγαζει πολύ ωραια τηλ κ με τουμπανα χαρακτηριστικα,βαζει καμερες μετριες ή κατω του μετριου δεν μπορω να το καταλαβω!:( Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Δυστυχως υστερει παρα πολύ.. Ετσι κ αλλιως από την στιγμη που στις χειροκίνητες ρυθμισεις δεν εχει να αφησεις το κλειστρο ανοιχτο για πολλα δευτερόλεπτα εχει ηδη φαει ακυρο από μενα. Γιατι ρε γμτ αυτή η xiaomi ενώ βγαζει πολύ ωραια τηλ κ με τουμπανα χαρακτηριστικα,βαζει καμερες μετριες ή κατω του μετριου δεν μπορω να το καταλαβω!:( Δες και αυτή Γιώργο https://flic.kr/p/NRcfd7 . Ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός σε σημείο που δεν βλέπω να κεντράρω. Edited November 9, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δες και αυτή Γιώργο https://flic.kr/p/NyTByd. Ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός σε σημείο που δεν βλέπω να κεντράρω. νομιζω Κυριακο ότι εβαλες την ιδια!:D παντως ειδα κ άλλη μια με μπουκαλι,εκεινη αρκετα καλυτερη από την πρωτη.βγαλε κ με φωτα να δουμε πως διαχέεται το φως (πχ σε κανα δρομο εξω τη νυχτα).επισης εισαι σιγουρος ότι στις χειροκίνητες ρυθμισεις δεν εχει να μενει ανοιχτο το κλειστρο πολλα δευτερόλεπτα?το mi note pro περσινο μοντελο κ εχει μεχρι 32 sec. το mi5 κ αυτό μεχρι 32 sec.είναι δυνατον αυτό να εχει μονο μισο δευτερολεπτο όπως ειχες αναφερει τις προαλλες??εδώ το mi3 που ειχα πριν κατι χρονια ειχε μεχρι 2 ή 4 sec εστω!!για τσεκαρε το άλλη μια... Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 νομιζω Κυριακο ότι εβαλες την ιδια!:D παντως ειδα κ άλλη μια με μπουκαλι,εκεινη αρκετα καλυτερη από την πρωτη.βγαλε κ με φωτα να δουμε πως διαχέεται το φως (πχ σε κανα δρομο εξω τη νυχτα).επισης εισαι σιγουρος ότι στις χειροκίνητες ρυθμισεις δεν εχει να μενει ανοιχτο το κλειστρο πολλα δευτερόλεπτα?το mi note pro περσινο μοντελο κ εχει μεχρι 32 sec. το mi5 κ αυτό μεχρι 32 sec.είναι δυνατον αυτό να εχει μονο μισο δευτερολεπτο όπως ειχες αναφερει τις προαλλες??εδώ το mi3 που ειχα πριν κατι χρονια ειχε μεχρι 2 ή 4 sec εστω!!για τσεκαρε το άλλη μια... Το διόρθωσα και έβαλα τη σωστή φωτογραφία. Θα βγάλω φωτογραφία σε κανένα δρόμο το βράδυ με φώτα και θα την ανεβάσω. Δες λίγο αυτό που έλεγες: [ATTACH]66206[/ATTACH][ATTACH]66207[/ATTACH] Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 τωρα εισαι σωστος..:D 32sec όπως θα επρεπε!Ειπα κ εγω! Ναι βγαλε κ άλλες φωτος σε διαφορες συνθήκες (πχ μερα με ηλιο,συννεφια κτλ) στο αυτοματο εννοείται κ ενημερωσε. Παντως,αν εχεις χρονο κ ορεξη να παιξεις με τις χειροκίνητες ρυθμισεις,θα δεις μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της νυχτερινης φωτο.;) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 τωρα εισαι σωστος..:D 32sec όπως θα επρεπε!Ειπα κ εγω! Ναι βγαλε κ άλλες φωτος σε διαφορες συνθήκες (πχ μερα με ηλιο,συννεφια κτλ) στο αυτοματο εννοείται κ ενημερωσε. Παντως,αν εχεις χρονο κ ορεξη να παιξεις με τις χειροκίνητες ρυθμισεις,θα δεις μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της νυχτερινης φωτο.;) Οκ. Θα κάνω ότι μπορώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ένα screenshot για την μπαταρία με την ελληνική XTRV. Νομίζω τα πάει αρκετά καλά. [ATTACH]66264[/ATTACH] Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 στο gsm arena οσον αφορα την καμερα γραφει f2.0.στο flickr όμως το δινει 2.2.τι ισχυει πραγματικα??:wacko: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα,το τηλέφωνο τα σπάει,δεν ξέρω για την κάμερα δεν είμαι φαν αλλά overall πολύ καλή υλοποίηση Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καλορίζικο φίλε. Έκανες καλή επιλογή. :) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Προς τους κατόχους, από μπαταρία με 3G - Wifi πως τα πάει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Προς τους κατόχους, από μπαταρία με 3G - Wifi πως τα πάει ; Είναι πολύ νωρίς για μένα να σου πω αποτελέσματα,θα επανέλθω μόλις κάνω τρεις τέσσερις κύκλους φορτισης Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Είναι πολύ νωρίς για μένα να σου πω αποτελέσματα,θα επανέλθω μόλις κάνω τρεις τέσσερις κύκλους φορτισης Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ, όποτε μπορέσεις περιμένω γιατί θέλω να το πάρω για φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε ευχαριστώ, όποτε μπορέσεις περιμένω γιατί θέλω να το πάρω για φίλο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/3d76a017b57202bbe7e70c15a5fa2181.jpg Πρώτη φόρτιση,νομίζω πολύ καλά,με data οπότε υπήρχε ανάγκη και wifi ανοιχτό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/3d76a017b57202bbe7e70c15a5fa2181.jpg Πρώτη φόρτιση,νομίζω πολύ καλά,με data οπότε υπήρχε ανάγκη και wifi ανοιχτό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/330cf0b208da10c1f1224d8c3369b0f1.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτές οι ώρες είναι με 3G ή 4G? Επίσης social media, παιχνίδια κάνεις χρήση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτές οι ώρες είναι με 3G ή 4G? Επίσης social media, παιχνίδια κάνεις χρήση ; Και με τα δύο ,social ναι , παιχνίδια όχι κανενα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Και με τα δύο ,social ναι , παιχνίδια όχι κανενα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Λογικά σε λίγο καιρό θα το πάρω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts